2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
או שפשוט הקבוצות הגרועות משחקות ראש בראש ולא נגד הגדולות.
נשפוט את זה במחזורים הבאים.
התחת של ברדה מכה שנית. חיפה עם החמצת פנדל וחטואל החטיא ממצב של אחד על אחד, התקפה לאחר מכן פתאום קורין תוקע גול לחיבורים.
מדהים הקטע הזה. כצפוי הקבוצה שלו מתקשה נגד בלוק נמוך, בשני המשחקים הבאים הם חוזרים לסגנון המועדף עליהם. נקווה שלא יעקצו אותנו.
נשפוט את זה במחזורים הבאים.
התחת של ברדה מכה שנית. חיפה עם החמצת פנדל וחטואל החטיא ממצב של אחד על אחד, התקפה לאחר מכן פתאום קורין תוקע גול לחיבורים.
מדהים הקטע הזה. כצפוי הקבוצה שלו מתקשה נגד בלוק נמוך, בשני המשחקים הבאים הם חוזרים לסגנון המועדף עליהם. נקווה שלא יעקצו אותנו.
מה שקורה עם ברדה זה לא תחת,זאת בנייה נכונה של קבוצה שעלתה ליגה והתמקדה קודם כל בהגנה.
בנה קבוצה בצלמו שמתאימה גם לDNA של הפועל ת״א,אפורה,קשוחה שלא מוותרת.
סחתיין עליו.
בנה קבוצה בצלמו שמתאימה גם לDNA של הפועל ת״א,אפורה,קשוחה שלא מוותרת.
סחתיין עליו.
- ForeverRed
ברדה עושה עבודה גדולה בהפועל.
גם תחת לא מזיק.
לא יהיה קל נגדם בטרנר.
גם תחת לא מזיק.
לא יהיה קל נגדם בטרנר.
הם גרפו לפחות 6-9 נקודות עם גולים שלא קשורים למשחק. זה תחת.
זה שיש להם אופי וקשיחות זה ברור, גם לנו היה אופי בעונות ברדה. המון ניצחונות שגרדנו עם 1-0 בכוח.
השאלה לאן הדבר הזה יכול להגיע. ספרא מכוון הכי רחוק שיש.
ולכל מי שהיה ספק, בית"ר מנצחת. בפתיחת עונה זוועה הם עם 10/15.
בפעם האלף, בלתי אפשרי לאבד פה נקודות מול הקטנות.
המנהלת חייבים להמשיך לשים את כל המשחקים על אותה שעה. חבל על הזמן שלנו, תגמלו אותנו בכוח מהחרא הזה.
קאלו עם שער של רונאלדיניו
אם זה תחת או לא אנחנו נראה בהמשך העונה, כרגע פתיחת העונה שלהם מאוד מזכירה לי את פתיחת העונה הקודמת של בית״ר.הפועלעולה כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 20:52הם גרפו לפחות 6-9 נקודות עם גולים שלא קשורים למשחק. זה תחת.
זה שיש להם אופי וקשיחות זה ברור, גם לנו היה אופי בעונות ברדה. המון ניצחונות שגרדנו עם 1-0 בכוח.
השאלה לאן הדבר הזה יכול להגיע. ספרא מכוון הכי רחוק שיש.
ולכל מי שהיה ספק, בית"ר מנצחת. בפתיחת עונה זוועה הם עם 10/15.
בפעם האלף, בלתי אפשרי לאבד פה נקודות מול הקטנות.
המנהלת חייבים להמשיך לשים את כל המשחקים על אותה שעה. חבל על הזמן שלנו, תגמלו אותנו בכוח מהחרא הזה.
התלהבות של הקהל והשחקנים,תוצאות טובות ודיבורים מנותקים של פרשנים על ריצה לאליפות.
ההבדל בינהם הוא שהפועל תא יציבה יותר והגנתית יותר שזה אולי פחות יפה לעין אבל ישאיר אותה בחלק העליון.
בית"ר שיחקו כדורגל מצוין, של קבוצת צמרת.
ברדה מביא את הדברים שהוא יודע להביא ובינתיים זה נראה טוב מבחינת נקודות, מאמין שזה ימשיך להיות ככה. אין סיבה שלא, הוא התחבר מצוין למועדון.
זה אמור להספיק ל3-5, תלוי עד כמה בית"ר וחיפה יתרסקו.
חושב שמול הגדולות הם עלולים לקבל סטירות כואבות אם לא יעלו את הרמה. התבטלות כמו בטוטו שנגמרת בניצחון זה משהו שלא הולך לחזור על עצמו.
נראה כבר בשבוע הבא. אחרי בית"ר של בני בן זקן אני לא מקל ראש באלמנט המזל, זה יכול לסחוב אותם עונה שלמה.
ברדה מביא את הדברים שהוא יודע להביא ובינתיים זה נראה טוב מבחינת נקודות, מאמין שזה ימשיך להיות ככה. אין סיבה שלא, הוא התחבר מצוין למועדון.
זה אמור להספיק ל3-5, תלוי עד כמה בית"ר וחיפה יתרסקו.
חושב שמול הגדולות הם עלולים לקבל סטירות כואבות אם לא יעלו את הרמה. התבטלות כמו בטוטו שנגמרת בניצחון זה משהו שלא הולך לחזור על עצמו.
נראה כבר בשבוע הבא. אחרי בית"ר של בני בן זקן אני לא מקל ראש באלמנט המזל, זה יכול לסחוב אותם עונה שלמה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
הבסט קייס סנריו של ברדה בהפועל תל אביב כרגע זה העונה שלנו עם רוני לוי רק מבחינת מיקום טיפה פחות כי אני לא רואה אותו רץ איתנו ועם מכבי תל אביב בקצב צבירת נקודות. גם מבחינת סגנון כדורגל די דומה.
אם הם יתברגו ברביעיה הראשונה זאת תהיה עונה מצוינת. בית"ר קבוצה מוכשרת יותר אבל הרבה פחות יציבה במיוחד הגנתית אז אולי ברדה יצליח לאיים על המקום הרביעי.
לציפיות הנוכחיות זה אחלה השאלה מה הלאה והאם הוא יוכל להרכיב קבוצה עם כדורגל יותר יוזם והתקפי וריצה בצמרת הגבוהה.
אם הם יתברגו ברביעיה הראשונה זאת תהיה עונה מצוינת. בית"ר קבוצה מוכשרת יותר אבל הרבה פחות יציבה במיוחד הגנתית אז אולי ברדה יצליח לאיים על המקום הרביעי.
לציפיות הנוכחיות זה אחלה השאלה מה הלאה והאם הוא יוכל להרכיב קבוצה עם כדורגל יותר יוזם והתקפי וריצה בצמרת הגבוהה.
ברדה תמיד ידע לתת אופי ולהביא נקודות.
המבחן שלו יהיה הלאה, לעשות קפיצת מדרגה כדי להיות כתף אל כתף לקבוצות 1-2 ושם הוא נופל.
רמת הכדורגל שלו בעיניי פשוט לא שם. בטח לא מול בש ומכבי הנוכחיות, שהן קבוצות סופר מאומנות, מטודיות ומודרניות בכדורגל שלהן.
נראה אם יהיה מסוגל לעשות את קפיצת המדרגה הזו בעונה הבאה, כי אלה הציפיות.
אני אפתיע ואגיד שאם צריך להמר מי מבין ביתר, הפועל וחיפה יסיים 5, אני מהמר דווקא על חיפה.
במשחקים צמודים בעיניי גם להפועל וגם לביתר יש שחקנים שמשום מקום יכריעו. גם ללא מטודיות של הקבוצה ומשחק התקפה טוב.
בחיפה אין אף שחקן שיכול להכריע משחקים בעיניי.
אולי גורה יהיה משהו דומה לזה, אבל לפחות לפי הרזומה העקביות לא אמורה להיות שם.
נהואל נראה נפילה.
המבחן שלו יהיה הלאה, לעשות קפיצת מדרגה כדי להיות כתף אל כתף לקבוצות 1-2 ושם הוא נופל.
רמת הכדורגל שלו בעיניי פשוט לא שם. בטח לא מול בש ומכבי הנוכחיות, שהן קבוצות סופר מאומנות, מטודיות ומודרניות בכדורגל שלהן.
נראה אם יהיה מסוגל לעשות את קפיצת המדרגה הזו בעונה הבאה, כי אלה הציפיות.
אני אפתיע ואגיד שאם צריך להמר מי מבין ביתר, הפועל וחיפה יסיים 5, אני מהמר דווקא על חיפה.
במשחקים צמודים בעיניי גם להפועל וגם לביתר יש שחקנים שמשום מקום יכריעו. גם ללא מטודיות של הקבוצה ומשחק התקפה טוב.
בחיפה אין אף שחקן שיכול להכריע משחקים בעיניי.
אולי גורה יהיה משהו דומה לזה, אבל לפחות לפי הרזומה העקביות לא אמורה להיות שם.
נהואל נראה נפילה.
לחיפה יש בסיס טוב, שחקנים כמו קורנו,סטיוארט,יובאנוביץ׳,סק,
ירמקוב,מוחמד... כל אלה אמורים להטות את הכף לטובתם ברוב המשחקים מול הקטנות.
אפשר לקרוא לי מגזים אבל בעיניי גם השופטים הם חלק לא קטן שמטה את הכף, רק בדרבי האחרון ישב נוכל ב-var שניסה להכתיב את תוצאת הסיום, במזל היה שופט מספיק אמיץ כדי לסכל את זה, מי מבטיח שזה יקרה גם בעתיד? ונזכיר כמה נקודות הם צברו בעונה שעברה בזכות אדומים בוהקים שלא נשלפו להם. יש להם ולטינופות מת״א גלגלי עזר שאין לאחרות.
מעבר לכך צריך לתת עוד זמן לפלורס להראות מה הוא שווה, אם כי לא בטוח שיהיה לו את הזמן הזה אם לא יביא תוצאות במיידי, ממה שיצא לי לשמוע את אוהדי חיפה בספייס בטוויטר החיצי אש שם כבר מוכנים לירי, ואף אחד בהנהלה לא חסין כולל רפאלוב.
ירמקוב,מוחמד... כל אלה אמורים להטות את הכף לטובתם ברוב המשחקים מול הקטנות.
אפשר לקרוא לי מגזים אבל בעיניי גם השופטים הם חלק לא קטן שמטה את הכף, רק בדרבי האחרון ישב נוכל ב-var שניסה להכתיב את תוצאת הסיום, במזל היה שופט מספיק אמיץ כדי לסכל את זה, מי מבטיח שזה יקרה גם בעתיד? ונזכיר כמה נקודות הם צברו בעונה שעברה בזכות אדומים בוהקים שלא נשלפו להם. יש להם ולטינופות מת״א גלגלי עזר שאין לאחרות.
מעבר לכך צריך לתת עוד זמן לפלורס להראות מה הוא שווה, אם כי לא בטוח שיהיה לו את הזמן הזה אם לא יביא תוצאות במיידי, ממה שיצא לי לשמוע את אוהדי חיפה בספייס בטוויטר החיצי אש שם כבר מוכנים לירי, ואף אחד בהנהלה לא חסין כולל רפאלוב.
המתנה השבועית
חחחח מביך.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אדום שכולו טימטום.
השחקן של סכנין מגיע ראשון לכדור, הג'ינג'י דוחף רגל. זבלים, ממשיכים ללקק למכבי.
השחקן של סכנין מגיע ראשון לכדור, הג'ינג'י דוחף רגל. זבלים, ממשיכים ללקק למכבי.
אזהרה בעל פה או מכסימום צהוב. מביך