אז גאדיר לא מתאים.yanivnew91 כתב: הם יודעים שהם אנדרוג בצמד המפגשים הזה ולדעתי יבואו לסגור
ושוב, אני תופס ממנו מאוד, פשוט הוא שחקן של שטחים (תראה לדוגמא את המשחק מול אינטר בטרנר שהוא עשה מההגנה שלהם קרקס)
אז גאדיר לא מתאים.yanivnew91 כתב: הם יודעים שהם אנדרוג בצמד המפגשים הזה ולדעתי יבואו לסגור
גם אני. נראה רענן וטוב במשחקי ההכנה.שיש כתב:אני פותח עם ברדה
כדי לבלבל את ההונגרים. אם זריהן לא יתאושש הוא יהיה מושאל לדעתיTotti כתב:זריהן צפוי להעדר(מה חדש?)...מתלבטיפ אם להלביש את קוואנקה(למה?!?)
לא כי זריהן....זה שי ! כתב:לא רואה סרט שמשאילים את זריהן
קוואנקה ומליקסון שבירים
זה שי !
95 אחוז מהמשחקים של הקבוצה מסתגרים מולנו... אז לשחרר את גדיר?maxkid22 כתב: גאדיר כבר הוכיח לא פעם ולא פעמיים שהוא חלש באגף, לשים אותו שם זה לוותר על משחק האגפים...
אני חושב שהתשובה לשאלה איזה חלוץ צריך לפתוח היא לא השאלה הנכונה, אלא איך ההונגרים יבואו לשחק נגדנו.
אם הם באים להסתגר ולנסות לעקוץ במתפרצת, גאדיר פחות יבוא לידי ביטוי והייתי פותח או עם ברדה או עם שהר, אם ההונגרים יבואו לשחק יחסית פתוח וגאדיר יוכל לקבל את השטחים שלו, אז הייתי פותח איתו.
לעע, נגד קבוצות חלשות הוא גם יועיל, אני אתקן את עצמי, אם קבוצה עם הגנה סבבה תבוא להסתגר, הוא יהיה פחות יעיל...אלדר כתב: 95 אחוז מהמשחקים של הקבוצה מסתגרים מולנו... אז לשחרר את גדיר?
1. זה לא לגמרי נכון. את אותם הדברים אפשר להגיד גם על שהר.maxkid22 כתב: לעע, נגד קבוצות חלשות הוא גם יועיל, אני אתקן את עצמי, אם קבוצה עם הגנה סבבה תבוא להסתגר, הוא יהיה פחות יעיל...
זהו, מפסידיםyossi כתב:יחסים:
ווינר - ב"ש 1.25, X 3.95, הונבד 6.60
עולם - ב"ש 1.4, X 4, הונבד 7.5
1. נכון, בגלל זה שהר לא מעורב במשחק וכמעט לא נוגע בכדור, הוא כל הזמן עושה תנועה ורוצה לקבל את הכדור לשטח, בזמן שברדה למשל תמיד יורד לקבל את הכדור.ForeverRed כתב: 1. זה לא לגמרי נכון. את אותם הדברים אפשר להגיד גם על שהר.
2. כשהקבוצה עם ההגנה סבבה תקבל את הראשון, היא תתחיל לצאת קדימה ואז היעילות שלו תעלה פלאים.
בגלל זה שלושה שחקנים פציעים יתחלקו בדקות שכח אחד פצועmaxkid22 כתב: לא כי זריהן....