למד משהו .. !
למד משהו .. !
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 08024.html" onclick="window.open(this.href);return false;
כייף לקרוא !
זה שי !
כייף לקרוא !
זה שי !

Re: למד משהו .. !
אכן כן, שמעתי אותו בגלי צה"ל....עושה רושם של פתיחת דף חדש.
בוא נחזיק אצבעות ונקווה לטוב.
בוא נחזיק אצבעות ונקווה לטוב.
היה לי טסט היום אני מנסה להעביר את הזמן עד התשובה בלי לחשוב על זה ואתה עושה לי כותרת עם למד.. 

https://www.one.co.il/Article/188110.html" onclick="window.open(this.href);return false;
תואר "המיוחד" לדעתי קצת מוגזם
אבל אין הרבה מאמנים שחזרו לב"ש לקדנציה שנייה רק לופא גוטמן זה מה שעולה לי בראש !
זה שי !
אבל אין הרבה מאמנים שחזרו לב"ש לקדנציה שנייה רק לופא גוטמן זה מה שעולה לי בראש !
זה שי !

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אליהו עופר, גילי לנדאו אם אינני טועה וגם ויקו חדד...זה שי ! כתב:https://www.one.co.il/Article/188110.html
זה שי !
וזה רק המאמנים שזכורים לי אולי יש עוד כמה שאני לא זוכר או לא יודע עליהם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גם מרקו בלבול. אצל זינו בתקופת החרם. ואח"כ חזר בתחילת דרכה של אלונה בב"ש.
נו?niv1 כתב:היה לי טסט היום אני מנסה להעביר את הזמן עד התשובה בלי לחשוב על זה ואתה עושה לי כותרת עם למד..
כולנו מחכים לשמוע מה היה!
בכל מקרה, המיוחד בהחלט קצת מוגזם.. אבל אין מה לומר, הבחור מוזר.. (לאו דווקא במובן הרע של המילה)
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
חח עברתיcrazyred כתב: נו?
כולנו מחכים לשמוע מה היה!

ולנושא: שיהיה לו בהצלחה המאמן הכי טוב שיכל לבוא בזמן הזה.. גם המאמן שהכי הצליח בתקופת אלונה(לא ממש קשה..)
תיזהר שי שמעתי שהוא לחש שם בסוד שהוא בא בגלל אלונה...
תאמין לי שפעם הקודמת שהוא היה פה זה פחות הפריע לי למרות שכן הציק לי שהוא אמר דבר כזהyedidel כתב:תיזהר שי שמעתי שהוא לחש שם בסוד שהוא בא בגלל אלונה...
יותר הפריע לי זה שבמחזור השני במקום לתקן את מה שהקבוצה שלו עושה על המגרש הוא נפל על הקהל אחרי שני משחקים
היה צריך לעשות את זה ולצאת על חלק מהקהל אבל לא במחזור השני ובטח ובטח לא כמו שהוא אמר את זה דרך אחרת היתה מקובלת יותר
לא אהבתי את ההתחנפנות שלו במסיבת עיתונאים בכל מקרה פעם אחת להגיד את הדברים זה סבבה פעם שנייה סבבה פעם שלישית כבר מתחיל להיות מגעיל !
זה שי !

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
נשמה, זה שראית את זה גם בONE, גם בSPORT5, גם בוואללה וגם בYNET לא אומר שהוא אמר את זה כמה פעמים..................זה שי ! כתב:
לא אהבתי את ההתחנפנות שלו במסיבת עיתונאים בכל מקרה פעם אחת להגיד את הדברים זה סבבה פעם שנייה סבבה פעם שלישית כבר מתחיל להיות מגעיל !
זה שי !

אין גבול לחוצפה שלך .. חחאליק כתב:
נשמה, זה שראית את זה גם בONE, גם בSPORT5, גם בוואללה וגם בYNET לא אומר שהוא אמר את זה כמה פעמים..................
זה שי !