שאלונה תסיק תמסקנות שלה או שתילך הביתה או שתמנה יועץ מקצועי ומנכ"ל לקבוצה ולא בובה על חוטים כמו אסי
שתתחיל לשפוך כסף על שחקנים ולא להביא לפה בררה כמו אקסברד סולימאן תורגמן איפרגן גבאי מוטי מלכה זה לא שחקנים כדורגל בכלל
רוצה להביא שחקנים ב2000 שקל ולמכור אותם אחרי עונה טובה יאללה לא עלינו אלונה
את אולי מביאה כסף מהבית אבל עושה טעויות שיסלח לי אבל של מפגרת !
לא רוצה להביא לפה שחקנים בהשאלה אז עם מה נישאר בליגה עם הזבל שהחתמת פה ל3 ו4 שנים
מביאים לפה זרים בני 30 פלוס שלא משדרגים את הקבוצה בשיט וזה רק בגלל שהם חופשיים !
תתחילי לשיים כסף יקמצנית
עם את לא מפטרת את קלינגר עוד היום את יכולה ללכת איתו ביחד !
עם זינו היה יותר טוב ואני לא מתבייש להגיד ההינו מקום 4 5 מגיעים לגמר גביע משחקים פתוח עם שחקני בית
איתך עם לא החמש עולות שלוזון אירגן אנחנו עדיין בליגה שנייה לוזון נתן לוזון גם יקח לנו את ליגת העל השנה 3 יורדות !
זה שי!
בושה וחרפה ..בפעם ה349 !
Re: בושה וחרפה ..בפעם ה349 !
הפעם אני איתך לגמרי באותה דיעה !!
אומנם אלונה הצליחה להחזיר אותי למגרשים אחרי שרכשה את הקבוצה אבל היא גם זאת שהרחיקה אותי שוב פעם....בזיון כזה לא מתקבל על הדעת !!!!!
אומנם אלונה הצליחה להחזיר אותי למגרשים אחרי שרכשה את הקבוצה אבל היא גם זאת שהרחיקה אותי שוב פעם....בזיון כזה לא מתקבל על הדעת !!!!!
פשוט טמטום מה שהם עשו מקבוצה שיכולה להגיע לאירופה בקלות עם מליקסון רביבו כהן אסולין לוי סוארז יש עכשיו קבוצה ש"החלוץ" הכי טוב שלה זה בכלל אילוז.. אם היינו חלשים כל עונה זה עוד היה נסבל אבל במקום לשמור על הסגל הזה ולהביא חיזוקים במקום לקחו הימור ענק ועכשיו אנחנו משלמים על זה בגדול..
אין בעייה לשחרר את מאור למרות שהוא סחב את הקבוצה על הגב אבל לשחרר שחקנים עוד לפני שיש לך כאלה שיכולים להיות כמוהם לפחות אין לך
העיקר העיפו את ערן לוי ודוד רביבו
זה שי !
העיקר העיפו את ערן לוי ודוד רביבו
זה שי !

שי, לצערי יש עדיין אנשים שמפחדים פחד מוות מהעזיבה של אלונה, למרות האנטי כדורגל, למרות הפחדנות של המאמן, למרות זה שאנחנו בדרך הבטוחה לרדת ליגה, למרות שהקבוצה (אם אפשר לקרוא לאסופת הכלומניקים האלו ככה) ניראית זוועת עולם - אבל מה? העיקר שאלונה לא תלך...
הפועל אני כבר משתגע
ניר תקשיב אתמול קרה דבר שלא זכור לי לפחות מאז שאלונה פה
כל שער 2 צועק אלונה הביתה לאנשים נמאס בעיקר למי שמבין כדורגל לראות פה שחקנים שלא שווים כלום חותמים לנו בקבוצה שהקבוצה שלנו ניראת זוועה והיא בשלה ממשיכה לשבת ביציע הכבוד בלי לעשות שום דבר ..!
ככה זה שאומרים למאמן שלך אני לא משלמת לשחקן יותר מ100 אלף דולר
על איזה תקציב גדול היא מדברת בכלל .. חצי מהסגל שלנו חיילים שכולם ביחד אולי מגיעים למשכורת שנתית של 100 אלף דולר
בושה עובדת עלינו בעניים
חיבור לקהילה עלק חיבור לזין שלי 80 שקל כרטיס ואומרת חיבור לקהילה
זה שי !
כל שער 2 צועק אלונה הביתה לאנשים נמאס בעיקר למי שמבין כדורגל לראות פה שחקנים שלא שווים כלום חותמים לנו בקבוצה שהקבוצה שלנו ניראת זוועה והיא בשלה ממשיכה לשבת ביציע הכבוד בלי לעשות שום דבר ..!
ככה זה שאומרים למאמן שלך אני לא משלמת לשחקן יותר מ100 אלף דולר
על איזה תקציב גדול היא מדברת בכלל .. חצי מהסגל שלנו חיילים שכולם ביחד אולי מגיעים למשכורת שנתית של 100 אלף דולר
בושה עובדת עלינו בעניים
חיבור לקהילה עלק חיבור לזין שלי 80 שקל כרטיס ואומרת חיבור לקהילה
זה שי !