משחק חוץ קשה מול קבוצה במאזן 3-1
בהצלחה
בני הרצליה- הפועל באר-שבע 19.30
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: בני הרצליה- הפועל באר-שבע 19.30
קבוצה מהלבל שלנו, נקווה שיתקנו אחרי המפלה בשבוע שעבר
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מאזן 0:7 נגד בני הרצליה, המכבי פ"ת של הכדורסל
לא ראיתי את המשחק ועדיין אין תקציר אבל לפי הסטטיסטיקה ג'וניור אטו סיים עם 33 נק', פארדון עם 30. וואו. עדיין לא סגור על אטו אבל פארדון נראה לי כמו שחקן שחקן מהמשחק השני-שלישי בארץ. סנטר תמיד הייתה נקודת תורפה שלנו, נראה שהשנה פגענו בול
לא ראיתי את המשחק ועדיין אין תקציר אבל לפי הסטטיסטיקה ג'וניור אטו סיים עם 33 נק', פארדון עם 30. וואו. עדיין לא סגור על אטו אבל פארדון נראה לי כמו שחקן שחקן מהמשחק השני-שלישי בארץ. סנטר תמיד הייתה נקודת תורפה שלנו, נראה שהשנה פגענו בול
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אנחנו באותו מאזן כמו מכבי תל אביב.....
https://www.youtube.com/watch?v=W2f4xSD ... 7%A1%D7%9C
מהתקציר אפשר לראות איזה פנתר זה פארדון כשהוא בצבע. אי אפשר לעצור אותו כשהוא מתחיל לחפור. רק שימשיך ככה.
גם סגל ממשיך להיות הישראלי הכי טוב שלנו מתחילת העונה. מזכיר את עדי כהן סבן בכדרור ובזריזות שלו רק שהוא מסוגל אשכרה לקלוע. עבודה מדהימה של רמי הדר שלקח שחקן ליגה לאומית בינוני ולא צעיר והפך אותו לרכז פותח בקבוצת אמצע טבלה בליגת העל.
מהתקציר אפשר לראות איזה פנתר זה פארדון כשהוא בצבע. אי אפשר לעצור אותו כשהוא מתחיל לחפור. רק שימשיך ככה.
גם סגל ממשיך להיות הישראלי הכי טוב שלנו מתחילת העונה. מזכיר את עדי כהן סבן בכדרור ובזריזות שלו רק שהוא מסוגל אשכרה לקלוע. עבודה מדהימה של רמי הדר שלקח שחקן ליגה לאומית בינוני ולא צעיר והפך אותו לרכז פותח בקבוצת אמצע טבלה בליגת העל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
השילוב של סגל עם פארדון מצוין.הפועלעולה כתב: ↑09 נובמבר 2021, 12:39https://www.youtube.com/watch?v=W2f4xSD ... 7%A1%D7%9C
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!