ארנסט שטקוס
Re: ארנסט שטקוס
העניין עם ביתר שיש מחשבה מסוימת מאחורי בניית הסגל. פעם ראשונה מזה שנים שיש להם יד מכוונת.
מחשבה בתחת שלי,יש להם כסף ועוד כסף ועוד כסף ואחד שכולו התלהבות ויח"צ.
די דומה לנו ולמכבי לפנינו ולחיפה לפני.
מחשבה עאלק.. איזה מחשבה זה להציע על שחקן כמו אוחנה 1.8 על חצי כרטיס? על קינדה 1.5 על עלי מוחמד שאם היו מחפשים קצת באירופה היו מוציאים אותו הדבר ברבע מחיר.
פראייר זה העניין,מחשבה..
היד המכוונת היחידה שם הולכת לכיס של חוגג.
מחשבה עאלק.. איזה מחשבה זה להציע על שחקן כמו אוחנה 1.8 על חצי כרטיס? על קינדה 1.5 על עלי מוחמד שאם היו מחפשים קצת באירופה היו מוציאים אותו הדבר ברבע מחיר.
פראייר זה העניין,מחשבה..
+1אדום זקן כתב:מחשבה בתחת שלי,יש להם כסף ועוד כסף ועוד כסף ואחד שכולו התלהבות ויח"צ.
פראייר זה העניין,מחשבה..
אם הייתה מחשבה, היו מביאים קשר אחורי ליד מוחמד, היו משקיעים מאמצים בבלם זר שישדרג פלאים את ההגנה, מגן שמאלי ואפילו חלוץ זר.
במקום זה הם עסוקים באוחנה ב2 מיליון יורו. אחד כמו אוחנה זה מותרות, בעיקר כשיש לך הגנה של פלייאוף תחתון.
לא אלך להקפיץ הודעות, אבל אני די בטוח שכשאלונה התפרעה עם נייג'ל ודיא שבוע לפני סוף החלון זאת לא הייתה "התפזרות" מבחינתך, אלא החתמות מחושבות ומקצועיות.CrazyRed7 כתב: +1
אם הייתה מחשבה, היו מביאים קשר אחורי ליד מוחמד, היו משקיעים מאמצים בבלם זר שישדרג פלאים את ההגנה, מגן שמאלי ואפילו חלוץ זר.
במקום זה הם עסוקים באוחנה ב2 מיליון יורו. אחד כמו אוחנה זה מותרות, בעיקר כשיש לך הגנה של פלייאוף תחתון.
שזה חוגג/שחר מציעים מיליונים על שחקנים אז זה מחשבה בתחת שלי אבל שזה אלונה זה מהלך גאוני.
אפשר לפרגן גם לאחרים שעושים דברים טובים, נכון שהבנייה שלהם השנה קצת עקומה כי מתחילים מלמעלה למטה, אבל סבלנות אנחנו רק ביוני ואין להם אירופה או שמחר הם מתחילים להכנס למחנה אימונים.
הם עוד יתחזקו, גם בהגנה.
לא תריך לזלז בהם זה מה שאני אומר בעיקר, לא אומר שהם יאבקו על האליםות השנה אבל הם יכולים לבנות את עצמם לשנה הבאה להתמודד על תואר האליםות.
אפשר לפרגן גם לאחרים שעושים דברים טובים, נכון שהבנייה שלהם השנה קצת עקומה כי מתחילים מלמעלה למטה, אבל סבלנות אנחנו רק ביוני ואין להם אירופה או שמחר הם מתחילים להכנס למחנה אימונים.
הם עוד יתחזקו, גם בהגנה.
לא תריך לזלז בהם זה מה שאני אומר בעיקר, לא אומר שהם יאבקו על האליםות השנה אבל הם יכולים לבנות את עצמם לשנה הבאה להתמודד על תואר האליםות.
אתם אפילו לא קוראים מה רושמים,סתם קופצים בראש.הראל כתב:שזה חוגג/שחר מציעים מיליונים על שחקנים אז זה מחשבה בתחת שלי אבל שזה אלונה זה מהלך גאוני.
הם עוד יתחזקו, גם בהגנה.
חוגג לא בונה שום דבר, ובדומה לאלונה ,מיץ ושחר יש לו כסף והוא משתמש בו.
ייקח לו שנה,שנתיים להבין שהוא הפראייר התורן וזהו.
לרכוש את אוחנה או חצי אוחנה ב1.8 זה טמטום טהור בדיוק כמו לקנות את אלו ב1.2 חצי כרטיס.
אז נא לא לספר לי סיפורים על בנייה.
יש שם ילד עם הרבה כסף שבא לו קצת לבזבז.
לא הבנתי, אם יש לך הרבה כסף אתה לא יכול "לבנות"?אדום זקן כתב: אתם אפילו לא קוראים מה רושמים,סתם קופצים בראש.
חוגג לא בונה שום דבר, ובדומה לאלונה ,מיץ ושחר יש לו כסף והוא משתמש בו.
ייקח לו שנה,שנתיים להבין שהוא הפראייר התורן וזהו.
לרכוש את אוחנה או חצי אוחנה ב1.8 זה טמטום טהור בדיוק כמו לקנות את אלו ב1.2 חצי כרטיס.
אז נא לא לספר לי סיפורים על בנייה.
יש שם ילד עם הרבה כסף שבא לו קצת לבזבז.
לא,אתה מבזבז וזה אחלה.bs war כתב:
לא הבנתי, אם יש לך הרבה כסף אתה לא יכול "לבנות"?
מי שבונה זה אלה שיש להם אסטרטגיה ברורה.
טובה או לאו אסטרטגיה.
איזה אסטרטגיה יש להפועל ב"ש? מכבי חיפה? מכבי תא שכולם מאוננים עליה ובתכלס הפייר פליי הזה הוא הדבר הכי טוב שקרה להם למה גם עוד 100 שנה גלזר ושות לא מגיעים לבוגרת.
איזה אסטרטגיה יש לחוגג שהוא מפזר כסף ככה?
אסטרטגיה יש לאשדוד תאהב או לא,משביחים מוכרים.
אסטרטגיה יש בנתניה,משביחים מוכרים,מתחזקים את הקבוצה.
אסטרטגיה הייתה בק"ש,קיימת בבני יהודה,אלה הקטנות יש להם אסטרטגיה הם חייבים אחרת לא ישרדו.
הגדולות זה בזבוז כסף,זאת האסטרטגיה.
מועדון עם אסטרטגיה לא "מבזבז" כסף, אלא משקיע אותו בחוכמה. גם אם הוא סופר עשיר.אדום זקן כתב: לא,אתה מבזבז וזה אחלה.
טובה או לאו אסטרטגיה.
איזה אסטרטגיה יש להפועל ב"ש? מכבי חיפה? מכבי תא שכולם מאוננים עליה ובתכלס הפייר פליי הזה הוא הדבר הכי טוב שקרה להם למה גם עוד 100 שנה גלזר ושות לא מגיעים לבוגרת.
אסטרטגיה הייתה בק"ש,קיימת בבני יהודה,אלה הקטנות יש להם אסטרטגיה הם חייבים אחרת לא ישרדו.
זה שזה לא המצב אצל רוב המועדונים בישראל לא אומר שאין אופציה אחרת. אם המהלכים של חוגג הם סתם התפזרות או בנייה חכמה, את זה נוכל לדעת רק בעוד כמה חודשים.
אם הם מביאים רכש איכותי להגנה הם מעמידים סגל לא פחות טוב משלנו ומשל חיפה.
גם אלונה בנתה 3 שנים ועכשיו מגמר אז אותו דבר עם חוגגbs war כתב:
לא הבנתי, אם יש לך הרבה כסף אתה לא יכול "לבנות"?
דיברנו רק על ישראל.bs war כתב:
מועדון עם אסטרטגיה לא "מבזבז" כסף, אלא משקיע אותו בחוכמה. גם אם הוא סופר עשיר.
זה שזה לא המצב אצל רוב המועדונים בישראל לא אומר שאין אופציה אחרת. אם המהלכים של חוגג הם סתם התפזרות או בנייה חכמה, את זה נוכל לדעת רק בעוד כמה חודשים.
אם הם מביאים רכש איכותי להגנה הם מעמידים סגל לא פחות טוב משלנו ומשל חיפה.
ובוא.. יאללה טחנו את עניין ביתר מצידי שיתפרקו מחר,לא מפרגן להם ולא נעליים אותי מעניינת הקבוצה שלי.
לא עקבתי אחרי מה שרשמו פה עליו ולא יודע אם פרסמו פה את הפוסט, אבל לחוגג כן יש אסטרטגיה. הוא מחתים את הדרבליסטים הכי טובים בליגה. כרגע יש לו את ארבעת המובילים משנה שעברה (גרסיה, קינדה, מוחמד, פלומן) שקלטינס סוגר את העשיריה הפותחת. שלומי אזולאי החלוץ השני עם הכי הרבה דרבלים מוצלחים, אוחנה בעונה שכשיר גם אמור להכנס לרשימה הזאתאדום זקן כתב: לא,אתה מבזבז וזה אחלה.
טובה או לאו אסטרטגיה.
בקיצור, יש לו תוכנית(טובה או לא לא יודע) והוא לא סתם שופך כסף על כל מה שזז
כל מה שרשמת אחלה,רק מה זה קשור לאסטרטגיה?niv1 כתב: לא עקבתי אחרי מה שרשמו פה עליו ולא יודע אם פרסמו פה את הפוסט, אבל לחוגג כן יש אסטרטגיה. הוא מחתים את הדרבליסטים הכי טובים בליגה. כרגע יש לו את ארבעת המובילים משנה שעברה (גרסיה, קינדה, מוחמד, פלומן) שקלטינס סוגר את העשיריה הפותחת. שלומי אזולאי החלוץ השני עם הכי הרבה דרבלים מוצלחים, אוחנה בעונה שכשיר גם אמור להכנס לרשימה הזאת
בקיצור, יש לו תוכנית(טובה או לא לא יודע) והוא לא סתם שופך כסף על כל מה שזז
לבחור שחקנים שעונים לסט יכולות ספציפיות זה לא אסטרטגיה?אדום זקן כתב: כל מה שרשמת אחלה,רק מה זה קשור לאסטרטגיה?
ממש לא.niv1 כתב: לבחור שחקנים שעונים לסט יכולות ספציפיות זה לא אסטרטגיה?
זה קשור לתבנית משחק,למה הצוות המקצועי מכוון ואיזה קבוצה הוא רוצה לראות.
אסטרטגיה נקבעת ברמה למעלה ואינה קשורה למאמן כזה או אחר.
סתם דוגמא: בניית מועדון שבעתיד יחיה רק על הכנסותיו.
העלאת לפחות 3 שחקני בית לבוגרת ב3 השנים הקרובות או משהו בסגנון.
דהיינו,דברים שנמדדים לאורך שנים.
לצאת במסע רכש זה לא אסטרטגיה.