שחקן ישראלי טוב בדחיפות לקישור

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: שחקן ישראלי טוב בדחיפות לקישור

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לא מבין למה הכל זה לקיצון. למה שבחון הוא או שחקן איכותי או שהוא לא קשור למקצוע, למה סויסה ופלצ'וק הם או מתאימים למכבי חיפה או מתאימים להפועל כפר סבא, איפה האמצע?

ההחתמות עד עכשיו בקיץ הם בהחלט בכיוון הנכון של שחקנים ראוים שנתנו בעונה שעברה עונה טובה יותר מכל מי שהיה כאן בשנה שעברה.
הבעיה, שזה לא מספיק. הסגל בשנה שעברה היה כל כך חלש שיש צורך בעוד שחקני מפתח. עם כל הכבוד לניר נחום (שאני מקווה שיגיע) הוא לא יהיה המנוע שלנו באמצע. עם כל הכבוד לאביתר אילוז, גם אם יחתום על חוזה חדש, לא הוא הפיתרון לעמדת המגן הימני.

העמדות החלשות של הקבוצה בעונה שעברה - מגן, קשר וירטואוז וקשר 50/50 (במידה ואלישע מתכוון לשחק עם חמישה קשרים) עדין לא מולאו, וכל זמן שעובר האופציות להביא שחקנים איכותים בעמדות האלה הולך ופוחת.
שחקנים איכותים, כאלה שבדרך כלל יש להם ביקוש (מי אמר ראדי?) לא ישארו יותר מידי זמן ללא קבוצה לעונה הבאה, ולכן אנחנו צריכים לפעול בהחלטיות בנושא.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

לא אמרתי ששבחון לא קשור למקצוע, אבל הוא לא יכול להיחשב שחקן בכיר.
אוסטין אג'ידה בלי שום ספק הוא מבכירי השוערים בארץ.
תומר סוויסה ופלצ'וק הם עדיין לא עומר דמארי (שלראשונה בקריירה עבר את ה10 שערים העונה), אבל תשאל את עצמך איזה חלוץ בליגה היית יותר שמח אם היה מגיע? שני שחקנים שנמצאים בכושר שיא בקריירה.

עכשיו שמשווים את זה לרכש המקביל שנה שעברה - אקסברד (עונה של 4 גולים), מוטי מלכה, סולימאן וכו', קצת קשה לי להתחבר לטענת סומסום שהקיץ אותו דבר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:לא אמרתי ששבחון לא קשור למקצוע, אבל הוא לא יכול להיחשב שחקן בכיר.
אוסטין אג'ידה בלי שום ספק הוא מבכירי השוערים בארץ.
תומר סוויסה ופלצ'וק הם עדיין לא עומר דמארי (שלראשונה בקריירה עבר את ה10 שערים העונה), אבל תשאל את עצמך איזה חלוץ בליגה היית יותר שמח אם היה מגיע? שני שחקנים שנמצאים בכושר שיא בקריירה.

עכשיו שמשווים את זה לרכש המקביל שנה שעברה - אקסברד (עונה של 4 גולים), מוטי מלכה, סולימאן וכו', קצת קשה לי להתחבר לטענת סומסום שהקיץ אותו דבר.
אני פשוט חושב ששניכם הלכתם לקיצון.
מצד אחד, ההחתמות בקיץ הנוכחי יותר מראויות ובטח עדיפות על השחקנים שהוחתמו בקיץ הקודם. מהצד השני, לא צריך לזלזל בשבחון, לוויטה, סבע ויחיאל שעזבו הקיץ. ארבעתם היו מהבולטים אצלנו בשנה שעברה, ובכל מקרה לא הם היו הבעיה שלנו.
הבעיה שלנו הייתה ונשארה עמדת המגן הימני, עמדת הקשר היצרתי ועמדת ה50/50 (במידה ונשחק עם חמישה קשרים). הבעיות האלה עדין לא נפתרו ולכן סומסום (ואנשים אחרים) חוששים.

באופן אישי אני עדין לא חושב שצריך להיות לחוצים. עם זאת, אסור להיות שאננים שכן ככל שהזמן עובר הקושי למצוא שחקנים איכותים גודל.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

תודה משה, הזחוחים והשאננים שוכחים את קדם ינואר בעונה שעברה שכולם אמרו 'יש זמן,למה הלחץ' ובסוף החתמנו (שוב) שחקנים בשיא הלחץ וקיבלנו את הטריו הכי 'גדול' בבלקן
קיסו,גרביץ ובוזוביץ.
אז מי שנכווה ברותחין נזהר בפושרין.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

ואם תצעק חודשיים לפני הבעיטה הראשונה 'הצילו, הכל חרא' אז יביאו לך את מסי ורונאלדו תוך דקות...

וזה סלע אדום בשבילך... :)

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

זה נשמע יותר כמו גרגיר אדום:)
מנוסה ב'הרדמות', האמן לי ראיתי כבר 28 התחלות עונה ו'ינואר' מכיר את השיטה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אני היחיד שחושב כל הקיץ על דני פרדה?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

bs war כתב:אני היחיד שחושב כל הקיץ על דני פרדה?
גם אני חשבתי שהוא יכול להיות פיתרון מצוין לחוסר בקישור. מצד שני, מניח שהתג מחיר יהיה חסר כל פורפורציות (כמובן שלברר לא עולה כסף).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה