2-0 על לודוגורץ :: סיכום
Re: 2-0 על לודוגורץ :: סיכום
לא מבין למה זה כל כל איכפת לנו לאן יצאו הברזילאים של לודוגורץ?
מצידי שילכו לקלאסה אחרי המשחק.
העיקר השחקנים שלנו אחרי המשחק פיפי ולישון זה הכי חשוב.
בטוח אין להם שם מנצ'ילהנתי כתב: הוא לא ברזילאי אחי, מדגסקרי.
- The red one
לא אכפת, אבל זה משעשע לראות ולדעתי מעיד על חוסר מקצוענות וזריקת ז**.אדום זקן כתב:לא מבין למה זה כל כל איכפת לנו לאן יצאו הברזילאים של לודוגורץ?
מסתבר שמשה חושב אחרת כי באנגליה גם שחקנים מעשנים (ואגב משה, אני לא מצאתי תיעוד של השחקנים שציינת מעשנים בפאב במדינה זרה, עם אוהדי הקבוצה היריבה שמריצים עלייהם דאחקות[בכתבה ששמתי יש תמונה נוספת שהלבישו עליו כיפה], שעה וחצי אחרי משחק בו הם שיחקו 90 דקות והפסידו) אז זה בסדר.
אני, אישית, כן הייתי מתאכזב לראות שחקנים שלנו שמעשנים נרגילות עם אוהדים שעה וחצי אחרי משחק בו הפסדנו.
לא יודע השלכות פסיכולוגיות (נראה לי קצת הרחקת לכת) אבל בהחלט יש לכבד את רצונו ואמונתו.ForeverRed כתב: זו ציפייה שמקומה לא איתנו.
זאת האמונה שלו וצריך לכבד אותה.
אם לא יצום, יכולות להיות לזה השלכות פסיכולוגיות.
מי צריך מנצ׳ילה שאתה על אי, תוכים מרחפים מעלייך וקופי מדגסקר זורקים עלייך בננות?yedidel כתב:
בטוח אין להם שם מנצ'ילה
אתה מדבר על מדגסקר או על טדי?!נתי כתב: מי צריך מנצ׳ילה שאתה על אי, תוכים מרחפים מעלייך וקופי מדגסקר זורקים עלייך בננות?
- ForeverRed
חחחחחחחחחסניור כתב:
אתה מדבר על מדגסקר או על טדי?!
גדולסניור כתב:
ברור שעל טדי. במדגסקר יש מנצ׳ילהסניור כתב:
- The red one
אגב, שמתם שלא נשרק במשחק אפילו אופסייד אחד?
דיי נדיר
דיי נדיר
לדעתי שיא קריירה של גדירThe red one כתב:אגב, שמתם שלא נשרק במשחק אפילו אופסייד אחד?
דיי נדיר
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
עלה תקציר מורחב, איכות בינונית:
https://www.youtube.com/watch?v=Gqjov5Uia5k#t=69.159813" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=Gqjov5Uia5k#t=69.159813" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
המשחק המלא: https://www.youtube.com/watch?v=hjMNqtdAqO0" onclick="window.open(this.href);return false;
הדאגה העיקרית שלי לקראת משחק הגומלין זה הבדלי הכושר הגופני.
אנחנו לא קבוצה שרגילה לרדוף אחרי הכדור, ובשלב הזה של העונה זה מעייף אפילו יותר.
היה אפשר לראות איך אנחנו יורדים באינטנסיביות שלנו ככל שחלפו הדקות, ובבולגריה הבדלי הכושר
(שנובעים גם בגלל הבדלי הסגנון) עלולים לבלוט יותר.
עייפות מובילה לחוסר ריכוז לכן ממש לא הייתי רוצה שהם יגיעו לחצי שעה האחרונה
ביתרון 1-0 כשהחמצן במוח שלנו מתחיל להתרוקן. לעשות הכל כדי להשיג שער חוץ כמה שיותר מהר?
לעשות הכל כדי לא לספוג בחלק הראשון של המשחק? צריכים לבחור בגישה הנכונה ואני עדיין לא סגור מה היא.
היה אפשר לראות איך אנחנו יורדים באינטנסיביות שלנו ככל שחלפו הדקות, ובבולגריה הבדלי הכושר
ביתרון 1-0 כשהחמצן במוח שלנו מתחיל להתרוקן. לעשות הכל כדי להשיג שער חוץ כמה שיותר מהר?
לעשות הכל כדי לא לספוג בחלק הראשון של המשחק? צריכים לבחור בגישה הנכונה ואני עדיין לא סגור מה היא.
הגישה הטובה והנכונה ביותר היא, לבוא לנצח.Eelect כתב:הדאגה העיקרית שלי לקראת משחק הגומלין זה הבדלי הכושר הגופני.
אם נבוא לנצח השער שלנו יגיע ואז אין סיכוי שהשחקנים שלנו יאבדו את מה שהשיגו, הם עשויים מחומר הרבה יותר טוב מזה.
צריך להאט את המשחק ולרצות כמה שיותר לשלוט בכדור. בחצי שלהם. כשהכדור היה אצלנו לא היה להם כל כך פתרונות