משחק יוצא מן הכלל

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
דניב

משחק יוצא מן הכלל

שליחה על ידי דניב »

איזו קבוצה נהדרת, איזה משחק, אילוז ודוידזאדה שרפו את האגפים, יחאל וגביש חומה כנגד לויטה, קיסו סבע ומלכו שטפו את המגרש, נאסר דירבל ללא רחם, ודובב גבאי הרשית כמו חלוץ גדול.

ועכשו באמת, קבוצה אנמית זה ב"ש, המשך ישיר מהמשחק נגד חיפה, ב"ש שוב ושוב התבטלה במגרש, 10 שחקני פח בתילבושות אדומות היתרוצצו על כר הדשא בוסרמיל, חבורה של חוטבי עצים ושואבי מים, בעיטה אחת מחצית שלמה לא בעטו, ביזיון מתמשך זה מה שקורה במועדון הפועל ב"ש.

אנחנו פשוט יותר מדי סבלניים כלפי הקבוצה, אין קשר בין כדורגל לבין הנגרים האלו, לפעמים אני מדמיין לעצמי מה הייתי יכול לעשות אילולא זה היה משחק בפרו, אני מתבייש בקבוצה הזאת, בז לאלונה בז לגיא לוי ובז למועדון.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

Re: משחק יוצא מן הכלל

שליחה על ידי הילה חדד »

כמו שאמרתי במגרש, כמו שאמרתי אחרי מכבי חיפה אגיד גם עכשיו-

לא מבינה איך אחרי כל משחק שבו מפסידים כולם מופתעים מהיכולת המגעילה כאילו לפני זה נתנו הצגות.

מתי תבינו שזה מה יש, זה הרמה, זה הסגל.

העונה, פרט אולי למשחק מול עכו וקצת הפועל חיפה, כל הנקודות שהוצאנו היו בפוקס!

יכול מאוד שגם היום, אם המשקוף של דיא סבע במחצית הראשונה היה נכנס ולא היינו מפסידים (עם אותה יכולת) התגובות פה היו אחרות. לא תמיד המזל איתנו, מתי תבינו שהם פשוט לא מסוגלים ליותר מזה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

נוטה להסכים איתך, רק שמשחקים כמו נגד הפועל חיפה גורמים לחשוב שהרמה של הסגל לא ממוצת, אם שחקני הרכש kא יחזקו את הקבוצה, גורלנו מתקרב לליגה הלאומית.
נערך לאחרונה על ידי דניב ב 04 פברואר 2012, 21:16, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

דניב כתב:נוטה להסכים איתך, רק שמשחקים כמו נגד הפועל חיפה גורמים לחשוב שהרמה של הסגל לא ממוצת, אם שחקני הרכש חא יחזקו את הקבוצה, גורלנו מתקרב לליגה הלאומית.
אשליה אופטית, כשאתה משחק מול כלום ושתי בעיטות נכנסות פנימה זה נראה שהיכולת שלך הופכת לטובה.

אנחנו נילחם על הירידה עד הסוף, זה לא חדש. אין יכולת, נצטרך לא מעט מזל.
תמונה

שלח תגובה