לקראת סכנין... עזורי קיבל שכל?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: לקראת סכנין... עזורי קיבל שכל?

שליחה על ידי nitsande »

מסכים עם ידידאל, יש תמיד הרגשה אחרי הפסד מביך שעזורי עושה הרכב לבחירת הקהל...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

dudi2002 כתב:

:מתגלגל מצחוק: אני צוחק בגלל שההודעה נכתבה בנימה מצחיקה. רק שלא הבנתי מה הקשר ל"מכבה שריפות"... :ליצן:
כבאי על שום מה?

כבאי על שום ש:
nitsande כתב:מסכים עם ידידאל, יש תמיד הרגשה אחרי הפסד מביך שעזורי עושה הרכב לבחירת הקהל...
עזורי לא הולך בדרך מסויימת.

הוא מגיב לדעת הקהל ולפי התוצאה במחזור הקודם.

כלומר:

הפסדנו? משנה את השיטת משחק כדי שלא יהיה מה לומר עליו אח"כ מכיוון הקהל.
ניצחנו? יאללה אפשר לעשות שינויים.

לדוגמא, ניצחנו את אשדוד, קדוסי היה על הכיפאק, בעילוט קדוסי על הספסל ופדידה בהרכב.
תיקו 2-2 בר"ג, עזורי עושה חילוף ומוציא את אסולין, הקהל שורק בוז, אז הוא משאיר את אסולין ומוציא את הרוש.

בקיצור, מכבה שריפות.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אביאל כתב: כבאי על שום מה?

כבאי על שום ש:

עזורי לא הולך בדרך מסויימת.

הוא מגיב לדעת הקהל ולפי התוצאה במחזור הקודם.

כלומר:

הפסדנו? משנה את השיטת משחק כדי שלא יהיה מה לומר עליו אח"כ מכיוון הקהל.
ניצחנו? יאללה אפשר לעשות שינויים.

לדוגמא, ניצחנו את אשדוד, קדוסי היה על הכיפאק, בעילוט קדוסי על הספסל ופדידה בהרכב.
תיקו 2-2 בר"ג, עזורי עושה חילוף ומוציא את אסולין, הקהל שורק בוז, אז הוא משאיר את אסולין ומוציא את הרוש.

בקיצור, מכבה שריפות.
אבל גם מול אשדוד קדוסי לא פתח, ובוינטר הוא טען שזאת היתה טעות של השופט הרביעי...

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

yedidel כתב:
אבל גם מול אשדוד קדוסי לא פתח, ובוינטר הוא טען שזאת היתה טעות של השופט הרביעי...
לא אמרתי שפתח, אמרתי שהיה על הכיפאק והביא שינוי למשחק.
טען שהרביעי טעה? אני טוען שעזורי כבאי.

תטען גם אתה... :P

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אני חושב שזה לא מספיק. אני חושב שצריך לשחק עם יותר שחקנים נחושים שיהיו מחויבים להוכיח את עצמם.
בגלל זה, למרות ה"שם" של רביבו, הייתי מספסל אותו ומעלה את נאסר במקומו, מליקסון בשמאל. בקישור האחורי יוסי אופיר ומשה אסולין. מגן ימני אילוז, בלמים פרגל ודנילו, בשמאל גלארסה. נשמע הזוי, נכון, אבל מה כבר יש לנו להפסיד? לדעתי זה יכול רק לתרום, ככה שחקנים כמו רביבו, שן והרוש יבינו שהם צריכים לעבוד בשביל לשחק. נמאס לי כבר לראות שחקנים שלא אכפת להם מהקבוצה, מבחינתי זה יותר גרוע מ- 10 טעויות של אלול.

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

bs war כתב:אני חושב שזה לא מספיק. אני חושב שצריך לשחק עם יותר שחקנים נחושים שיהיו מחויבים להוכיח את עצמם.
בגלל זה, למרות ה"שם" של רביבו, הייתי מספסל אותו ומעלה את נאסר במקומו, מליקסון בשמאל. בקישור האחורי יוסי אופיר ומשה אסולין. מגן ימני אילוז, בלמים פרגל ודנילו, בשמאל גלארסה. נשמע הזוי, נכון, אבל מה כבר יש לנו להפסיד? לדעתי זה יכול רק לתרום, ככה שחקנים כמו רביבו, שן והרוש יבינו שהם צריכים לעבוד בשביל לשחק. נמאס לי כבר לראות שחקנים שלא אכפת להם מהקבוצה, מבחינתי זה יותר גרוע מ- 10 טעויות של אלול.
לא חושב שצריך להוריד את רביבו לספסל- עד כמה שרביבו מתבטל לגמרי מול שמירה אישית יעילה (בעיקר מול הגדולות),הוא עדיין שווה בישול או שער
מכלום מול קבוצות בינוניות/חלשות.
אני כן מסכים שאפשר בכיף לוותר על אייל שן ולפתוח עם נאסר בכנף ימין יחד עם מליקסון בכנף שמאל ורביבו מאחורי אסולין וקדוסי.
בליגה של פלייאוף עליון עם 6 קבוצות,אין אף סיבה בעולם לעלות למשחקים עם חלוץ אחד ואני מקווה שעזורי קיבל כבר 3 מכות(חיפה ושתי התל אביביות) שהבהירו לו
את העניין.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מסכים עם אביאל לגבי הלחץ של הקהל. במשחק האחרון ברגע שהתחלנו לשיר לקדוסי עזורי התחיל לחמם אותו. רק חבל שהוא נכנס להלם כשמכבי כבשה והגיב בחילוף רק מחצית.

בקשר למקומות השמורים בבית הכנסת, כניראה שהמשחק הקרוב הוא בבחינת תפילת שחרית שמתקיימת ב6 בבוקר והמקומות השמורים פחות חשובים. אין לי ספק שביום כיפור (משחק מול הגדולות) המקומות השמורים יחזרו להיות רלוונטים מתמיד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה