כנראה שהשחקן כדורסל לא היה מסדר 2 מצבי הבקעה בעשרים דקותגיא חניה כתב:אם תתעלמו הבעיה לא תעלם. גם שחקן כדורסל מהפועל סל היה לוקח את הבלמים של השוודים בכדורי גובה, נו ו'?
זר תפקידו לשדרג, קריו לא משדרג וזאת השורה התחתונה.
חוסה אנחל קריו
Re: חוסה אנחל קריו
לדעתי בשלב זה של העונה בהחלט כןBaRdA10 כתב:זה לא שחקן שיזיז את שהר מההרכב.
- simply-red
ברור שהייתי רוצה איזה גולר שמסוגל לעבור שחקן ולייצר לעצמו מצבים אבל זה מה יש.
כרגע הוא ונייגל עדיפים על שהר בעמדת החלוץ.
כרגע הוא ונייגל עדיפים על שהר בעמדת החלוץ.
אני לא חושב שצריכים להסתכל על זה כ"מי עדיף" בצורה כל כך מוחלטת.
יש לנו שלושה חלוצים, כל אחד מהם מביא דברים אחרים למשחק. צריך להשתמש בהם בהתאם לסיטואציה. היום לצורך העניין קאריו היה מתאים יותר כי לא הצלחנו לצאת קדימה והוא היה היחיד שיכל לעשות משהו מהכדורים הארוכים שהעפנו. בליגה כנראה ששהר יתאים יותר כי נצטרך מישהו שיידע לתרגם מצבים לשערים
יש לנו שלושה חלוצים, כל אחד מהם מביא דברים אחרים למשחק. צריך להשתמש בהם בהתאם לסיטואציה. היום לצורך העניין קאריו היה מתאים יותר כי לא הצלחנו לצאת קדימה והוא היה היחיד שיכל לעשות משהו מהכדורים הארוכים שהעפנו. בליגה כנראה ששהר יתאים יותר כי נצטרך מישהו שיידע לתרגם מצבים לשערים
- simply-red
הדבר היחידי שהר יכול לתרגם כרגע זה ספרות זרה או איזה סרט הוליוודי.bs war כתב:אני לא חושב שצריכים להסתכל על זה כ"מי עדיף" בצורה כל כך מוחלטת.
אחרי שיתניע באזור סוף ספטמבר אני אדבר אחרת. כרגע הוא בשנת הקיץ שלו.
+1bs war כתב:אני לא חושב שצריכים להסתכל על זה כ"מי עדיף" בצורה כל כך מוחלטת.
קריו מראה שיפור ממשחק למשחק וזה טוב.
דקות טובות מאוד שלו היום, הוריד הרבה כדורים והמיר דקות של התקפת לב בהתקפות מסוכנות לזכותנו.
ברור שהוא יצטרך להביא בהמשך עוד כמה אלמנטים וגם איזה כמה שערים.
היום את שלו הוא עשה, וזו עבודה שאף אחד אחר לא יכל למלא.
כמות האנשים שמחכה לו בפינה הזויה.
שיחק אתמול טוב .הראה נוכחות ועשה עבודה טובה.
שהר למשל לא הרגשתי 60 דקות שהוא בכלל במשחק.
והוא השפיע יפה על המשחק והביא את השינוי מהספסל.
שהר למשל לא הרגשתי 60 דקות שהוא בכלל במשחק.
והוא השפיע יפה על המשחק והביא את השינוי מהספסל.
לצערי אני חושב שהגיע הזמן להיפרד ממנו ויפה שעה אחת קודם.
לא מתאים לליגה, ובטח לא באירופה( והביאו אותו בעיקר בשביל שיתן מספרים שם)
מסורבל מאוד, כבד, ההתמקמות שלו ב16 של היריבה ממש לא מובנת... מאוד מקווה שהוא קיבל היום הזדמנות אחרונה
לא מתאים לליגה, ובטח לא באירופה( והביאו אותו בעיקר בשביל שיתן מספרים שם)
מסורבל מאוד, כבד, ההתמקמות שלו ב16 של היריבה ממש לא מובנת... מאוד מקווה שהוא קיבל היום הזדמנות אחרונה
ממש לא נראה לי שהביאו אותו כדי שייתן מספרים באירופה.
לדעתי המטרה הייתה חלוץ גבוה, שיכול להוריד כדורים לקשרים שמצטרפים ויכול להשתתף בהנעת כדור.
בטוח שקיוו שהוא גם ייתן גולים, ואני מאמין שהוא עוד ייתן.
מבחינת הפרמטרים שאליהם כיוונו לדעתי מתחיל להראות שיש בו משהו
לדעתי המטרה הייתה חלוץ גבוה, שיכול להוריד כדורים לקשרים שמצטרפים ויכול להשתתף בהנעת כדור.
רק אהבה תנצח...
+1nitsande כתב:ממש לא נראה לי שהביאו אותו כדי שייתן מספרים באירופה.
לדעתי המחשבה של הצוות זה לאפשר לשחקנים אחרים מסביבו לתת את המספרים
חלוץ צריך קודם כל להרשית. כל התירוצים שהוא עושה משהוא אחר בהוראת בכר, מגוכחים.
"בכר: קריו, אתה לא מכניס גולים, לא תפקידך, תשאיר את זה לשהר"
ואנחנו מגוכחים, גאון כדורגלMikiRed כתב:חלוץ צריך קודם כל להרשית. כל התירוצים שהוא עושה משהוא אחר בהוראת בכר, מגוכחים.
בדיוק השחקן הזר שהינו צריכים! תורם לקבוצה מאז שהגיע, נותן מספרים, הביאו אותו במיוחד בשביל משחקים מהסוג הזה! אחד הרכשים הטובים ביותר מאז נוואקמה- הובאן.
וברצינות.... למה הביאו אותו!?
כנראה שפחות התאים לשיטת המשחק היום.LIAV00S כתב:בדיוק השחקן הזר שהינו צריכים! תורם לקבוצה מאז שהגיע, נותן מספרים, הביאו אותו במיוחד בשביל משחקים מהסוג הזה! אחד הרכשים הטובים ביותר מאז נוואקמה- הובאן.
צריך לתת לו זמן.

כל משחק באירופה זה משחקים מהסוג הזה... אפשר לחשוב כאילו ב׳גביע הטוטו׳ הוא נותן משהו אם בכלל.maor20094 כתב: כנראה שפחות התאים לשיטת המשחק היום.
צריך לתת לו זמן.