אם אתה חושב שדרך גלעד קצב שיפריח 'הצעות' מפולין אתה תסחט יותר את אלונה אתה טועה,
אני קורא לראשי המועדון להציב לו אולטימטום של 48 שעות לסגור את תנאיו ולחתום אם לא יחתום ללכת בכח על קובי מויאל ו/או ישראלביץ
כל שחקן שנתן עונה טובה והסוכן שלו קצב/דהאן מרגיש את עצמו אלוהים, אלוהים יש רק אחד ושמו לא מהראן
אז או שתחתום או שתעוף ובלי פוזות.
זו זכות לשחק בהפועל באר-שבע ומי שמעדיף את סכנין אני מציע לו ומוכן לסדר לו בדיקה אצל פסיכיאטר
אגב, ראדי, שאל נא את אוהד לויטה איזה 'תותח' הסוכן שלו שמשך את הזמן ובסוף קיבל חוזה מעאפן בקבוצה שאו משלמת או לפעמים משלמת, אז תלמד מאחרים ותחתום מהר ובלי פוזות.
ראדי, עצור
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: ראדי, עצור
חד ומיוחד אתה שומשום!
צודק במאה אחוז.
שחקן שבקרוב יהיה לו 30 - בוא תחתום ל3 שנים ותבטיח את העתיד שלך.
העונה יש אולי שלוש קבוצות שישלמו משכורות בזמן - מכ' חיפה, מכ' ת"א, הפ' באר שבע.
קדימה!
שחקן שבקרוב יהיה לו 30 - בוא תחתום ל3 שנים ותבטיח את העתיד שלך.
העונה יש אולי שלוש קבוצות שישלמו משכורות בזמן - מכ' חיפה, מכ' ת"א, הפ' באר שבע.
קדימה!
אם לא יהיו התפתחויות לא צפויות הוא חותם עוד השבוע.
בס"ד
סומסום חד ומדויק כרגיל.
ע"פ הפרסומים ראדי עם סוכניו צפוי להיפגש היום או מחר עם אלונה בביתה, דבר שמראה לאן נושבת הרוח.
סומסום חד ומדויק כרגיל.
ע"פ הפרסומים ראדי עם סוכניו צפוי להיפגש היום או מחר עם אלונה בביתה, דבר שמראה לאן נושבת הרוח.
חד שטוח פנימה.כל הכבוד שומשום.אתה מסתובב עם אנשים טובים שמביאים לך רעיונות טובים לראש.
[align=center]
GIFSoup[/align]

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הילה חדד כתב:שומשום אסולין!
אוטוטו הוט קוראים גם לך לעשות פרסומת.
אביב כתב:חד שטוח פנימה.כל הכבוד שומשום.אתה מסתובב עם אנשים טובים שמביאים לך רעיונות טובים לראש.

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
כולם קוראים לי 'חד' ומציעים לי לדגמן בפרסומות לחברות תקשורת-תודה לכולם.
מה שחשוב באמת הוא שלא יעשו פוזות, ולא ימתחו את העניינים ללא קץ כאילו בהמתנה או ש'יקבלו את דרישותיי ההזויות או שאקבל הצעה קוסמת מהתל אביביות'
אני לא מוכן להסחט לא בחיי האישיים ולא רוצה שאלונה(שזה אמנם כספה) תסחט בשום אופן וגם אם משלמים יותר שזה יהיה חד שטוח פנימה ולא מסטיק מכוער שסר טעמו בגלל סוכן מגעיל שכבר דפק את לויטה פעם אחת ומריח שהולך לדפוק גם את ראדי מהראן
נ.ב- הרעיונות הטובים הם למרות! אלו שאני מסתובב איתם
מה שחשוב באמת הוא שלא יעשו פוזות, ולא ימתחו את העניינים ללא קץ כאילו בהמתנה או ש'יקבלו את דרישותיי ההזויות או שאקבל הצעה קוסמת מהתל אביביות'
אני לא מוכן להסחט לא בחיי האישיים ולא רוצה שאלונה(שזה אמנם כספה) תסחט בשום אופן וגם אם משלמים יותר שזה יהיה חד שטוח פנימה ולא מסטיק מכוער שסר טעמו בגלל סוכן מגעיל שכבר דפק את לויטה פעם אחת ומריח שהולך לדפוק גם את ראדי מהראן
נ.ב- הרעיונות הטובים הם למרות! אלו שאני מסתובב איתם