מה זה השקט הזה ?????
אלישע !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תתעורר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חסרים לפחות 5 שחקנים בסגל !!!
מה קורה ?
תתעוררו כבר !
על מי מנוחות ינהלני ?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: על מי מנוחות ינהלני ?
מסתבר שאלישע (על פי ידיעות הנגב) דווקא אוהב את השקט ומאמין שיוחתמו שחקנים בקרוב, מה לעזאזל?
מה יש לאהוב בשקט אני רוצה כבר לשמוע על שחקנים אם זה יימשך ככה נגיע לתחילת הליגה עם סגל עוד יותר גרוע מזה שבנה ניר קלינגר העיוור...
מה יש לאהוב בשקט אני רוצה כבר לשמוע על שחקנים אם זה יימשך ככה נגיע לתחילת הליגה עם סגל עוד יותר גרוע מזה שבנה ניר קלינגר העיוור...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
תהרגו אותי איך אתם עדיין משלבים לתוך קוביית הבלם את גביש ?nitsande כתב:באופן כללי אני בעד 3 זרים טובים ולא 5 בינוניים...
אבל, כרגע העמדות החסרות הן קשר אמצע (פלימייקר) ומגן ימני (ובלם אם מויסוב לא יחתום)
אי אפשר לעבות את הקישור וההגנה בשלושה שחקנים על כל עמדה, זה יוצר מתח מיותר.
כמו שאני רואה את ההרכב:
בשער: אג'ידה
בהגנה: דודזאדה, גביש, בלם זר, ומגן ימני רכש...
קישור אחורי: סוארז וזר
קישור התקפי: נאסר ופלצ'וק
בהתקפה: גבאי ותומר סוויסה.
אז אם מתוכנן לשחק עם 2 חלוצים (ואקסברד עוזב) צריך להביא עוד חלוץ.
אם משחקים עם חלוץ אחד, אז בנוסף לקשר אחורי צריך עוד קשר מתחת לחלוץ (אולי ניר נחום).
תכלס, 4 שחקנים ששניים מהם אמורים לסגור.
מה הלחץ?
אולי העמדה הכי חלשה בעונה שעברה, ועדיין הוא נמצא כאופציה ראשונה! עכשיו ומיד לחפש בלם בעל שיעור קומה ושגביש יכנס לסבב מהספסל,
די לבנוניות ומטה די לשחקנים שכשלו עונה שעברה בגדול.
זה שהיתה עונה גרועה מאוד, לא אומר שלא צריך לדעת להעריך את הטוב.הסניגור האדום כתב: תהרגו אותי איך אתם עדיין משלבים לתוך קוביית הבלם את גביש ?
אולי העמדה הכי חלשה בעונה שעברה, ועדיין הוא נמצא כאופציה ראשונה! עכשיו ומיד לחפש בלם בעל שיעור קומה ושגביש יכנס לסבב מהספסל,
די לבנוניות ומטה די לשחקנים שכשלו עונה שעברה בגדול.
גביש בלם מצוין לכל קבוצה בליגת העל.