גם מרציאנו לא שיחק יותר מידי בשנים האחרונות.
2023/2024 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2023/2024 ליגת העל ושאר ירקות
הכי משמעותי כאן זה שיש מצב כבר שמקום רביעי לא יספיק לאירופה.
וולף שוער!
טננבוים ואיביץ', אחי, לא מעניינים אותי. מעניין אותי מרציאנו, שיחק בהולנד 12 משחקים בשנתיים ( לפי ויקיפדיה) ועוד מספר משחקים אצלנו עד שורד שבר לו את הרגל. מאז אם איני טועה שיחק רק נגד טבריה.
מאז הפציעה שלו יש לנו את אחד השוערים הלוהטים בארץ, אז מה יצא טוב מלקחת הימור כזה?
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 02 אפריל 2024, 22:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אתה חייב לגלות יותר רגש,מצפה ממך לקצת דמעות התרגשות מחר.
לפני פחות משנתיים שיחק גם בחצי גמר קונפרנס ליג.
שיחק חצי עונה לפני שנתיים בגלל פציעה של שוער ראשון בצמרת ליגה הולנדית.
הוא נשפט אצלנו לפי מחיר, נעליים גדולות שנכנס ובעיקר ציפיות.
אצל אליאסי הוא צעיר ויש שכ"ד ותקרת זכוכית ולכן הטעויות נסלחות בעוד אצל מרציאנו לא. אבלאם לומר את האמת כרגע אין הבדל גדול ביכולת. לכל אחד פלוסים ומינוסים אבל תגובות כמו של הקהל שלנו סתם מוריד ביטחון וחבל..
אין הרבה הבדלים ביכולת של מרציאנו ואליאסי? שפטו אותו מהר מדי?
הזיכרון שלך לא משהו. מרציאנו השוער הכי גרוע שראיתי בב"ש מאז צ'באיי הפולני. אין בו כלום ושום דבר.
משחק רגל פתטי, תגובות איטיות, לא עוזב את קו השער בנייחים, פשוט כלום כלום כלום. שוער שמשרה פאניקה ופחד, רמה של ליגה לאומית ומטה.
זה יהיה חתיכת מחדל אם ברדה נותן לעלות מחר, כזה שיכול לגמור לנו את העונה בצורה מביכה משהו.
הזיכרון שלך לא משהו. מרציאנו השוער הכי גרוע שראיתי בב"ש מאז צ'באיי הפולני. אין בו כלום ושום דבר.
משחק רגל פתטי, תגובות איטיות, לא עוזב את קו השער בנייחים, פשוט כלום כלום כלום. שוער שמשרה פאניקה ופחד, רמה של ליגה לאומית ומטה.
זה יהיה חתיכת מחדל אם ברדה נותן לעלות מחר, כזה שיכול לגמור לנו את העונה בצורה מביכה משהו.
- ForeverRed
סמן וי על העניין
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שם את הבית שמרציאנו פותח.
החליטו שמרציאנו שוער גביע והוא יפתח
הזיכרון שלי מעולה אתה סתם התאהבת בפוזיציה של להיכנס בו. הוא לא שוער גדול אפשר להסכים. האם הוא פחות טוב ממשפתי שהוא שוער שהולך לקחת אליפות? ממש לא. בטח לא בהרבה..הפועלעולה כתב: ↑02 אפריל 2024, 22:38אין הרבה הבדלים ביכולת של מרציאנו ואליאסי? שפטו אותו מהר מדי?
בסוף הלחץ בא מהקהל צריך לשחרר לסמוך עליו ולהרוויח שוער שני טוב. לא תמצא שוער משני טוב ממנו.
אוקיי, נניח שאתה צודק, אז למה צריך לעלות למשחק הכי חשוב שנשאר לנו עם השוער המחליף?