מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
מה עוד אפשר להוסיף?
פשוט 6 רמות מעל כל היתר, עונג לעיניים.
פשוט 6 רמות מעל כל היתר, עונג לעיניים.
אהבה שלי בלב❤
הכי טוב שהיה ויהיה פה. אליל כדורגל.
ראיתי את כל הסרטים של מארוול, גיבור על כזה לא ראיתי.
להשאיר לנצח
להשאיר לנצח
נגמרו המילים. הכי גדול אבר
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא יודע עד כמה הם לחוצים לחזור לפורטוגל על אמת, אבל הייתי עושה *כל* אבל *כל* אבל ממש ממש ***כל*** דבר כדי שהנכס האדיר הזה, אישיותית ומקצועית, יישאר פה כל רגע שאפשר.
אשרינו שזכינו.
אשרינו שזכינו.
- ForeverRed
לא חושב שיש כאן או ביציעים מישהו שחולק עליך. כתבתי את זה בעבר וכותב שוב, צריך להציע לו חוזה אטרקטיבי עד שיחליט לפרוש ולאחר מכן מינוי בצוות המקצועי, כל עוד הוא בענייני כדורגל חייבים לעשות את הכל שזה יהיה כאן. כפי שאנחנו יודעים חוץ מזה שהוא שחקן ענק ואישיות מרשימה, הוא עושה את כל מי שלידו טוב יותר, כל בלם ששיחק לצידו עשה את ימיו הטובים ביותר בקריירה לצידו ואני בטוח שכך יהיה גם אם יצטרף לצוות המקצועי.
״בבאר שבע מבינים שמיגל עדיין מסוגל לתרום רבות לקבוצה ומנהלים מגעים שקטים ועקביים עם בני הזוג ויטור בעניין הארכת חוזהו בשנה נוספת. "המנהיגות של מיגל זה לא דבר שרואים בהרבה קבוצות", אמר גורם בכיר במועדון. אותו גורם הביע אופטימיות זהירה באשר לאפשרות שהקפטן יישאר בבאר שבע שנה נוספת. "החוזה מוכן. הוא רק צריך לקחת עט ולחתום עליו".
- ForeverRed
שום דבר לא ישכנע אותי שאי אפשר להשאיר את האיש האדיר הזה. תשבו עליו, תציעו לו חוזה טוב, ובעיקר תנו לו הרגשה שבונים קבוצה טובה והישגית.
יהיה אסון לאבד אותו.
יהיה אסון לאבד אותו.
מתוך ה10 נצחונות הרצופים הוא איש המשחק ב7-8 מתוכם .
באיזה קלות הוא קורא שתי מהלכים קדימה , אדיר .
באיזה קלות הוא קורא שתי מהלכים קדימה , אדיר .
הוא יהיה חייב להימנע מצהוב בכל מחיר בשבת, אסור להפסיד אותו לבלומפילד. כנל גורדנה
- ForeverRed