הוא אכן הכריע אליפות כבר.arn כתב:ראיתי את המשחק של מכבי ת"א בגביע. השוער שלהם בכמה עצירות הציל להם את המשחק.
, זה שוער שיכול להכריע אליפות
נקווה שהוא והאיסלנדי יעזבו בקיץ
שנה שעברה, בבלומפילד.
תשאל את 24 באדום

הוא אכן הכריע אליפות כבר.arn כתב:ראיתי את המשחק של מכבי ת"א בגביע. השוער שלהם בכמה עצירות הציל להם את המשחק.
, זה שוער שיכול להכריע אליפות
נקווה שהוא והאיסלנדי יעזבו בקיץ
עוקבים? קריפיSir Alex Ferguson כתב:שמועות שעוקבים אחרי זובאס השוער של בני יהודה.
לא סביר, יש לנו עמדות שהרבה יותר מחייבות זרSir Alex Ferguson כתב:שמועות שעוקבים אחרי זובאס השוער של בני יהודה.
ראיקו לא רואה אף שוערForeverRed כתב:קצת טפשי לבזבז עמדה של זר על שוער.
בלי קשר, אחלה שוער זובאס. אולי הטוב בליגה.
אם ראיקוביץ היה משחק בבני יהודה וזובאס במכבי היית מדבר אחרת.The red one כתב: ראיקו לא רואה אף שוער
ממש לא נכוןForeverRed כתב: אם ראיקוביץ היה משחק בבני יהודה וזובאס במכבי היית מדבר אחרת.
ראיקוביץ' כבר חודש בכמה דרגות מעל יתר השוערים כאן. בכמעט כל המשחקים הדחוקים שהם ניצחו היו לו הצלות שאף שוער אחר בליגה לא לוקח, הצלות ששוות נקודות.ForeverRed כתב: אם ראיקוביץ היה משחק בבני יהודה וזובאס במכבי היית מדבר אחרת.
אם דוידזאדה יחזור, ומצד שני קורוהוט, סוארס, הובאן ולוסיו לא ימשיכו, יכול להיות שיהיה מקום לשוער זר (וזה מבלי לדבר על המאבק שצפוי לנו בקיץ להשאיר את אוגו ונואקמה).ForeverRed כתב:קצת טפשי לבזבז עמדה של זר על שוער.
אולי השוער הטוב בליגה?ForeverRed כתב:קצת טפשי לבזבז עמדה של זר על שוער.
מה לא היה ברור במילה "אולי"?דר אדום בנשמה כתב: אולי השוער הטוב בליגה?
ועוד אומרים שאני ליצן/הזוי/יונה וכו'.
זובאס שוער טוב אבל לא הכי טוב, יש טובים ממנו ובתכל'ס הוא גם לא כזה עילוי ששווה להשקיע בו כזר בסגל שגם ככה חייב זר בעמדות יותר חשובות כמו קשר אמצע במקום הובאן או קשר אגף במידה ואצילי לא יגיע וכו' ואז נצטרך קשר אגף במקום בוזגלו שעוזב ב99.9%...
הבעיה שלי עם זובאס שיש לו אכויות אבל הוא עושה טעויות שלא באמת שוות רכישה שלו.
ואגב השוער הטוב בליגה היום הוא ראיקוביץ' לצערי.
אני זוכר ממנו הרבה שטויותForeverRed כתב:קצת טפשי לבזבז עמדה של זר על שוער.
נראה לך שאם תגיד עכשיו משהו הגיוני זה יוריד מהיותך הזוי אחרי כל השטויות שקישקשת כאן במשך שנים?!דר אדום בנשמה כתב: אולי השוער הטוב בליגה?
ועוד אומרים שאני ליצן/הזוי/יונה וכו'.
זובאס שוער טוב אבל לא הכי טוב, יש טובים ממנו ובתכל'ס הוא גם לא כזה עילוי ששווה להשקיע בו כזר בסגל שגם ככה חייב זר בעמדות יותר חשובות כמו קשר אמצע במקום הובאן או קשר אגף במידה ואצילי לא יגיע וכו' ואז נצטרך קשר אגף במקום בוזגלו שעוזב ב99.9%...
הבעיה שלי עם זובאס שיש לו אכויות אבל הוא עושה טעויות שלא באמת שוות רכישה שלו.
ואגב השוער הטוב בליגה היום הוא ראיקוביץ' לצערי.