רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי Melikson24 »

RedRock כתב:
06 אפריל 2026, 23:19
אני יודע למה אתה לא שותף, לכן הפתיע אותי מה שאתה כתבת.
איזו ביקורת יש לך על קוזוך למעט עניין הרכש? רק בגלל זה אתה אומר שצריך מישהו לידו?

ולא, ממש לא הכל רע. קוזוך שנתיים שם אותנו פייבוריטים לאליפות, ברוב הזמן עם כדורגל תענוג (בטח עונה שעברה).
השאלה אם מסוגל גם לקחת אליפות (לחיות את הרגע, לקבל החלטות נכונות במאני טיים, לצאת מהשבלונה)
תוהה (וכנראה רבים אחרים), לא אומר בהכרח שלא
יש שחקנים שהייתי נותן להם יותר דקות על חשבון כאלה שקוזוך מעדיף. שוב, זה לא דרמטי ולא הבדל תהומי לטעמי, לכן אני לא מתעכב על זה יותר מדי.

אם הוא מסוגל להעמיד קבוצה סופר מאומנת בכלים הלא רעים אך לא מדהימים שקיבל אז אני משוכנע שהוא מסוגל להביא אליפות.
עצם המאבק עד המחזור האחרון הוא הישג בפני עצמו.

אני מחזיק ממנו. אולי בגלל שאני פריק של השיטה והדרך שלו. לדעתי הוא המאמן הטוב בליגה וזה לא ישתנה בעיני גם אם נפסיד את האליפות העונה.
מאוד אתאכזב אבל לא רואה מאמן אחד שנמצא שמסוגל להביא אותנו למקום הזה.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

זה בדיוק הקטע ברן, מצד אחד לקח את הפח צפרדע שברדה השאיר לו והפך אותו למכונה, ומצד שני הוא ממש עובד בלשים רגליים למכונה הזאת.

בקיץ הראשון התנהל מושלם, בעט בכל הבינוניאדה הישראלית והביא זרים מעולים ומאז פשוט היפוך מוחלט, התאהב באחמדים וגאנחים והוסיף חטא על פשע כשצירף בינואר עוד אחד כזה כשהיה לו מקום לזר.
עדיין מגבה את זה שהוא לא מוכן להביא זרים כדי לסמן וי אבל אם אחרי חצי שנה של חיפושים אחרי זר לכנף מה שהצוות שלו מצא זה אבו רומי אז יש פה כשל עמוק.

אם אלונה רוצה לשחק ברולטה רוסית ולהמר על חלילה מורה לספורט כמו מימר או על פרץ שנתן עונה בודדת סבירה בליגת העל ובקלות גם יכול להתגלות כסילבס שעשה אותו דבר ברעננה זה שלה, ההימור פה הוא אדיר מצד אחד ומצד שני בלי אליפות אין לרן מה לחפש פה.
דילמה אכזרית, נקווה שלבסוף תהיה צלחת שתמנע מאיתנו לעמוד בפניה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

רן בא לא טוב מהרגע שחתם כאן להרבה אנשים,לחלקם פגע בציפור נפשם,לאחרים פשוט השם היה קטן מדי למועדון הפועל ב״ש.
ההצלחה שלו בילבלה אותם ואף הפתיעה מאוד וחלקם גם חיכו לרגע שתהיה בו נפילה קטנה כדי לשחרר את הארס החוצה בעוצמה,זאת האמת.
שאני רואה את השם מימר מוזכר כאן כמישהו שבכלל יכול לדרוך על הקוים בטרנר לאור מה שהורגלנו בשנים האחרונות אני נחרד מהטימטום.
עומר פרץ יכול להיות שבעתיד יהיה מישהו שאפשר לקחת בחשבון,כרגע זה מוקדם מדי,למעט ההצלחה עם הפועל פ״ת וכדורגל שדי מזכיר את קוזוך יש עוד מה להוכיח שם.
אני מסכים וגם מבין שאם רן לא לוקח אליפות אין לו מה להישאר,אבל זה אך ורק כי הוא הביא אותנו למצב הזה שנדבר על כישלון במידה ולא לוקחים אליפות עם סגל שאנשים לא דימיינו שיגמור מקום שלישי בלחץ.
הפלייאוף יהיה אש,מה שנותר יהיה אש,כולם בשאר הקבוצות מפנטזים על אליפות אפשרית,אוהדי ב״ש הלוזרים כבר ויתרו עליה,חשבתי שקצת יקבלו כאן שכל במלחמה אבל הים אותו ים,החרטטנים אותם חרטטנים וכל מי שהולך נגד הקבוצה והמאמן שלה וקורא להחלפתו בתקופה הזאת הוא אידיוט.
זה לא שלא מגיע לקבוצה הזאת אליפות,לא מגיע לכם אליפות.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Red Tiger כתב:
07 אפריל 2026, 09:10
רן בא לא טוב מהרגע שחתם כאן להרבה אנשים,לחלקם פגע בציפור נפשם,לאחרים פשוט השם היה קטן מדי למועדון הפועל ב״ש.
ההצלחה שלו בילבלה אותם ואף הפתיעה מאוד וחלקם גם חיכו לרגע שתהיה בו נפילה קטנה כדי לשחרר את הארס החוצה בעוצמה,זאת האמת.
שאני רואה את השם מימר מוזכר כאן כמישהו שבכלל יכול לדרוך על הקוים בטרנר לאור מה שהורגלנו בשנים האחרונות אני נחרד מהטימטום.
עומר פרץ יכול להיות שבעתיד יהיה מישהו שאפשר לקחת בחשבון,כרגע זה מוקדם מדי,למעט ההצלחה עם הפועל פ״ת וכדורגל שדי מזכיר את קוזוך יש עוד מה להוכיח שם.
אני מסכים וגם מבין שאם רן לא לוקח אליפות אין לו מה להישאר,אבל זה אך ורק כי הוא הביא אותנו למצב הזה שנדבר על כישלון במידה ולא לוקחים אליפות עם סגל שאנשים לא דימיינו שיגמור מקום שלישי בלחץ.
הפלייאוף יהיה אש,מה שנותר יהיה אש,כולם בשאר הקבוצות מפנטזים על אליפות אפשרית,אוהדי ב״ש הלוזרים כבר ויתרו עליה,חשבתי שקצת יקבלו כאן שכל במלחמה אבל הים אותו ים,החרטטנים אותם חרטטנים וכל מי שהולך נגד הקבוצה והמאמן שלה וקורא להחלפתו בתקופה הזאת הוא אידיוט.
אני לגמרי איתך בדעות באופן כללי לגבי קוזוך ולגבי ההצלחה של המועדון בשנתיים האחרונות.
אין ספק שהוא הביא אותנו לבאר. לקרוא להחלפתו בנקודה זו זו ליצנות.

עם זאת, הייתה ציפיה שיקח את הקבוצה המעולה של שנה שעברה ויהפוך אותה למפלצתית. זה לא קרה. הליקויים שהיו הגרוש ללירה עונה שעברה נשארו אותם ליקויים.
לפני שנה בדיוק נפלנו על כך שהגענו למאני טיים כשאנחנו בונים על זה שגנאח ואחמד ידחפו אותנו לצלחת.
עונה עברה והסיטואציה אותה סיטואציה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

עונה שעברה קוזוק עשה עבודה מדהימה.

מאז הקיץ הוא בלופ של החלטות נוראיות שהביאו למצב שהקבוצה המצוינת הזאת שהייתה צריכה 2-3 החתמות, מעבירה את רוב העונה ביכולת בינונית ועכשיו אנחנו מצפים להביא אליפות עם קאדר התקפי של גנאח רומי ואחמד.
דברים כאלו קורים, עולם הכדורגל דינאמי. סלוט בליברפול עונת בכורה חלומית, העונה קטסטרופה. ברדה בבת אחת הפך מבכר הבא לאבוקסיס הבא. בכר ב2023 עזב את ישראל כמלך הכדורגל הישראלי, איפה הוא עכשיו.
אם הייתי מאמין ביכולת של קוזוק להשתנות ולהשתדרג, הייתי רוצה שיישאר כאן גם עד 2035 גם אם לא יביא אליפות העונה. הכדורגל שלו מעולה והוא מתאים למה שצריך לבנות פה.
הבעיה שאני לא חושב שזה יקרה, ואז מה שאנחנו רואים עכשיו זה מה שיש לו לתת. ולדעתי אפשר לשאוף ליותר.

צריך להפסיק לבוא באישי. גם אם מה שאתם אומרים נכון על חלק מהיוזרים פה, הרוב תמכו בקוזוק ועם הזמן משנים את דעתם.
ראינו מהצד כמה מגוחכים כל אוהדי ברדה נראו כשהיה ברור שהוא איבד את זה, בואו לא נחזור על זה.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

דיברתם על הכול חוץ מהדבר הכי חשוב
קבוצה אלופה לא יכולה לספוג שער כל משחק
בטח ובטח לא כאשר אנחנו מובילים

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

לגבי איכות הכדורגל שמדובר עליה פה לא מעט, זה אכן התחיל מדהים. הרושם הראשוני נצרב חזק בתודעה, אבל הקבוצה לא משחקת כדורגל טוב כבר בערך מהסיבוב השני של עונה קודמת, להוציא סטיות תקן.

בכדורגל, מי שלא מתקדם הולך אחורה.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

ForeverRed כתב:
07 אפריל 2026, 11:31
לגבי איכות הכדורגל שמדובר עליה פה לא מעט, זה אכן התחיל מדהים. הרושם הראשוני נצרב חזק בתודעה, אבל הקבוצה לא משחקת כדורגל טוב כבר בערך מהסיבוב השני של עונה קודמת, להוציא סטיות תקן.

בכדורגל, מי שלא מתקדם הולך אחורה.
אתה לא יכול להגיד שאנחנו לא הקבוצה הדומיננטית והטובה בארץ גם בתקופה שאתה מציין.
לא מבריקים כמו שהיינו בתקופה מסוימת אבל הקבוצה הכי טובה בארץ בוודאות.

היה חסר הגרוש ללירה עם בלם זר וכנף זר איכותיים כדי להפוך למפלצת ולא הצלחנו בזה.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Title: תומאס פאוקינג שלבי

שליחה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה »

Red Tiger כתב:
07 אפריל 2026, 09:10

יכלת להתחיל ולסיים במשפט הזה.
היית יוצא גדול.
לא בושה להודות בטעות.
לא בושה להבין באיחור מה שאנשים כאן טוענים כבר משנה שעברה ולמעשה מאז הנאום ה"בלתי שבירים".
כמו שהרבה אחרים טעו בהערכה הראשונית על קוזוך', יש כאן הרבה אחרים שטעו כשלא הקשיבו לביקורת עניינית, מקצועית ומנומקת.
עדיף להבין את הדברים עכשיו, למרות שמאז היו עוד 2 חלונות כושלים של רכש ועוד הדחה מאירופה כי שוב הגענו לא מוכנים, מאשר לעולם לא.
תתפלא, אף אחד כאן לא אוהב את הפועל באר שבע פחות ממך.
אף אחד כאן הוא לא אוהד טרנר שהתחיל ללכת למשחקים באליפויות. כולנו עברנו חרא עם הקבוצה, וכולנו רוצים שהיא תצליח ונוסעים אחריה לכל מקום (פעם זה היה לכל חור) בארץ גם היום.
החלום של כולנו זה אליפות השנה, אולי אפילו דאבל, וחוזה חדש לקוזוך'. אבל מצד שני יש חשש אמיתי לאיבוד אליפות שנה שנייה ברציפות, וזאת תהיה בכייה לדורות, בטח כשיש חשש אמיתי לגבי היכולת לשחזר מאבק אליפות בעתיד, אם בגלל סימני השאלה לגבי קנגוואה, ונטורה וביטון, ואם לגבי סימני השאלה האם נצליח שוב לתפוס את מכבי תל אביב ומכבי חיפה בעונות כל כך חלשות עם סגלים כל כך בינונים.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

כשאומרים רן עקשן זה בדיוק הקטע של להביא חבורה בינונית למאבק אליפות ולא להבין שכדי ללכת עוד צעד קדימה צריך לשדרג אותה

הוא ביהירות מסויימת או עקשנות אומר אחמד , גאנח וסטויאנוב הביאו אותנו לפה והם גם יביאו צלחת כל עוד הם יעשו בדיוק מה שאני מבקש

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב:
07 אפריל 2026, 12:14
היית יוצא גדול.
לא בושה להודות בטעות.
לא בושה להבין באיחור מה שאנשים כאן טוענים כבר משנה שעברה ולמעשה מאז הנאום ה"בלתי שבירים".
כמו שהרבה אחרים טעו בהערכה הראשונית על קוזוך', יש כאן הרבה אחרים שטעו כשלא הקשיבו לביקורת עניינית, מקצועית ומנומקת.
עדיף להבין את הדברים עכשיו, למרות שמאז היו עוד 2 חלונות כושלים של רכש ועוד הדחה מאירופה כי שוב הגענו לא מוכנים, מאשר לעולם לא.
אף אחד כאן הוא לא אוהד טרנר שהתחיל ללכת למשחקים באליפויות. כולנו עברנו חרא עם הקבוצה, וכולנו רוצים שהיא תצליח ונוסעים אחריה לכל מקום (פעם זה היה לכל חור) בארץ גם היום.
החלום של כולנו זה אליפות השנה, אולי אפילו דאבל, וחוזה חדש לקוזוך'. אבל מצד שני יש חשש אמיתי לאיבוד אליפות שנה שנייה ברציפות, וזאת תהיה בכייה לדורות, בטח כשיש חשש אמיתי לגבי היכולת לשחזר מאבק אליפות בעתיד, אם בגלל סימני השאלה לגבי קנגוואה, ונטורה וביטון, ואם לגבי סימני השאלה האם נצליח שוב לתפוס את מכבי תל אביב ומכבי חיפה בעונות כל כך חלשות עם סגלים כל כך בינונים.
הכל יהיה בסדר,הפועל ב״ש תהיה אלופה השנה,תאמינו.
לא הבנתי רק במה אני אמור להודות,אני אומר את זה מתחילת העונה.
אבל אני באמת רוצה שניקח אליפות ולא מתפלל שלא ניקח כדי להגיד ״וואלה ראיתם שצדקנו כל הדרך״.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

זו לא רק שאלה של אליפות כן או לא.
אליפות לא תעלים את המגרעות של הצוות הזה, ולא תהפוך את סימני השאלה לסימני קריאה.

הם יצטרכו להתפתח ולעשות התאמות, או שלא תהיה להם זכות קיום. בלי קשר לתואר כזה או אחר.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

גם אני חושב שאנחנו עדיין משחקים את הכדורגל הטוב בארץ. הבעיה שתוך כדי המשחקים תמיד יש ירידת מתח לא ברורה, וכל משחק שמגיע לדקות 50-55 כשאנחנו לא ביתרון של 2+ הופך לגיהנום או איבוד נקודות בגלל ניהול משחק לא טוב של קוזוק.
אבל עדיין הבסיס קיים. גם נגד פ"ת הייתה מחצית ראשונה מצוינת בעיניי, כשהצלחנו להחזיק קבוצה התקפה מעולה על החצי שלהם כמעט במשך 45 דקות.

בליגה הזאת להיות הקבוצה המאומנת ביותר לא תמיד מביא אליפות, כש70% מהקבוצות הן על גבול החובבניות אפשר להסתפק בהתקפה מעולה כדי להישאר בעניינים עד הסוף לא משנה כמה הכדורגל שכונה.
קוזוק עשה לעצמו חיים קשים כשהוא מדלל את האיכויות שיש בקבוצה באופן קבוע.
אני האחרון שיזיל ריר על הכלים של היריבה, אבל בחיי שבשבת הייתה יותר יכולת אישית לפ"ת בחלק ההתקפי, גם בהרכב הפותח וגם במחליפים. זה ביזארי.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

הפועלעולה כתב:
07 אפריל 2026, 16:12
גם אני חושב שאנחנו עדיין משחקים את הכדורגל הטוב בארץ. הבעיה שתוך כדי המשחקים תמיד יש ירידת מתח לא ברורה, וכל משחק שמגיע לדקות 50-55 כשאנחנו לא ביתרון של 2+ הופך לגיהנום או איבוד נקודות בגלל ניהול משחק לא טוב של קוזוק.
אבל עדיין הבסיס קיים. גם נגד פ"ת הייתה מחצית ראשונה מצוינת בעיניי, כשהצלחנו להחזיק קבוצה התקפה מעולה על החצי שלהם כמעט במשך 45 דקות.

בליגה הזאת להיות הקבוצה המאומנת ביותר לא תמיד מביא אליפות, כש70% מהקבוצות הן על גבול החובבניות אפשר להסתפק בהתקפה מעולה כדי להישאר בעניינים עד הסוף לא משנה כמה הכדורגל שכונה.
קוזוק עשה לעצמו חיים קשים כשהוא מדלל את האיכויות שיש בקבוצה באופן קבוע.
אני האחרון שיזיל ריר על הכלים של היריבה, אבל בחיי שבשבת הייתה יותר יכולת אישית לפ"ת בחלק ההתקפי, גם בהרכב הפותח וגם במחליפים. זה ביזארי.
מסכים שאנחנו עדיין הקבוצה בעיניי הכי טובה בארץ, יסלחו לי מאונני בית״ר בתקשורת שמספידים ומכתירים אותה כל שבוע מחדש, לי אין ספק שאם הם יחזרו לצמרת נראה שוב את הלחץ מדבר, בטח אם נחזור העונה ליציעים.

הנפילת מתח זה בסוף עניין של איכות, אם ה-12-13 שחקנים הקבועים של רן לא ביום טוב אכלנו אותה, התקווה היחידה היא שנראה את הזרים בקרוב מאוד בפריים שלהם ושחמודי יחזור ויעניק קצת יותר בשר בספסל, בלי זה נצטרך נס מאוד גדול.

האווירה אחרי פ״ת הייתה קשה אבל צריכים לאסוף את עצמנו ולהמשיך הלאה, אין לי ספק שניצחון בבלומפילד והמוד משתנה, העונה ב״ה הפותחת רגליים מנתניה בחוץ, יש מספיק קבוצות בפלייאוף שיעשו הכל כדי לחבל בסיכויים של הצהובות, אסור לנו למצמץ.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב:
07 אפריל 2026, 12:14
היית יוצא גדול.
לא בושה להודות בטעות.
ווין ווין אה
יכשל , אמרנו לכם
הצליח, אמרנו שצריך לשנות והוא שינה ולכן ....
נערך לאחרונה על ידי שיש ב 07 אפריל 2026, 22:02, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה