לא יאומן איך אנשים משווקים פה את אופיר חיים ורומסים את הסיכוי למנות את משה סיני או לחמן...
אופיר חיים עשה בכלל קורס מאמנים ? (אני באמת שואל, אין לי מושג).
משה סיני ולחמן עם הרבה יותר קבלות ממנו באימון...
מצד אחד אתם לא רוצים להיות שפני נסיונות, מצד שני למנות את אופיר חיים.
צריך לאשפז את חלקכם.
יותר גרוע? אסון ספורטיבי לחמן וסיני מועמדים.
Re: יותר גרוע? אסון ספורטיבי לחמן וסיני מועמדים.
כדאי שתקרא טוב, הציעו את אופיר חיים כעוזר מאמן ולא מאמן ראשי.izguy83 כתב:לא יאומן איך אנשים משווקים פה את אופיר חיים ורומסים את הסיכוי למנות את משה סיני או לחמן...
אופיר חיים עשה בכלל קורס מאמנים ? (אני באמת שואל, אין לי מושג).
משה סיני ולחמן עם הרבה יותר קבלות ממנו באימון...
מצד אחד אתם לא רוצים להיות שפני נסיונות, מצד שני למנות את אופיר חיים.
צריך לאשפז את חלקכם.
סיני זה לא מאמן בלי הקשרים שלו בדלית אל כרמל לא היו מקבלים אותו..
אתה מבין חחחחחחח !gate5 כתב:זה שי אתה פשוט לא מבין כ-ל-ו-ם.
מה יש לך ? אתה עושה את זה בכוונה ?
לופא קדוש זה שזרקתם עליו ביצים ? מה קרה פתאום הוא טוב?
לא לופא ולא לחמן.
היחידי שיש להביא זה גיא לוי.
אם לא הוא אז מישהו בארשבעי.
לופא קדוש כן לופא קדוש עשה עבודה טובה מאוד שהיה פה לקח קבוצה שבורה והפך אותה ללהיט של הליגה תוך כדי שהוא נותן הצגות מול מכבי הפועל ומכבי חיפה וגם ביתר קיבלה בראש
לעולם לא קיללתי את לופא אז לזרוק אליו ביצים זה בטח לא אני
גיא לוי ? יכול להיות שהוא מאמן טוב אבל תזכיר לי תרזומה שלו ? מה הוא כבר עשה ?
הדבר היחידי הטוב שהוא עשה בזמן שהוא היה פה זה ההבאה של מאור מליקסון חוץ מזה שום דבר
זה שי !

מבין כל המאמנים הפנוים תן לי מאמן אחד יותר טוב מגיא לוי.. הוא הפנוי הכי טוב אבל זה לא הופך אותו לאחד המאמנים הטובים שיש או משהו.. אפשר להגיד שהוא הכי פחות גרוע כרגע..זה שי ! כתב:
אתה מבין חחחחחחח !
לופא קדוש כן לופא קדוש עשה עבודה טובה מאוד שהיה פה לקח קבוצה שבורה והפך אותה ללהיט של הליגה תוך כדי שהוא נותן הצגות מול מכבי הפועל ומכבי חיפה וגם ביתר קיבלה בראש
לעולם לא קיללתי את לופא אז לזרוק אליו ביצים זה בטח לא אני
גיא לוי ? יכול להיות שהוא מאמן טוב אבל תזכיר לי תרזומה שלו ? מה הוא כבר עשה ?
הדבר היחידי הטוב שהוא עשה בזמן שהוא היה פה זה ההבאה של מאור מליקסון חוץ מזה שום דבר
זה שי !
אם אלו המועמדים היחידים שאלונה בעצמה תלך.
גיא לוי עוד איכשהו בסדר יש לו בנייה לטווח ארוך יש לו ראייה וחשיבה טובה והוא צריך סבלנות והרבה.
הגיע הזמן להשקיע גם במאמנים ולא בשחקנים ושאלונה תכניס את היד טוב טוב לכיס ותפתה את יצחק שום לאמן פה וכשהוא יסכים גם שחקנים שסירבו בעבר ירצו לבוא לפה אני מאמין.
גיא לוי עוד איכשהו בסדר יש לו בנייה לטווח ארוך יש לו ראייה וחשיבה טובה והוא צריך סבלנות והרבה.
הגיע הזמן להשקיע גם במאמנים ולא בשחקנים ושאלונה תכניס את היד טוב טוב לכיס ותפתה את יצחק שום לאמן פה וכשהוא יסכים גם שחקנים שסירבו בעבר ירצו לבוא לפה אני מאמין.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יצחק שום??הראל כתב:אם אלו המועמדים היחידים שאלונה בעצמה תלך.
לא תודה, מאמן גרוע שהדבר היחידי שהוא טוב בו זה לחבר שחקנים מצוינים, הוא לא מאמן של קבוצות תחתית והוא מעולם לא אימן קבוצות תחתית, ונכון להיום יש לנו קבוצה שמשחקת בתחתית.
מצידי שיאייל לחמן יאמן העיקר שלא יצחק שום שהוא מבחינתי ולדעתי בלון מנופח.... (מה החוכמה להצליח עם הסגל שהיה למכבי חיפה בליגת האלופות ובסוף להפסיד את האליפות, ולהצליח עם סגל כמו שהיה לו באולימפיאקוס או פנא ><).
המאמן היחידי בשוק המאמנים שהוא בכיר הוא אלי גוטמן שלא יבוא לפה, וגיא לוי גם סוג של ממאמן אומנם לא הכי בכיר שיש אבל מאמן טוב והוא הכי טוב מבין המועמדים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
[
הנה ויכוח בינהם בשבוע שעבר ברדיו 103
https://www.103.fm/programs/Media.aspx? ... 1t4nzVQ=KH" onclick="window.open(this.href);return false;
אין לי דעה את מי להביא , אבל אני יודע את מי לא להביא , בונקריסטים שנכשלו ומאמני בושידו שנכשלו אני לא רוצה בקבוצה שלי
אז החתמה של לחמן/ סיני תהיה בכיה לדורות
ד"א שייע כבר ביקר אצלנו פעם , כשירדנו ליגה בפעם הראשונה , ז'ינו פיטר אותו בצורה די הזויה....כשהיה מקום ראשון עם 7 נקודות מ9 אפשריות...שי האדום כתב:לופא קדוש, גיא לוי, לחמן או שייע- הפייבוריטים שלי.
הלוואי ויצליחו להביא את לופא מירושלים.מאמן אדיר.
גיא לוי, אני מתחבר לאג'נדה שלו.
שייע, שועל קרבות מנוסה לא היה פה אף פעם.
לחמן, אמרתי את דעתי כבר.
הנה ויכוח בינהם בשבוע שעבר ברדיו 103
https://www.103.fm/programs/Media.aspx? ... 1t4nzVQ=KH" onclick="window.open(this.href);return false;
אין לי דעה את מי להביא , אבל אני יודע את מי לא להביא , בונקריסטים שנכשלו ומאמני בושידו שנכשלו אני לא רוצה בקבוצה שלי
אז החתמה של לחמן/ סיני תהיה בכיה לדורות