רק לא גיא לוי !!!!
רק לא גיא לוי !!!!
עכשיו מפורסם שגיא לוי המועמד המוביל לאימון
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 07890.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ואני אומר בשתי מילים :
אוי ואבוי !
הייתכן שאלונה לא למדה כלום ?
האם אין גבול לרמת הטמטום ?
איך שוכחים כזה מהר את העבר ?
הרי אפילו היא הבינה שהוא מיותר...
הוא זה שייצב את הקבוצה וידרבן השחקנים ?
איך בדיוק ? הוא יבהיר להם את תורת המספרים ?
והקהל ? זה שממש לא התחבר אליו בלשון המעטה,
הרי זה כמו להכניס ראש חולה למיטה חולה !
בית חולים כבר יש בבאר שבע אלונה אל תטעי,
זאת תהיה עוד טעות רק שהפעם ההכי רצינית !!
בבקשה לא ! פליז דרלינג אני מתחנן בכל לשון של בקשה,
לא רוצים דרבי בעונה הבאה.
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 07890.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ואני אומר בשתי מילים :
אוי ואבוי !
הייתכן שאלונה לא למדה כלום ?
האם אין גבול לרמת הטמטום ?
איך שוכחים כזה מהר את העבר ?
הרי אפילו היא הבינה שהוא מיותר...
הוא זה שייצב את הקבוצה וידרבן השחקנים ?
איך בדיוק ? הוא יבהיר להם את תורת המספרים ?
והקהל ? זה שממש לא התחבר אליו בלשון המעטה,
הרי זה כמו להכניס ראש חולה למיטה חולה !
בית חולים כבר יש בבאר שבע אלונה אל תטעי,
זאת תהיה עוד טעות רק שהפעם ההכי רצינית !!
בבקשה לא ! פליז דרלינג אני מתחנן בכל לשון של בקשה,
לא רוצים דרבי בעונה הבאה.
Re: רק לא גיא לוי !!!!
אמרתי את זה ואני אומר את זה גם היום להרבה אוהדים יותר מדי כאב לראות את עצמם במראה שגיא לוי הציב להם מול הפנים שהם פשוט התעלמו מההישגים המקצועיים שלו.
גם אם לא היה הצלחה ממש מסחררת הוא ממש לא נכשל אז. אני נתלה על הדברים הטובים ששחקנים שלו אמרו עליו בתקופתו בב"ש ועל העובדה שהצליח לדרבן אותם לשחק עבורו (ולנצח) גם כשכל וסרמיל היה נגדם.
אני באופן אישי מאוד נהניתי באותה עונה (בעיקר מהחצי השני שלה) ואני יותר מאשמח לראות את גיא לוי חוזר לכאן.
גם אם לא היה הצלחה ממש מסחררת הוא ממש לא נכשל אז. אני נתלה על הדברים הטובים ששחקנים שלו אמרו עליו בתקופתו בב"ש ועל העובדה שהצליח לדרבן אותם לשחק עבורו (ולנצח) גם כשכל וסרמיל היה נגדם.
אני באופן אישי מאוד נהניתי באותה עונה (בעיקר מהחצי השני שלה) ואני יותר מאשמח לראות את גיא לוי חוזר לכאן.
תפסיק כבר לבלבל במוח עם השטויות שלך, "רק לא את זה ולא את ההוא" אולי תלך אתה לאמן אותם ותדפוק להם חמשיר טוב לפני היציאה למגרש,תאמין לי שאומרים הזויים מתכוונים בדיוק לאנשים כמוך.
בדיוק כך צודק 100% תלמד לעמוד מאחורי הקבוצה יא הזוי ותפסיק לזרוע רוע ותסכולbs war כתב:אמרתי את זה ואני אומר את זה גם היום להרבה אוהדים יותר מדי כאב לראות את עצמם במראה שגיא לוי הציב להם מול הפנים שהם פשוט התעלמו מההישגים המקצועיים שלו.
נהנית ?
מה אתה מזוכיסט ?
הרי המאמן הזה אסר על שחקנים לשמוח אחרי כיבוש שערים !
רק עצב,עצבות,דכאון וחידלון הוא הביא על כולנו.
עלינו ליגה מהמקום השלישי עם התקציב ההכי גדול בכל הזמנים בליגה השנייה.
יש מבין ? בליגה רגילה לא היינו עולים.
זו היתה העונה ההכי עצובה שראיתי בחיי,הדכאון המובנה של גיא חדר לכל חלקה טובה בקבוצה שהפכה לעצובה ומדוכאת...
איזה הישגים יש לו ?
נבחרת צעירה זה לא קבוצת כדורגל מתי תבינו ?
המאמן הזה לא יודע ולא מסוגל לעמוד בלחצים והוכיח זאת בעבר...מתי הוא הציל קבוצה מירידה ? איזה זר טוב הוא החתים ? קוסטרוב ? איפה קוסטרוב היום ?
אוי הברוך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה אתה מזוכיסט ?
זו היתה העונה ההכי עצובה שראיתי בחיי,הדכאון המובנה של גיא חדר לכל חלקה טובה בקבוצה שהפכה לעצובה ומדוכאת...
איזה הישגים יש לו ?
המאמן הזה לא יודע ולא מסוגל לעמוד בלחצים והוכיח זאת בעבר...מתי הוא הציל קבוצה מירידה ? איזה זר טוב הוא החתים ? קוסטרוב ? איפה קוסטרוב היום ?
עזבו, גיל ניהל מסע הכפשה נגד גיא לוי מיומו הראשון כאן.
אין טעם לנסות אפילו להסביר לו, הבן אדם מגמתי.
זה הטופיק הראשון מתוך 20-30 שגיל שגיב יפתח בנושא גיא לוי ממינויו (הלוואי) ועד שיעזוב כאן ולא משנה התוצאות.
אין טעם לנסות אפילו להסביר לו, הבן אדם מגמתי.
זה הטופיק הראשון מתוך 20-30 שגיל שגיב יפתח בנושא גיא לוי ממינויו (הלוואי) ועד שיעזוב כאן ולא משנה התוצאות.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
כרגיל, הרבה יותר משתי מילים.גיל שגיב כתב:ואני אומר בשתי מילים :
כרגיל, מאוד מאוד חופר.
כרגיל, מאוד מגמתי.
כרגיל, מאוד פופוליסטי.
כרגיל, גיל שגיב.
קח את הגורו שלך, מלמיליאן ותסתכל קצת במראה ביחד איתו....
בן אדם שלילי ממוצע הוא YESMAN לידך....
ואם היינו מנצחים במחזור האחרון בגארבג' טיים את עכו והיינו מסיימים ראשונים אף אחד לא היה משתמש בתירוץ של "בליגה רגילה לא היינו עולים".גיל שגיב כתב:נהנית ?
מה אתה מזוכיסט ?
איזה הישגים יש לו ?
אסר עליהם לשמוח? במיוחד בשבילך:
[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=5P2mnf0c-To[/BBvideo]
עוד פעם מלחמה ???
חחחחחחחחחחחחח....
לא הספיק לכם להלחם נגדי בקטע של בניית הקבוצה העונה וההתנהלות הכושלת בקיץ האחרון ???
כמה כובעים אכלתם לא נחנקתם ?
פתאום כול המשמיצים כותבים שקלינגר עזב כי הבין שהסגל שבנה חלש....בחיאת דינקום ! הסגל חלש ???
חחחחחחחחחחחחחחח....אני הזוי ?? אתם אבי אבות ההזויים ! מבינים בכדורגל כמו שאחמדיניג'ד מבין בזכויות אדם !
פתאום כולכם כותבים את מה שכתבתי לכם לפני שלשה חודשים רק שאז היה לכם כיף עם העליהום הבזוי !
לעולם לא תלמדו לקח.
רוצים גיא לוי ? כנראה שתקבלו.
מבטיח להקפיץ לכם את הטופיק לפרצוף אחרי רצף הכשלונות הבאים עלינו ...
חחחחחחחחחחחחח....
לא הספיק לכם להלחם נגדי בקטע של בניית הקבוצה העונה וההתנהלות הכושלת בקיץ האחרון ???
פתאום כול המשמיצים כותבים שקלינגר עזב כי הבין שהסגל שבנה חלש....בחיאת דינקום ! הסגל חלש ???
חחחחחחחחחחחחחחח....אני הזוי ?? אתם אבי אבות ההזויים ! מבינים בכדורגל כמו שאחמדיניג'ד מבין בזכויות אדם !
פתאום כולכם כותבים את מה שכתבתי לכם לפני שלשה חודשים רק שאז היה לכם כיף עם העליהום הבזוי !
לעולם לא תלמדו לקח.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רק לא אורי מלמיליאן!
אורי מלמיליאן הוא מאמן בינוני ומטה שנכשל בכל מקום שאליו הוא הגיע ועדיף שהוא לא יגיע לפה...(וזה מי שאתה היית רוצה לראות פה...)
אורי מלמיליאן הוא מאמן בינוני ומטה שנכשל בכל מקום שאליו הוא הגיע ועדיף שהוא לא יגיע לפה...(וזה מי שאתה היית רוצה לראות פה...)
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עוד פעם אתה ?אליק כתב:
כרגיל, הרבה יותר משתי מילים.
כרגיל, מאוד מאוד חופר.
כרגיל, מאוד מגמתי.
כרגיל, מאוד פופוליסטי.
כרגיל, גיל שגיב.
קח את הגורו שלך, מלמיליאן ותסתכל קצת במראה ביחד איתו....
בן אדם שלילי ממוצע הוא YESMAN לידך....
אז מה בליק...הסגל של ניר חלש ?
להקפיץ לך טופיקים כקינוח לכובע או לרחם עליך ?
תתבייש.
תודו בטעות, אלונה לא סתם נפרדה מגיא רק מה לעשות ויש לה זיכרון קצר..אבל לצערינו על פי נסיון העבר היא הרי טעתה 5 פעמים בבחירת מאמנים....אז הינה הטעות השישית לאוסף.
כן כן כן אתה בן אדם הזוי מאודדדדדדדדדדד ואולי כדאי שתלך לאיזה טיפול "אמרתי ואמרתי" חכמה באמת גדולה להיות נביא זעם! אתה לא אוהד הפועל ב"ש ידידי ותאמין לי שאני לא מכיר אותך תתבייש לך במקום לשבת מאחורי המקלדת ולכתוב חמישירים יא פאתטי לך ותעודד את הקבוצה שלך כי היא זקוקה לך עכשיוגיל שגיב כתב:עוד פעם מלחמה ???
חחחחחחחחחחחחח....
לעולם לא תלמדו לקח.
יסמרטוט.גיל שגיב כתב:עוד פעם מלחמה ???
חחחחחחחחחחחחח....
לעולם לא תלמדו לקח.
אתה יורה לכל הכיוונים ככה שלפעמים משהו יפגע.
מי הצליח בשבילך בקבוצה מאז שאתה רושם פה?
אתה יורה לכולם בראש עוד לפני שהגיעו ואז צועק אמרתי לכם.
ממש חוכמה, רק 2 מאמנים הצליחו פה ב-20 שנה ככה שלצעוק שהמאמן הבא והסגל שהוא בונה הוא לא טוב זה ממש קל.
זה שלא התחברת לגיא לוי לא אומר שהוא מאמן גרוע.
הוא הרבה יותר טוב מרוב המאמנים בארץ.
אורי מלמיליאן? אופציה שניה מבחינתי, אחרי גיא לוי.
אוהד מקלדת שרואה 6-7 משחקים בעונה וחושב שהוא מבין.
אדום זקן כתב: כן כן כן אתה בן אדם הזוי מאודדדדדדדדדדד ואולי כדאי שתלך לאיזה טיפול "אמרתי ואמרתי" חכמה באמת גדולה להיות נביא זעם! אתה לא אוהד הפועל ב"ש ידידי ותאמין לי שאני לא מכיר אותך תתבייש לך במקום לשבת מאחורי המקלדת ולכתוב חמישירים יא פאתטי לך ותעודד את הקבוצה שלך כי היא זקוקה לך עכשיו
חחחחחח.....
ללכת לעודד ? כשאתה תסגור את הפער של מאות המשחקים בהם עודדתי יותר ממך אז נשב ונדבר.
מי אתה שתטיף לי מוסר ? אני 15 שנה כבר לא גר בבאר שבע וקונה מנוי...בשבילי כל משחק בית היה משחק חוץ ובכל זאת באתי גם כששיחנו נגד בני לוד ואתה הלכת למגרש ברגל אני נסעתי שעה לכל כיוון בגם ובשמש היוקדת...אתה תטיף לי ? לך חפש.
אתה וחבריך הנלוזים,שלא יודעים להודות בטעויות אתם הקטנים השפנים שמתאגדים כמו חבורת רחוב .
אני נביא זעם ? להקפיץ לכם עשרות טופיקים חיוביים מהשנים האחרונות ולסתום לכולכם את הפה ???
יאלא בלאגן !!!!!!!!!!!!!!!!!
ועכשיו מי יהיה ההכי מטומטם בגן ?
מי יקלל מאחורי המקלדת כמו עכבר ?
מי יתנהג כמו אחרון הבבונים של בית"ר ?
אז הינה תשובה הולמת לכל המתלהמים,
אתם כולכם קטנטנים ועלובים,
במקום ליצור דיון/ויכוח עניני,
אתם עוברים להשמצות על רקע אישי,
אבל בשיא הכנות...ואני הכי אמיתי,
אני אני ורק אני,
משתין עליכם אני.