בונפלד סבג וחוגג בחוץ, ניסים בפנים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
atedgi

בונפלד סבג וחוגג בחוץ, ניסים בפנים

שליחה על ידי atedgi »

באתר של הקאמלס פרסמו שאלעד בונפלד, זוהר חוגג ורועי סבג מחוץ לסגל, ומצד שני רשום שההרכב המשוער הוא שאורן ניסים בפנים
אני לא יודע מה גיא לוי מנסה לעשות פה אבל זה מוזר,
אלעד בונפלד בחוץ? אולי חלק פה לא יסכמו איתי אבל אני חושב שאלעד שחקן מצוין וחושב לקבוצה, גם אם יש לו בעיה של פיזיות והוא פוחד לבעוט לשער, בסך הכל הוא שחקן מבריק שבמסירה אחת הוא יכול לתת כדור מצוין למצב של גול (כמו במשחק שעבר שמלקסון פיספס)
זוהר חוגג בחוץ את זה אני עוד מבין הבחור רק חזר מפציעה ולא שיחק מי יודע מה נגד אחי נצרת
סבג? גם אני לא אוהב אותו כל כך אבל איזה כבר בלמים יש לך, אתה צריך אותו לפחות על הספסל

ומה שהכי הפתיע אותי שרשום שם שאורן ניסים בהרכב? לא בספסל רשום בהרכב, יכול להיות שזה לא יקרה אבל עצם העובדה שזה כתוב זה מפתיע, שחקן שבכלל גיא לוי לא רצה, פותח בהרכב ועוד במשחק חוץ חשוב נגד הפועל עכו? למה לא את סימוני?

אני אישית מאוד מעריך את גיא אבל אני חושב שהפעם הוא טעה
אולי אני טועה וגיא לוי עושה החלטות נכונות את זה נראה רק מחר אבל בנתיים אני לא מבין אותך גיא!!
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: בונפלד סבג וחוגג בחוץ, ניסים בפנים

שליחה על ידי אריק »

אין לי מושג מה גילך, אבל אני יכול להגיד לך ש-"ממרומי" גיל 27 עייפתי כבר מלחכות לרגע בו
הפוטנציאל של אלעד ימומש. אין לו מקום בהרכב וגם לא בקבוצה מקצוענית. כישרון זה חלק קטן משחקן
ועבודה קשה הוא מרכיב הרבה יותר חשוב. חיכינו יותר מדי זמן לפס לגול שלא הגיע. לגבי זוהר, עוד
שחקן בית בינוני שאין לו מקום בהרכב ומבחינתי הוא רביעי ברוטציה לקישור האחורי אחרי זולו,דנדי וזרקו.
לגבי סבג, זה קצת מפתיע אבל משמח מצד שני כי זה אומר שקידר חוזר להיות בלם.
בסה"כ יש מאמן (אפילו טוב לטעמי) וצריך לתת לו גיבוי. אם היית אומר לי שמליקסון, קידר ואילוז מחוץ
לסגל הייתי מרים גבה, אבל בטח לא שמדובר באלעד וזוהר.

סמל אישי של משתמש
atedgi

שליחה על ידי atedgi »

לגבי הגיל אז אני בן 16
ואתה יודע מה יכול להיות שאתה צודק ונמאס לחכות לבונפלד, וחוגג באמת שחקן בינוני לפחות בנתיים ואני מסכים אתך שאתה מכיר ויודע יותר ממני
אבל אורן ניסים בפנים לא מפתיע ואתך?
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

atedgi כתב:לגבי הגיל אז אני בן 16
ואתה יודע מה יכול להיות שאתה צודק ונמאס לחכות לבונפלד, וחוגג באמת שחקן בינוני לפחות בנתיים ואני מסכים אתך שאתה מכיר ויודע יותר ממני
שהתייחסתי לסוגיית הגיל, לרגע לא היתה כאן גישה של התנשאות ואני בטח לא אגיד שאני מבין יותר ממך כי זה
לא יאה ולא נאה, פשוט באופן אישי מאסתי בבונפלד. לגבי אורן ניסים, בדיוק כמו שזוהר קיבל במה ענקית לפתוח
בהרכב מיד לאחר שחזר מפציעה, גם לאורן ניסים מגיע לקבל את הצ'אנס שלו. אותו כנ"ל לגבי פדלון ואופיר חיים.
אם הם יהיו כשירים לשחק הם בהחלט ראויים לקבל צ'אנס. חשוב לציין שזה שאורן ניסים בסגל לא מבטיח שהוא יפתח,
הוא בסה"כ פרסם את הסגל ולא את ההרכב.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

atedgi כתב:לגבי הגיל אז אני בן 16
יכול להיות שכתגובה ראשונית, זה באמת מפתיע, אבל בתכלס, זה לא שיש לנו חלוצים שהם מכונות שערים שזה ממש מפתיע שהם לא בסגל...

זה מצד אחד, מצד שני, אני יכול להגיד לך שבדרך כלל ההרכב שגיא בודק באימון המסכם, הוא לא ההרכב שעולה במשחק... אז לדעתי, נצטרך להמתין בסבלנות למחר ולראות מה גיא מכין לנו ולירון הוכנבוים...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

הדבר היחיד שתמוה במקצת על פניו הוא אכן הקרדיט לאורן ניסים. שאר ההחלטות נכונות וצודקות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
atedgi

שליחה על ידי atedgi »

לגבי הגיל לא נעלבתי חח פשוט שאלת אז צינתי
אני חושב שלאורן נסיים נגמר הסוס כבר
אופיר חיים בהחלט צריך לקבל הזדמנות אבל בנתיים הוא רק פצוע, ופדלון צריך לפתוח כי אין מגן שמאלי בקבוצה חוץ ממני
צינתי גם שלא בטוח שהוא יהיה בהרכב אבל באתר רשמו הרכב משוער וזה מה שהדהים אותי, ושוב צינתי שיכול להיות שאני טועה גיא לוי מאמין מצוין ואני מאמין בו, זה פשוט רק הפתיע ואתי גם אם אני לא מסכים איתו אני נותן בזה תמיכה מלאה
תמונה

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

אולי יש מקום להוציא אותם מההרכב הפותח,
אבל לא לזמן אותם כלל למשחק זה קצת מוזר. אפשר להבין את העובדה שהם לא יפתחו.. אם פדלון חוזר אז קידר חוזר לעמדת הבלם, זיו כבדה בא על חשבונו של בונפלד מהלך סביר לחלוטין, ולגבי חוגג, ראינו משחק שעבר שאין לו כרגע מקום ב-11.

למרות כל זאת, תסכימו איתי שלפחות בונפלד וסבג צריכים להיות אם לא בהרכב אז על הספסל.. זה לא שלגיא יש שפע של בלמים וסבג שמציג יכולת סבירה לחלוטין בתקופה האחרונה בהחלט צריך להיות מוכן לעלות במידה וחס וחלילה יקרה משהו במהלך המשחק. גם בונפלד זה שחקן שיכול להיות מאוד יעיל במידה ויזדקקו לעוד מישהו באמצע.

יכול גם להיות שההחלטה הזו היא לא רק מקצועית.. אולי יש משהו שאנחנו לא יודעים. נחכה לשמוע מגיא את ההסבר להחלטה התמוהה הזו.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
atedgi

שליחה על ידי atedgi »

Amit M כתב:אולי יש מקום להוציא אותם מההרכב הפותח,
אבל לא לזמן אותם כלל למשחק זה קצת מוזר. אפשר להבין את העובדה שהם לא יפתחו.. אם פדלון חוזר אז קידר חוזר לעמדת הבלם, זיו כבדה בא על חשבונו של בונפלד מהלך סביר לחלוטין, ולגבי חוגג, ראינו משחק שעבר שאין לו כרגע מקום ב-11.

למרות כל זאת, תסכימו איתי שלפחות בונפלד וסבג צריכים להיות אם לא בהרכב אז על הספסל.. זה לא שלגיא יש שפע של בלמים וסבג שמציג יכולת סבירה לחלוטין בתקופה האחרונה בהחלט צריך להיות מוכן לעלות במידה וחס וחלילה יקרה משהו במהלך המשחק. גם בונפלד זה שחקן שיכול להיות מאוד יעיל במידה ויזדקקו לעוד מישהו באמצע.

יכול גם להיות שההחלטה הזו היא לא רק מקצועית.. אולי יש משהו שאנחנו לא יודעים. נחכה לשמוע מגיא את ההסבר להחלטה התמוהה הזו.

מסכים איתך, מגיעה להם לפחות מקום על הספסל אי אפשר לדעת מה יקרה
תמונה

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

אריק כתב:אין לי מושג מה גילך, אבל אני יכול להגיד לך ש-"ממרומי" גיל 27 עייפתי כבר מלחכות לרגע בו
הפוטנציאל של אלעד ימומש. אין לו מקום בהרכב וגם לא בקבוצה מקצוענית. כישרון זה חלק קטן משחקן
ועבודה קשה הוא מרכיב הרבה יותר חשוב. חיכינו יותר מדי זמן לפס לגול שלא הגיע.

100% !!!
אני כבר מהשנה שעברה טענתי כך לגבי אלעד, והכי גרוע אצל אלעד זה שהוא כן יכול להיות שחקן ברמה גבוהה אבל העצלות שבו היא בעוכריו.
כל משחק אני בתקווה שאוליי מעכשיו אלעד יראה לי שאני לא מבין כלום, אבל לצערי זה "עדיין" לא קורה. אולי מול עכו[יכנס במחצית]? הלוואי!!![אבל בספק גדול :בוכה: ]

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

המאירי ממה שהבנתי הוא לא היהיה בסגל אז זה אומר שהוא לא יוכל להכנס במחצית וטוב שכך.
כנ"ל לגבי זוהר שלדעתי הוא לא שחקן ברמה שמתאימה לנו.

לא משנה לי ממש מי ישחק אני רק מקווה שננצח כי זה מאוד חשוב להמשך
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

הכל ספקולציות, נראה מחר.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

זוהר ואלעד אני מבינה? אבל סבג? וניסים? ניסים? ההוא נסים?!
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
atedgi

שליחה על ידי atedgi »

crazyred כתב:זוהר ואלעד אני מבינה? אבל סבג? וניסים? ניסים? ההוא נסים?!
כן ניסים ההוא אורן ניסים
תמונה

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

Eran1 כתב:המאירי ממה שהבנתי הוא לא היהיה בסגל אז זה אומר שהוא לא יוכל להכנס במחצית וטוב שכך.
כנ"ל לגבי זוהר שלדעתי הוא לא שחקן ברמה שמתאימה לנו.

לא משנה לי ממש מי ישחק אני רק מקווה שננצח כי זה מאוד חשוב להמשך
עשיתי סימן שאלה[?] כי אני עדיין בספק שהם אכן לא יהיו בסגל בכלל.

שלח תגובה