Red Tiger כתב: ↑07 אפריל 2026, 09:10
רן בא לא טוב מהרגע שחתם כאן להרבה אנשים,לחלקם פגע בציפור נפשם,לאחרים פשוט השם היה קטן מדי למועדון הפועל ב״ש.
ההצלחה שלו בילבלה אותם ואף הפתיעה מאוד וחלקם גם חיכו לרגע שתהיה בו נפילה קטנה כדי לשחרר את הארס החוצה בעוצמה,זאת האמת.
שאני רואה את השם מימר מוזכר כאן כמישהו שבכלל יכול לדרוך על הקוים בטרנר לאור מה שהורגלנו בשנים האחרונות אני נחרד מהטימטום.
עומר פרץ יכול להיות שבעתיד יהיה מישהו שאפשר לקחת בחשבון,כרגע זה מוקדם מדי,למעט ההצלחה עם הפועל פ״ת וכדורגל שדי מזכיר את קוזוך יש עוד מה להוכיח שם.
אני מסכים וגם מבין שאם רן לא לוקח אליפות אין לו מה להישאר,אבל זה אך ורק כי הוא הביא אותנו למצב הזה שנדבר על כישלון במידה ולא לוקחים אליפות עם סגל שאנשים לא דימיינו שיגמור מקום שלישי בלחץ.
הפלייאוף יהיה אש,מה שנותר יהיה אש,כולם בשאר הקבוצות מפנטזים על אליפות אפשרית,אוהדי ב״ש הלוזרים כבר ויתרו עליה,חשבתי שקצת יקבלו כאן שכל במלחמה אבל הים אותו ים,החרטטנים אותם חרטטנים וכל מי שהולך נגד הקבוצה והמאמן שלה וקורא להחלפתו בתקופה הזאת הוא אידיוט.
זה לא שלא מגיע לקבוצה הזאת אליפות,לא מגיע לכם אליפות.
יכלת להתחיל ולסיים במשפט הזה.
היית יוצא גדול.
לא בושה להודות בטעות.
לא בושה להבין באיחור מה שאנשים כאן טוענים כבר משנה שעברה ולמעשה מאז הנאום ה"בלתי שבירים".
כמו שהרבה אחרים טעו בהערכה הראשונית על קוזוך', יש כאן הרבה אחרים שטעו כשלא הקשיבו לביקורת עניינית, מקצועית ומנומקת.
עדיף להבין את הדברים עכשיו, למרות שמאז היו עוד 2 חלונות כושלים של רכש ועוד הדחה מאירופה כי שוב הגענו לא מוכנים, מאשר לעולם לא.
תתפלא, אף אחד כאן לא אוהב את הפועל באר שבע פחות ממך.
אף אחד כאן הוא לא אוהד טרנר שהתחיל ללכת למשחקים באליפויות. כולנו עברנו חרא עם הקבוצה, וכולנו רוצים שהיא תצליח ונוסעים אחריה לכל מקום (פעם זה היה לכל חור) בארץ גם היום.
החלום של כולנו זה אליפות השנה, אולי אפילו דאבל, וחוזה חדש לקוזוך'. אבל מצד שני יש חשש אמיתי לאיבוד אליפות שנה שנייה ברציפות, וזאת תהיה בכייה לדורות, בטח כשיש חשש אמיתי לגבי היכולת לשחזר מאבק אליפות בעתיד, אם בגלל סימני השאלה לגבי קנגוואה, ונטורה וביטון, ואם לגבי סימני השאלה האם נצליח שוב לתפוס את מכבי תל אביב ומכבי חיפה בעונות כל כך חלשות עם סגלים כל כך בינונים.