אני מאוכזב

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: אני מאוכזב

שליחה על ידי אריק »

יש סרט שהרבה אנשים חיים בו ולדעתי גם אלונה והוא שמהפועל באר-שבע יוצאים לאירופה.
תיקון קטן - עם דודו דהאן יוצאים לאירופה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yedidel כתב:חבר'ה בואו ניכנס לפרופורציות.
אני מסכים שזה לא טוב שמאור עוזב באמצע עונה ולדעתי זאת גם טעות מבחינתו כי יהיה לו יותר קשה להשתלב מקצועית.

אבל מפה ועד לזלזל בויסלה? מזכיר לי את הזלזול של הפרשנים בבלגיה. זאת עדיין קבוצה הרבה יותר מקצוענית ועם הרבה יותר חשיפה מכל קבוצה פה בארץ, ואל תסתנוורו מכל מיני הצלחות רגעיות של הפועל ת"א וחיפה.
מאור מגיע לשם כשחקן מרכזי בתור ההעברה הכי יקרה שלהם בארבע השנים האחרונות.

ולא, לא צריך לשדרג לו את השכר ל200,000 דולר. אין אף שחקן ישראלי בארץ ששווה יותר מ-130,000 לצורך העניין. ככה למשל מכבי חיפה מתנהלת (למרות שהם לא משלמים יותר גם לזרים שזאת דווקא טעות לדעתי) וזאת הגישה, לא לשלם משכורות מנופחות לישראלים - מי ששווה את זה שירוויח את זה באירופה.

אלונה ממש לא שיחררה אותו בפזיזות, אלא אחרי מו"מ ומסע שכנועים מתמשך. מה לעשות, הוא לא רוצה לוותר על זה.
אני מזכיר לכם שעונה שעברה הפועל ת"א שיחררו את נאתכו, ללא ספק שחקן מרכזי בינואר וזה לא מנע מהם לקח דאבל. אמנם קאזאן היא קבוצה יותר טובה אבל עדיין לא מדובר בליגות הגדולות של אירופה להגדרתכם.

בנוסף, זה לא שאנחנו רצים לאליפות. הרי כולנו מסכימים שהוא היה עוזב בקיץ בכל מקרה, ובמקרה הכי גרוע הפגיעה תהיה בהבדל בין פלייאוף אמצעי לעליון (שאני בהחלט חושב שניתן להשיג גם בלעדיו).

יש גם לא מעט צדדים חיוביים לעניין. כולם ראו שבקיץ הוא לא שוחרר להפועל ת"א למרות כל המאמצים התקשורתיים שהופעלו. וזה בדיוק הגישה שרצינו כל השנים - מבאר שבע יוצאים רק לאירופה. ותאמינו לי ששחקנים רואים את זה, ורואים את הסכומים שהוא הולך להרוויח ושקיבלנו עליו ועכשיו יהיה יותר קל להביא שחקנים עם שאיפות לפה.
ידידאל, אני חושב שלמרות שהדיון על הליגה הפולנית היה במקום (ולטעמי גם מיצה את עצמו) לא על זה צריך להיות הדיון. לא אדם אחד וגם לא שניים, שדיברו עם אנשים שמקורבים למאור, אמרו לי שמאור היה נשאר אם אלונה הייתה משדרגת לו את השכר. מה זה אומר על הפועל באר שבע ועל אלונה שלא חשבו אפילו להציע למאור חוזה חדש? שלא חשבו שחוזה משודרג מגיע למאור?
כסף בכדורגל, כמו כל דבר בחיים, הוא תלוי בנסיבות המקרה. אם אתה מחתים את דה סילבה כשהוא צעיר וקוראים לך הפועל כפר סבא, אתה תשלם מעט כסף. אם אתה מחתים את דל סילבה אחרי עונות טובות בכפר סבא וקוראים לך הפועל ת"א אתה תשלם לא מעט כסף. אם אתה מחתים את דה סילבה אחרי ששיחק בליגה האירופאית ובליגת האלופות וקוראים לך זלצבורג אתה תשלם המון כסף. האם דה סילבה שווה היום פי 100 ויותר מבחינת המחיר ממה שהיה שווה כשהוחתם בכפר סבא? לא, אבל זאת המציאות היום.
מאור מליקסון הוחתם בהפועל באר שבע בזמנו אחרי שנכשל בכל מקום שהגיע אליו, אחרי שלא הצליח לממש את הכישרון שלו בשום מקום אחר. מאור מליקסון הוחתם על ידי קבוצה בליגה שנייה ולכן גם השכר שלו היה בהתאם לרמת הכישרון אך לעבר שלו. ועכשיו, אחרי שהפועל באר שבע עלתה לליגה הראשונה והתבססה בה, אחרי שמליקסון הגיע גם לנבחרת, אחרי שמליקסון בלט לאורך זמן בליגה הלאומית וליגת העל, אחרי שמליקסון קיבל הצעות מקבוצות בארץ ובחו"ל, ראוי היה שהפועל באר שבע תשדרג את השכר של מליקסון. הפועל באר שבע לא חייבת לשדרג את השכר, אבל מצד שני אם רוצים להשאיר שחקן כמו מליקסון צריכים לשדרג לו את השכר.
ידידאל, אני לא נכנס לעולם לכיס של שחקנים, אבל אני תמיד מסתכל על המסגרת התקציבית ואני לא מבין איך ברננדו יכול לקבל נתח של 180 אלף דולר מהתקציב כשגם פרננדס באיזור הזה ומליקסון מקבל חצי מהצמד מבחינת הנתח. נכון שהמיסוי על ישראלים הוא גבוה יותר ועדיין ברגע שהפועל באר שבע מוציאה על פרננדס וברננדו כמעט 400 אלף דולר עולה השאלה האם לא היה מקום לשדרג את השכר של מי שהוא כבר מוכח כאן? אם כבר משלמים משכורות גבוהות, אם חלק מהנתח של התקציב הולך כבר על משכורות גבוהות, למה לא לתת למי שמגיע לו? למי שהוכיח את עצמו? רק בגלל שהוא נולד בישראל? צריכים להפוך את מאור לריקרדו מליקסון כדי לתת לו שכר משודרג?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אריק כתב:יש סרט שהרבה אנשים חיים בו ולדעתי גם אלונה והוא שמהפועל באר-שבע יוצאים לאירופה.
נקודה חשובה שגם אני העלתי. על אותו בסיס אפשר לטעון שגם מהפועל פתח תקווה יוצאים לאירופה (אבו חצירא בשנה שעברה ודודו ביטון השנה). אפשר לחשוב עד כמה ההוצאה של שחקנים לאירופה קידמה את הפועל פתח תקווה בשנתיים האחרונות. פעם הפועל פתח תקווה הייתה מספקת שחקנים למכבי חיפה, היום זה לקפריסין, יוון וכיוצא בזה...

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אריק כתב:יש סרט שהרבה אנשים חיים בו ולדעתי גם אלונה והוא שמהפועל באר-שבע יוצאים לאירופה.
תמיד שחקנים יצאו דרך סוכנים כאלה ואחרים, אם זה פיני זהבי, או דודו דהאן או קטנים יותר.
השחקנים שהוא הוציא מקבוצות יותר קטנות לא קיבלו חוזים כמו שמליקסון קיבל.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: ידידאל, אני חושב שלמרות שהדיון על הליגה הפולנית היה במקום (ולטעמי גם מיצה את עצמו) לא על זה צריך להיות הדיון. לא אדם אחד וגם לא שניים, שדיברו עם אנשים שמקורבים למאור, אמרו לי שמאור היה נשאר אם אלונה הייתה משדרגת לו את השכר. מה זה אומר על הפועל באר שבע ועל אלונה שלא חשבו אפילו להציע למאור חוזה חדש? שלא חשבו שחוזה משודרג מגיע למאור?
כסף בכדורגל, כמו כל דבר בחיים, הוא תלוי בנסיבות המקרה. אם אתה מחתים את דה סילבה כשהוא צעיר וקוראים לך הפועל כפר סבא, אתה תשלם מעט כסף. אם אתה מחתים את דל סילבה אחרי עונות טובות בכפר סבא וקוראים לך הפועל ת"א אתה תשלם לא מעט כסף. אם אתה מחתים את דה סילבה אחרי ששיחק בליגה האירופאית ובליגת האלופות וקוראים לך זלצבורג אתה תשלם המון כסף. האם דה סילבה שווה היום פי 100 ויותר מבחינת המחיר ממה שהיה שווה כשהוחתם בכפר סבא? לא, אבל זאת המציאות היום.
מאור מליקסון הוחתם בהפועל באר שבע בזמנו אחרי שנכשל בכל מקום שהגיע אליו, אחרי שלא הצליח לממש את הכישרון שלו בשום מקום אחר. מאור מליקסון הוחתם על ידי קבוצה בליגה שנייה ולכן גם השכר שלו היה בהתאם לרמת הכישרון אך לעבר שלו. ועכשיו, אחרי שהפועל באר שבע עלתה לליגה הראשונה והתבססה בה, אחרי שמליקסון הגיע גם לנבחרת, אחרי שמליקסון בלט לאורך זמן בליגה הלאומית וליגת העל, אחרי שמליקסון קיבל הצעות מקבוצות בארץ ובחו"ל, ראוי היה שהפועל באר שבע תשדרג את השכר של מליקסון. הפועל באר שבע לא חייבת לשדרג את השכר, אבל מצד שני אם רוצים להשאיר שחקן כמו מליקסון צריכים לשדרג לו את השכר.
ידידאל, אני לא נכנס לעולם לכיס של שחקנים, אבל אני תמיד מסתכל על המסגרת התקציבית ואני לא מבין איך ברננדו יכול לקבל נתח של 180 אלף דולר מהתקציב כשגם פרננדס באיזור הזה ומליקסון מקבל חצי מהצמד מבחינת הנתח. נכון שהמיסוי על ישראלים הוא גבוה יותר ועדיין ברגע שהפועל באר שבע מוציאה על פרננדס וברננדו כמעט 400 אלף דולר עולה השאלה האם לא היה מקום לשדרג את השכר של מי שהוא כבר מוכח כאן? אם כבר משלמים משכורות גבוהות, אם חלק מהנתח של התקציב הולך כבר על משכורות גבוהות, למה לא לתת למי שמגיע לו? למי שהוכיח את עצמו? רק בגלל שהוא נולד בישראל? צריכים להפוך את מאור לריקרדו מליקסון כדי לתת לו שכר משודרג?
על סמך מה החלטת שלא הציעו לו שדרוג?

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

אתם מתעלמים מנקודה חשובה מאוד.מאור רוצה (!!! ) לצאת לאירופה.רוצה להגיע לויסלה כדי לשדרג את שכרו וכדי להיחשף לליגות גבוהות יותר (מהלך נכון ביותר מבחינתו לדעתי ).

כל הקופצים למיניהם על כך שלא הוצע שדרוג שכר למאור - אתם זורקים שטויות לאוויר.אלונה הזמינה את מאור לביתה והפעילה מכבש כבד על מאור הכולל שדרוג לשכרו (שדרוג לא קטן בכלל ).
אסור לחסום שחקן הרוצה להתקדם.זה לא מקובל בשום מקום.
ניר מאוד רוצה את מאור לפחות עד סוף העונה ואלונה עשתה הכל על מנת להשאיר את מאור לאור בקשתו של ניר.לאחר שראתה שמאור נחוש לעזוב הבינה כי לא תוכל לעמוד בדרכו.

ד"א
בניגוד לפרסומים בתקשורת , הדברים לא סגורים כפי שהם מוצגים.יש עוד לא מעט מחלוקות לגשר עליהן.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

למאור הוצע שכר גבוה בהרבה ממה שהיה לו והחליט בכל זאת לנסות להגיע לקבוצה בחול.אלונה ביקשה ממנו להישאר אך הוא ביקש בכל זאת לא לעצור אותו.

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

yedidel כתב:
על סמך מה החלטת שלא הציעו לו שדרוג?
אני אומר לך שלא הציעו לו שום דבר.
אבל מספיק להיות "עיוורים", המועדון לא התנהל כמו שצריך בכל מה שקשור למאור ומי שלא רואה את זה
כנראה מפחד לראות את זה או שיש לו אינטרס כלשהו. לנוכח כל הנסיבות, מאור מליקסון היה צריך להשאר בהפועל ב"ש.

אביב מוזר מאוד מה שאתה אומר כי לא הציעו לו שום דבר, ואת זה אנחנו כמובן נדא לאחר שהוא יעבור סופית כאשר הוא יתראיין על כך.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

למאור הוצע להישאר ושדרוג שכר בעוד 50000 דולר בוודאות.....

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ערן כתב:אני אומר לך שלא הציעו לו שום דבר.
אבל מספיק להיות "עיוורים", המועדון לא התנהל כמו שצריך בכל מה שקשור למאור ומי שלא רואה את זה כנראה מפחד לראות את זה או שיש לו אינטרס כלשהו.

ומנגד, ובכל הכבוד, ניתן גם לומר על מאוכזבי המהלך שאימצו גישה ילדותית-אגואיסטית שמבוססת על הנחות יסוד שגויות.

קופון מההעברה של מאור אני לא גוזר, וביקורת על בעלת הבית השמעתי לא אחת הרבה לפניך.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אנשים זורקים כאן מספרים, הצעות, מכבשים ולחצים שהופעלו ועוד, מעניין אותי לדעת האם המקורות
של אביב, ידידאל ואדומתוק הוא אותו מקור ואם מישהו מהם דיבר עם השחקן עצמו, אשמח לתגובה, תודה.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

רק אני חושב שמלחמת המקורות קצת פאתטית?

אריק - באותה מידה אפשר להגיד את אותם הדברים על המקור הזהה שלך ושל ערן וכו'...

וכן, עם כל כמה שאני מת על מאור - גם אם דיברת איתו אישית זה לא אומר כלום...

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אליק כתב:רק אני חושב שמלחמת המקורות קצת פאתטית?

אריק - באותה מידה אפשר להגיד את אותם הדברים על המקור הזהה שלך ושל ערן וכו'...

וכן, עם כל כמה שאני מת על מאור - גם אם דיברת איתו אישית זה לא אומר כלום...
אחי אין קשר למקורות, אני מצפה מאנשים בוגרים ומכובדים לעמוד מאחורי המילים שלהם
ולא להתבסס על שמועות. מעבר לכך זה באמת סתם נגרר וסטה מהנושא העיקרי שלגביו
הדעות חלוקות וזה לגיטימי (היופי שבפורום). בלי קשר אני מבין שלאנשים (למשל ידידאל)
שעובדים באופן שוטף מול ההנהלה קשה ובעייתי להעביר ביקורת על תפקודה (לגיטימי בהחלט),
לכן אני מצפה שבמקרים כאלה לא יביעו דיעה (חס וחלילה סתימת פיות) כי במקרים שיש
להם דעה ברורה נגד ההנהלה הם מעדיפים לא להגיב בטיעון (מקובל) שהם אומרים את הביקורת
שלהם בשיחות שוטפות מול ההנהלה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אריק כתב:
אחי אין קשר למקורות, אני מצפה מאנשים בוגרים ומכובדים לעמוד מאחורי המילים שלהם
ולא להתבסס על שמועות. מעבר לכך זה באמת סתם נגרר וסטה מהנושא העיקרי שלגביו
הדעות חלוקות וזה לגיטימי (היופי שבפורום). בלי קשר אני מבין שלאנשים (למשל ידידאל)
שעובדים באופן שוטף מול ההנהלה קשה ובעייתי להעביר ביקורת על תפקודה (לגיטימי בהחלט),
לכן אני מצפה שבמקרים כאלה לא יביעו דיעה (חס וחלילה סתימת פיות) כי במקרים שיש
להם דעה ברורה נגד ההנהלה הם מעדיפים לא להגיב בטיעון (מקובל) שהם אומרים את הביקורת
שלהם בשיחות שוטפות מול ההנהלה.
לעולם לא היתה לי בעיה להעביר ביקורת על אף אחד, וגם עשיתי את זה בעבר הלא רחוק שרק התחיל המו"מ והסכום היה נמוך יותר. בכל מקרה אכן הוגשה הצעה לשדרוג למליקסון (לפי ציפורה), לא שאלתי ולא מתכוון לשאול מספרים כי זה לא מכובד להתעסק במשכורות של אנשים ואני די מבסוט מזה שאנחנו אחת הקבוצות שנתוני השכר נשארים כמה שיותר חסויים (למרות שהעונה זה נפגע קצת).

בלי קשר, כמו שאמרתי, אני בדעה שלא צריך לשלם לשחקנים בארץ משכורות של אירופה. אין פה לקבוצות את היכולת הכלכלית להיבנות ככה לאורך זמן.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:
בלי קשר, כמו שאמרתי, אני בדעה שלא צריך לשלם לשחקנים בארץ משכורות של אירופה. אין פה לקבוצות את היכולת הכלכלית להיבנות ככה לאורך זמן.
אבל ידידאל, מה קורה בפועל? זה נחמד שיש לך דעה מסוימת לגבי משכורת בכדורגל הישראלי, גם לי יש, אבל אם במילא אדון דוד רביבו מרוויח סכומי עתק שמורידים נתח לא קטן מהעוגה, ובמילא פרננדש וברננדו מקבלים גם הם נתח לא קטן מהעגה, למה שהשחקן היחיד מבין הארבעה שהוכיח השנה שהוא שווה את הכסף לא יקבל שידרוג אמיתי בשכר<
דיברו על העובדה שאם מליקסון נשאר רביבו הולך, ובידיעה שגם פרננדש וגם ברננדו עוזבים, התפנה בתקציב שלנו המון מקום. עם כל הכבוד לצגאי, ראזאק וערן לוי, אף אחד מהם הוא לא מאור מליקסון וגם אף אחד מהם לא מתקרב לסכומים שרביבו, פרננדש וברננדו מרוויחים.
הפועל באר שבע הייתה חייבת לשדרג את השכר של מליקסון כדי להשאיר את מאור ולתת הצהרה שהיא רוצה להיות קבוצה גדולה ולא מוותרת על השחקן הטוב ביותר שלה.
ושוב, לא רוצה לחזור על עצמי, פשוט תחזרו להודעה הראשונה של אריק בנושא, הוא כתב מה שלא מעט אוהדים מרגישים בקשר לעזיבה של מאור ומה היא מסמלת אצל אלונה.

שלח תגובה