messiah כתב:עומר,עשה לי טובה,אם ציפורה הייתה היום האשת שיווק והביצועים שלה היו זהים לאלו של אריגיא,מילה אחת רעה לא הייתם אומרים
ושנינו יודעים את זה.
אבל עזוב את ציפורה בצד,שים לרגע בצד את העבודה (החלשה) שלה וההערכה שהיא מקבלת בעיקר על פרוייקטים אישיים שלא קשורים
לדוברות ולתפקיד הרשמי במועדון.
שכחת כמה דברים חשובים בנוגע לאריגיא והעבודה שלו כאיש שיווק:
א. אריגיא קיבל את המערכת השיווקית של הפועל ב"ש במצב ביזיוני מתחת לאפס שהשאירו לו קודמיו. נסה אתה להיכנס לעבודה ניהולית
במפעל כשהמנהל שהחלפת אותו השאיר לך עובדים פרזיטים שזורקים ז** על המערכת והמכונות במפעל שייכות למאה הקודמת
ב. היד שלכם נורא קלה על ההדק כשמדובר באריגיא - למה אף אחד מכם (וכן עומר,בוא לא ניתמם,אתם זה הארגון שאתה משתייך אליו והדעה נגד
אריגיא היא הדיעה הרווחת בפורומים שלכם) לא חושב שמגיעה לבן אדם תקופת הסתגלות למערכת של קצת יותר מכמה חודשים לפני
ששופטים אותו? למה לשפוט בן אדם אחרי 3-4 חודשים של עבודת שיווק כשקודמו בתפקיד עבד במשרה של 30 אחוז והשאיר לו מערכת
רקובה ולא מתפקדת?
ג. בקשר לנושא הספונסר החדש שמדובר עליו כאן באשכול - לא יודע עד כמה אתה מבין בתחום,אבל מהמעט שאני יודע (קצת עשיתי בזה
תואר),בתחום השיווק אתה צריך לאט לאט לצבור לך חברים ושותפים וקול במסדרונות הנכונים. מה לעשות שהספונסרים האלו ספציפית
הגיעו חודשיים אחרי שהתחילה העונה ולא בתחילת העונה עצמה?
ד. להגיד על בן אדם שעשה תואר שני במנהל עסקים ושיווק בספורט "מישהו שלא מבין" זה קצת כמו לזלזל בבן אדם בלי שיש לך זכות
הגיונית.
ה. לגלות לך סוד? אבל רק בינינו? אל תאמין למספרים שזרקו כאן בעונה שעברה לגבי המנויים. אמרו 2000? תדע שבשורה התחתונה
קנו (קנו = שילמו מחיר מלא) 1500 מנויים בעונה הקודמת. כל השאר? ועדי עובדים ומקורבים.
א.פרזיטים,לא פרזיטים...הבחור שלך לא קולע..לצערי הוא לא עושה את המינימום שהיה אפילו בעונה שעברה(פרסומים בוואן,שלטי חוצות,פלאיירים בבתי ספר וכו')
ב.אין דעה אחת לגבי אריגיא,אז בחייאת אל תזיין במוח שיש לנו משהו בתור ארגון נגדו.
ד"א,אני יכול לטעון אותו דבר כלפיכם,לא מסמפטים את ציפורה,אבל יודעים טוב מאוד ללכת אחרי אריגיא..זה שטויות במיץ!
הבחור יקבל ימי חסד עד סוף העונה,לא יעזור אם יעיפו אותו עכשיו...שיוכיח את עצמו עד סוף העונה..בנתיים לא עשה כלום,כלום ושוב פעם,כלום.
ג.לאט?אז אם זה היה קורה בסוף העונה,היית אומר לי לאט?מה התירוץ העלוב הזה?
זה כמו שאני יגיד לך,שעזורי עבד לאט ובקצב שלו...ושהקודם לו השאיר בלאגן רציני..ועזורי לא אשם..בולשיט!
הבנאדם צריך לקרוע תתחת ולהשיג את המטרה שלו בזמן.ולא לתת לזמן לעשות את שלו...
ד.איפה אמרתי שהוא לא מבין?אל תכניס לי מילים לפה כמו שאתם תמיד מנסים לעשות.
ה.כבר אמרתי שגם הקודם לתפקיד נכשל.