"לא החלטה שלי שהמשחקים ישוחקו ללא קהל, ההחלטות הם שם של ראש העיר וההנהלות"
הנהלה ** ****
עוד אמר שאלונה מבינה קצת יותר את המצב ואילו ג'קי מאוד רוצים לשחק עם קהל .
ביזיון!
אבי לוזון עוד יצא גבר ואמר מבחינתי שיהיה עם קהל ואני נוסע מחצית אחד לאשדוד אחת לבאר שבע
אבי לוזון בראיון ממש עכישו במחצית של ת"א-פ"ת
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: אבי לוזון בראיון ממש עכישו במחצית של ת"א-פ"ת
אחת ההחלטות היותר מסריחות שראיתי בכל חיי כאוהד כדורגל
ראש עיר פחדן שרק מחפש כותרות!
מה זה אבי לוזון יצא גבר?! ההחלטה לקיים את המשחקים עם קהל לא אחראית בכלל!
ואם אדון לוזון לא מבין את החשיבות של ההסלמה הזו כרגע ומבחינתו לא עמדה בכלל אופציה לדחות את המחזור/את המשחק זה חמור ועצוב!
בזה שביחד עם פיקוד העורף הוחלט כי מסוכן מידי לכינוס של כזו כמות של אנשים במקום חשוף אני מבינה, את זה שההחלטה אומרת משחק ללא קהל מאשר דחייה-זה הביזיון והוא של כל מי שלקח חלק בהחלטה!
ואם אדון לוזון לא מבין את החשיבות של ההסלמה הזו כרגע ומבחינתו לא עמדה בכלל אופציה לדחות את המחזור/את המשחק זה חמור ועצוב!
בזה שביחד עם פיקוד העורף הוחלט כי מסוכן מידי לכינוס של כזו כמות של אנשים במקום חשוף אני מבינה, את זה שההחלטה אומרת משחק ללא קהל מאשר דחייה-זה הביזיון והוא של כל מי שלקח חלק בהחלטה!

איפה היה פיקוד העורף וראש העיר אתמול כשבני נוער רבים ואנשים צערים יצאו לחגוג? ברקה?פורום? ביג? קולנוע?
מה ההבדל?
מה ההבדל?
לא מדוייק הוא אמר שמבחינתו אין מצב לדחות אז הוא אשם! הוא זורק את האחריות על פיקוד העורף מה הוא חשב שיש מלחמה ויאשרו לקיים אירוע עם 5 אלף משתתפים?ONmyOWN כתב:"לא החלטה שלי שהמשחקים ישוחקו ללא קהל, ההחלטות הם שם של ראש העיר וההנהלות"
הנהלה ** ****
עוד אמר שאלונה מבינה קצת יותר את המצב ואילו ג'קי מאוד רוצים לשחק עם קהל .
ביזיון!
אבי לוזון עוד יצא גבר ואמר מבחינתי שיהיה עם קהל ואני נוסע מחצית אחד לאשדוד אחת לבאר שבע
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
צריך להפריד, ההחלטה שלא ניתן לקיים את המשחק ללא קהל היא בידי גורמים בטחוניים בלבד ומי שואל אותו בכלל.
ברגע שהוחלט שלא ניתן לקיים עם קהל ההתאחדות היתה צריכה באותו רגע לדחות את המשחק.
ברגע שהוחלט שלא ניתן לקיים עם קהל ההתאחדות היתה צריכה באותו רגע לדחות את המשחק.