הלואיי !

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: הלואיי !

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

שמעון א כתב:אל תשכחו שגם נבחרת ברזיל בקושי עלתה למונדיאל ב 2002... הם היו גרועים ביותר במוקדמות. ולבסוף זכו בגביע העולמי!

מוקדם מידי להספיד את מארדונה וארגנטינה!

כן, רק שאז עמד על הקווים פיגורה בדמותו של סקולארי ולא....
קורה שנקלעים לקמפיין כושל שלא בהכרח משקף את היכולת האמיתית של הנבחרת, זה בדיוק מה שקרה לגבי ברזיל ב-2002. רק שלגבי ארגנטינה, אני די נוטה לקשר בין זהות המאמן לקמפיין ה"מוצלח" במוקדמות. אבל לך תדע...יתכן ואני טועה ובסוף מראדונה יתן לכולנו לאכול את הכובע...נחיה ונראה
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אי אפשר היה לומר זאת טוב יותר. דויד פרנקל (חובה לקרוא!) - https://sports.walla.co.il/?w=//1643892" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
הפועל עולה
Title: הפועל עד המוות

שליחה על ידי הפועל עולה »

פשוט בושה וחרפה האייל ברקוביץ הזה. לראות את המסיבת עיתונאים שלו ולהקיא. לא מבין איך אפשר בכלל להיות בעדו ?!
גם אם זה כואב אותך אוהב!!

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

הפועל עולה כתב:פשוט בושה וחרפה האייל ברקוביץ הזה. לראות את המסיבת עיתונאים שלו ולהקיא. לא מבין איך אפשר בכלל להיות בעדו ?!
המון אנשים בעדו.

רק במדינה כמו שלנו עם ציבור כזה ככל שהבנאדם יותר בהמה ופחות יודע קרוא וכתוב ככה הוא יותר אהוד ומוערך.

בכל מדינה מתוקנת אחרת אדם כזה ממזמן היה מוקצה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

כן כן ניב ראינו מה הדוקטורים לכדורגל שמדברים יפה ועדין עשו פה בנתיים מי שהגיע הכי רחוק עם הנבחרת מהמונדיאל לפני 40 שנה זה שלמה שרף שיש לו פה לא פחות חרא מברקוביץ
מספיק כבר עם היפות נפש הזאת כולם רוצים אותו השחקנים רוצים אותו לא חבל לשיים 20 מיליון שקל על מאמן זר שלא בטוח שנעלה איתו? נוו באמת זה כבר קישקוש
מה שנבחרת צריכה זה מישהו עם ביצים מישהו ווינר וברקוביץ הוא כזה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

זה שי ! כתב:כן כן ניב ראינו מה הדוקטורים לכדורגל שמדברים יפה ועדין עשו פה בנתיים מי שהגיע הכי רחוק עם הנבחרת מהמונדיאל לפני 40 שנה זה שלמה שרף שיש לו פה לא פחות חרא מברקוביץ
מספיק כבר עם היפות נפש הזאת כולם רוצים אותו השחקנים רוצים אותו לא חבל לשיים 20 מיליון שקל על מאמן זר שלא בטוח שנעלה איתו? נוו באמת זה כבר קישקוש
זה שי !
כן כן, כנראה שהכל נכון...
אבל אני לא מכיר מאמן בשם אייל ברקוביץ'...

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

זה שי ! כתב:כן כן ניב ראינו מה הדוקטורים לכדורגל שמדברים יפה ועדין עשו פה בנתיים מי שהגיע הכי רחוק עם הנבחרת מהמונדיאל לפני 40 שנה זה שלמה שרף שיש לו פה לא פחות חרא מברקוביץ
זה שי !

אתה יודע מה?
אגיד לך ת'כלס? רק על הקמפיין הדוחה שעשה לא הייתי לוקח אותו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

זה שי !

יודע, שי? לעיתים, למרות הסגנון, אתה באמת עושה רושם של אחד שמבין ומדבר לעניין..עד שמגיעה יציאה שכזו.

יכול רק לתאר את המבוכה והבושה שחשו כל אות עדת יחצ"ניו של מושא חלומותיך נוכח מופע הסטנד אפ שנתן שם. אשכרה לקוח מארץ נהדרת :משוגע:

שלח תגובה