למה סיפורי בדים? ברוב מוחץ של המדדים התקדמנו משמעותית בהשוואה ל2009gooner כתב: בלעדיהם כנראה שביבי גם לא היה מנצח עם הליכוד
אפילו מערכת בחירות אחת.
ובלי עובדי ההייטק הרוסים היו לא הרבה פחות סיפורי בדים
על צמיחה במשק שכביכול הוא הביא.
בחירות 2019S
Re: בחירות 2019S
אחי אני חושב שאתה אוכל יותר מדי את הספינים של התקשורת.yossi כתב: תתעדכן, אבל כחול לבן מובילים ב2 מנדטים.
כת 'רק ביבי' שהולכת על עיוור ומכניסה את כל המדינה לטירוף בגלל בן אחד ומצבו המשפטי ממש לא יותר טובה.
אשאל שוב, גנץ יורד מהעץ ומוכן לרוטציה עם ביבי כשהוא ראשון, המפלגה הגדולה יותר בכל זאת (כשהליכוד היו המפלגה הזו הם ירדו לרקוד על זה יופי יופי), שנתיים-שנתיים.
ביבי לא מוכן ולוקח אותנו לעוד בחירות.
עדיין מצביעים עבורו?
אם הייתי גנץ זה מה שהייתי עושה.
שביבי יראה לכולם מה הוא מעדיף, טובת המדינה או האגו האישי שלו.
נכון, ביבי מאסטר בקומבינות האלה ומה שהוא שכח גנץ-לפיד עוד לא למדו אבל מי שמתאר סיטואציה שאת ביבי מעניין רק החסינות פשוט טועה.
ברור לי לחלוטין שהוא לא יגיד "לא" לחסינות אבל הוכח כבר ע"י גבאי שהוא מוכן לוותר על החסינות תמורת קואליציה.
ליברמן אכן נוכל, אך כזה שאין לו כרגע כתב אישום.אדום זקן כתב: אמת.
ויותר מביך שהוא נהיה יקיר התקשורת הישראלית ואביר הצדק.
עזוב הכל,הוא ההוכחה לאיך לא בוחלים באמצעים כדי להפיל ראש ממשלה והכל כשר להכשיר את השרץ.
באמת חוצפה שדווקא הוא זה שינסה למנוע ממשלה
שתורכב מראש ממשלה מכהן עם כתבי אישום (בכפוף לשימוע),
ראש מפלגה עם המלצה להעמדה לדין (ליצמן),
וראש מפלגה שהורשע וישב בכלא שעליו יש החלטה על כתבי אישום חדשים (דרעי).
חבורה מופלאה שכזו, שמה כבר ביקשה, חסינות?
גם כי מגמת הצמיחה החלה לפניו ומשותפת לכל העולם בשנים האלו,dor69 כתב: למה סיפורי בדים? ברוב מוחץ של המדדים התקדמנו משמעותית בהשוואה ל2009
גם כי הצמיחה לנפש הייתה רוב הזמן סבירה לכל היותר,
גם כי אין לו שום השפעה על מנוע הצמיחה העיקרי - ההיטק,
וגם כי הוא השאיר גרעון עצום, בפעם השנייה בעשור הזה
שבה הוא רוה"מ ולא ח"כ.CrazyRed7 כתב: אחי אני חושב שאתה אוכל יותר מדי את הספינים של התקשורת.
נכון, ביבי מאסטר בקומבינות האלה ומה שהוא שכח גנץ-לפיד עוד לא למדו אבל מי שמתאר סיטואציה שאת ביבי מעניין רק החסינות פשוט טועה.
ברור לי לחלוטין שהוא לא יגיד "לא" לחסינות אבל הוכח כבר ע"י גבאי שהוא מוכן לוותר על החסינות תמורת קואליציה.
סיטואציה שונה ממה שהוא עלול להיתקל כעת.
הרי ברור לך שההצעה לגבאי היתה רק תכסיס זמני.CrazyRed7 כתב: אחי אני חושב שאתה אוכל יותר מדי את הספינים של התקשורת.
היו לו 60 מנדטים בלי גבאי, כלומר גבאי היה יכול לעשות אותו
ראש ממשלה אבל לא יכול היה להפיל אותו.
ברגע שהיה משחד אדם אחד להצביע לחסינות,
היה זורק את גבאי לכלבים.
כולם הבינו את זה חוץ מגבאי.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
בבסיס התיאוריה שלך כעת, ישנה הנחת יסוד לפיה אבי גבאי הוא אינפנטיל ודביל מוחלט. ומאחר וברור שאינו כזה, ועוד יותר ברור שאתה לא באמת חושב שהוא כזה, נותרנו עם האמת העירומה מבחינתך שעל מזבח הביביפוביה שלך לא תהסס גם להכפיף את היקום על מיליארדי גלקסיותיו, ללא כל יושרה אינטלקטואלית, תוך כמובן זלזול מופגן באינטלגנציה של כולם. ואת זה כולם כבר הבינו.gooner כתב: הרי ברור לך שההצעה לגבאי היתה רק תכסיס זמני.
היו לו 60 מנדטים בלי גבאי, כלומר גבאי היה יכול לעשות אותו
ראש ממשלה אבל לא יכול היה להפיל אותו.
ברגע שהיה משחד אדם אחד להצביע לחסינות,
היה זורק את גבאי לכלבים.
כולם הבינו את זה חוץ מגבאי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לא מבוגר ולא בעל ניסיון, אבל הניסיון של ביבי שאמור לייצג כלכלה חופשית לתת את האוצר לפרץ הסוציאליסט די עונה לך השאלה. הכל בלוף.dor69 כתב:כולם מדברים על אחדות ועולה תהייה משמעותית- עד כמה קואליציה שמורכבת מליכוד וכחול לבן תהיה בעלת כיוון ברור ברמה הפרקטית? לאן נלך במצב כזה? ליברליזציה? ריכוזיות? או שמא נעמוד במצב סטטי?
אין לי תשובה חד משמעית ואשמח לשמוע את המבוגרים יותר על סמך ניסיון בחיים תחת ממשלות אחדות
תעקרו לרגע את הדיון ברמה המדינית-ביטחונית שהרי לא נראה פריצת דרך משמעותית לא במו״מ עם הפלסטינים ולא שינויים משמעותיים בהיבט הביטחוני אלא תנסו להתרכז במדיניות כלכלית נטו
אין פה באמת אידאולוגיה, את דעתי אמרתי, גם הימין והשמאל הקלאסי של פעם לא רלוונטי היום. הם שווים יחד אולי 20 מנדטים ולא יותר.
זה הרבה הפרד ומשול ויצירת פלגנות בעם על כלום. ביבי שמתויג כמנהיג הימין הוא בפועל שמאל-מרכז לכל דבר ועניין.
הלוחמה הפסיכולוגית שמפעילים במחנה ביבי אל מול מחנה לא ביבי מביכה, כאילו אם גנץ יהיה ראש ממשלה ישראל תחדל מלהתקיים.
"דברים שרואים מכאן לא רואים משם" יהיה תקף גם לשמאלנים, לא רק הימין אלוף בלברבר ולעשות 0 בשטח.
גם מבחינה מדינית, תוכנית המאה של טראמפ מוכנה כבר זמן רב, מישהו באמת חושב שזה משנה מי יעמוד כראש ממשלה?
מי שזה לא יהיה, ילך עם התוכנית הזו. ההבטחות של ביבי שווים כמו עלה ברוח, זה מאוד נוח לו שהוא כבר יודע מה התוכנית ויכול להדליף חלקים שגם ככה יקרו כאיזו הבטחה שרק הוא מסוגל לה.
במקום להקים ממשלה נורמלית עם אותו מרכז של ליכוד + כחול לבן, מחפשים להקים ממשלה צרה בשל גחמות אישיות ולתת לקיצוניים או סתם מפלגות שמייצגות חלקים קטנים באוכלוסיה כוח שלא פרופורציונלי למנדט שקיבלו מהעם.
העם אמר את דברו,גנץ נבחר וצריך לקבל את זה בצורה דמוקרטית.yossi כתב: לא מבוגר ולא בעל ניסיון, אבל הניסיון של ביבי שאמור לייצג כלכלה חופשית לתת את האוצר לפרץ הסוציאליסט די עונה לך השאלה. הכל בלוף.
אין פה באמת אידאולוגיה, את דעתי אמרתי, גם הימין והשמאל הקלאסי של פעם לא רלוונטי היום. הם שווים יחד אולי 20 מנדטים ולא יותר.
זה הרבה הפרד ומשול ויצירת פלגנות בעם על כלום. ביבי שמתויג כמנהיג הימין הוא בפועל שמאל-מרכז לכל דבר ועניין.
הלוחמה הפסיכולוגית שמפעילים במחנה ביבי אל מול מחנה לא ביבי מביכה, כאילו אם גנץ יהיה ראש ממשלה ישראל תחדל מלהתקיים.
"דברים שרואים מכאן לא רואים משם" יהיה תקף גם לשמאלנים, לא רק הימין אלוף בלברבר ולעשות 0 בשטח.
גם מבחינה מדינית, תוכנית המאה של טראמפ מוכנה כבר זמן רב, מישהו באמת חושב שזה משנה מי יעמוד כראש ממשלה?
מי שזה לא יהיה, ילך עם התוכנית הזו. ההבטחות של ביבי שווים כמו עלה ברוח, זה מאוד נוח לו שהוא כבר יודע מה התוכנית ויכול להדליף חלקים שגם ככה יקרו כאיזו הבטחה שרק הוא מסוגל לה.
במקום להקים ממשלה נורמלית עם אותו מרכז של ליכוד + כחול לבן, מחפשים להקים ממשלה צרה בשל גחמות אישיות ולתת לקיצוניים או סתם מפלגות שמייצגות חלקים קטנים באוכלוסיה כוח שלא פרופורציונלי למנדט שקיבלו מהעם.
גם ביבי מבין את זה,הוא ימשיך לנסות לעשות הכל בשביל להקים ממשלה בראשותו אבל זה לא יילך.
לכן שגנץ ירכיב וישיהיה לו ולנו בהצלחה,כל השאר כרגע לא מעניין.
גנץ לא נבחר, והמפלגה הגדולה ביותר זה לא רלוונטי למרות הקמפיינים של ביבי בנושא. לא לשכוח גם שבנוהל מצביעי הימין זרקו 2.5 מנדטים לפחאדום זקן כתב: העם אמר את דברו,גנץ נבחר וצריך לקבל את זה בצורה דמוקרטית.
גם ביבי מבין את זה,הוא ימשיך לנסות לעשות הכל בשביל להקים ממשלה בראשותו אבל זה לא יילך.
לכן שגנץ ירכיב וישיהיה לו ולנו בהצלחה,כל השאר כרגע לא מעניין.
עזוב את הסיפורים,שורה תחתונה הם המפלגה הגדולה והם צריכים לקבל את המנדט,או שאנחנו דמוקרטיה או שאנחנו פארטץ תחליט.yedidel כתב:
גנץ לא נבחר, והמפלגה הגדולה ביותר זה לא רלוונטי למרות הקמפיינים של ביבי בנושא. לא לשכוח גם שבנוהל מצביעי הימין זרקו 2.5 מנדטים לפח
יקבל ינסה,כנראה שגם לא יצליח ואז יצטרכו לעשות את מה שכולם יודעים מראש ממשלת אחדות.
לא אוהב את זה,כי אני לא חושב שבשנתיים ראש ממשלה יכול לקדם משהו אבל זה מה יש וכנראה נלך בעוד שנה לעוד בחירות.
אף אחד לא ניצח את הבחירות האלה, מבחינת המלצות לנשיא לנתניהו כרגע נראה שיש יותר, אבל אם כחול לבן כל כך בטוחים בניצחונם הם מוזמנים להתחיל במלאכת הרכבת הקואליציה. בהצלחה שיהיה
- אורי אדום בנשמה
אתה אמיתי? ומה קשור דמוקרטיה? זה שהמאבק הוא גושי לא סותר אותה!אדום זקן כתב: עזוב את הסיפורים,שורה תחתונה הם המפלגה הגדולה והם צריכים לקבל את המנדט,או שאנחנו דמוקרטיה או שאנחנו פארטץ תחליט.
יקבל ינסה,כנראה שגם לא יצליח ואז יצטרכו לעשות את מה שכולם יודעים מראש ממשלת אחדות.
לא אוהב את זה,כי אני לא חושב שבשנתיים ראש ממשלה יכול לקדם משהו אבל זה מה יש וכנראה נלך בעוד שנה לעוד בחירות.
אגב - גם קדימה ז''ל, היתה המפלגה הגדולה ביותר ב-2013...
נכון וגם ליבני קיבלה ראשונה את המנדט להקים ממשלה.אורי אדום בנשמה כתב:
אתה אמיתי? ומה קשור דמוקרטיה? זה שהמאבק הוא גושי לא סותר אותה!
אגב - גם קדימה ז''ל, היתה המפלגה הגדולה ביותר ב-2013...
גנץ צריך לקבל ראשון כי הוא ניצח נקודה.
לא יצליח? יעבור לנתניהו שגם הוא לא יצליח.
לא מבין מה הקשר לאמיתי או לא.
- אורי אדום בנשמה
טעות בידך.אדום זקן כתב: נכון וגם ליבני קיבלה ראשונה את המנדט להקים ממשלה.
גנץ צריך לקבל ראשון כי הוא ניצח נקודה.
לא יצליח? יעבור לנתניהו שגם הוא לא יצליח.
לא מבין מה הקשר לאמיתי או לא.
ליבני לא קיבלה שום מנדט. אז, בניגוד להיום, ליברמן היה בכיס של ביבי, וכבר עם פרסום תוצאות המדגם ביבי כבר נשא נאום ניצחון, חרף העובדה שפיגר בשני מנדט מול ליבני. לאחר מכן רק היה הליך פורמלי אשר תוצאותיו ידועות מראש, בו הנשיא פרס שאל את ליברמן על מי הוא ממליץ, וזהו.
מה הקשר לאמיתי או לא? כי א' - כל ילד יודע שהמאבק הוא גושי. ב' - זה בטוח לא אנטי דמוקרטי כמו שמשתמע מהדברים שלך.