אשדוד-באר שבע | עדכונים חיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: אשדוד-באר שבע | עדכונים חיים

שליחה על ידי The red one »

taltal כתב:לא היה פנדל?
יונתן כהן שצפה בהילוכים החוזרים בחדר הבקרה של ערוץ הספורט צייץ שלא היה. עוד מעט התקציר בשער השבת ונדע כולנו.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אדום בלב בנשמהההה כתב: יונתן כהן שצפה בהילוכים החוזרים בחדר הבקרה של ערוץ הספורט צייץ שלא היה. עוד מעט התקציר בשער השבת ונדע כולנו.
גם בכתבה בערוץ הספורט עם הציטוט של אלישע, כתבו שהקוון יושעה...

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

RedHell כתב:
סלח לי ידידאל אבל את החילופים מהבית לא אני הבאתי, את זה שירדנו לבונקר כמעט כל המחצית השנייה לא האוהדים החליטו, את זה שסוארס בדקה 90 עולה למתפרצת שגם ככה הוא הבלם היחידי בסגל לא אנחנו אשמים.

חלאס להגן עליו, עם כל ההחמצות הוא ורק הוא האשם, למה לכל הרוחות אנחנו מעבירים זמן כמו קבוצה שמתמודדת על הירידה? למה ברדה נכנס כשאנחנו נראים מעולה? למה שלומי יצא??? איך זה שעד עכשיו השחקנים שלך מקבלים אדומים על דיבורים עם שופט/ריב עם שחקן?

עם כל הכבוד זה לא כדורגל של מתמודדת על תואר, אפילו לא של מתמודדת על אירופה.
אתה יודע, לא בתור אוהד רק, אלא בתור מישהו שפעיל מאז שהפורום הזה קם, אני רוצה שתהיה פה במה לדיונים יותר עמוקים.

סבבה, אפשר לבקר את אלישע, גם לי יש על מה, אבל אי אפשר שהשיח שמנצחים זה "איזה תותח בוזגלו" ושמאבדים נקודות זה תמיד "אלישע אפס". שמחמיצים פנדל זה אלישע, שיש חילוף זה אלישע עם חילופים קבועים, שאין חילוף אלישע לא עושה חילופים.

וואלה חבל כי יש פה המון אנשים שיכולים לנהל דיון יותר מעמיק על משחק חוץ מאלישע או לא אלישע. יש המון מה לנתח במשחק של היום ובכל שבוע גם ברמת השחקנים, הקהל וכו' וזה לא קורה כי כל הדיון מתמצת באלישע כן או אלישע לא.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

נשבר מטעויות שיפוט נשבר הז.......
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

yedidel כתב:
אתה יודע, לא בתור אוהד רק, אלא בתור מישהו שפעיל מאז שהפורום הזה קם, אני רוצה שתהיה פה במה לדיונים יותר עמוקים.

סבבה, אפשר לבקר את אלישע, גם לי יש על מה, אבל אי אפשר שהשיח שמנצחים זה "איזה תותח בוזגלו" ושמאבדים נקודות זה תמיד "אלישע אפס". שמחמיצים פנדל זה אלישע, שיש חילוף זה אלישע עם חילופים קבועים, שאין חילוף אלישע לא עושה חילופים.

וואלה חבל כי יש פה המון אנשים שיכולים לנהל דיון יותר מעמיק על משחק חוץ מאלישע או לא אלישע. יש המון מה לנתח במשחק של היום ובכל שבוע גם ברמת השחקנים, הקהל וכו' וזה לא קורה כי כל הדיון מתמצת באלישע כן או אלישע לא.
מאמין שיצא לך מספיק להכיר אותי, לא ממעיט ולו במעט מהשחקנים, נהנה לפתח שיח גם מקצועי כמו שלאחרונה התפתחו פה ע"י ניתוחים טקטיים כאלה ואחרים, עדיין קשה לי לפעמים עם התמיכה העיוורת שלך בו.

נכון אלישע לא הגרוע במאמני ישראל כמו שחלק מהחברים כאן דואג להציג אותו, יותר מזה היום היה גם הרבה חיבור של חוסר מזל, החמצות מטורפות, חוסר פרגון ושופט שטעה.

עדיין אני יצאתי בהרגשה שאלישע זה המפסיד של המשחק, דווקא בדרך שבה הוא הגיב לגול של אשדוד, חילופים שאו מהבית או מלאים בפאניקה, תקיף מה שנוח לך, משחק שפשוט היינו חייבים לנצח בו.

שלח תגובה