המונדיאל בפתח - בואו נכנס לאווירה
Re: המונדיאל בפתח - בואו נכנס לאווירה
להגיד שמסי כבש רק במשחקים קלים זה מצחיק, מסי כבש כמעט בכל משחק
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אני דיברתי על השנה..
הוא ממש לא אכזבה... הוא אפילו הצלחה מעבר למצופה
קאקה זה האכזבה..
אני אומר לך שאם רונאלדו לא היה נפצע הם היו זוכים בטראבל!
בכל משחקי הליגה(חוץ מנגד ברסה) שהוא שיחק ריאל לא הפסידה!!! איך אתה מגדיר דבר כזה כאכזבה..
אם היה לו את האופי של מסי אף אחד לא היה אומר כלום רק בגלל שהוא שחצן מלא שונאים אותו..
ואגב אני עד לפני שנה הייתי אוביקטיבי כי אני שונא גם את ברסה וגם את היוניטד ובכל זאת כבר אז חשבתי שרונאלדו יותר טוב
הוא ממש לא אכזבה... הוא אפילו הצלחה מעבר למצופה
קאקה זה האכזבה..
אני אומר לך שאם רונאלדו לא היה נפצע הם היו זוכים בטראבל!
בכל משחקי הליגה(חוץ מנגד ברסה) שהוא שיחק ריאל לא הפסידה!!! איך אתה מגדיר דבר כזה כאכזבה..
אם היה לו את האופי של מסי אף אחד לא היה אומר כלום רק בגלל שהוא שחצן מלא שונאים אותו..
ואגב אני עד לפני שנה הייתי אוביקטיבי כי אני שונא גם את ברסה וגם את היוניטד ובכל זאת כבר אז חשבתי שרונאלדו יותר טוב
זה עדיין לא סותר את העובדה שאמרת שמסי כובש רק במשחקים קלים ושאפילו רוני וטורס יותר טובים ממנו.
רוני וטורס!!!!!!!!! שני הכשלונות הכי מהדהדים במונדיאל עד עכשיו (אולי טורס עוד יציל את עצמו)
אתה אובייקטיבי כמו הטוכעס שלי
רוני וטורס!!!!!!!!! שני הכשלונות הכי מהדהדים במונדיאל עד עכשיו (אולי טורס עוד יציל את עצמו)
אתה אובייקטיבי כמו הטוכעס שלי

אין אין פה נבדל ברור. זה בטוח לא נבדל שבגללו פוסלים שער.
זה הכי המקרים הכי גבוליים שיכולים להיות עם נבדל...בוא נגיד שאני לא מאשים קוון שברגע אמת רואה
תמונה הרבה פחות ברורה ממה שאתה מראה עכשיו...זה גבולי למוות
זה הכי המקרים הכי גבוליים שיכולים להיות עם נבדל...בוא נגיד שאני לא מאשים קוון שברגע אמת רואה
תמונה הרבה פחות ברורה ממה שאתה מראה עכשיו...זה גבולי למוות
נגיד שרונאלדו יותר טוב ממסי, נגיד.
גם אם אתה שחקן כזה טוב זו לא סיבה לנסות לבעוט מ- 40 מ' כל שתי שניות.
גם אם אתה שחקן כזה טוב זו לא סיבה לנסות לבעוט מ- 40 מ' כל שתי שניות.
זה נכון.. על זה התעצבנתי עליו... אבל מצד שני השופטים לא היו אתו והוא ידע שאםא הוא מתקדם יעשו עליו עבירה ולא ישרקו או שכמה יהיו עליו ואז יקחו לו חוקי..
בס"ד
דוד וייה בוודאות לא היה בנבדל,זה אומנם גבולי אבל בחדשות הספורט הראו שהיה קו אחד,וגם אם היה ספק אז בדרך כלל הולכים עם ההתקפה כך שספרד מגיעה לרבע בצורה כשרה.
בשבת הולך להיות משחק ענק בין גרמניה לארגנטינה (באסה שאני לא יכול לראות),ומסתמן לנו חצי גמר של ספרד-ברזיל\הולנד.
ואני לא מבין את דל בוסקה,אם ספרד תעלה בקישור עם בוסקטס\אלונסו כקשר אחורי,צ'אסי ואינייסטה כקשרי מרכז,וייה אגף שמאל,נבאס\פדרו אגף ימין ועם יורנטה בשפיץ היא תהיה הרבה יותר טובה ומסוכנת.
אני מקווה שלפחות נגד פרגוואי הוא יוותר על אחד האחוריים,למה צריך 2 קשרים אחוריים נגד נבחרת שהולכת להסתגר כמו שוויץ?
דוד וייה בוודאות לא היה בנבדל,זה אומנם גבולי אבל בחדשות הספורט הראו שהיה קו אחד,וגם אם היה ספק אז בדרך כלל הולכים עם ההתקפה כך שספרד מגיעה לרבע בצורה כשרה.
בשבת הולך להיות משחק ענק בין גרמניה לארגנטינה (באסה שאני לא יכול לראות),ומסתמן לנו חצי גמר של ספרד-ברזיל\הולנד.
ואני לא מבין את דל בוסקה,אם ספרד תעלה בקישור עם בוסקטס\אלונסו כקשר אחורי,צ'אסי ואינייסטה כקשרי מרכז,וייה אגף שמאל,נבאס\פדרו אגף ימין ועם יורנטה בשפיץ היא תהיה הרבה יותר טובה ומסוכנת.
אני מקווה שלפחות נגד פרגוואי הוא יוותר על אחד האחוריים,למה צריך 2 קשרים אחוריים נגד נבחרת שהולכת להסתגר כמו שוויץ?
בחדשות הספורט רק הראו את התמונה תקועה כמו שאני הראתי (רק באיכות יותר טובה חח) ואמרו שלא היה נבדל.. אבל כבר בתמונה שהם הראו ראתי שהיה נבדל כי הסתכלתי טוב על הרגליים ובגלל זה חיפשתי באינטרנט..
וספרד בכלל לא בחצי של ברזיל.. היא בחצי של ארגנטינה והיא יכולה לפגוש את ברזיל רק בגמר
וספרד בכלל לא בחצי של ברזיל.. היא בחצי של ארגנטינה והיא יכולה לפגוש את ברזיל רק בגמר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אני בכלל לא מבין מה בוסקטס עושה על המגרש, כשעל הספסל מחכים שחקנים כמו פברגאס וסנה..yossi כתב: ואני לא מבין את דל בוסקה,אם ספרד תעלה בקישור עם בוסקטס\אלונסו כקשר אחורי,צ'אסי ואינייסטה כקשרי מרכז,וייה אגף שמאל,נבאס\פדרו אגף ימין ועם יורנטה בשפיץ היא תהיה הרבה יותר טובה ומסוכנת.
בס"ד
סנה לא זומן (למרות שהיה אחד השחקנים הבולטים בזכייה ביורו 2008) ופברגאס משחק כקשר מרכזי ולא אחורי זאת אומרת שהוא צריך לבוא על חשבון צ'אבי אם דל בוסקה ימשיך במערך הנוכחי.
ואם כבר מדברים על נבחרת ספרד שמתם לב לכך שרמוס לא קיבל עדיין צהוב בארבעת המשחקים ששיחק? פשוט מדהים.
סנה לא זומן (למרות שהיה אחד השחקנים הבולטים בזכייה ביורו 2008) ופברגאס משחק כקשר מרכזי ולא אחורי זאת אומרת שהוא צריך לבוא על חשבון צ'אבי אם דל בוסקה ימשיך במערך הנוכחי.
ואם כבר מדברים על נבחרת ספרד שמתם לב לכך שרמוס לא קיבל עדיין צהוב בארבעת המשחקים ששיחק? פשוט מדהים.
אלונסו יכול לרדת יותר אחורה ולמלא את התפקיד של בוסקטס, ולהשאיר את תפקיד הקשר המרכזי לפברגאס.yossi כתב:בס"ד
ומשום מה זכרתי שראיתי במוסף המונדיאל של מעריב שסנה היה בסגל של ספרד... כנראה אני לא זוכר טוב.
ניב תיסלח לי על האיחור אבל תעשה לי טובה ותבדוק רגע על מה אתה מדבר.
-רונאלדו בונדיאל הזה נתן משחק אחד טוב שבו הוא גם כבש ונגד מי? הנבחרת החלשה ביותר במונדיאל צפון קוריאה נו באמת....
-רונאלדו סיים כסגן מלך השערים של ריאל? מסי סיים כמלך השערים (הבלתי מעורער) של כל הליגה הספרדית.
במרחק של שערים בודדים מלהיות השחקן שכבש הכי הרבה אי פעם בעונה אחת.
- מעל להכל מסי אדם צנוע עניו ושקט, ורונלדו חתיכת אגו מאנייק ואם שמת לב בהפסד לספרד הוא ירק על הצלם שצילם אותו בסיום.
תעשה לי טובה, אין פה בכלל מקום להשוואה.
בעניין המונדיאל...
לדעתי הגמר יהיה ארגנטינה הולנד (כמו שאמרתי מההתחלה שהולנד תפתיע).
-רונאלדו בונדיאל הזה נתן משחק אחד טוב שבו הוא גם כבש ונגד מי? הנבחרת החלשה ביותר במונדיאל צפון קוריאה נו באמת....
-רונאלדו סיים כסגן מלך השערים של ריאל? מסי סיים כמלך השערים (הבלתי מעורער) של כל הליגה הספרדית.
במרחק של שערים בודדים מלהיות השחקן שכבש הכי הרבה אי פעם בעונה אחת.
- מעל להכל מסי אדם צנוע עניו ושקט, ורונלדו חתיכת אגו מאנייק ואם שמת לב בהפסד לספרד הוא ירק על הצלם שצילם אותו בסיום.
תעשה לי טובה, אין פה בכלל מקום להשוואה.
בעניין המונדיאל...
לדעתי הגמר יהיה ארגנטינה הולנד (כמו שאמרתי מההתחלה שהולנד תפתיע).
רק אהבה תנצח...
רונאלדו כבש 8 שערים פחות ממסי שהוא לא שיחק כ10.. במידה והוא שומר על הממוצע שלו של שער למשחק(ואם הוא לא היה פצוע זה היה יותר גבוה) הוא היה עובר אותו...
עם כל האגו של רונאלדו, זה שחקן שתורם מדי שנה מאות אלפי יורו לבתי חולים ועוזר לאנשים! מסי עושה דבר כזה? לא! שימשיך להיות "ילד טוב"...
רונאלדו טוב ממנו כמעט בהכל.. רונאלדו כובש בראש, ברגל שמאל, בימין, בפנדלים, בבעיטות חופשיות, הוא השחקן הכי מהיר בהיסטוריה.. מסי פשוט מנצל את זה שהוא קטן אז קשה לחטוף לו... ואתה באמת ציפת שפורטוגל תצליח? לעבור שלב בתים כזה זה הישג... שמים שמירה משולשת על רונאלדו והוא לא יכול לזוז ושאין רונאלדו אין נבחרת.. לאומת זאת למסי יצא את הבית הכי קל ואי אפשר לעשות עליו שמירה כפולה אפילו כי אז שחקן מסוכן אחר יהיה פנוי ובכל זאת אין לו אפילו שער אחד
עם כל האגו של רונאלדו, זה שחקן שתורם מדי שנה מאות אלפי יורו לבתי חולים ועוזר לאנשים! מסי עושה דבר כזה? לא! שימשיך להיות "ילד טוב"...
רונאלדו טוב ממנו כמעט בהכל.. רונאלדו כובש בראש, ברגל שמאל, בימין, בפנדלים, בבעיטות חופשיות, הוא השחקן הכי מהיר בהיסטוריה.. מסי פשוט מנצל את זה שהוא קטן אז קשה לחטוף לו... ואתה באמת ציפת שפורטוגל תצליח? לעבור שלב בתים כזה זה הישג... שמים שמירה משולשת על רונאלדו והוא לא יכול לזוז ושאין רונאלדו אין נבחרת.. לאומת זאת למסי יצא את הבית הכי קל ואי אפשר לעשות עליו שמירה כפולה אפילו כי אז שחקן מסוכן אחר יהיה פנוי ובכל זאת אין לו אפילו שער אחד