גיל, די כבר לאכול לכולם כאן את הראש ולהסריט את כולם.
המחיר שקיבלנו על נאסר הוא מעל ומעבר, למרות שהוא פוטנציאל טוב, אף אחד לא לקח אותו כפרוייקט והוא לא ניצל 50 אחוז מהפוטנציאל שלו. אז כנראה שזה כבר לא כלכך יקרה.
גם אם הוא היה תחת חוזה הוא לא היה שווה יותר ממיליון שקל, שחקן שלא משחק עם השכל לא שווה יותר מדי.
גיל שגיב כתב:
ג'קי היה עושה הכל כדי לא לרדת ובמצבה של אשדוד נאסר היה בהחלט יכול לעשות את ההבדל עם שער פה ובישול שם שהיה מוביל לעוד 4 נקודות שזה השארות בליגה...
אתה ממשיך לכתוב את זה למרות שהמציאות מראה שלא רק שהוא לא שם שקל, אלא גם שיחרר שני שחקנים.
עד מתי לאנוס את המציאות?
אורי, עם השורה התחתונה של הדברים שלך אני בהחלט מסכים.
קו המחשבה הוא הקובע. קו המחשבה של ג'קי היום הוא למכור בכמה שיותר כסף ילדים מבית. אין שום סיכוי שהוא ישים על סימן שאלה כמו נאסר מיליון וחצי שקל.
קו המחשבה ב-2008 לא זהה לזה של היום.
zivmay כתב:גיל, די כבר לאכול לכולם כאן את הראש ולהסריט את כולם.
המחיר שקיבלנו על נאסר הוא מעל ומעבר, למרות שהוא פוטנציאל טוב, אף אחד לא לקח אותו כפרוייקט והוא לא ניצל 50 אחוז מהפוטנציאל שלו. אז כנראה שזה כבר לא כלכך יקרה.
גם אם הוא היה תחת חוזה הוא לא היה שווה יותר ממיליון שקל, שחקן שלא משחק עם השכל לא שווה יותר מדי.
זיו, זה שלא מסכימים לא גורם לאף אחד לאבד חלק מהראש...הסתכלתי עשיו בפה ולא מצאתי חלקי אוזן של אף אחד...
לעצם העניין, שים לב שמאז הגעתה של אלונה יש ריטואל חוזר של קנייה ושחרור שחקנים תוך כדי איבוד כספים רבים...
די להזכיר - קדוסי....גל הראל....אקסברד....דג'אני....ובטח שכחתי עוד כמה.
יש כאילו חיפזון וחוסר הבנה בפוטנציאל הגלום בכרטיסי השחקנים ובבחירת העיתוי לשחרור השחקנים.
די להביט על איזי שירצקי ולהבין איך עושים כסף משחקנים.
גיל שגיב כתב:
זיו, זה שלא מסכימים לא גורם לאף אחד לאבד חלק מהראש...הסתכלתי עשיו בפה ולא מצאתי חלקי אוזן של אף אחד...
לעצם העניין, שים לב שמאז הגעתה של אלונה יש ריטואל חוזר של קנייה ושחרור שחקנים תוך כדי איבוד כספים רבים...
די להזכיר - קדוסי....גל הראל....אקסברד....דג'אני....ובטח שכחתי עוד כמה.
יש כאילו חיפזון וחוסר הבנה בפוטנציאל הגלום בכרטיסי השחקנים ובבחירת העיתוי לשחרור השחקנים.
די להביט על איזי שירצקי ולהבין איך עושים כסף משחקנים.
אבל אתה לא עושה פה השוואה נכונה.
שירצקי מכר שחקנים בשיא כושרם, אחרי שהיה להם ביקוש גדול.
שים לב על מי דיברת בהודעה.. אף אחד מהשחקנים האלה לא היה קרוב למה שהיה לשירצקי בזמנו וממה שיש לו עכשיו.
האבא של הסמנטיקה !!~!!!
מה המשמעות של קנייה אם לא תשלום כסף ? ומה המשמעות של קנייה אם לא תשלום עבור משהו ? וכאן מקבלים את הזכות להחתים שחקן.
גולסה - גם נאסר ניסה והתיאש, זה שונה.
לגבי הסיומת של דבריך ? עשית סלט מטבוחה...לא כדאי שאתייחס.
לא לא , אתה לא תציג דברים איך שבא לך . יש גבול .
קנייה - העברת זכות על סחורה/טובין / החתמה שחקן שהייתה של מישהו אחר אלייך תמורת תשלום.
פה במצב הנוכחי נסאר לא שייך לאף אחד לכן אין קנייה . יש תשלום עבור השבחה אבל הוא לא שייך להפועל ב"ש יותר יש הבדל מהותי .
רייכרט לא דומה למצב נסאר כי רייכרט היה שייך!!!!!!!!! למכבי ת"א . נסאר לא שייך!!! להפועל ב"ש יותר ומתחילת העונה לא היה שייך.
נ.ב - שוב , אם לדעתך ג'קי או אחד מבעלי הקבוצות האחרים היה משלם על נסאר 1.5 מיליון בינואר כשהם יודעים שבעוד 3 חודשים הוא שחקן חופשי ויצטרכו לשלם רק דמי השבחה שתקבע הועדה למעמד השחקן אז אתה לא חי בסרט , אתה חי ביס פלאנט.
yossi כתב:
אתה ממשיך לכתוב את זה למרות שהמציאות מראה שלא רק שהוא לא שם שקל, אלא גם שיחרר שני שחקנים.
עד מתי לאנוס את המציאות?
אורי, עם השורה התחתונה של הדברים שלך אני בהחלט מסכים.
קו המחשבה הוא הקובע. קו המחשבה של ג'קי היום הוא למכור בכמה שיותר כסף ילדים מבית. אין שום סיכוי שהוא ישים על סימן שאלה כמו נאסר מיליון וחצי שקל.
קו המחשבה ב-2008 לא זהה לזה של היום.
לא שם שקל ?
הצעת לו את נאסר והוא סרב ?
יש לך בכלל מושג עד כמה באשדוד רצו את נאסר ???? לי יש במקרה.
שחרר שחקנים ?
די לראות עד כמה התעקש מול אלונה על מרציאנו כדי להבין שעל בן זקן לא עושים סיבוב....הרי יכל לקבל ממנה כסף טוב ולקדם את שוער הנוער הטוב שלהם או להביא שוער זול אחר....
ושוב, 2008 לא שונה בכלום מהיום, אתם שאונסים את המציאות באמירות חסרות בסיס שכאלה.
על בן זקן לא עושים סיבוב , למכור לו את נסאר בינואר ב1.5 מיליון כביוני נגמר החוזה זאת עסקה טובה שאחד לא פראייר כמו ג'קי שלא עושים עליו סיבוב היה חותם עליה מהר .
#עדמתיגנבידעת2015.?
לא לא , אתה לא תציג דברים איך שבא לך . יש גבול .
קנייה - העברת זכות על סחורה/טובין / החתמה שחקן שהייתה של מישהו אחר אלייך תמורת תשלום.
פה במצב הנוכחי נסאר לא שייך לאף אחד לכן אין קנייה . יש תשלום עבור השבחה אבל הוא לא שייך להפועל ב"ש יותר יש הבדל מהותי .
רייכרט לא דומה למצב נסאר כי רייכרט היה שייך!!!!!!!!! למכבי ת"א . נסאר לא שייך!!! להפועל ב"ש יותר ומתחילת העונה לא היה שייך.
נ.ב - שוב , אם לדעתך ג'קי או אחד מבעלי הקבוצות האחרים היה משלם על נסאר 1.5 מיליון בינואר כשהם יודעים שבעוד 3 חודשים הוא שחקן חופשי ויצטרכו לשלם רק דמי השבחה שתקבע הועדה למעמד השחקן אז אתה לא חי בסרט , אתה חי ביס פלאנט.
אז לך ידיד אין שום הבנה במונח - קנייה !
קנייה - זה גם תשלום המקנה זכות !!!
אתה יכול לשלם למדינת ישראל עבור הזכות להשתמש בשטח האוירי מעל מדינת ישראל או על הזכות לשוט במים הטריטוריאלים של המדינה...
אז זה אומר שקנית את השמים ? קנית את הים ?
קנית זכות !
וכאן קנית את הזכות להחתים את נאסר ברגע ששילמת לאלונה.
גיל שגיב כתב:
אז לך ידיד אין שום הבנה במונח - קנייה !
קנייה - זה גם תשלום המקנה זכות !!!
אתה יכול לשלם למדינת ישראל עבור הזכות להשתמש בשטח האוירי מעל מדינת ישראל או על הזכות לשוט במים הטריטוריאלים של המדינה...
אז זה אומר שקנית את השמים ? קנית את הים ?
קנית זכות !
וכאן קנית את הזכות להחתים את נאסר ברגע ששילמת לאלונה.
אז כתבתי ידיד שקנייה יכולה להיות גם זכות! כתוב שם העברת זכות !!! זכות !!! כתוב לך !!!! . זה שלא קראת זאת בעיה שלך .
אבל הזכות להחתים את נסאר לא שייכת לאלונה בלבד היא שייכת לכולם . הבנת את ההבדל ? אם לא אני יכתוב הודעה אחרונה ובה אני יסביר לעומק תוך התייחסות מעמיקה למושג קניה .
נסאר לא שייך לאף אחד , הזכויות שאתה מדבר עליהם הן של מדינת ישראל ואתה משלם למדינה על מנת לקבלם .
נסאר לא שייך לאלונה ולא להפועל ב"ש ולכן אין קנייה.
ג'קי לא פראייר נכון ? אז לדעתך אם הוא כזה לא פראייר למה לו לקנות את נסאר בינואר ב1.5 כשביוני נגמר לו החוזה?
pirlo21 כתב:על בן זקן לא עושים סיבוב , למכור לו את נסאר בינואר ב1.5 מיליון כביוני נגמר החוזה זאת עסקה טובה שאחד לא פראייר כמו ג'קי שלא עושים עליו סיבוב היה חותם עליה מהר .
#עדמתיגנבידעת2015.?
אוי ואבוי.
זו רמת ההבנה אח שלו ?
ואני גנב דעת ?
אז רק שתבין - ההבדל בין ירידת ליגה לבין השארות בליגת העל מסתכם במעל 7.000.000 ש"ח !!!!!
שזה זכויות שידור...כרטיסים....סיוע של הטוטו ועוד.
עכשיו, אם בן זקן היה יכול להביא שחקן ב-1.5 מליון שיעשה את ההבדל בין השארות לירידה הוא היה קופץ על המציאה !!!!
רוצה דוגמא ?
בזמנו הפועל תל אביב הייתה במקום לפני אחרון בעונה בה אנחנו ירדנו ליגה....(הירידה האחרונה)
מה עשו בהפועל תל אביב בינואר ? החתימו שני שחקני נבחרת בולגריה בהמון המון כסף ונשארו בליגה !!!!!
אם אלי זינו היה עושה זאת היה לך ולי פחות 4 עונות בליגה הלאומית...רק מה לעשות שהוא חשב כמוך וכולנו שילמנו.
pirlo21 כתב:
אז כתבתי ידיד שקנייה יכולה להיות גם זכות! כתוב שם העברת זכות !!! זכות !!! כתוב לך !!!! . זה שלא קראת זאת בעיה שלך .
אבל הזכות להחתים את נסאר לא שייכת לאלונה בלבד היא שייכת לכולם . הבנת את ההבדל ? אם לא אני יכתוב הודעה אחרונה ובה אני יסביר לעומק תוך התייחסות מעמיקה למושג קניה .
נסאר לא שייך לאף אחד , הזכויות שאתה מדבר עליהם הן של מדינת ישראל ואתה משלם למדינה על מנת לקבלם .
נסאר לא שייך לאלונה ולא להפועל ב"ש ולכן אין קנייה.
ג'קי לא פראייר נכון ? אז לדעתך אם הוא כזה לא פראייר למה לו לקנות את נסאר בינואר ב1.5 כשביוני נגמר לו החוזה?
הזכות תהיה שייכת רק למי שישלם לאלונה 750,000 ש"ח !!!!!!!
מה זאת אומרת הזכות שייכת לכולם ????
גיל שגיב כתב:
לא שם שקל ?
הצעת לו את נאסר והוא סרב ?
יש לך בכלל מושג עד כמה באשדוד רצו את נאסר ???? לי יש במקרה.
שחרר שחקנים ?
די לראות עד כמה התעקש מול אלונה על מרציאנו כדי להבין שעל בן זקן לא עושים סיבוב....הרי יכל לקבל ממנה כסף טוב ולקדם את שוער הנוער הטוב שלהם או להביא שוער זול אחר....
ושוב, 2008 לא שונה בכלום מהיום, אתם שאונסים את המציאות באמירות חסרות בסיס שכאלה.
2008 שונה מהיום ?
עכשיו יסביר כבודו במה בדיוק....
נאסר הוא השחקן היחידי בעולם שיציל את אשדוד. כריסטיאנו של ישראל.
אם הוא היה מחליט להשקיע סכום X כדי להציל את קבוצתו מירידה הוא היה משקיע ולא מחכה שיציעו לו שחקנים.
בפועל הוא לא שם שקל ולא הביא אף שחקן.
באמת שאני לא מבין איך אתה ממשיך להתווכח אחרי כזה דבר.
בסדר אז חבל שבן זקן לא הביא שוב את מקרייב ב6 מיליון שקל והיה נשאר עם מיליון שקל רווח מכל הסיפור .
שמע אתה גנב דעת ברמות הכי נמוכות שיש.
אתה לא צודק , אתה טועה וזה שתספר לי על אלי ז'ינו ועל שנים בלאומית ועל חשב כמוני לא משנה את העובדות .
עובדה א' - אין מכירה של נסאר כי נסאר לא שייך לאף אחד ואי אפשר למכור משהו שלא שייך לאף אחד .
עובדה ב'- אף בנאדם בעולם לא משלם 1.5 מיליון על שחקן ששווה 1.5 מיליון 3 חודשים לפני שנגמר לו החוזה .
עובדה ג' - אתה לא נביא בסה"כ עוד ...