דיעה אחרת.
Re: דיעה אחרת.
לפחות אני לא צבוע כמוכם מעודדים תקבוצה שמובילים שותקים שסופגים שער
גועל נפש אני מהתחלה ככה ואני לא אשתנה עד שאני לא יראה עבודות ותוצאות בשטח אין מה לעשות אליק ידידי אנחנו שונים אתה מוכן למכור את נשמתך בשביל שלוש נקודות ואת זה אני לא מוכן לעשות אני מעדיף להפסיד אותם אבל להפסיד אותם בכבוד !!!
ולא בפחדנות
זה שי !
גועל נפש אני מהתחלה ככה ואני לא אשתנה עד שאני לא יראה עבודות ותוצאות בשטח אין מה לעשות אליק ידידי אנחנו שונים אתה מוכן למכור את נשמתך בשביל שלוש נקודות ואת זה אני לא מוכן לעשות אני מעדיף להפסיד אותם אבל להפסיד אותם בכבוד !!!
ולא בפחדנות
זה שי !

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
1. ישבת בשער 6, האופציה היחידה לשמוע משם את שער 5 (ואת זה אני אומר מניסיון) היא כשלפחות טריבונה אחת שלמה קופצת ושרה. נכון, הגוש המעודד שלנו הצטמצם ואנחנו במצב חרא, כי יש לנו קהל חרא. במקום לבוא לעזור אתה בא ולועג לזה שיש מעט מעודדים? תהנה... אני נשאר עם האמת שלי. ניסיתי להרים כמה שיותר חבר'ה במצב של 2-2, 20 דקות לסיום. שום דבר לא נגמר. אבל כנראה שלקהל שלנו יש אופי של לוזרים אפילו יותר מאשר לשחקנים...זה שי ! כתב:לפחות אני לא צבוע כמוכם מעודדים תקבוצה שמובילים שותקים שסופגים שער
ולא בפחדנות
זה שי !
2. אתה מזבל ת'שכל!!! אם לא נעלה ליגה ונשחק "יפה" אתה תשמיד את המאמן בדיוק כמו שאתה מנסה לעשות עם גיא לוי!! אתה לא תעמוד במילה שלך! כל פעם שנפסיד עם כדורגל "טוב", אתה תבוא ותסביר למה זה לא היה טוב ותמצא אשמים...
אין בליגה הזאת כדורגל יפה, אתה לא תקרע את הליגה הזאת ולא תפתח פער משום קבוצה. ולא יעזור בית דין. לא סתם כבר 10 שנים קבוצות מהמקום האחרון מנצחות את הקבוצות במקום הראשון גם אם יש 20 מיליון פער בתקציב (איזי שרצקי וקרית שמונה לדוגמא). אתה לא תבוא ותשנה את זה. גם הפועל חיפה תיעצר בהמשך.
מה לעשות, אותי מעניין לעוף מהליגה הזאת יותר מאשר לשחק "יפה".
אתה תמשיך לדרוש כדורגל "יפה" בליגה ז'.
אין כדורגל "יפה" כאן. אתה משחק יפה - אתה נעקץ והולך הביתה. אתה משחק מכוער - אתה עולה ליגה ומתחיל לשחק כדורגל (כן, הכל בליגת העל שונה).
אני שוב אומר: אתה מעדיף למות יפה, אני מעדיף לחיות מכוער.
האידיליה שהיא לחיות יפה אפשרית רק ליגה אחת מעלינו!
אני מתחרפן!!!!
למה לכל השדים אנשים חושבים שלקלל זה לגיטימי??
מה עובר עליכם? טיפה תרבות!!
שי אפשר לא להסכים ואפשר למחות אבל להתגאות בזה שאתה מקלל??
אני מתבייש.
תקרא לי יפה נפש או איך שאתה רוצה אני לא מבדיל בין איצטדיון כדורגל לאופרה או למשרדי ממשלה לקלל זה לא בסדר!! תבין תוקיע את היצר הזה ממך!!!!!!!!
תחשוב איך אתה נראה בתור בן אדם כשאתה אומר את הדברים הללו (ואל תכנס איתי למי אשם ולמה כי זה בכלל לא הנושא)
למה לכל השדים אנשים חושבים שלקלל זה לגיטימי??
מה עובר עליכם? טיפה תרבות!!
שי אפשר לא להסכים ואפשר למחות אבל להתגאות בזה שאתה מקלל??
אני מתבייש.
תקרא לי יפה נפש או איך שאתה רוצה אני לא מבדיל בין איצטדיון כדורגל לאופרה או למשרדי ממשלה לקלל זה לא בסדר!! תבין תוקיע את היצר הזה ממך!!!!!!!!
תחשוב איך אתה נראה בתור בן אדם כשאתה אומר את הדברים הללו (ואל תכנס איתי למי אשם ולמה כי זה בכלל לא הנושא)
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
עם זה ימשייך ככה גם שנשחק מול ביתר אתה תיראה 1000 צופים ותגיד לאן כולם נעלמו ואז תחשוב טוב ותבין שזה בגלל המאמן הפחדן שלךאליק כתב:
1. ישבת בשער 6, האופציה היחידה לשמוע משם את שער 5 (ואת זה אני אומר מניסיון) היא כשלפחות טריבונה אחת שלמה קופצת ושרה. נכון, הגוש המעודד שלנו הצטמצם ואנחנו במצב חרא, כי יש לנו קהל חרא. במקום לבוא לעזור אתה בא ולועג לזה שיש מעט מעודדים? תהנה... אני נשאר עם האמת שלי. ניסיתי להרים כמה שיותר חבר'ה במצב של 2-2, 20 דקות לסיום. שום דבר לא נגמר. אבל כנראה שלקהל שלנו יש אופי של לוזרים אפילו יותר מאשר לשחקנים...
2. אתה מזבל ת'שכל!!! אם לא נעלה ליגה ונשחק "יפה" אתה תשמיד את המאמן בדיוק כמו שאתה מנסה לעשות עם גיא לוי!! אתה לא תעמוד במילה שלך! כל פעם שנפסיד עם כדורגל "טוב", אתה תבוא ותסביר למה זה לא היה טוב ותמצא אשמים...
אין בליגה הזאת כדורגל יפה, אתה לא תקרע את הליגה הזאת ולא תפתח פער משום קבוצה. ולא יעזור בית דין. לא סתם כבר 10 שנים קבוצות מהמקום האחרון מנצחות את הקבוצות במקום הראשון גם אם יש 20 מיליון פער בתקציב (איזי שרצקי וקרית שמונה לדוגמא). אתה לא תבוא ותשנה את זה. גם הפועל חיפה תיעצר בהמשך.
אין כדורגל "יפה" כאן. אתה משחק יפה - אתה נעקץ והולך הביתה. אתה משחק מכוער - אתה עולה ליגה ומתחיל לשחק כדורגל (כן, הכל בליגת העל שונה).
זה שי !

מעניין שכל באר שבע והסביבה מכירים כבר את צורת המשחק שבה המאמן בחר לשחק העונה - והפלא ופלא אתה משחק מול רמה"ש !!! (לא נגד בית"ר!!!)והאצטדיון מפוצץ ב-6-7 אלף איש...זה שי ! כתב:
עם זה ימשייך ככה גם שנשחק מול ביתר אתה תיראה 1000 צופים ותגיד לאן כולם נעלמו ואז תחשוב טוב ותבין שזה בגלל המאמן הפחדן שלך
זה שי !
יכול להיות שכולם מאזוכיסטים ואוהבים לסבול מהכדורגל "הנוראי" שהקבוצה מציגה? יכול להיות שאלונה החליטה לחלק כטיסים חינם כדי שיבואו לראות את ה"גועל נפש" הזה? יכול להיות שמישהו איים על אנשים ברחוב וחטף אותם לשעתיים של עינויים בוסרמיל?
אם לקהל היה באמת מפריע מה שהוא רואה בוסרמיל - הוא לא היה מגיע בהמוניו למגרש.
אבל מה? הקהל שלנו ברובו הגדול הוא צבוע ובכיין והוא אוהד הצלחות ותוצאות.
אתה חושב שאם היינו במקום 9 נניח, אז היו באים כל כך הרבה אנשים למגרש אפילו שהיית משחק יפה?
ראינו את זה בשנה שעברה - הקבוצה לא הצליחה להביא תוצאות טובות למרות שבחלק גדול מהזמן הם שיחקו 4-4-2 - והקהל הגיב בהתאם - הוא פשוט לא בא למגרש.
השנה הקבוצה משחקת "חרא" אבל יש תוצאות והקהל מגיע למרות שהוא יודע שגיא לוי לא יתחיל לשחק עכשיו 4-3-3 או כל מערך "התקפי" אחר.
אז תחסוך מאיתנו את האיומים על זה שהקהל לא יבוא - כי ביום שני הוכח שזה בולשיט אחד גדול.
הפועל אני כבר משתגע
הקהל בא לראות את מליקסון ואני חותם לך על זה !!
כל ניגעה שלו בכדור אנשים מתלהבים לא בגלל שאנחנו משחקים טוב תאמין לי
הקהל מתגעגע לכדורגל אז הוא נותן צאנסים לקבוצה הזאת אבל מה לעשות שתמיד או שהם מפשלים או שהם מציגים יכולת של *** בגלל זה אנחנו ניתקע עם ה6 אלף האלה עד משחק העלייה ושנעלה לליגת העל אתה תמשייך לראות רק 6 אלף !
זה שי !
כל ניגעה שלו בכדור אנשים מתלהבים לא בגלל שאנחנו משחקים טוב תאמין לי
הקהל מתגעגע לכדורגל אז הוא נותן צאנסים לקבוצה הזאת אבל מה לעשות שתמיד או שהם מפשלים או שהם מציגים יכולת של *** בגלל זה אנחנו ניתקע עם ה6 אלף האלה עד משחק העלייה ושנעלה לליגת העל אתה תמשייך לראות רק 6 אלף !
זה שי !

קודם כל יש הרבה מאוד קבוצות בליגת העל ובליגה הלאומית שהיו שמחות "להתקע" בכל משחק בית עם חצי מכמות הקהל שמגיע אצלנו.
וחוץ מזה חשבתי ש-6 אלף צופים לא יכולים להיות טועים... אז מה הם אם ככה? אהבלים? עיוורים? משועממים?
שתבין - כמות קהל היא יחס ישיר של 2 פרמטרים:
1. מיקום בטבלה (שכידוע לך נובע מתוצאות ולאו דווקא ממשחק יפה)
2. מידת האטרקטיביות של הקבוצה היריבה.
ושוב אני אתן לך את הדוגמא של שנה שעברה כשבליגה לא הבאת למשחק יותר מ3-4 אלף צופים וגם זה בקושי, אבל כשהייתה פה הפועל ת"א בגביע פתאום היו פה כמעט 10 אלף צופים למרות שהקבוצה שיחקה עוד יותר גרוע ממה שלטענתך היא משחקת היום.
איך אתה מסביר את זה?
וחוץ מזה חשבתי ש-6 אלף צופים לא יכולים להיות טועים... אז מה הם אם ככה? אהבלים? עיוורים? משועממים?
שתבין - כמות קהל היא יחס ישיר של 2 פרמטרים:
1. מיקום בטבלה (שכידוע לך נובע מתוצאות ולאו דווקא ממשחק יפה)
2. מידת האטרקטיביות של הקבוצה היריבה.
ושוב אני אתן לך את הדוגמא של שנה שעברה כשבליגה לא הבאת למשחק יותר מ3-4 אלף צופים וגם זה בקושי, אבל כשהייתה פה הפועל ת"א בגביע פתאום היו פה כמעט 10 אלף צופים למרות שהקבוצה שיחקה עוד יותר גרוע ממה שלטענתך היא משחקת היום.
איך אתה מסביר את זה?
הפועל אני כבר משתגע
- RedRock
- יצירת קשר:
אהה...עכשיו זה בסדרזה שי ! כתב:עוד משהו שאני יגיד הקהל בא בגלל אלונה !!
זה שי !
אבל כשגיא לוי אומר את זה אז פתאום הוא סנוב מתנשא צפוני מצפון קיסריה שמסתובב עם האף למעלה נכון???
גועל נפש.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אליק כתב:
1. ישבת בשער 6, האופציה היחידה לשמוע משם את שער 5 (ואת זה אני אומר מניסיון) היא כשלפחות טריבונה אחת שלמה קופצת ושרה. נכון, הגוש המעודד שלנו הצטמצם ואנחנו במצב חרא, כי יש לנו קהל חרא. במקום לבוא לעזור אתה בא ולועג לזה שיש מעט מעודדים? תהנה... אני נשאר עם האמת שלי. ניסיתי להרים כמה שיותר חבר'ה במצב של 2-2, 20 דקות לסיום. שום דבר לא נגמר. אבל כנראה שלקהל שלנו יש אופי של לוזרים אפילו יותר מאשר לשחקנים...

(למעט הסתייגות קלה - אני טוען שעם הסגל שלנו יש לנו הכלים לחיות יפים בליגה הזו. 4-5-1 לא מתאים. נקודה.)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- RedRock
- יצירת קשר:
תמשיך למצוא תירוצים
ועוד כאלה עלובים
אחרי זה כשיבוא איזה עקום מהעיר העתיקה שיתראיין לערוץ 2 ויגיד "מה יש לנו אנחנו חוץ מכדורגל, אין לנו ים, אין לנו כלום"
אל תבוא בתלונות לעורכים בערוץ 2...
ועוד כאלה עלובים
אחרי זה כשיבוא איזה עקום מהעיר העתיקה שיתראיין לערוץ 2 ויגיד "מה יש לנו אנחנו חוץ מכדורגל, אין לנו ים, אין לנו כלום"
אל תבוא בתלונות לעורכים בערוץ 2...
- אדומה דרומית
הקללות לא תורמות לאווירה בקרב השחקנים. למה שהם יתאמצו? אתם מקללים את זה שנותן להם הוראות, למה שהם יקשיבו לו וישקיעו? ואם הם בכלל רוצים שהוא יילך וזו הדרך שלהם? כולם יודעים שכמה הפסדים והיום כל מאמן בכל מקום הולך הביתה... למה אתם לא מקללים את השחקנים?
מי הפך את סמיוני לקדוש מעונה? למה ליצור אווירה מכוערת ולסכן את רמת המשחק של כולם בשביל שחקן אחד?
עכשיו אני יודעת כבר כמה תגובות זעם אני אחטוף כאן אז אני רק רוצה לציין שהעליתי שאלות ונקודות שאף אחד לא טורח לחשוב עליהם, כי הכי קל ישר כמו עדר לקלל. אני לא אומרת שאני מסכימה עם הדרך של גיא ולא אומרת שאני לא אוהבת את סמיוני, לדעתי שחקן גדול. ואני לא מתה על השיטות של גיא וההתבטאויות שלו.
אבל!
לכל המקללים ביציע, תעצרו שניה ותחשבו על הנזק שאתם גורמים לקבוצה שאתם כל כך אוהבים.
אתם יודעים איזה מגוחכים נראינו כשאחרי ניצחון 3-1 הקהל עמד וקילל את המאמן? אתם טוענים שאנחנו המגוחכים שמעודדים בפיגור, רגע מה? מה עדיף? שאחרי שנחטוף גול כולם ביחד, 6 אלף איש יקלל וישרוק בוז? זו הדרך להביא לשינוי ולעלת ליגה? מה חשבנו לעצמנו שהעזנו לעודד. אתם קהל של ניצחונות? מה דרוש כדי שלא תקללו? שנוביל 4-0 דקה 38? או שעדיין תקללו את המאמן רק כי לא הכניס את השחקן שאתם אוהבים?
ומה השלב הבא? תקללו את השחקנים? תדרשו את ראשם? ומה אז? אלונה? תשכחו את כל מה שהיא עשתה ותתחילו לקלל גם אותה? הרי היא זו שמשלמת לגיא.
תפנימו שאתם עושים נזק יותר מכל מאמן שהיה כאן.
תעצרו שניה ותחשבו מה עובר לאלונה בראש אחרי דבר כזה - כל מה שהקהל מבקש היא עושה: הקהל דרש את ראשו של לנדאו - קיבל. הקהל דרש את ראשו של בלבול - קיבל. הקהל דרש את אופיר חיים - קיבל, דרש ודרש ודרש וקיבל הכל בחיוך. ועכשיו מה? מקום שלישי ולא מפסיקים לשמוע קללות ושריקות בוז.
אני לא באה להגיד מי אוהב יותר, מי אוהד טוב יותר גם לא מנסה לעורר פרובוקציות ולהגרר לתגובות ילדותיות, פשוט לנסות לגרום לכם לחשוב קצת. תעצרו, תחשבו, תנסו להסתכל מהצד איך הכל נראה מעוות ותפנימו.
"אין קבוצה בלי אוהדים" אבל גם אין בשביל מי לשחק כשהאוהדים לא מעודדים.
אל תתפלאו אם בסוף העונה ימאס לה
מי הפך את סמיוני לקדוש מעונה? למה ליצור אווירה מכוערת ולסכן את רמת המשחק של כולם בשביל שחקן אחד?
עכשיו אני יודעת כבר כמה תגובות זעם אני אחטוף כאן אז אני רק רוצה לציין שהעליתי שאלות ונקודות שאף אחד לא טורח לחשוב עליהם, כי הכי קל ישר כמו עדר לקלל. אני לא אומרת שאני מסכימה עם הדרך של גיא ולא אומרת שאני לא אוהבת את סמיוני, לדעתי שחקן גדול. ואני לא מתה על השיטות של גיא וההתבטאויות שלו.
אבל!
לכל המקללים ביציע, תעצרו שניה ותחשבו על הנזק שאתם גורמים לקבוצה שאתם כל כך אוהבים.
אתם יודעים איזה מגוחכים נראינו כשאחרי ניצחון 3-1 הקהל עמד וקילל את המאמן? אתם טוענים שאנחנו המגוחכים שמעודדים בפיגור, רגע מה? מה עדיף? שאחרי שנחטוף גול כולם ביחד, 6 אלף איש יקלל וישרוק בוז? זו הדרך להביא לשינוי ולעלת ליגה? מה חשבנו לעצמנו שהעזנו לעודד. אתם קהל של ניצחונות? מה דרוש כדי שלא תקללו? שנוביל 4-0 דקה 38? או שעדיין תקללו את המאמן רק כי לא הכניס את השחקן שאתם אוהבים?
ומה השלב הבא? תקללו את השחקנים? תדרשו את ראשם? ומה אז? אלונה? תשכחו את כל מה שהיא עשתה ותתחילו לקלל גם אותה? הרי היא זו שמשלמת לגיא.
תפנימו שאתם עושים נזק יותר מכל מאמן שהיה כאן.
תעצרו שניה ותחשבו מה עובר לאלונה בראש אחרי דבר כזה - כל מה שהקהל מבקש היא עושה: הקהל דרש את ראשו של לנדאו - קיבל. הקהל דרש את ראשו של בלבול - קיבל. הקהל דרש את אופיר חיים - קיבל, דרש ודרש ודרש וקיבל הכל בחיוך. ועכשיו מה? מקום שלישי ולא מפסיקים לשמוע קללות ושריקות בוז.
אני לא באה להגיד מי אוהב יותר, מי אוהד טוב יותר גם לא מנסה לעורר פרובוקציות ולהגרר לתגובות ילדותיות, פשוט לנסות לגרום לכם לחשוב קצת. תעצרו, תחשבו, תנסו להסתכל מהצד איך הכל נראה מעוות ותפנימו.
"אין קבוצה בלי אוהדים" אבל גם אין בשביל מי לשחק כשהאוהדים לא מעודדים.
אל תתפלאו אם בסוף העונה ימאס לה