רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי שמעון א »

פשוט לא יאומן
בשנים עברו, כל חצי שריקה של השופט, סוף המשחק היו מפנים אליו את כל האש וכל האשמה. לו ולכל איגוד השופטים.

אתמול 2 פנדלים היו. לא אחד. 2 !!!
וכולם.... דממה.
כל האש לקוזוך.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

שמעון א כתב:
20 ינואר 2026, 06:38
פשוט לא יאומן
בשנים עברו, כל חצי שריקה של השופט, סוף המשחק היו מפנים אליו את כל האש וכל האשמה. לו ולכל איגוד השופטים.

וכולם.... דממה.
כל האש לקוזוך.
האש לא הולכת למאמן סתם. הוא מביא אותה על עצמו.
הוא ממשיך עם אותן חולשות שלו ועם הראש בקיר. כשזה לא הולך, זה מחרפן אנשים ובצדק מסוים.
אמרתי פה בעבר שזה מזכיר לי את לאזטיץ'. עשה עבודה טובה עונה שעברה, ועדיין הקהל שלהם לא יכל לראות אותו. זה בגלל אותם סימפטומים בדיוק.
ולדעתי אצל רן הסימפטומים האלה אפילו חריפים יותר.

אבל הקהל אצלנו צריך לשנות פאזה. אין לנו דרך להשפיע על רן, זה מה יש ועם זה נקווה לנצח. זה של אלונה להחליט אם הוא צריך להמשיך בשכר שהוא דורש.
מה שאנחנו צריכים זה להגיע ולדחוף. אני בטוח שכמה שאנחנו מרגישים עכשיו שבורים ושהלכה העונה, מכבי הרגישה את זה הרבה יותר בעונה שעברה, כשאנחנו היינו יריב איכותי מבית"ר, ועדיין הם בסוף לקחו.
כיום הקהל אצלנו הוא עוד משקולת במקום שיהיה נקודת תמיכה. אתמול עוד מופע עידוד חרפתי בבלומפילד. ביום זיכרון יש יותר אווירה.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

yossi כתב:
20 ינואר 2026, 07:11
הוא ממשיך עם אותן חולשות שלו ועם הראש בקיר. כשזה לא הולך, זה מחרפן אנשים ובצדק מסוים.
אמרתי פה בעבר שזה מזכיר לי את לאזטיץ'. עשה עבודה טובה עונה שעברה, ועדיין הקהל שלהם לא יכל לראות אותו. זה בגלל אותם סימפטומים בדיוק.

אבל הקהל אצלנו צריך לשנות פאזה. אין לנו דרך להשפיע על רן, זה מה יש ועם זה נקווה לנצח. זה של אלונה להחליט אם הוא צריך להמשיך בשכר שהוא דורש.
מה שאנחנו צריכים זה להגיע ולדחוף. אני בטוח שכמה שאנחנו מרגישים עכשיו שבורים ושהלכה העונה, מכבי הרגישה את זה הרבה יותר בעונה שעברה, כשאנחנו היינו יריב איכותי מבית"ר, ועדיין הם בסוף לקחו.
כיום הקהל אצלנו הוא עוד משקולת במקום שיהיה נקודת תמיכה. אתמול עוד מופע עידוד חרפתי בבלומפילד. ביום זיכרון יש יותר אווירה.
גם לרן מגיע אש. אין ספק.
אבל גם בהודעה שלך עכשיו אין התייחסות לפנדלים שלא נשרקו.
בדר"כ, 4-5 ימים אחרי טעויות שיפוט אנחנו עוד בוכים עליהם פה.
משום מה, אף אחד לא מזכיר את זה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yossi כתב:
20 ינואר 2026, 07:11

החלק השני מדוייק
כרגע זה מה יש ולנו אין מה לעשות , או להתמרמר או להרים
היתרון של ביתר כרגע זה האנרגיות והקהל

אם נשחרר וננסה להנות ולעודד בלי תירוצים אז נרוויח בסוף

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

שמעון א כתב:
20 ינואר 2026, 07:15
גם לרן מגיע אש. אין ספק.
אבל גם בהודעה שלך עכשיו אין התייחסות לפנדלים שלא נשרקו.
בדר"כ, 4-5 ימים אחרי טעויות שיפוט אנחנו עוד בוכים עליהם פה.
משום מה, אף אחד לא מזכיר את זה.
זה לא כל כך משנה
אפילו במועדון לא מצייצים אז מה זה משנה שנבכה פה

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

שמעון א כתב:
20 ינואר 2026, 06:38
פשוט לא יאומן

וכולם.... דממה.
כל האש לקוזוך.
השיפוט היה גרוע בלי קשר לפנדלים. שופט חלש מאוד.
לא נתן למשחק לרוץ. לא הוציא צהובים עד אמצע מחצית שנייה למרות שכבר בדקה 2-3 היה שם צהוב בעבירה על גנאח.
לגבי הפנדל הראשון - 100 אחוז פנדל שערוריה מארץ השערוריות ואם זה היה קורה לבית״ר היה פותח תוכנית בפטריוטים.
הסיבה שזה החליק מתחת לראדר היא בגלל שזה קרה במצב של 1-0 להם, ו2-3 דק׳ אחרי הפנדל הזה הבקענו את השיוויון.

לגבי הפנדל השני אני חושב שזה גבולי, דן ביטון נכנס לתוך הגוף של השחקן
אם היו שורקים נגדנו פנדל כזה הייתי מתעצבן מאוד.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

את כל האש שרן מקבל הוא הביא על עצמו.
מהרגע הראשון הוא הוכיח שהוא לא מסוגל להשתנות.
החולשות שלו והקיבעון הבלתי ניתן להכלה הם מהקיצוניים שראיתי. 999 פעם הוא יעשה טעות ובפעם ה-1000 יחזור עליה שוב.

התכונות האלה עלו לנו באליפות.
התכונות האלה בדרך לעלות לנו בעוד אחת.

ולצד כל זה לא הייתי מדבר כרגע על פיטורים או מתעסק בעונה הבאה. החלטות מקבלים מהראש ולא מהבטן.
מה שראינו אתמול לא אמור להפתיע אף אחד. זו הדרדרות מתמשכת עוד מאמצע עונה שעברה שמי שמסתכל על דרך ולא על תוצאות הבין עוד הרבה קודם.
אם אנחנו מנצחים אתמול רוב הקוטלים פה ממשיכים בשלהם ובטוחים שהעולם תותים.

עכשיו הגיע הזמן קודם כל להפנים שיש בעיה.
ואני מצפה מאלונה לקחת צעד קדימה ולהיות הרבה יותר מעורבת אחרת אין סיכוי שמשהו ישתנה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

M.I.O.E כתב:
20 ינואר 2026, 06:29
בוקר טוב. נמוך מידי אפילו בשבילך מושיקו לחכות למשבר הראשון
בשביל לצאת להתקפה. תמשיך לחשוב שאתה צודק אם זה עושה לך טוב.
אתה בטוח נהנה עכשיו יותר מכל התקופה של רן. מספיק להכנס לפייסבוק ולקרוא שכל דומיך שרק חיכו למשבר של רן ודורשים את הראש שלו. וכמו שאני מכיר אותך ואותם, יום שבת, אם עד דקה 30 אנחנו לא מובילים
שריקות בוז ואולי גם הקריאות שאתה והם מחכים להם שנה וחצי.
גם אחרי התסכול של אתמול מעדיף 1000 פעמים את רן מאמן ולא מאמן ישראלי אחר. ותפסיק עם ההמצאה שלך להביא מעליו מישהו כי זה לא יקרה.

שמעון, אתמול הפועל הייתה שבורה. היא הייתה עם סגל חסר מאוד, עייפה אחרי הדרבי בגביע ולא ניצלנו את זה.

המתנתי למשבר הראשון? על מה אתה מדבר?
רן נופל באותם מקומות שנפל בשנה שעברה.
אותם דברים שכתבתי עוד בשנה שעברה ושתקפתם אותי עליהם, הקיבעון, ניהול הסגל, ניהול המשחק והחילופים, הם הדברים שהוא נופל בהם גם השנה.
אם הייתי מחכה בפינה הייתי כותב אחרי עוד הדחה מאירופה שגם היא קופי פסט של ההדחה מאירופה עונה לפני.
הייתי כותב אחרי שטבריה פירקה אותנו 3 - 0 שגם שם נפלנו באותם דברים שדיברתי עליהם עוד בשנה שעברה.
היה לך ולכותבים אחרים (שהיום הם אפילו חריפים ממני בביקורת פי כמה) נוח לתקוף אותי אישית עד לרמה שהפסקתי כבר לכתוב בפורום כי בכל פעם שהייתי כותב כאן היית מותקף אישית כי לא יכולתם להתמודד עם האמת.
היחידי שהוא פרשן תוצאות זה אתה ואחרים כאן, כי רן הוא אותו רן לטוב ולרע, אתם פשוט העדפתם להתעלם מהמציאות ולחשוב שאם תתקפו אותי אישית תהפכו את הדברים שלי ללא רלוונטיים ואז המציאות תשתנה למה שאתם רוצים.
מה ההבדל הין ההפסד אתמול להפסד לנתניה בפלייאוף העליון שנה שעברה? אותו משחק בדיוק כולל ההכנסה של אליאס כשצריך לפרוץ הגנה צפופה ולהבקיע.

אם היית גבר אמיתי, היית מודה בטעות ומתנצל על ההתקפות האישיות (במיוחד שאני ואתה מכירים באופן אישי כבר שנים ארוכות, ואתה גם יודע מי אני ומה הקבוצה בשבילי ושאני הראשון והאחרון להמשיך לעודד ולתמוך גם בתקופות הכי קשות).
אתה יודע מה הסיבה שהגבתי כאן אחרי הרבה מאוד זמן? העקיצות שלך לאחרונה, עקיצות שהמשיכו גם כשלא כתבתי כאן, שבכל פעם שמישהו העלה ביקורת טענת שהוא היורש שלי ושחשבת שהביקורת נגמרה כשהפסקתי לכתוב כאן (ראיתי גם מה עובר על פורבר רד שנשאר לכתוב כאן שסופג גם הוא התקפות אישיות על בסיס קבוע רק כי מבקר את הקבוצה).
ופתאום אני רואה בהודעה שלך הודעה שמבקרת את רן על אותם דברים שאני ביקרתי, ולכן הגבתי.

והנה אני שוב כותב, רן לא צריך להיות מפוטר, אנחנו צריכים לגבות אותו עד סוף העונה בטוב ובעיקר ברע.
אני פשוט מצפה מהמערכת שתעזור לו, כי לא בטוח שרן בעצמו ישתנה או ילמד מהטעויות שלו, ולכן הייתי במקום המערכת מביא לו עוזר מאמן נוסף, שיתנה לו אולי זווית חדש, יפרה אותו, מישהו שהוא לא באותו ראש בדיוק כמוהו.
ואם הקיבעון של רן לא מסוגל להנחית לנו זרים מחוץ לליגה, אז זה לא בושה ללכת על זרים מתוך הליגה, נכון יהיה לזה מחיר ומס מסוים, אבל אי אפשר להמשיך לוץ עם סגל של 13 - 14 שחקנים עד סוף העונה, ואם רן לא מאמין במה שיש, אז צריך להביא לו זרים שהוא כן יאמין בהם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

הנה זה התחיל. אני ואני ואני. אשכרה חיכה שנה וחצי לאיזה 5 משחקים לא טובים.
להקיא על העסקנות הזאת. איכס.

יאללה ביי לכולם. היה נחמד סה"כ.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

רן לא צריך להיות מפוטר, הסחבת בעניין החוזה שלו צריכה להפתר ויפה שעה אחת קודם. שייכנסו למשרד ייסגרו את התנאים וייסיימו את הסאגה הזאת. אין בנמצא משהו יותר טוב, אפשר להתווכח על המגרעות אבל כדורגל אנחנו משחקים בשנה וחצי האחרונות עם סגל מאוד מוגבל וזה הבסיס להכל.

איך אפשר לסגור רכש לשנים קדימה כשהמאמן חתום לעוד חצי שנה? ונניח שלא ימשיך, מי יבוא? זיו אריה? עומר פרץ בתפקיד בתגלית של אלונה ע"ש בכר ורן קוזוך?

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ReDo כתב:
20 ינואר 2026, 11:45
רן לא צריך להיות מפוטר, הסחבת בעניין החוזה שלו צריכה להפתר ויפה שעה אחת קודם. שייכנסו למשרד ייסגרו את התנאים וייסיימו את הסאגה הזאת. אין בנמצא משהו יותר טוב, אפשר להתווכח על המגרעות אבל כדורגל אנחנו משחקים בשנה וחצי האחרונות עם סגל מאוד מוגבל וזה הבסיס להכל.

איך אפשר לסגור רכש לשנים קדימה כשהמאמן חתום לעוד חצי שנה? ונניח שלא ימשיך, מי יבוא? זיו אריה? עומר פרץ בתפקיד בתגלית של אלונה ע"ש בכר ורן קוזוך?
שטויות, גם בכר היה חותם כל פעם לעונה
בכלל זה נראה כרגע אינטרס של שני הצדדים לחכות עם ההארכה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Melikson24 כתב:
20 ינואר 2026, 11:42
הנה זה התחיל. אני ואני ואני. אשכרה חיכה שנה וחצי לאיזה 5 משחקים לא טובים.
להקיא על העסקנות הזאת. איכס.

יאללה ביי לכולם. היה נחמד סה"כ.
אל תהיה צבוע.
תהיה ישר.
אני ואתה כותבים במקום נוסף ושם כתבתי את הדברים בצורה קבועה לאורך השנה וחצי האחרונות.
אל תייצר תמונה כאילו שנה וחצי המתנתי לתוצאה רעה כשבמקום השני אנחנו מתווכחים על בסיס קבוע כבר שנה וחצי.

וכניראה פיספסת את התמונה הגדולה, היום אני מהבודדים שקרובים לדעה שלך. אני בצד הביקורת כן מאמין עדין שרן יכול להשתנות ולהשתפר וכן מאמין שעם ההנהלה תעזור לו הדברים יכולים להשתנות בעוד שהרוב כאן כבר איבדו תקווה בנוגע לשינוי אצל רן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

yedidel כתב:
20 ינואר 2026, 11:50
שטויות, גם בכר היה חותם כל פעם לעונה
בכלל זה נראה כרגע אינטרס של שני הצדדים לחכות עם ההארכה
למה לחרטט?
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... le-773552/

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ואחרי שנרגענו, מי שמדבר על פיטורים של רן כנראה על פטריה.
אני אגיד יותר מזה, אם נשמור על הרמה של המחצית השנייה שבה הפועל תא לא עברה את החצי אין כוח בעולם שייקח את זה מאיתנו.
לפעמים זה טוב לקבל בראש ולחזור לקרקע,ככה הצ׳אקרות נפתחות.
אני רואה איך בבית״ר לא מכילים את האירוע ומחלקים כבר בונוסים על אליפות יפה מאוד.
עכשיו צריך לשפר מה שצריך,לשנות מה שצריך ולהתקדם.
הפער הוא בסהכ 3 נק מול מועדון שלא יעמוד בזה מנטלית אם נהיה לידו צמוד,לא יעזור כלום.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Red Tiger כתב:
20 ינואר 2026, 12:16
ואחרי שנרגענו, מי שמדבר על פיטורים של רו כנראה על פטריה.
אני אגיד יוצר מזה, אם נשמור על הרמה של המחצית השנייה שבה הפועל תא חא עברה את החצי אין כוח בעולם שיעקחנאת זה מאיתנו.
לפעמים זה טוב לקבל בראש ולחזור לקרקע,ככה הצ׳אקרות נפתחות.
אני רואה איך בבית״ר לא מכילים את האירוע ומחלקים כבר בונוסים על אליפות יפה מאוד.
עכשיו צריך לשפר מה שצריך,לשנות מה שצריך ולהתקדם.
הפער הוא בסהכ 3 נק מול מועדון שלא יעמוד בזה מנטלית אם נהיה לידו צמוד,לא יעזור כלום.
+1
מי כמונו יודע שאין שום חשיבות לאליפות בינואר וגם לא במרץ.

שלח תגובה