בחירות 2019S

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: בחירות 2019S

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

CrazyRed7 כתב: אין להם שום סיכוי לעבור.
מקווה שנתניהו ישתה מהם כמה שיותר. בזבוז קולות גדול.
לצערי אתה צודק.
ואם כבר ימינה ישתו מהם...
nitsande כתב: הפכת להיות יותר גרוע מביבי...
ליברמן ערק לשמאל זאת הדמגוגיה הכי זולה ששמעתי
דמגוגיה?
אז מה בדיוק ליברמן עשה?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

כל ה"ימין" "שמאל" זו פיקציה. הפרד ומשול קלאסי.
יש פה מחנה ביבי ומחנה לא ביבי. סה טו.

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

yossi כתב:כל ה"ימין" "שמאל" זו פיקציה. הפרד ומשול קלאסי.
אתה סתם מחריב שמחות:
גנץ. שמאל. חלש. נתניהו. ימין. חזק.
הערבים נוהרים לקלפיות, רינה מצליח מסיעה אותם בחמגשיות

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

gooner כתב: אתה סתם מחריב שמחות:
גנץ. שמאל. חלש. נתניהו. ימין. חזק.
הערבים נוהרים לקלפיות, רינה מצליח מסיעה אותם בחמגשיות
עזוב ימין ושמאל.

גנץ. חלש.

עכשיו יותר טוב?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

yossi כתב:כל ה"ימין" "שמאל" זו פיקציה. הפרד ומשול קלאסי.
אני לא מסכים.
גנץ זה לא שמאל, בטח לא שמאל ברמה של מרצ נניח אבל ההבדלים בינו לבין הליכוד וימינה מהליכוד גדולים מאוד.
במיוחד בכל הקשר במדיניות החוץ(גישה לקקנית ופחדנית "רק לא להרגיז את העולם") ובהתנחלויות.

מצחיק שהשמאל של פעם, רבין, פרס, בן גוריון וכו' ראו בהתנחלויות חשיבות רבה בדיוק כמו הימין היום.
לא רואה את גנץ ולפיד ממשיכים אל מול הלחצים האדירים שמופעלים ולכן כן רואה פה גישות שונות ו"ימין-שמאל".

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

CrazyRed7 כתב: אני לא מסכים.
גנץ זה לא שמאל, בטח לא שמאל ברמה של מרצ נניח אבל ההבדלים בינו לבין הליכוד וימינה מהליכוד גדולים מאוד.
במיוחד בכל הקשר במדיניות החוץ(גישה לקקנית ופחדנית "רק לא להרגיז את העולם") ובהתנחלויות.

מצחיק שהשמאל של פעם, רבין, פרס, בן גוריון וכו' ראו בהתנחלויות חשיבות רבה בדיוק כמו הימין היום.
לא רואה את גנץ ולפיד ממשיכים אל מול הלחצים האדירים שמופעלים ולכן כן רואה פה גישות שונות ו"ימין-שמאל".
מצחיק שהימין של פעם החרים את כהנא,
ומנהיג הימין של היום מסדר ג׳ובים לממשיכי דרכו.
העולם מצחיק אז צוחקים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

nitsande כתב: הפכת להיות יותר גרוע מביבי...
ליברמן ערק לשמאל זאת הדמגוגיה הכי זולה ששמעתי
לא יודע אם ערק לשמאל, אבל גם ימין הוא מעולם לא היה.
סתם אופורטוניסט חסר אידאולוגיה שלא קידם דבר מהרגע שנחת בכנסת. הבלוף הכי גדול של הפוליטיקה הישראלית

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

בחיים לא היו בחירות שהעיקר בהן בכלל לא דובר. שום זמן מסך לבסיס הרעיוני של כל מפלגה, הכל בוזבז על הרכילות והצהוב, מכל הצדדים, שומע את כל הצדדים מדברים ולא מאמין למילה שיוצאת להם מהפה.
מוציאים את כל החשק מלהשתתף בגועל הזה.

אף על פי כן, ימינה תקבל את הקול שלי - למרות שגם שם אני לא שלם לגמרי אבל זה הרע במיעוטו מבחינתי.

נ.ב מסכים עם שמעון, אם סתיו שפיר מקבלת בראש ולא נכנסת לכנסת זה עושה לי נחת עד הבחירות הבאות.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

ForeverRed כתב: עזוב ימין ושמאל.

גנץ. חלש.

עכשיו יותר טוב?
אתה סתם מקטין, אולי ערקת לשמאל?
גנץ זומם להדיח ראש ממשלה מכהן מהימין
רובי. ריבלין. לא. מצחיק.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

gooner כתב: מצחיק שהימין של פעם החרים את כהנא,
ומנהיג הימין של היום מסדר ג׳ובים לממשיכי דרכו.
העולם מצחיק אז צוחקים.
יותר מצחיק שהשמאל של היום קורא לראש ממשלה מושחת לפני שהוכחה אשמתו בתיקים של סיגרים ושמפניות וראש ממשלה לשעבר שפאקינג היה אחד החברים הכי טןבים של פדופיל מזוין שהטיס ילדות לאי החלומות שלו ונתפס בעיני העדשה בדירה שלו עם בחורות יפייפיות וצעירות שהגיעו אחריו וקיבל מחברה שבשליטתו מאות אלפי שקלים כתרומה לבחירות ובנוסף קיבל פאקינג מענק מקרן וקסנר למחקר שמעולם לא פורסמו שיטותיו, ממצאיו ומסקנותיו והוא אותו ראש ממשלה לשעבר (הגרוע בהיסטוריה כלכלית, מדינית וביטחונית כן?) נראה בעיניהם כמועמד ראוי ונקי כפיים.

בעולם שבו ברק יותר ראוי מביבי צריך להוציא את הפריים של הפנטזיה ולהתחיל להסתכל למציאות בעיניים.

אם אתה רוצה עוד דברים מגעילים הרבה ודוחים הרבה יותר מהבטחת ג'וב לבן גביר מהמחנה שבו אתה תומך רק תגיד, הבעיה שלא אספיק לרשום הכל ומחר בחירות אז אין כבר טעם.

רק לא לשכוח אח יקר, בכל מחנה יש ***, הזבל במחנה שלך מקדש שהידים ומחבלים, לא מכיר בקיומה של מדינת ישראל כמדינה יהודית (או כמדינה בכלל), מכניס טלפונים לטרוריסטים במאסר, עורק ובוגד במדינה שבה הוא חי ומרים דגלי פלסטין בזמן מלחמות כשהחיילים שלנו נהרגים בעזה.

אתה יכול להמשיך לרשום פה על הזבל שיש בימין (והוא קיים) אבל אוי איך שהגמל לא רואה את הדבשת שלו זה לא ייאמן.
אם אני אעשה עבודה של שעתיים על הגועל נפש שיש בשמאל הקיצוני והרדיקלי האמן לי שאתה תתבייש שאתה חלק מהמחנה הזה.
קל נורא להיות מודע לזבל של הצד השני, יותר קשה להזתכל במראה ולהודות: הזבל שלי הרבה אבל הרבה יותר מסריח ומגעיל משל השכן.

יום בחירות שמח ורק ביבי יש לנו מדינה אחת וצריכים לשמור עליה, עם פאקינג אריה מדיני וכלכלי שעומד בראשה ולא שני אנשים שאחד מהם ליצן שאין לו מוח והשני בחור טוב ומלח הארץ שנקלע לסיטואציה שלא רצה בה מלכתחילה.

חלום שלי לתוצאות -
ביבי רהמ, גנץ ביטחון, יאיר בחוץ.
חרדים, ימינה והעבודה בפנים כשהקיצוניים משני הצדדים לא עוברים את אחוז החסימה (המחנה הדמוקרטי ועוצמה יהודית).

אבל יש חלומות ויש מציאות, נחכה למחר ושלא משנה מה יקרה בבחירות האלה העיקר שמי שיבחר (אם יהיה כזה) יעשה טוב למדינה שלנו, לילב טוב

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אנשים אומרים שעוצמה לא תעבור (כנראה בצדק) ושוכחים שבאותה מידה אחת מהעבודה/מרץ עלולה להימחק אף היא

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

אני חושש שאתה קצת מתקשה להבחין בין אמת לבדיה ובין טפל לעיקר.
נראה שביבי סובב אותך כמו שצריך.

האמת בהשוואה בין ביבי לברק: לביבי יש המלצה להעמדה לדין על 3 תיקים.
לברק יש סיפור עיתונאי לא פתור עם תמונה בצעיף, ללא כל עדות, ללא תלונה, ללא חקירה.

האמת על היחס שמקבלים ביבי וברק בשני הגושים: ביבי מלך ישראל, ברק הוא
מקום 10 במפלגה שמתקשה לעבור את אחוז החסימה.
הוא לא יהיה בכנסת ולא תמצא הרבה בשמאל שיצטערו על כך.

האמת על בל"ד: בל"ד הם לא במחנה שלנו. הם לא היו אף פעם בממשלה ולא יהיו.

האמת על השמאל הרדיקלי: לא יודע על איזה דברים מלוכלכים בו אתה מתכוון כי לא ציינת,
אבל אם יש כאלו, הם בטח לא יקבלו תמיכה מרוב השמאל-מרכז.
לעומת זאת גופשטיין, בן גביר והיתר הם שם שגור בכל בית היום, ולצל יש מעל ל
400 אלף עוקבים, אבל אולי אני לא עדכני.

בקיצור, השאלה היא לא האם יש באיזשהו צד מישהו קיצוני ומסריח,
אלא איך מגיב כל צד כשהוא רואה משהו קיצוני ומסריח.
והתשובה ברורה.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

gooner כתב:אני חושש שאתה קצת מתקשה להבחין בין אמת לבדיה ובין טפל לעיקר.
נראה שביבי סובב אותך כמו שצריך.

האמת בהשוואה בין ביבי לברק: לביבי יש המלצה להעמדה לדין על 3 תיקים.
לברק יש סיפור עיתונאי לא פתור עם תמונה בצעיף, ללא כל עדות, ללא תלונה, ללא חקירה.

האמת על היחס שמקבלים ביבי וברק בשני הגושים: ביבי מלך ישראל, ברק הוא
מקום 10 במפלגה שמתקשה לעבור את אחוז החסימה.
הוא לא יהיה בכנסת ולא תמצא הרבה בשמאל שיצטערו על כך.

האמת על בל"ד: בל"ד הם לא במחנה שלנו. הם לא היו אף פעם בממשלה ולא יהיו.

האמת על השמאל הרדיקלי: לא יודע על לאיזה דברים מלוכלכים בו אתה מתכוון,
אבל אם יש כאלו, הם בטח לא יקבלו תמיכה מרוב השמאל-מרכז.
לעומת זאת גופשטיין, בן גביר והיתר הם שם שגור בכל בית היום, ולצל יש מעל ל
400 אלף עוקבים, אבל אולי אני לא עדכני.

בקיצור, השאלה היא לא האם יש באיזשהו צד מישהו קיצוני ומסריח,
אלא איך מגיב כל צד כשהוא רואה משהו קיצוני ומסריח.
והתשובה ברורה.
האמת היא שברק חבר טוב של פדופיל מזדיין ומיליארדר שתרם לו כספים והיה שותף איתו בעסקים, לא צריך לחקור התמונות מדברות,בעד עצמן.

האמת הנוספת היא שהוא מקום 10 במחנה הדמוקרטי אבל זה שיקבל את התפקיד הבכיר במידה ו...

גופשטיין בן גביר הם שם שגור בכל בית אבל מעולם לא עברו את אחוז החסימה, גם כשהוא עמד על 2 אחוז, איזה קטע אה?

עכשיו בוא אזכיר לך את החוק בדמוקרטיה הישראלית, חזקת החפות עומדת לצידו של אדם עד אשר הוכחה אשמתו, זוכר או שמיהרת לשכוח?

חוששני שהשנאה העיוורת לראש הממשלה והישגיו הנהדים הן מדינית, הן כלכלית והן ביטחונית (כן כן, מוזמן לבדוק כמות הרוגים ופצועים מטרור בעשור האחרון בהשוואה לעשורים שלפני) ושטיפת המוח התקשורתית שעברת יחד עם דף המסרים הופכים אותך ללא רלוונטי לדיון, שנית.

עיסאווי, שפיר, זנדברג, גלאון, מיכאלי הם כןהחלק מהגוש, והבאתי פה רשימה של גזען על יהודים, גזענית על חרדים, גזענית על גברים וחרדים, גזענית על ימניים, חרדים, מזרחים וגזענית על גברים, מזרחים וחיילי צה"ל.

כן, יש *** גם אצלנו, אני לפחות מודע לו.
שיהיה בהצלחה למדינה בבחירות ומקווה שהשנאה שלך לראש ממשלה שתרם את כל חייו למדינת ישראל תיעלם, זה הזוי ועצוב בו זמנית איך אדם יכול להסיר מבטו ולהיות כל כך אנטי אמת ואובייקטיביות, פשוט הזוי אחי.

אוהב אותך עדיין כי אתה אוהד ב"ש, בפוליטיקה קצת פחות :(
מאחל לך כישלון ענק בבחירות למחנה והצלחה כבירה בכדורגל,לפחות את זה יש לנו במשותף.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

oranu כתב: האמת היא שברק חבר טוב של פדופיל מזדיין ומיליארדר שתרם לו כספים והיה שותף איתו בעסקים, לא צריך לחקור התמונות מדברות,בעד עצמן.

האמת הנוספת היא שהוא מקום 10 במחנה הדמוקרטי אבל זה שיקבל את התפקיד הבכיר במידה ו...

גופשטיין בן גביר הם שם שגור בכל בית אבל מעולם לא עברו את אחוז החסימה, גם כשהוא עמד על 2 אחוז, איזה קטע אה?

עכשיו בוא אזכיר לך את החוק בדמוקרטיה הישראלית, חזקת החפות עומדת לצידו של אדם עד אשר הוכחה אשמתו, זוכר או שמיהרת לשכוח?

חוששני שהשנאה העיוורת לראש הממשלה והישגיו הנהדים הן מדינית, הן כלכלית והן ביטחונית (כן כן, מוזמן לבדוק כמות הרוגים ופצועים מטרור בעשור האחרון בהשוואה לעשורים שלפני) ושטיפת המוח התקשורתית שעברת יחד עם דף המסרים הופכים אותך ללא רלוונטי לדיון, שנית.

עיסאווי, שפיר, זנדברג, גלאון, מיכאלי הם כןהחלק מהגוש, והבאתי פה רשימה של גזען על יהודים, גזענית על חרדים, גזענית על גברים וחרדים, גזענית על ימניים, חרדים, מזרחים וגזענית על גברים, מזרחים וחיילי צה"ל.

כן, יש *** גם אצלנו, אני לפחות מודע לו.
שיהיה בהצלחה למדינה בבחירות ומקווה שהשנאה שלך לראש ממשלה שתרם את כל חייו למדינת ישראל תיעלם, זה הזוי ועצוב בו זמנית איך אדם יכול להסיר מבטו ולהיות כל כך אנטי אמת ואובייקטיביות, פשוט הזוי אחי.

אוהב אותך עדיין כי אתה אוהד ב"ש, בפוליטיקה קצת פחות :(
מאחל לך כישלון ענק בבחירות למחנה והצלחה כבירה בכדורגל,לפחות את זה יש לנו במשותף.
למרות שאלו ויכוחי סרק כי ההצבעה בארץ בעיקר שבטית, פעם ב אני מתפתה להגיב בנושא. מצטער מראש על המגילה.
א. למה אתה חושב שבשמאל לא מודעים לאשפה שיש בצד שלהם? כי הם לא מנופפים בה?
כמו שבימין מחביאים את מירי רגב, מיקי זוהר, אמסלם וביטן בכל קמפיין בחירות ושמים בפרונט את מי שמושך קולות כנ"ל בשמאל. מירי רגב פלטה את זה בעצמה.
ב. מי שמצביע שמאלה מהליכוד באמת בדילמה במי לבחור. מרצ בלתי נסבלים משפיר ועד ברק ממגוון סיבות, המשותפת לא ציונית, העבודה אמנם יותר טובה בלי שפיר אבל שברה ימינה עם אורלי לוי וכחול לבן היא בחלקה (האוזר, הנדל ועוד כמה) ימינה יותר מהליכוד.
בשורה התחתונה יש הרבה *** בשמאל וגם בימין. וזה מצער מאוד שכך נראה בית המחוקקים.
ג. העובדה שנתניהו נותן לגיטימציה לאנשים שמאמינים בטוהר גזע יהודי צריכה להדיר שינה מעיניך. בימי שמיר ח"כים מהליכוד יצאו מהכנסת כשכהנא נאם במליאה. יצער מאוד לדעת שאתה חושב שיש מקום לאנשים כמו בן גביר, גופשטיין, מרזל בכנסת ובציבוריות בכלל. מכיוון שאתה אוהב להשוות לשמאל אז לדעתי גם לעופר כסיף ולבל"ד אין מקום בכנסת.
ד. לנתניהו הרבה הצלחות אבל גם הרבה כשלונות. מה ששלו שלו בשני הכיוונים. כמתנגד לדרכו אגיד שאין ספק שהוא תרם רבות מזמנו ומיכולותיו למען המדינה והוא באמת מנהיג בעל שיעור קומה יוצא דופן.
אבל, דנו פה פעם בכמות היורדים (אני לא זוכר באיזה שרשור) ויצאת נגד הנתונים ואפילו נגד החוקר. בפועל יש בריחת מוחות, ירידה מהארץ (ולא של החברה מסיפור הבריטית באיה נאפה), תחבורה ציבורית גרועה בהשוואה למערב, מערכת חינוך ציבורית כושלת עם השקעה ממשלתית נמוכה ביחס למדינות המערב, ומערכת בריאות ציבורית כושלת עוד יותר.
היחסים עם הודו לא עוזרים למי שמחכה חודשים לרופא מומחה ולא למי שעומד כל יום שעתיים בפקקים. העובדה שהוא וטראמפ אחוקים לא מסייעת למי שגר בכיסופים.
אם אתה חושב שאין בריחת מוחות תסביר למה הייתה תוכנית ממשלתית להחזרתם ולמה עומר מואב, ליכודניק בעצמו, אומר שיש. אם מערכת הבריאות טובה בעיניך תסביר למה בדרום חיים פחות שנים מבמרכז ולמה מחכים חודשים לרופא מומחה שלא באופן פרטי.
ה. להצביע על הבעיות לא הופך אותך לשטוף מוח או למקריא מדף מסרים. להכחיש אותן כן.
כך לדו' סרבת לקבל את העובדה שרק הליכוד התנגד לאיסור על פרסום בחירות סמוי. עופר גולן ואוריך, ראשי הקמפיין של הליכוד אמרו מפורשות אחרי בחירות אפריל 19 שמבחינתם הכל כשר כדי לנצח. והם באמת מתנהגים כך. כך קיבלנו מהם קמפיין נגוע בגזענות ובהשמצות.
להכחיש את מה שהליכוד הודה בו בעצמו זו שטיפת מוח או עצימת עיניים מול המציאות.
וכן, גם מפלגות אחרות חוטאות בקמפיינים לא ראויים.
ואחרון, השיח בחמגשיות ובכתבי אישום ובשרה רע לכולם חוץ מלתומכי הליכוד.
במקום לדבר על החיים עצמם. על הדרום המוזנח שנשרף כמעט שנתיים, על שילוב חרדים וערבים בשוק העבודה ובחברה, על ישראל בשנת 2050, על הפקקים, על מחירי הדיור ועל מחיר הדלק מתעסקים בקפריזות של שרה ובחיי הלילה של יאיר.
שיח רדוד וצהוב שמתחמק מהסוגיות המהותיות. ושיח כזה טוב בעיקר למי שאחראי למצב הנוכחי.
ואם לדעתך הכל טוב אשמח לדעת למה זה לא חלק מקמפיין הליכוד. למה אין בקמפיין תיאור של המצב בעוטף עזה, פירוט על התפוסה במיון ברמב"ם, הסבר למה ליטר דלק עולה בארץ כמו שני ליטרים במדינה אחרת ואזכור לכמות המתכנתים שעברו לעמק הסיליקון. אעזור לך. ידוע, כמו שכתבתי בהתחלה, שמסתירים את מה שרע ומבליטים את מה שטוב. והדברים האלו לא טובים.
אז מתמקדים בגנץ האוטיסט, בלפיד היהיר, באיווט השרלטן, בבגץ השמאלני, בברק חובב הקטינות ובהסתה נגד הערבים. בצד השני, מנגד, עוסקים בנתניהו המושחת, בצוללות, בשרה, בחרדים הטפילים (הכל לדעתם) וזו תמצית השיח.
שיח של שבטים במקום של עם.
שיח מפלג ולא מאחד.
וכולם חוטאים בזה. כולל נתניהו.*
*עריכה והוא לדעתי חוטא בזה יותר מאחרים.
נערך לאחרונה על ידי אריאל2 ב 17 ספטמבר 2019, 07:23, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אורי אדום בנשמה כתב:
לצערי אתה צודק.
ואם כבר ימינה ישתו מהם...

דמגוגיה?
אז מה בדיוק ליברמן עשה?
אורי, תסלח לי שאני לא מגיב לגופו של עניין.
לא חושב שיש סוף לויכוחים האלה, בטח לא פה בפורום...
אף אחד לא ישכנע אף אחד...

רק דבר אחד, לא משנה במי אתם בוחרים...
לכו להצביע.
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה