היום ספגנו תחת ניהולך את אחד ההשפלות הגדולות בתולדות המועדון.
הדרך התבוסתנית בא את מנהל שבוע אחרי שבוע את משחקי הקבוצה הם ביזיון, כל מה שמעניין אותך במהלך המשחק הוא איך לא לספוג תבוסה בכדי שתוכל לתרץ ולשקר לאמצעי התקשורת.
אותך לא מעניין הקהל הבאר שבעי אלה רק הדרך שבא תוצג בתקשורת הארצית ואתה חוזר על כך שבוע אחרי שבוע בראיונות בסוף המשחק, "התרגלתי" אתה עונה לשאלה שהקהל קורא לפיטורך כאילו הם חבורת קופים שלא מבינים כלום, אנחנו לא נתרגל לתבוסות כאלו.
אתה גורם נזק שלא ניתן לתאר לקבוצה, אתה במו ידיך יכול לגרום לפירוקה והכל בכדי להציל את עצמך ובכדי שתוכל להמשיך ולאמן.
במכבי פ"ת הבינו זאת מהר מאוד שלגיא עזורי איכפת רק מגיא עזורי ודאגו שתפנה את מקומך.
אתה מנצל את העובדה שהתקשורת הארצית מקטלגת את אוהדי ב"ש כאוהדים בעייתים ולא מנתחת את הדרך שבא אתה מנהל את המשחקים, את התבוסתנות שלך (להכניס 7 שחקני הגנה כאשר את בפיגור בכדי לא לחטוף עוד שערים) את השקרים שלך (השחקנים שלי תמיד ילחמו....), את ההחתמות ההזויות שלך( 10 זרים....),את דרכי האימון שלך (44 שערים ספגנו כבר 300 הרכבים 500 הגנות ואין שיפור) ואת גנבת הדעת (הקהל אשם ).
עזורי אני מאחל לך שתרגיש את כל הרע שאתה נותן לנו להרגיש, אנחנו פה בב"ש יודעים בדיוק מי ומה אתה.
אין לך טיפה כבוד עצמי כי אם היה בך היית מתפטר בסוף עוד משחק שערוריתי, בסוף עוד תבוסה כואבת, בסוף עוד השפלה, בסוף עוד משחק בו הפחד מלחטוף הניע אותך.
אני קורא לכל אוהדי הקבוצה להפגין נגד השקרן הזה אבל אסור בשום פנים ואופן לנהוג באלימות כי רק כך הוא ינצח גונב הדעת הזה.
עזורי, אם נותר בך מעט כבוד עצמי תתפטר היום.
Re: עזורי, אם נותרה בך מעט כבוד עצמי תתפטר היום.
הכי מחפיר זה שהוא עונה למראיינים אותו קצר ולעניין. מאמן שמושפל שבוע אחרי שבוע, צריך לתת לדעתי הסברים יותר מעמיקים למשחקים הגרועים שהקבוצה שלו מציגה. אי אפשר להסתפק ב"התרגלנו" כשאומרים לך שהאוהדים רוצים את פיטורך.
אנחנו, כאוהדים, אכפת לנו מהקבוצה ורוצים בהצלחתה. וכל שבוע מחדש אנחנו מקבלים הסברים מבישים (במקרה הטוב מקבלים) למה באר שבע שוב נראית כמו שהיא נראית.
אנחנו, כאוהדים, אכפת לנו מהקבוצה ורוצים בהצלחתה. וכל שבוע מחדש אנחנו מקבלים הסברים מבישים (במקרה הטוב מקבלים) למה באר שבע שוב נראית כמו שהיא נראית.
ג'וני אם לבנאדם היה איזשהו כבוד עצמי הוא היה הולך הביתה כבר אחרי המשחק מול מכבי חיפה בקריית אליעזר ואפילו לפניי, לצערנו המאמן הזה לא מכיר את המושג כבוד עצמי ואני לא יודע איך הוא בכלל יכול להתסכל לאלונה ברקת בעיינים במסדרונות המועדון אחריי תצוגות כאלה שבוע אחר שבוע.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- dardasmiley
לאלונה אין כבוד! לעזורי אין כבוד! לשחקנים אין כבוד! נותרנו מועדון ללא כבוד ועם הרבה קהל... חבל