בחירות 2019

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

Re: בחירות 2019

שליחה על ידי אריאל2 »

oranu כתב: צביעות.
כל יו"ר מפלגה ראוי לביקורת על שיסוע ופילוג.
הביקורת לא שמורה רק לראש הממשלה, אלא לכולם.
על אחת כמה וכמה לאלו ששואפים להחליף אותו ולייצג "משהו אחר".

אם האחדות בעם היא ערך עליון בעיניך אתה חייב לעמוד על הרגליים האחוריות בכל פעם שיו"ר מפלגה בישראל תורם לאותו פילוג ושיסוע ולא משנה מאיזה צד הוא.

כשאתה בוחר לבקר רק את נתניהו ולהאשים רק אותו זה נראה שאתה פועל מתוך אג'ינדה פוליטית מובהקת ולא מתוך דאגה לאחדות העם, בבחירה הזו שלך לעשות הפרדה בין מי שמקבל ביקורת לבין מי שלא (על אותם מעשים בדיוק) אתה לא תורם במאומה לאחדות העם וחבל.
זה חבל כי אנחנו יכולים יותר, כולנו יכולים יותר. ותאכלס? זה מתחיל בנו, האזרחים.
בדגש על הכותבים בפורום הזה שבעיני אמורים לייצג דעות שפויות עם שיח תרבותי ודיון נוקב ורציונאלי על הסוגיות המהותיות של המדינה שלנו.
חלילה צביעות.
פילוג והסתה הם דבר רע מכל כיוון ואני נגדם בכל תוקף.
אבל יש הבדל בין מי שעומד בראש המדינה ומשמש כראש ממשלה של כולם לבין מי שלא.
ג'מאל זחאלקה למשל גרוע פי כמה מנתניהו, אבל אין לי ציפיות ממנו והוא לא ראש ממשלה. כנ"ל בן גביר וזועבי.
יש הבדל בין אמירה של מועמד לכנסת לבין אמירה של שר בטחון.
אני מסכים שמערכת הבחירות הזאת מגעילה ברמות אבל רצוי לבחון מאיפה מגיע הגועל.
המפלגה היחידה שהתנגדה לחוק שאוסר תעמולת בחירות אנונימית היא הליכוד.
ההשמצות האישיות כלפי גנץ הן לא משמאל.
תעמולה נגד גנץ שעות לאחר פיגוע היא לא משמאל.
סרטון שמהלל פאשיזם ומלבין את פני המדינה בעולם הוא לא משמאל.
השמאל לא נקי כפיים אבל יש לו עוד הרבה לרדת עד שיגיע למדמנה של אוריך, אשל ושאר מלוויו של נתניהו.

סמל אישי של משתמש
אריאל2

שליחה על ידי אריאל2 »

אדום זקן כתב: לא אמרתי בשום שלב שאני מעדיף את חיים כץ.
דיברתי על ההשוואה בין השניים.
בעיניי,אנשים שהולכים כסוג של כת אחרי משיח בן דוד הם גרועים הרבה יותר מכמה פועלים בתעשייה שהיום כאן,מחר לא יהיו.
הרבה יותר פאנטיים,הרבה יותר מסוכנים.
גם את חיים כץ הייתי שולח קיבינימאט וגם את ביטן וגם את אמסלם ולאחרונה גם את מירי רגב.
לליכוד יש נבחרת מצויינת היום,לדעתי הטובה ביותר בחומר האנושי שלה אי פעם.
פייגלין איים להפוך את המפלגה הזאת לסוג של בית יהודי ולזה לא נסכים.
אם האיש ישיג את המנדטים שלו וואלקם.
לא חושב שיוכל להשיג את מבוקשו במצע המדובר,החיים קצת יותר מורכבים והמערכת הפוליטית שלנו הרבה יותר.
אתה בדרך הנכונה

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

אריאל2 כתב: חלילה צביעות.
פילוג והסתה הם דבר רע מכל כיוון ואני נגדם בכל תוקף.
אבל יש הבדל בין מי שעומד בראש המדינה ומשמש כראש ממשלה של כולם לבין מי שלא.
ג'מאל זחאלקה למשל גרוע פי כמה מנתניהו, אבל אין לי ציפיות ממנו והוא לא ראש ממשלה. כנ"ל בן גביר וזועבי.
יש הבדל בין אמירה של מועמד לכנסת לבין אמירה של שר בטחון.
אני מסכים שמערכת הבחירות הזאת מגעילה ברמות אבל רצוי לבחון מאיפה מגיע הגועל.
המפלגה היחידה שהתנגדה לחוק שאוסר תעמולת בחירות אנונימית היא הליכוד.
ההשמצות האישיות כלפי גנץ הן לא משמאל.
תעמולה נגד גנץ שעות לאחר פיגוע היא לא משמאל.
סרטון שמהלל פאשיזם ומלבין את פני המדינה בעולם הוא לא משמאל.
השמאל לא נקי כפיים אבל יש לו עוד הרבה לרדת עד שיגיע למדמנה של אוריך, אשל ושאר מלוויו של נתניהו.
אוקיי נמאס לי לקרוא אותך מגבב שטויות בלי סימוכין:
1. סרטון שמהלל פאשיזם - שקר, תביא סימוכין.
2. הליכוד היחידה שנגד החוק - שקר, תביא סימוכין (שהליכוד נגד וכלללל שאר המפלגות בעד).

עכשיו תבין אריאל, אין לי בעיה אישית איתך ואין לי בעיה לדון איתך, אבל אם כל פעם אתה תציג את דעתך או איזה פייק כותרת ממאקו כ*עובדה מוגמרת* כשברור לי ולך שזה לא אז נפסיק כאן.
אני באמת מנסה להשאיר את הדיון ברמה מסוימת אבל אתה גורר כל פעם למטה, או שמדברים עניינית ועובדתית או שלא.

עכשיו לגבי הרפש שנזרק - אני לעומתך לא אומר שביבי לא חוטא בזה כי לי יש מספיק כנות אישית לבקר את המפלגה והמועמד שאני בוחר בהם, לך נראה שאין.

כל השבוע בכחול לבן מדברים על הבגידות של ביבי בשרה ובנשותיו לשעבר ועל "ההפקרה" של ביתו (מה שממש לא נכון ובמקרה היה הסנדק בברית של בניה) בארה"ב.
יותר נמוך מזה כבר אין לאן לרדת, ולא שכחנו את ה"כשאני שכבתי בבוץ אתה טיילת".
רפש נזרק משני הצדדים ובכמויות, זה מכוער וזה מגעיל ונשבר הזין,לשמוע אותך מבקר רק צד אחד.

או שנהיה אובייקטיבים או שנפסיק להתדיין, ובאמא שלך - דבר איתי בעובדות אחי.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אהה והכי גרוע - שיש לשמאל עוד הרבה לעבור כדי להגיע לימין.
גבר- אני אפילו לא מנסה להוכיח לך את זה כי אתה פשוט מנותק וחי בבועה.
קורא את אותם העיתונים, עוקב אחרי אותם האנשים בפייסבוק, מבקר רק צד אחד ולא מסתכל במראה ומנסה להבין איפה גם הצד שאתה תומך בו טועה.

השמאל בישראל עשה עושה ויעשה דברים חמורים, גרועים ומכוערים בצורה שאין כדוגמתה.
סתם ככה גיליוטינה באמצע הרחוב, חבל סביב צווארו של ראש הממשלה, צידוד באחמד טיבי שנאם את נאום השהידים במקום בממשלת ימין, עלייה לקברו של ערפאת, גרבוז' ושותפיו הגזענים והמכוערי נפש שהעולם היה נראה הרבה יותר טוב בלעדיהם.

צר לי לבשר לך חביבי - המחנה שלך מלא בחרא, בחרא מסריח ומגעיל ואתה מתעלם מכך באופן שיטתי.
לחרא שיש אצלי אני מודע ומגנה, אתה? אתה עוד אדם שלא יודע ביקורת עצמית מהי ומנסה לערבב פה בלנדרים, עברתי מאות כמוך עם כולם זה נגמר אותו דבר -
או בשקרים והצגת דיעות או השערות כעובדות, או בריחה מהדיון, אני חושב שהדיון איתך חסר תכלית (לצערי כי באמת שניסיתי להתקדם עם זה) ושאתה אחוס"ל שלא יכול לראות את המחנה הלאומי בשלטון וסובל מכל רגע כזה וזה לא באמת משנה אם זה יהיה ביבי או סער או בנט או איילת או פייגלין.

לא סתם מפלגת העבודה פשטה את הרגל, לא סתם רק מפלגות נישה שמתמודדות פעם או פעמיים לכנסת כל פעם לוקחת את הזרקור.

כי העם כבר מזמן לא מאמין באג'ינדה ובשיטה שלכם וההתנשאות, חוסר המודעות העצמית והביטחון שאתם תמיד צודקים הביאו אתכם לאן שהביאו.

שיהיה בהצלחה עם זה בראדר, חג שמח

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

בבחירות האלו, מי שהתחיל לשחק מלוכלך זה השמאל הליברלי, העדין והמכיל... כמובן ללא ביקורת של תקשורת שמזמן איבדה את המצפן המוסרי. לקרוא לראש ממשלה בוגד???
מי שמשחק מלוכלך, יודע שיובס...

אני גם רואה את ההלם והעצב שנעשתה היום הסטוריה וארהב הכירה ברמת הגולן, הפרצופים של אנשי התקשורת מדאיגים מאד, מקווה שאף אחד מהם לע יקבל מחלת דיכאון.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אם כבר העלת את זה, מה הסיפור עם ה"בוגד"? רואה יותר ויותר ציוצים ושיח על זה בשעות האחרונות, מי קרא לנתניהו בוגד?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

The red one כתב:אם כבר העלת את זה, מה הסיפור עם ה"בוגד"? רואה יותר ויותר ציוצים ושיח על זה בשעות האחרונות, מי קרא לנתניהו בוגד?
רם בן ברק מכחול לבן

סמל אישי של משתמש
אריאל2

שליחה על ידי אריאל2 »

oranu כתב: אוקיי נמאס לי לקרוא אותך מגבב שטויות בלי סימוכין:
1. סרטון שמהלל פאשיזם - שקר, תביא סימוכין.
2. הליכוד היחידה שנגד החוק - שקר, תביא סימוכין (שהליכוד נגד וכלללל שאר המפלגות בעד).

עכשיו תבין אריאל, אין לי בעיה אישית איתך ואין לי בעיה לדון איתך, אבל אם כל פעם אתה תציג את דעתך או איזה פייק כותרת ממאקו כ*עובדה מוגמרת* כשברור לי ולך שזה לא אז נפסיק כאן.
אני באמת מנסה להשאיר את הדיון ברמה מסוימת אבל אתה גורר כל פעם למטה, או שמדברים עניינית ועובדתית או שלא.

עכשיו לגבי הרפש שנזרק - אני לעומתך לא אומר שביבי לא חוטא בזה כי לי יש מספיק כנות אישית לבקר את המפלגה והמועמד שאני בוחר בהם, לך נראה שאין.

כל השבוע בכחול לבן מדברים על הבגידות של ביבי בשרה ובנשותיו לשעבר ועל "ההפקרה" של ביתו (מה שממש לא נכון ובמקרה היה הסנדק בברית של בניה) בארה"ב.
יותר נמוך מזה כבר אין לאן לרדת, ולא שכחנו את ה"כשאני שכבתי בבוץ אתה טיילת".
רפש נזרק משני הצדדים ובכמויות, זה מכוער וזה מגעיל ונשבר הז**,לשמוע אותך מבקר רק צד אחד.

או שנהיה אובייקטיבים או שנפסיק להתדיין, ובאמא שלך - דבר איתי בעובדות אחי.
https://www.haaretz.co.il/news/elections/1.6826846" onclick="window.open(this.href);return false;

https://m.ynet.co.il/Articles/5481214" onclick="window.open(this.href);return false;

לא ביקרתי רק צד אחד. תקרא שוב. אחרי שתקרא אתה מוזמן לחזור בך על גבי הפורום הזה.
אתה קורא לשיח מכבד ולאחר מכן משתמש בביטוים כמו דמגוגיה, חצאי אמיתות וגיבובי שטויות. זה לא שיח מכבד.
יותר נמוך מלציין את הבגידות של ביבי בנשותיו זה להאשים את גנץ בהטרדות מיניות, בפדופיליה, בשימוש בכדורי הרגעה ועוד היד נטויה.
ושכחתי את רגב שאחרי הפיגוע באריאל, בזמן שהמשפחות עוד לא יודעות את שמות הנרצחים, טענה שתחת גנץ יהיו יותר פיגועים. וגם עשתה הון פוליטי ממוות של ילד בן ארבע בצוק איתן. איפה זה ואיפה הבגידות של ביבי.
נערך לאחרונה על ידי אריאל2 ב 21 מרץ 2019, 22:23, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
The red one

CrazyRed7 כתב: רם בן ברק מכחול לבן
בוגד בקטע הרומנטי?
אני דווקא רואה פוסטים בקטע של בוגד במדינה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

The red one כתב: בוגד בקטע הרומנטי?
אני דווקא רואה פוסטים בקטע של בוגד במדינה
כן, בקטע הרומנטי.
לגבי הבוגד במדינה מניח שזה קשור לעניין הצוללות. מנסים לייצר ספין נחמד.

סמל אישי של משתמש
אריאל2

שליחה על ידי אריאל2 »

oranu כתב:אהה והכי גרוע - שיש לשמאל עוד הרבה לעבור כדי להגיע לימין.
גבר- אני אפילו לא מנסה להוכיח לך את זה כי אתה פשוט מנותק וחי בבועה.
קורא את אותם העיתונים, עוקב אחרי אותם האנשים בפייסבוק, מבקר רק צד אחד ולא מסתכל במראה ומנסה להבין איפה גם הצד שאתה תומך בו טועה.

השמאל בישראל עשה עושה ויעשה דברים חמורים, גרועים ומכוערים בצורה שאין כדוגמתה.
סתם ככה גיליוטינה באמצע הרחוב, חבל סביב צווארו של ראש הממשלה, צידוד באחמד טיבי שנאם את נאום השהידים במקום בממשלת ימין, עלייה לקברו של ערפאת, גרבוז' ושותפיו הגזענים והמכוערי נפש שהעולם היה נראה הרבה יותר טוב בלעדיהם.

צר לי לבשר לך חביבי - המחנה שלך מלא בחרא, בחרא מסריח ומגעיל ואתה מתעלם מכך באופן שיטתי.
לחרא שיש אצלי אני מודע ומגנה, אתה? אתה עוד אדם שלא יודע ביקורת עצמית מהי ומנסה לערבב פה בלנדרים, עברתי מאות כמוך עם כולם זה נגמר אותו דבר -
או בשקרים והצגת דיעות או השערות כעובדות, או בריחה מהדיון, אני חושב שהדיון איתך חסר תכלית (לצערי כי באמת שניסיתי להתקדם עם זה) ושאתה אחוס"ל שלא יכול לראות את המחנה הלאומי בשלטון וסובל מכל רגע כזה וזה לא באמת משנה אם זה יהיה ביבי או סער או בנט או איילת או פייגלין.

לא סתם מפלגת העבודה פשטה את הרגל, לא סתם רק מפלגות נישה שמתמודדות פעם או פעמיים לכנסת כל פעם לוקחת את הזרקור.

כי העם כבר מזמן לא מאמין באג'ינדה ובשיטה שלכם וההתנשאות, חוסר המודעות העצמית והביטחון שאתם תמיד צודקים הביאו אתכם לאן שהביאו.

שיהיה בהצלחה עם זה בראדר, חג שמח
אתעלם מההערות האישיות. הן גם לא נכונות וגם לא רלוונטיות.
גיליוטינה, גרבוז, חבל תליה אלו אנשים פרטיים. לא אישי ציבור. התנהגויות מיותרות ולא במקום בלשון המעטה. אני לא מתכוון לסנגר על דברים שאני נגדם.
קבר ערפאת זו זנדברג ממרצ. אין לי משהו טוב להגיד עליה חוץ מזה שהיא מייצגת מיעוט קיצוני. אני לא תומך בה ובכללי חושב שהיא מביאה יותר נזק מתועלת. ועדיין זו זכותה.
אני לא חושב שמישהו תומך בטיבי ובטח שלא בנאום השהידים. היה דיון לגבי הצטרפות המפלגות הערביות לממשלה ולא פסלו את זה.
כתבתי כבר שכל אדם ציוני, מוסרי ונקי כפיים ראוי בעיני להיות חלק מהשלטון. רגב, ביטן ונתניהו לא כאלו. בנט וסער לדוגמה כן.
לא קשור לעובדה שאני חולק על דעתם הפוליטית. קשור להתנהלות.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

בן ברק דיבר על בגידות אישיות, אבל כשקישר לצוללות הקונוטציה הייתה שמי שבגד בנשותיו יבגוד במדינה.

בוגי יעלון אמר את זה בגלוי. ירד מהפסים לגמריי.

סמל אישי של משתמש
אריאל2

שליחה על ידי אריאל2 »

אורן עוד משהו בשבילך.
ספר לי עוד על שפת ביבים.
https://twitter.com/RotemShtarkman/stat ... 68801?s=19" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

תאמת שלושת הקישורים שהבאת לא אומרים כלום.

שקד עם סרטון ציני, שכמובן גם אתה לא חושב באמת שהיא מהללת פאשיזם.
חיקו את אמנון אברמוביץ'. אוי אוי אוי.. כאילו בצד השני של המחנה אין חיקויים. ומה לעשות שכדי לחקות אותו צריך לאפר את הפרצוף. כל קישור מהארץ לא אמין מבחינתי. עיתון שמתגאה בזה שהוא בחר צד

סמל אישי של משתמש
The red one

בהתחלה ראיתי רק תמונה של החיקוי של אמנון ולא הבנתי את קול הזעקה. מותר לחקות אותו.
אחר כך ראיתי שבדיאלוג אלירז שאל את החקיין: "מה שלומך אמנון?" והחקיין ענה: "טיל", שזה רפנרס רדוד מאוד.
יפה שאלירז התנצל על זה. רק חבל מאוד שכבר פעם שנייה בליכוד נדרשים להתנצל על דברים שעלו בכלי התקשורת שלהם.

שלח תגובה