עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
[quote="Guevara]לא אשקר, מפחד מאד על הרצף מולם.[/quote]
אין מה לפחד... מתישהו הוא יגמר. בלי קשר לזה שהם חזקים העונה.
אין מה לפחד... מתישהו הוא יגמר. בלי קשר לזה שהם חזקים העונה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ביתר זו קבוצה של או סקנדל או פסטיבל. הקבוצה הכי לא מתאימה לרוני לוי... הרבה כישרון, הרבה אוהבי כדור, כושר גופני לא משהוא, יהיה מהנה לקהל ניטראלי לראות משחקים שלהם, יהיו הרבה גולים בשני הצדדים.
לא רואה את בית"ר משחקת, לטעמי קישור של מוחמד, קינדה ואוחנה בעייתי.
קינדה ואוחנה לא מספיק עובדים בלי הכדור, מוחמד ענק בלהשתחרר ובדריבל אך כשהוא האחרון מבלי שיש לידו איזה אנרג'ייזר כמו אולסק/גלזר שנותן עבודה, וחברים שמחכים לכדור לרגל ולא נעים כדי לפתוח אופציות מסירה זה מתכון ללא מעט איבודים מסוכנים.
קבוצה שתדע ללחוץ אותם בהרכב הזה נכון, תוכל להביך אותם לא מעט.
יש להם פוטנציאל גבוה, אין ספק, גם לדעתי יותר לקבוצה שתתן שואו ופחות לאליפות.
קינדה ואוחנה לא מספיק עובדים בלי הכדור, מוחמד ענק בלהשתחרר ובדריבל אך כשהוא האחרון מבלי שיש לידו איזה אנרג'ייזר כמו אולסק/גלזר שנותן עבודה, וחברים שמחכים לכדור לרגל ולא נעים כדי לפתוח אופציות מסירה זה מתכון ללא מעט איבודים מסוכנים.
קבוצה שתדע ללחוץ אותם בהרכב הזה נכון, תוכל להביך אותם לא מעט.
יש להם פוטנציאל גבוה, אין ספק, גם לדעתי יותר לקבוצה שתתן שואו ופחות לאליפות.
- simply-red
מתי יהיה לנו חלוץ שידע לשים כדור ברשת מחצי הזדמנות ולא אחד מתוך חמישה מצביםsimply-red כתב:מתי יהיה לנו חלוץ שידע לתת פס חכם לשחקן פנוי....
אם תרשום חחחחח זה לא יהפוך את זה למצחיק אתה יודע..CrazyRed7 כתב:חחח אתה באמת חושב שהקבוצה שאתה רואה עכשיו תרוץ לאליפות?!אל תהיה מצחיק
יהיה משעשע כי הקהל של ביתר בטוח שיש פה את ברצלונה הישראלית והם הולכים לאליפות ראש בראש מול מכבי. זה מגוחך.
במקרה הטוב הם ירוצו יפה עד הפלייאוף ויקבלו שם בראש כמו שקרה לפני שנתיים.
יש להם עוד מספר עמדות לחזק בצורה משמעותית(מגן שמאלי, בלם, קשר אחורי) בשביל לדבר על אליפות. ולא רואה איך זה קורה.
*מבלי לציין שכל הפוטנציאלים למיניהם - אוחנה, גרסיה, פולמיין וכו' - יצטרכו לספק את הסחורה.
וכן, אנחנו קבוצה(בדגש על קבוצה) טובה יותר בשלב הזה.
לא יודע מאיפה להתחיל.
מזה שאנחנו לא קבוצה טובה יותר -ההתקפה והקישור ההתקפי שלהם שתי רמות מעלינו, אולי מזה שלא כתבתי בשום מקום שהם הולכים דוך לאליפות, אתה מכיר מישהו שפוי שיגיד בנחרצות דבר כזה על מועדון שלא לקח תואר כל כך הרבה זמן?
זה זחוח/מטומטם/יומרני מאוד לייחס לעצמך יכולת לנבא כל טרום עונה מי יגיע ולאיפה יגיע בכזו נחרצות. אין לי מושג מה יעלה בגורל ביתר, לראשונה מזה זמן רב אי אפשר לפסול את האפשרות של קונדנטורית נוספת שהיא לא מכבי/בש
וכל הטקס בישבן הזה
מה אני אגיד, שא ברכה חביבי
שמע, רואים משחק ואומרים מה שרואים.CrazyRed7 כתב:חחח אתה באמת חושב שהקבוצה שאתה רואה עכשיו תרוץ לאליפות?!אל תהיה מצחיק
יהיה משעשע כי הקהל של ביתר בטוח שיש פה את ברצלונה הישראלית והם הולכים לאליפות ראש בראש מול מכבי. זה מגוחך.
במקרה הטוב הם ירוצו יפה עד הפלייאוף ויקבלו שם בראש כמו שקרה לפני שנתיים.
יש להם עוד מספר עמדות לחזק בצורה משמעותית(מגן שמאלי, בלם, קשר אחורי) בשביל לדבר על אליפות. ולא רואה איך זה קורה.
*מבלי לציין שכל הפוטנציאלים למיניהם - אוחנה, גרסיה, פולמיין וכו' - יצטרכו לספק את הסחורה.
וכן, אנחנו קבוצה(בדגש על קבוצה) טובה יותר בשלב הזה.
יש לביתר שחקנים שיכולים לבצע פעולות כדורגל אישיות וקבוצתיות ברמה גבוהה מאד. יש להם מהלכים שקבוצות בליגת העל (בתוכן אנחנו) לא יכולות לבצע פשוט כי אין להם את האיכות הטכנית הזאת. כמו שידעת שתגיע ותראה כדורגל בטרנר בשנותיו הראשונות יש תחושה חזקה שגם בטדי תגיע ותראה כדורגל, יש שם יותר מדי איכות. וככל שיצברו יותר דקות ביחד ויכנסו לכושר הם יהיו מפחידים יותר.
טיפש מי שיזלזל בהם.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

ההתקפה של הפועל ת"א נוראית, קשה לצפייה. רק בוזגלו שווה שם משהו וגם הוא כבר לא ברמה מבחינה פיזית.
זה בדיוק מה שקורה בבית"ר, חוץ מזה שזה נבנה מוקדם יותר.ForeverRed כתב: אני לא חושב שמה שהיה פה בעונה שעברה הוא דוגמה למשהו.
היה כישרון ללא טיפת איזון בחלק הקדמי עם לא מעט שחקנים שדורכים אחד על השני, כשכל הבלגן הזה מתחיל להיבנות חודש לתוך העונה.
גם כשדיא ונייג'ל חתמו כאן כל הליגה שיקשקה
- simply-red
היסטורית בלא מעט מהמקרים מה שמקבלים בגביע הטוטו זה בדיוק ההפך ממה שיקרה בליגה.
אוקיי אז בוא נעבור לשלב העובדות.RedBend כתב: אם תרשום חחחחח זה לא יהפוך את זה למצחיק אתה יודע..
לא יודע מאיפה להתחיל.
מזה שאנחנו לא קבוצה טובה יותר -ההתקפה והקישור ההתקפי שלהם שתי רמות מעלינו, אולי מזה שלא כתבתי בשום מקום שהם הולכים דוך לאליפות, אתה מכיר מישהו שפוי שיגיד בנחרצות דבר כזה על מועדון שלא לקח תואר כל כך הרבה זמן?
זה זחוח/מטומטם/יומרני מאוד לייחס לעצמך יכולת לנבא כל טרום עונה מי יגיע ולאיפה יגיע בכזו נחרצות. אין לי מושג מה יעלה בגורל ביתר, לראשונה מזה זמן רב אי אפשר לפסול את האפשרות של קונדנטורית נוספת שהיא לא מכבי/בש
וכל הטקס בישבן הזה
מה אני אגיד, שא ברכה חביבי
קישור והתקפה יותר טובים משלנו?בוא נראה
התקפה -
שהר טוב מכל חלוץ שבית"ר תעמיד.
קשרים התקפיים - גרסיה ומרין 2 פוטנציאלים גדולים. בספק גדול עד כמה המספרים וההשפעה של גרסיה תהיה שונה ממרין.
פלומיין והאסלביינק 2 כוכבים מהקבוצות קטנות. מבלי לבדוק - מספרים דומים - ושניהם לא סיפקו את הסחורה לאחר המעבר.
אוחנה פוטנציאל אדיר אבל הוא יצטרך להוכיח ובעיקר להביא מספרים ותכלס. לנו יש את ממן(שחקן העונה של לפני שנתיים) וספורי.
מליקסון ו-ורד פצועים. את מי אתה מעדיף כחיזוק בעוד חודש וחצי?
קישור -
מוחמד, קינדה, איינבינדר וקריאף.
שמיר, קלטינס, קבהא.
מוחמד זה אחלה אבל וואלה לא רואה פה איזה הבדל כזה בקישור.
אולי זה רק אני כי אני לא מחזיק מקינדה וקריאף בכלל. יש להם בור רציני בקישור האחורי.
בקיצור אני לא רואה פה שום הבדל משמעותי(אולי יתרון קטן לבית"ר) חוץ מסגנון שונה לגמרי של החלק ההתקפי. גם אנחנו ובמיוחד הם לא נרוץ לשום אליפות העונה.
אגב, בעמדות המגנים, הבלמים והשוער אנחנו ביתרון בכל עמדה ועמדה.
בהצלחה.
חברים השכנוע העצמי הכפוי הזה לא ברור לי.
חשוב לי להדגיש לפני הכל שאני לא בא ואומר ביתר תיקח השנה אליפות.
באותה נשימה אני גם אגיד שעל רקע זה ש:
עלי מוחמד זה הקשר בוקס טו בוקס הכי טוב בארץ.
אוחנה וקינדה הם שניים מהקשרים ההתקפיים היותר מבטיחים בליגה הזו.
קונט גרסיה ופלומן זה זרים שלא נופלים ממה שלנו או למכבי יש.
ורד קריאף אייבינדר אזולאי/וארן זה שחקנים משלימים טובים.
רוני לוי זה מאמן שקרנו דעכה אמנם, אבל הוא לקח אליפויות והוא איש מקצוע רציני. זה לא בבבז או גיא לוזון או קלינגר.
גם מבחינת מעטפת ביתר יכולה להתפוצץ.
בעל בית פטפטן אמנם, אבל מעמיד לעובדים שלו את התנאים להצליח.
הלאה, זה נכון שחלק לא מבוטל מהקהל שם זה מהאנשים הכי מטומטמים שיש למדינה הזו להציע. אבל בשביל להיקרא אוהד כדורגל מסור ואנרגטי לא צריך תארים באוניברסיטה.
חברקה, תשנו תקליט.
אני לא אומר שהם יהיו ברצלונה מול מרמורק וזה קרשים לראש,
אבל אין לנו שום פריבילגיה לזלזל
חשוב לי להדגיש לפני הכל שאני לא בא ואומר ביתר תיקח השנה אליפות.
באותה נשימה אני גם אגיד שעל רקע זה ש:
עלי מוחמד זה הקשר בוקס טו בוקס הכי טוב בארץ.
אוחנה וקינדה הם שניים מהקשרים ההתקפיים היותר מבטיחים בליגה הזו.
קונט גרסיה ופלומן זה זרים שלא נופלים ממה שלנו או למכבי יש.
ורד קריאף אייבינדר אזולאי/וארן זה שחקנים משלימים טובים.
רוני לוי זה מאמן שקרנו דעכה אמנם, אבל הוא לקח אליפויות והוא איש מקצוע רציני. זה לא בבבז או גיא לוזון או קלינגר.
גם מבחינת מעטפת ביתר יכולה להתפוצץ.
בעל בית פטפטן אמנם, אבל מעמיד לעובדים שלו את התנאים להצליח.
הלאה, זה נכון שחלק לא מבוטל מהקהל שם זה מהאנשים הכי מטומטמים שיש למדינה הזו להציע. אבל בשביל להיקרא אוהד כדורגל מסור ואנרגטי לא צריך תארים באוניברסיטה.
חברקה, תשנו תקליט.
אני לא אומר שהם יהיו ברצלונה מול מרמורק וזה קרשים לראש,
אבל אין לנו שום פריבילגיה לזלזל
הפסקתי להחזיק משהר מה שאתה מחזיק כבר לפני שנה וחצי. לא חושב שהוא החלוץ הישראלי הכי טוב ואפשר לדקלם מהיום ועד מחר את ההישג הנפלא של "מלך השערים". החלוצים הישראליים הכי טובים מזמן לא משחקים בליגה הזו, שהר שכטר ושאר השמות הגדולים לא עדיפים בצורה ראויה לציון על פני שועה עוואד ושאר השמות הבאים. נכון להיום כולם תלויים במעטפת הקבוצתית סביבם בצורה שמאירה אותם באור אחר לגמרי ממה שמנסים לשווק.CrazyRed7 כתב: אוקיי אז בוא נעבור לשלב העובדות.
קישור והתקפה יותר טובים משלנו?בוא נראה
התקפה -
שהר טוב מכל חלוץ שבית"ר תעמיד.
קשרים התקפיים - גרסיה ומרין 2 פוטנציאלים גדולים. בספק גדול עד כמה המספרים וההשפעה של גרסיה תהיה שונה ממרין.
פלומיין והאסלביינק 2 כוכבים מהקבוצות קטנות. מבלי לבדוק - מספרים דומים - ושניהם לא סיפקו את הסחורה לאחר המעבר.
אוחנה פוטנציאל אדיר אבל הוא יצטרך להוכיח ובעיקר להביא מספרים ותכלס. לנו יש את ממן(שחקן העונה של לפני שנתיים) וספורי.
מליקסון ו-ורד פצועים. את מי אתה מעדיף כחיזוק בעוד חודש וחצי?
קישור -
מוחמד, קינדה, איינבינדר וקריאף.
שמיר, קלטינס, קבהא.
מוחמד זה אחלה אבל וואלה לא רואה פה איזה הבדל כזה בקישור.
אולי זה רק אני כי אני לא מחזיק מקינדה וקריאף בכלל. יש להם בור רציני בקישור האחורי.
בקיצור אני לא רואה פה שום הבדל משמעותי(אולי יתרון קטן לבית"ר) חוץ מסגנון שונה לגמרי של החלק ההתקפי. גם אנחנו ובמיוחד הם לא נרוץ לשום אליפות העונה.
אגב, בעמדות המגנים, הבלמים והשוער אנחנו ביתרון בכל עמדה ועמדה.
בהצלחה.
מה זה השקר הזה שמליקסון יחזור עוד חודש וחצי... ביתר לחלוטין לא תלויה בעידן ורד מה שאנחנו תלויים במאור וולא צריכה לצפות לו באותה כמיהה שלנו.
לא נמשיך לנתח חוליה חוליה כי זה לא עובד ככה אבלהנקודה שלי מאוד פשוטה.
אין שום רציונל שעומד מאחורי הזלזול הזה בכל קבוצה שלא תהיה. בגלגול הנוכחי של הקבוצה שלנו, זה כמו ילד קטן שמתרברב בשכונה וכשמקבל פיצוץ לראש רץ לאימא לבכות.
לאוחנה יש עוד הרבה מה להוכיח, אבל אם יצליח - הוא ומוחמד פותחים בקלות בכל קבוצה בארץ.
מכבי הכי עמוקה ומוכשרת, אני לא מחזיק (הכוונה שהם די אוברייטדים. אצילי, מיכה, פרץ וכו' לא באמת כאלה גדולים, יותר נהנים מהואקום שנוצר. בימי מליקסון, טוני, זהבי, אלברמן ופריצה הם היו נחשבים להרבה פחות) מלא מעט שחקנים שם, אבל קבלות במציאות ולא בפנטזיות של יולי-אוגוסט יש להם (נניח אצילי, זה מדהים כמה לא משפיע על המשחק אפשר להיות ועדיין לתת מספרים כאלה) ובפער.
בבית"ר יש יותר יכולת לעשות את הלא צפוי. במשחקים מסוימים אין ספק שהם יכולים לתת את השואו הגדול ביותר, אבל שם המשחק זה יציבות.
מכבי הכי עמוקה ומוכשרת, אני לא מחזיק (הכוונה שהם די אוברייטדים. אצילי, מיכה, פרץ וכו' לא באמת כאלה גדולים, יותר נהנים מהואקום שנוצר. בימי מליקסון, טוני, זהבי, אלברמן ופריצה הם היו נחשבים להרבה פחות) מלא מעט שחקנים שם, אבל קבלות במציאות ולא בפנטזיות של יולי-אוגוסט יש להם (נניח אצילי, זה מדהים כמה לא משפיע על המשחק אפשר להיות ועדיין לתת מספרים כאלה) ובפער.
בבית"ר יש יותר יכולת לעשות את הלא צפוי. במשחקים מסוימים אין ספק שהם יכולים לתת את השואו הגדול ביותר, אבל שם המשחק זה יציבות.
ופה נכנס בדיוק לתמונה המאמן והמעטפת שלו.yossi כתב:לאוחנה יש עוד הרבה מה להוכיח, אבל אם יצליח - הוא ומוחמד פותחים בקלות בכל קבוצה בארץ.
מכבי הכי עמוקה ומוכשרת, אני לא מחזיק מלא מעט שחקנים שם, אבל קבלות במציאות ולא בפנטזיות של יולי-אוגוסט יש להם (נניח אצילי, זה מדהים כמה לא משפיע על המשחק אפשר להיות ועדיין לתת מספרים כאלה) ובפער.
אני לא יודע לשים את האצבע, אבל אני לא יכול לבטל את ההשפעה שעשויה להיות לאנשי המקצוע כולל בניון על שחקנים שם.
אם יצליחו להוריד אותם לקרקע אחרי ניצחונות חשובים, ולהרים מהקרשים אחרי הפסדים זה יכול לגרום להם להתקדם משבוע לשבוע ולא להסתכל רחוק מידי.
על מצע מנטלי כזה אי אפשר לדעת לאן זה יוביל.
במיוחד שאם אני צריך להמר, מכבי השנה תהיה פחות תחרותית ודומיננטית משנה שעברה.
אני לא חושב שיש מישהו שפוי שיכול לזלזל בחלק התקפי כמו שיש היום בביתר.
יחד עם זאת לא מדובר כאן בכלל על עניין מקצועי,כי מקצועי הם בהחלט יתנו הנאה בהרבה משחקים לקהל שלהם.
העניין בביתר הוא שהכל שם על חוט השערה.
בעל בית חולה תקשורת,בניון עם המון אגו,רוני לוי מאמן פדנט מאוד שצריך לראות ריך יצליח עם סגל כזה שכולם שם אוהבים את הכדור ומעל הכל זו רמת הציפיות הבלתי פורפורציונלית של הקהל שלהם.
שהם ירוצו והקהל יהיה איתם הם ינועו על גל ההתלהבות בעוצמה,כמה תוצאות לא טובות והכל שם קורס כי כלום שם לא יציב מהבעל הבית ועד המנהל המקצועי והקהל.
יחד עם זאת לא מדובר כאן בכלל על עניין מקצועי,כי מקצועי הם בהחלט יתנו הנאה בהרבה משחקים לקהל שלהם.
העניין בביתר הוא שהכל שם על חוט השערה.
בעל בית חולה תקשורת,בניון עם המון אגו,רוני לוי מאמן פדנט מאוד שצריך לראות ריך יצליח עם סגל כזה שכולם שם אוהבים את הכדור ומעל הכל זו רמת הציפיות הבלתי פורפורציונלית של הקהל שלהם.
שהם ירוצו והקהל יהיה איתם הם ינועו על גל ההתלהבות בעוצמה,כמה תוצאות לא טובות והכל שם קורס כי כלום שם לא יציב מהבעל הבית ועד המנהל המקצועי והקהל.