מכירת המנויים החלה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: מכירת המנויים החלה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

התפתח כאן דיון מעניין, כמה הערות:

1. השאלה האמיתית היא לא מה שהכותבים כאן חושבים. זה חשוב, זה משפיע, אבל בדיוק כמו בתקופה של זינו, רוב הקהל של הפועל באר שבע לא כותב כאן ולא נמצא במועדוני אוהדים כאלה ואחרים.
הקהל של הפועל באר שבע, רובו, נמצא מסביבנו והוא יתן את דעתו בקנייה או באי קנייה של מנוי.
דעתי האמיתית? יש הסכמה רחבה שמחירי המנוים הם מוגזמים כשבמקביל יש אכזבה מהקבוצה. לדעתי השילוב של השניים יוביל למכירה מועטה של מנוים.
הבעיה הגדולה שהפועל באר שבע לא בונה על הקהל הרחב ולא מנסה למשוך קהל חדש עם מבצעים כאלה ואחרים. הפועל באר שבע בונה על אוהדים כמו מוטי שיעשו מנוי בכל מקרה.

2. אני לא חושב שצריך לתת את הבמה לקיצוניות. לא לאלה שאומרים להחרים את הקבוצה ולא לאלה שכל פעם ששומעים ביקורת (גם לגיטמית) על אלונה מנסים להחביא אותה או להפוך את האנשים שמעלים אותה לאוהדי הצלחות.

3. אני מאוד שמחתי לראות את ההחתמות של הילדים בקיץ. ומכיוון שהקיץ עדיין לא נגמר אין לדעת מי עוד יגיע. בכל מקרה אני לא קונה/לא קונה מנוי לפי מי שבא/לא בא. ההתייחסות שלי ושל אריק היא הרבה יותר עמוקה.
אז אפשר להמשיך להתעלם ואפשר לחשוב מה זה אומר אם אנשים כמוני, כמו ניר וכמו אריק מתלבטים אם לעשות מנוי בשנה הבאה.

4. נקודה קטנה בקשר לחרם על זינו לאור העובדה שהוא עלה כאן מקודם. לא מחלק תעודות של מי אוהד אמיתי ומי לא, לא מתיימר להיות כזה. רק יכול להגיד שלהגיע לאיצטדיון היה קל הרבה יותר מאשר לעשות מחאות מול הבית של זינו, לחפש רוכשים בכל מקום, להעפיל לחץ על העירייה וכיוצא בזה. קל הרבה יותר להיכנע לדחף ולראות את הפועל באר שבע משחקת. להיות בבית, לטפס על הקירות כי אתה לא יכול לבוא למשחקים, להפסיד משחקים של הפועל במשך לא מעט זמן, הרבה יותר קשה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

העמותה פנתה להנהלה והעבירה את כל המסרים הללו, נקווה שתהיה אוזן קשבת.
באמת שלא ברור תזמון ההודעה על תחילת המכירה

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

1.אין קשר בין מי הגיע לבין קניית מנוי.אוהדים אמיתיים נותנים את תרומתם למועדון בקניית מנוי.

2.המועדון חייב לקצץ 20 אחוז ממחיר המנוי כמו שקיצץ בתקציב השחקנים.
3 עוד יגיעו השמות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אדומתוק כתב:1.אין קשר בין מי הגיע לבין קניית מנוי.אוהדים אמיתיים נותנים את תרומתם למועדון בקניית מנוי.

2.המועדון חייב לקצץ 20 אחוז ממחיר המנוי כמו שקיצץ בתקציב השחקנים.
3 עוד יגיעו השמות.
ברגע שאתה אומר שהמועדון חייב להוריד את המחירים בלפחות 20% נוצר ניגוד עם האימרה "אוהדים אמיתים נותנים את תרומתם למועדון בקניית מנוי".
אם היחס של ההנהלה היה אחר והמנוי היה במחיר שפוי, גם אני, כאחד שעובר לת"א בקרוב, הייתי עושה מנוי בוודאות (למרות שברור לי שאני אחמיץ לא מעט ממשחקי הבית העונה גם אם יהיה לי מנוי). היום, לאור היחס של ההנהלה והמחיר הגבוה (כבר לא סטודנט, צריך לשלם 900 שקל למנוי) אני כניראה לא אעשה מנוי.
כשהמחירים יהיו שפוים, כשהיחס של ההנהלה יהיה אחר, אני אהיה הראשון לקנות מנוי.
אי אפשר לטעון מצד אחד שהמחירים מוגזמים ומוקצנים ואז מהצד השני לטעון שמי שלא קונה מנוי הוא לא אוהד אמיתי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:העמותה פנתה להנהלה והעבירה את כל המסרים הללו, נקווה שתהיה אוזן קשבת.
ידידאל, בלי טיפת ציניות, חשוב לדעתי שתכתוב כאן את התגובה "הרשמית" שקיבלתם מההנהלה. לא את התגובה לאחר עריכה, זאת שמוציאה את ההנהלה באור פחות שלילי, אלא את התגובה האמיתית שקיבלתם (זאת שאני שמעתי עליה וגרמה לי להבין שוב עד כמה הניתוק בין ההנהלה לקהל גדול).

נתחיל עם הפרט הבסיסי, מהו סכום ההנחה שיקבל חבר עמותה במועדון האוהדים בשנה הקרובה (מועדון אוהדים שעובד בתיאום מלא עם הקבוצה ונוצר בלחץ הקבוצה שרצתה ארגון אחד רשמי שיאגד את כל פלגי הקהל)?

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

yedidel כתב:העמותה פנתה להנהלה והעבירה את כל המסרים הללו, נקווה שתהיה אוזן קשבת.
המועדון הודיע על הוזלה נוספת:
https://www.hapoelb7.co.il/Pages_Site/C ... spx?id=615" onclick="window.open(this.href);return false;

מנוי מבוגר יימכר עד ה21.7 ב699 ש"ח.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אין הנחה למנוי נוער?

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

bs war כתב:אין הנחה למנוי נוער?
לא

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

yedidel כתב:
לא
שוב טעות הקלדה באתר המועדון? (גם בהודעה הראשונה הייתה טעות במחירים)
https://img714.imageshack.us/img714/2917/mans.png" onclick="window.open(this.href);return false;
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

צעד נכון ואני רק יכול לקוות שיתווספו להוזלה המתבקשת הזאת עוד צעדים שיווקיים.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

Amit M כתב:
שוב טעות הקלדה באתר המועדון? (גם בהודעה הראשונה הייתה טעות במחירים)
https://img714.imageshack.us/img714/2917/mans.png" onclick="window.open(this.href);return false;

לא שזה משנה לי יותר מדי אבל ב"מבצע" המקורי היתה הרי הנחה לחיילים והמחיר היה אמור להיות 400, לא?
עשו הנחה נוספת לבוגרים על חשבון הנוער? לא ברור...
כל הכבוד על המבצע למבוגר אבל למה על חשבון החיילים והנוער?

והכי חשוב שההודעות לתקשורת מסודרות :)

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

בושה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
לא הבנתי,איך בדיוק ההוזלה באה על חשבון מנוי הנוער?
ההוזלה הייתה צעד מתבקש,המחיר החדש למנוי בוגר הוא מחיר הוגן.
יש תמונה של המנוי?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה אוחיון כתב: ברגע שאתה אומר שהמועדון חייב להוריד את המחירים בלפחות 20% נוצר ניגוד עם האימרה "אוהדים אמיתים נותנים את תרומתם למועדון בקניית מנוי".
אם היחס של ההנהלה היה אחר והמנוי היה במחיר שפוי, גם אני, כאחד שעובר לת"א בקרוב, הייתי עושה מנוי בוודאות (למרות שברור לי שאני אחמיץ לא מעט ממשחקי הבית העונה גם אם יהיה לי מנוי). היום, לאור היחס של ההנהלה והמחיר הגבוה (כבר לא סטודנט, צריך לשלם 900 שקל למנוי) אני כניראה לא אעשה מנוי.
כשהמחירים יהיו שפוים, כשהיחס של ההנהלה יהיה אחר, אני אהיה הראשון לקנות מנוי.
אי אפשר לטעון מצד אחד שהמחירים מוגזמים ומוקצנים ואז מהצד השני לטעון שמי שלא קונה מנוי הוא לא אוהד אמיתי.

נכון שיש סתירה פנימית בדברים, אבל את התלונות על מחירי המנויים הייתי מגדיר כקרתנות דרומית מצוייה.

המציאות מוכיחה את ההיפך הגמור בקשר למחירים, אבל ההמון בשלו. בדיוק כמו כפרי בפעם הראשונה בעיר הגדולה שלא מוכן לשלם 5 ש"ח על בקבוק מים כי יש בברז.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מקפיץ
בעודי נכנס עם חבר לאתר חבר .. לא רשום שאפשר לקנות מנויים של הפועל ב"ש עדיין
ועוד דבר אחרי סקירה של קבוצות כמו ביתר ירשולים הפועל ת"א הפועל פתח תיקווה בני יהודה הפועל חיפה קרית שמונה מכבי ת"א חלקי
מסתבר שמנויי של הפועל ב"ש הכי יקר !
פרט למכבי חיפה ולמכבי ת"א ביציע 8 ו13 ו2
זה פשוט שערורייה
זה שי !
תמונה

שלח תגובה