עדכונים

כל מה שקשור למחלקת הנוער.
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: עדכונים

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

עוד הפסד לנוער
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

תראו מי חזר (:

תמונה

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

״התרגשנו לפתוח היום במתחם הבית האדום את אימוני ה-PRO שלנו.

כ-40 שחקנים מכלל הקבוצות השתתפו באימון הראשון.
מטרת האימונים היא להעשיר את הכלים שהמועדון מעניק לשחקנים אלו ולכוון אותם על מנת לגרום למימוש מלאו הפוטנציאל!

סדרת האימונים הזו תעניק לשחקנים אימונים פרטניים וליווי מקצועי אישי שיעזור לשפר את האספקטים בכל התחומים: טכניקה, כוח, הבנת המשחק, ועוד ועוד.

האימונים מתנהלים תחת פיקוחו המקצועי של המנהל המקצועי, עידן בראון ושותפים לו המאמנים אורן פחימה ובר הרוש וכן מאמן הכושר, דור חביב ומנהל המחלקה הצעירה, איתי לוזון.

האימון היה מהנה ומעשיר וכך יהיה גם באימוני הפרו הבאים״

בנוסף לכך שחקני המחלקה תומר שמעוני (בלם) ויונתן שני (שוער) האריכו את חוזיהם.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

קבוצת הנוער בפיגור 8-1 מול מכבי חיפה (ולא זה לא קבוצת הטניס העירונית). מביש שככה נראית מחלקת הנוער של מועדון שכבר למעלה מעשור נמצא בטופ של הכדורגל הישראלי.

מניח שהמאמן יסיים היום את תפקידו, עצוב לראות את הפערים הבלתי נתפסים בין הבוגרת לנוער, אין בי הרבה אופטימיות אבל נקווה שדברים יתחילו להשתנות שם מהיסוד.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

Itay כתב:
30 נובמבר 2024, 13:46
קבוצת הנוער בפיגור 8-1 מול מכבי חיפה (ולא זה לא קבוצת הטניס העירונית). מביש שככה נראית מחלקת הנוער של מועדון שכבר למעלה מעשור נמצא בטופ של הכדורגל הישראלי.

מניח שהמאמן יסיים היום את תפקידו, עצוב לראות את הפערים הבלתי נתפסים בין הבוגרת לנוער, אין בי הרבה אופטימיות אבל נקווה שדברים יתחילו להשתנות שם מהיסוד.
אחרי תוצאה כזו לא רק המאמן צריך ללכת הביתה. כל מי שמקבל כסף בעבור נוער/ נערים/ ילדים צריך לעוף על טיל

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

לא חושב שיש למאמן יותר מדי השפעה. הסגל כנראה סופר חלש.
אני בקושי מכיר שם 2 שחקנים.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

איך שר בן ארצי? אני אפס....אז תכפילו בכמות המתחזים לשחקנים ששיחקו היום :כרטיס אדום:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

dardasmiley כתב:
30 נובמבר 2024, 14:59
אחרי תוצאה כזו לא רק המאמן צריך ללכת הביתה. כל מי שמקבל כסף בעבור נוער/ נערים/ ילדים צריך לעוף על טיל
קח את המילים בחזרה זה לא במקום.

קבוצת הנוער במפלה אולי חסרת תקדים.
לא יודע אם זה החומר שחקנים או המאמן, אבל זאת תהיה עונה קשה מאוד וצריך לעשות הכל כדי לשרוד בליגה בציפורניים.

לגבי יתר המחלקה לא צריך לשפוך את התינוק עם המים.
נעשית עבודה יסודית וטובה מלמטה עד למעלה שתניב פירות בשנים הקרובות. בוודאות.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

nitsande כתב:
01 דצמבר 2024, 08:46
לגבי יתר המחלקה לא צריך לשפוך את התינוק עם המים.
נעשית עבודה יסודית וטובה מלמטה עד למעלה שתניב פירות בשנים הקרובות. בוודאות.

ספר על זה קצת... מה השתנה שם לאחרונה משנים עברו?

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אורי אדום בנשמה כתב:
01 דצמבר 2024, 10:38
ספר על זה קצת... מה השתנה שם לאחרונה משנים עברו?
המון.
יש התמקצעות בכל מה שקשור לתוכן מקצועי והעברת אימונים. בכל הגילאים.
יש רעיון, יש דרך, יש מי שמנווט, יש אנשי מקצוע טובים ובסוף גם יהיו תוצאות.
רק ככה על קצה המזלג...
יש את פרוייקט המצויינות של ההתאחדות שקורה בבית האדום וחלק גדול משחקני הפועל ב"ש לוקח בו חלק,
יש את פרוייקט הPRO או יהלום אם תרצה של מספר מצומצם של שחקנים מהמוכשרים בכל שנתון שעושים אימוני אקסטרא, איכותיים מאוד עם צוות האימון הבכיר של המחלקה.
יש את האקדמיה באשל הנשיא.

יש אני מקצוע לאורך ולרוחב המחלקה, אני מדבר על מאמנים, עוזרי מאמן, מאמני כושר, מאמני שוערים, מאמנים מנטליים, אנליסטים וסקאוטים.
יש השקעה גדולה בכל מה שקשור בציוד נלווה לאימון ותנאי רווחה אפילו לצוות ולשחקנים.

בקיצור יש דרך והיא בוודאות תניב פירות. אם אני צריך "לחזות" מתי נתחיל לקטוף פירות הייתי מהמר על מהשלב שילדים א' של העונה יגיעו לגיל נוער ומשם כל שנה יצטרפו שחקנים איכותיים ומאומנים מאוד.

גילוי נאות, אני מאמן את ילדים ג במחלקה.
לשם ההבנה של האירוע, לי יש עוזר מאמן, עוזר מאמן נוסף, מאמן שוערים קבוע, מאמן כושר קבוע, מאמן מנטלי ומערך סקאוטינג (מחלקתי) שמחפש כל הזמן שחקנים בסביבה שיכולים לשדרג.
זה בלי לציין את המנהל המקצועי חטיבה צעירה שמוסיף כל הזמן תוכן משלו, אימוני העשרה ואימוני וידאו ואת התמיכה הלוגיסטית של המחלקה לכל זה (מגרשים, כיתות, ציוד וכו')

בסופו של יום ילד ממוצע בקבוצה שלי מתאמן איתי 3 פעמים בשבוע, ועוד 2-3 פעמים אימונים של פרוייקט המצויינות של ההתאחדות (לחלק קשה שני אימונים ביום אז הם מוותרים על אימון התאחדות אחד).
ולחברה שמשתלבים באימוני PRO יש עוד 2 אימונים עם הצוות הבכיר של המועדו (עידן בראון, אורן פחימה, איתי לוזון, דור חביב ועוד)

בקיצור, לא רואים הכל, אבל אני חושב שהעתיד יותר ורוד ממה שאנשים מבינים
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

nitsande כתב:
01 דצמבר 2024, 10:51
המון.
רק ככה על קצה המזלג...
יש את פרוייקט המצויינות של ההתאחדות שקורה בבית האדום וחלק גדול משחקני הפועל ב"ש לוקח בו חלק,
יש את פרוייקט הPRO או יהלום אם תרצה של מספר מצומצם של שחקנים מהמוכשרים בכל שנתון שעושים אימוני אקסטרא, איכותיים מאוד עם צוות האימון הבכיר של המחלקה.

יש אני מקצוע לאורך ולרוחב המחלקה, אני מדבר על מאמנים, עוזרי מאמן, מאמני כושר, מאמני שוערים, מאמנים מנטליים, אנליסטים וסקאוטים.
יש השקעה גדולה בכל מה שקשור בציוד נלווה לאימון ותנאי רווחה אפילו לצוות ולשחקנים.

בקיצור יש דרך והיא בוודאות תניב פירות. אם אני צריך "לחזות" מתי נתחיל לקטוף פירות הייתי מהמר על מהשלב שילדים א' של העונה יגיעו לגיל נוער ומשם כל שנה יצטרפו שחקנים איכותיים ומאומנים מאוד.

לשם ההבנה של האירוע, לי יש עוזר מאמן, עוזר מאמן נוסף, מאמן שוערים קבוע, מאמן כושר קבוע, מאמן מנטלי ומערך סקאוטינג (מחלקתי) שמחפש כל הזמן שחקנים בסביבה שיכולים לשדרג.
זה בלי לציין את המנהל המקצועי חטיבה צעירה שמוסיף כל הזמן תוכן משלו, אימוני העשרה ואימוני וידאו ואת התמיכה הלוגיסטית של המחלקה לכל זה (מגרשים, כיתות, ציוד וכו')

בסופו של יום ילד ממוצע בקבוצה שלי מתאמן איתי 3 פעמים בשבוע, ועוד 2-3 פעמים אימונים של פרוייקט המצויינות של ההתאחדות (לחלק קשה שני אימונים ביום אז הם מוותרים על אימון התאחדות אחד).
ולחברה שמשתלבים באימוני PRO יש עוד 2 אימונים עם הצוות הבכיר של המועדו (עידן בראון, אורן פחימה, איתי לוזון, דור חביב ועוד)

טוב לדעת שמשנים.
הבעיה המרכזית שלנו היא עדיין דליפה של שחקנים החוצה לפני גיל נוער וצריך לחשוב איך ממגרים את התופעה הזאת.
בנוסף אני חושב שהפועל באר שבע צריכה להחזיק יותר קבוצות. יותר קבוצות = יותר ילדים ולדעתי זה מאסט כשאתה מדבר על איזור כזה עצום עם בלעדיות מוחלטת עליו

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

המצב ממשיך להיות נוראי, הנוער הפסידו 2-1 לבני יהודה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

בסיום שיחה משותפת בין הנהלת המועדון לבין מאמן קבוצת הנוער, גל ברשאן, הצדדים סיכמו בצורה הדדית על סיום תפקידו כמאמן הראשי.

גל ברשאן: “לאחר 9 חודשים מדהימים במועדון אני נאלץ לסיים את תפקידי.
מצב הקבוצה וקצב צבירת הנקודות מחייב רענון ולאחר שיחה טובה עם הנהלת הקבוצה הוחלט בצורה הדדית על סיום ההתקשרות.

זכיתי להגיע למועדון ענק עם אנשים מדהימים, אני מוקיר תודה על כל רגע וכמובן מאחל הצלחה רבה בהמשך”.

אנו מודים לגל על תקופתו במועדון ומאחלים לו הצלחה רבה בהמשך הדרך.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

דר אדום בנשמה כתב:
07 דצמבר 2024, 18:48
המצב ממשיך להיות נוראי, הנוער הפסידו 2-1 לבני יהודה

ללאומית אני חוזר...

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

nitsande כתב:
01 דצמבר 2024, 10:51
המון.
רק ככה על קצה המזלג...

תודה על השיתוף , הגילוי הנאות ושפיכת האור .

אז לאור כל אלה , איפה היינו עד היום ?
אילו כלים יש למחלקות נוער מצליחות ( ואני מניח שגם נערים וילדים ) כמו פ"ת , חיפה ות"א שלנו אין ?
האם מדובר בעזרי טכנולוגיה ? כוח אדם ? אנשי מקצוע ?
אם כל כך הרבה משקיעים בסקאוטינג באזור הדרום אז איך זה שמלא בורחים מכאן למרכז ?
לפי מה שרשמת , נראה פירות רק עוד 3-4 שנים בנוער ואולי בבוגרים .
מה עד אז ? נרד ליגה ? נבריח עוד כישרונות ? המחלקה הזו צריכה קודם יציבות . מה עושים עם זה ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

שלח תגובה