עיתונאי שאני נורא מחבב כתב באחד מטוריו:
"במוצ"ש האחרון גיא עזורי הוכיח סופית שאין לו יותר מה לתרום להפועל באר שבע, ושאלונה ברקת צריכה להתחיל לחשוב על המאמן הבא שתביא בקיץ. לא, לא מדובר בבניית הסגל המרושלת, שכולה מחשבה על ההווה ובסיסה בשחקנים שנועדו לספק תוצאות של כאן ועכשיו. לא, גם לא מדובר ביכולת הנרפית מול מכבי חיפה, או בתקציב הלא ממוצה ובכמות הזרים הבלתי נגמרת. במשפט אחד בסיום המשחק מול מכבי חיפה, גיא עזורי המחיש מדוע הוא סיים את חלקו בהפועל באר שבע: "אנחנו לא מסוגלים להתמודד ברמה הזאת מול מכבי חיפה", אמר והסגיר בעצם את חוסר האונים שלו. את התלות הכמעט פטאלית שלו בשחקני רכש שיבואו לבאר שבע ויעשו בשבילו את העבודה, ואת חוסר ההבנה שהפערים בין באר שבע למכבי חיפה מחיקים גם מחיקים אם יש מאמן שיודע להעביר זאת לסגל שלו.
אבל לא רק שגיא עזורי כנראה לא מסוגל, הוא גם לא מאמין שהוא מסוגל. שזה חמור כפליים. קבוצות ישראליות התגברו על פערים גדולים יותר באירופה, וגם אם לא, לא שמעתם את המאמנים שלהן מדברים כמו בימים בהם רק חיפשו הפסדים בכבוד. להבא, מר עזורי, אל תאמר אנחנו לא מסוגלים להתמודד ברמות האלה, תאמר "אני לא מסוגל להתמודד ברמות האלו"."
'אני לא מסוגל'!
Re: 'אני לא מסוגל'!
באמת לא שמעתי את כחילה אומר: "אנחנו לא מסוגלים להתמודד ברמה הזאת מול הפועל באר שבע"...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ידידאל לא יודע אם ראית את הוידיאו שערוץ הספורט צילם בחדר ההלבשה של נתיבות לפני המשחק.yedidel כתב:באמת לא שמעתי את כחילה אומר: "אנחנו לא מסוגלים להתמודד ברמה הזאת מול הפועל באר שבע"...
כחילה לוקח את השחקנים ואומר להם שכל אחד מהם היה בזמן מסוים טוב מספיק בשביל קבוצה כמו הפועל באר שבע, שיש כאלה שכבר עכשיו טובים מספיק בשביל הפועל באר שבע ושרבים מהם יהיו מספיק טובים בעתיד בשביל קבוצה ברמות האלה. הוא חזר ואמר שיעלו לשחק בלי פחד כדי לנצח ושגם אם הם חוטפים גול לא להוריד את הראש ולהמשיך לשחק. אנחנו באים לכאן כקבוצה גאה ויוצאים מכאן קבוצה גאה. זה היה רוח הדברים של כחילה. שחקני נתיבות יצאו בשאגה מחדר ההלבשה ומי שראה את המשחק ראה את האמונה של השחקנים.
תקח אוהד מבחוץ שלא מכיר את הקבוצות והוא לא ידע מי הקבוצה מליגת העל ומי הקבוצה מליגה נמוכה. יותר מכך, קח את מליקסון ושים אותו בנתיבות היום והם עוברים אותנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
עכשיו ראיתי את הדברים של כחילה, איזה יופי של נאום מלחמה הוא הכניס בהם, עזורי צריך ללמוד מהקולגה שלו מליגה א'!
אהבתי את אנחנו באים כקבוצה ואפילו אם מפסידים אנחנו ביחד כקבוצה.
הפועל ב"ש של היום היא מאור מליקסון +10 בדידים
אהבתי את אנחנו באים כקבוצה ואפילו אם מפסידים אנחנו ביחד כקבוצה.
תתקן בבקשה !clark kent כתב:
[align=center]
GIFSoup[/align]

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
כנראה שאתה לא מבין בינאריתאביב כתב: תתקן בבקשה !

כנראה שאתה לא הבנת אותיclark kent כתב: כנראה שאתה לא מבין בינארית

מאור מליקסון + אופיר דוידזאדה + 9 בדידים

[align=center]
GIFSoup[/align]

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
משה אוחיון כתב: ידידאל לא יודע אם ראית את הוידיאו שערוץ הספורט צילם בחדר ההלבשה של נתיבות לפני המשחק.
כחילה לוקח את השחקנים ואומר להם שכל אחד מהם היה בזמן מסוים טוב מספיק בשביל קבוצה כמו הפועל באר שבע, שיש כאלה שכבר עכשיו טובים מספיק בשביל הפועל באר שבע ושרבים מהם יהיו מספיק טובים בעתיד בשביל קבוצה ברמות האלה. הוא חזר ואמר שיעלו לשחק בלי פחד כדי לנצח ושגם אם הם חוטפים גול לא להוריד את הראש ולהמשיך לשחק. אנחנו באים לכאן כקבוצה גאה ויוצאים מכאן קבוצה גאה. זה היה רוח הדברים של כחילה. שחקני נתיבות יצאו בשאגה מחדר ההלבשה ומי שראה את המשחק ראה את האמונה של השחקנים.
תקח אוהד מבחוץ שלא מכיר את הקבוצות והוא לא ידע מי הקבוצה מליגת העל ומי הקבוצה מליגה נמוכה. יותר מכך, קח את מליקסון ושים אותו בנתיבות היום והם עוברים אותנו.
יותר מכך, שים את מליקסון בספסל וחופשי יש מצב שהיו עוברים אותנו..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אדומה דרומית
ממש עצוב שלפני המשחק היו יותר אוהדים שאיחלו שנפסיד, ולו רק שסוף סוף תהיה עילה להעיף את ה"מאמן".
עוד יותר עצוב היה שניצחנו את נתיבות אימפריה ביקושי 0-1.
וכל השמועות שהשחקנים מפסידים בכוונה.... זה נותן יותר מדי כבוד למאמן כי כאילו, לוקחים את האשמה בכישלון ומעבירים אותה לכך שהשחקנים עושים דווקא. זה לא הם זה הוא!
קחו את הסגל הזה עם כל מאמן אחר (חוץ מאלי כהן) ותראו איזה יופי הם משחקים. יחסית כמובן, הכל יחסי.
להפועל מליקסון הייתי מצרפת גם את נאסר, חוץ מדוידזאדה. ואת רביבו. הוא מתחיל להראות את היכולת שלו לאחרונה.
עוד יותר עצוב היה שניצחנו את נתיבות אימפריה ביקושי 0-1.
וכל השמועות שהשחקנים מפסידים בכוונה.... זה נותן יותר מדי כבוד למאמן כי כאילו, לוקחים את האשמה בכישלון ומעבירים אותה לכך שהשחקנים עושים דווקא. זה לא הם זה הוא!
קחו את הסגל הזה עם כל מאמן אחר (חוץ מאלי כהן) ותראו איזה יופי הם משחקים. יחסית כמובן, הכל יחסי.
להפועל מליקסון הייתי מצרפת גם את נאסר, חוץ מדוידזאדה. ואת רביבו. הוא מתחיל להראות את היכולת שלו לאחרונה.