האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי אריאל2 »

גודל האיצטדיונים מול עלות הבניה מזכיר את ההתלבטות האם להשקיע מיליונים בהחלפת גשר צאלים שמוצף לכמה שעות פעמיים שלוש בשנה.
אנחנו לא מביאים בדכ יותר מ8000, ואולי מעשרת אלפים צופים ביום מצוין במשחק מרכזי. שנה שעברה, מלבד חצי גמר הגביע, וגם השנה לא זכור לי שעברנו את המספר הזה, אז לבנות איצטדיון למספר כפול של צופים?

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אריאל2 כתב:גודל האיצטדיונים מול עלות הבניה מזכיר את ההתלבטות האם להשקיע מיליונים בהחלפת גשר צאלים שמוצף לכמה שעות פעמיים שלוש בשנה.
אנחנו לא מביאים בדכ יותר מ8000, ואולי מעשרת אלפים צופים ביום מצוין במשחק מרכזי. שנה שעברה, מלבד חצי גמר הגביע, וגם השנה לא זכור לי שעברנו את המספר הזה, אז לבנות איצטדיון למספר כפול של צופים?
מכבי חיפה לא הצליחה למלא בשנים האחרונות את קרית אליעזר כמעט אף פעם, גם בעונות הגדולות שלה זה קרה רק במשחקים הגדולים.
היום מכבי חיפה מביאה מינימום 20K לכל משחק וחצי ממשחקי הבית הם SOLD OUT. כשעל היכולת אין מה להרחיב...

המתקן משנה את התמונה.
אני לא חושב אגב שצריך היה לבנות הרבה יותר גדול בב"ש, אני חושב ש16K מספיק ולא יקרה כלום אם יהיה טירוף מדי פעם ואנשים יישארו בלי כרטיס.
אבל אני מבטיח לך שכמות האוהדים ביציע בשנים הבאות תגדל משמעותית ויכולה להיות מוכפלת בממוצע בקלות.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

הכדורגל שלנו זה פרדוקס אחד גדול. אין קהל בגלל שאין מתקנים ראויים, אין מתקנים ראויים בגלל שאין קהל.
בשנה הבאה יהיה לנו מתקן ראוי ואז נראה אם יש קהל.

ואם יש קבוצה שיכולה להדיח את מכבי ת"א ולהפוך לקבוצה הטובה בישראל לאורך זמן זאת מכבי חיפה, אתם יודעים כמה כסף הם מכניסים כל שבוע רק מהכרטיסים ומהמנויים? בכיף הם יוכלו להשוות את התקציב שלהם לזה של מכבי ולהפוך למכבי ת"א 2.

התקציב שלנו תמיד יהיה 15 מיליון שקל פחות משל מכבי חיפה רק בגלל שהאצטדיון שלנו קטן בחצי משלהם.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

zahipan כתב:למה שאנחנו ניפול?

גם אם חלילה אלונה ברקת תעזוב (ואני בטוח שלא) מישהו אחר ירכוש אותנו, אנחנו לא כמו נתניה, יש לנו הרבה יותר אוהדים ואנחנו עיר הרבה יותר מרכזית וגדולה. ואנחנו לא כמו בית"ר שיש לה אוהדים בעייתיים.

תתארו לכם אצטדיון 30 אלף + מקום ראשון/שני/שלישי + הצלחה באירופה. יהיה כאן טירוף שיוכל להקפיץ אותנו לגבהים חדשים. ולא צריך לזלזל בזה תראו את ההצלחה אפואל ניקוסיה.

בכל מקרה אין מה לעשות יותר, בנו כבר אצטדיון 16,000, מעניין אותי כמה מנויים אנחנו נמכור בפועל, אנחנו לא יכולים לדעת מה הפוטנציאל שלנו עם אצטדיון כמו וסרמיל, אני כבר לא יכול לחכות לספטמבר.
תספר את זה לאוהדי הפועל ת"א..

אצטדיון של 16 זה בול מה שאנחנו צריכים.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

RedHell כתב:
תספר את זה לאוהדי הפועל ת"א..

אצטדיון של 16 זה בול מה שאנחנו צריכים.
זה בגלל האוהדים העלובים שלהם, מי רוצה להתקרב לקללה הזאת? הם לא שונים מבית"ר ירושלים.

אגב: אם חלילה אנחנו נרד ליגה לא יבואו יותר מ-6000 אוהדים למשחק, אז למה אנחנו צריכים אצטדיון 16 אלף? לדעתי אנחנו יכולים להסתפק ב-8 אלף. לא חבל שחצי אצטדיון יהיה ריק אם נשחק ביום שישי בצהריים?

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

תומך באנשים שאומרים ש16 זה קטן מדי, ברשותכם אני אעלה מהאוב תגובה מפורטת שכתבתי לפני כמה חודשים על כמות המושבים שיהיו לנו בפועל:

תמונה

מה שמעניין בהתפלגות הזאת שפירסמת הוא הצורה שבה ה16 אלף מושבים מחולקים ובעצם מה שמעניין זה כמות המושבים שאוהדי ב"ש ייקבלו במשחקים האטרקטיבים של העונה שבהם האיצטדיון יהיה מלא:
כפי שרואים היציע המערבי קטן מהמזרחי ובנוסף מחולק להרבה קטגוריות כך שבעצם מכל הקטגוריות אוהדים רגילים יקבלו מתוך כל היציע רק 3107 (קהל+נכים) מושבים.
ביציע המזרחי האוהדים יקבלו את כל היציע מה שאומר 5055 מושבים
ביציע הדרומי כנ"ל ולכן 3210 מושבים.
ביציע הצפוני יהיה מעניין, מה שבטוח ושאנחנו כבר יודעים הוא שאוהדי היריבה יקבלו 10% שזה 1500 מושבים, בנוסף לכך תהיה רצועת ביטחון של המשטרה המחלקת את היציע ל2, לצערנו משטרת ישראל הוכיחה מספר פעמים שהיא משטרה נוירוטית ודרישות האבטחה שלה מוגזמות אבל אם נלך על קו המחשבה האופטימי נגיד שהמשטרה תבקש 100-200 מושבים להפריד בין הקהלים, זה אומר 1510 מושבים לקהל שלנו.
ביחד בחישוב מהיר זה אומר 12800 אוהדים באר שבעיים במשחקים ביתיים שבהם האיצטדיון יהיה מלא.

והאמת, 12 אלף אוהדים זה לא הרבה.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

zahipan כתב: זה בגלל האוהדים העלובים שלהם, מי רוצה להתקרב לקללה הזאת? הם לא שונים מבית"ר ירושלים.

אגב: אם חלילה אנחנו נרד ליגה לא יבואו יותר מ-6000 אוהדים למשחק, אז למה אנחנו צריכים אצטדיון 16 אלף? לדעתי אנחנו יכולים להסתפק ב-8 אלף. לא חבל שחצי אצטדיון יהיה ריק אם נשחק ביום שישי בצהריים?
אוי ואבוי, אוהדי מכבי השתלטו על הפורום.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

nir767676 כתב:תומך באנשים שאומרים ש16 זה קטן מדי, ברשותכם אני אעלה מהאוב תגובה מפורטת שכתבתי לפני כמה חודשים על כמות המושבים שיהיו לנו בפועל:

תמונה

מה שמעניין בהתפלגות הזאת שפירסמת הוא הצורה שבה ה16 אלף מושבים מחולקים ובעצם מה שמעניין זה כמות המושבים שאוהדי ב"ש ייקבלו במשחקים האטרקטיבים של העונה שבהם האיצטדיון יהיה מלא:
כפי שרואים היציע המערבי קטן מהמזרחי ובנוסף מחולק להרבה קטגוריות כך שבעצם מכל הקטגוריות אוהדים רגילים יקבלו מתוך כל היציע רק 3107 (קהל+נכים) מושבים.
ביציע המזרחי האוהדים יקבלו את כל היציע מה שאומר 5055 מושבים
ביציע הדרומי כנ"ל ולכן 3210 מושבים.
ביציע הצפוני יהיה מעניין, מה שבטוח ושאנחנו כבר יודעים הוא שאוהדי היריבה יקבלו 10% שזה 1500 מושבים, בנוסף לכך תהיה רצועת ביטחון של המשטרה המחלקת את היציע ל2, לצערנו משטרת ישראל הוכיחה מספר פעמים שהיא משטרה נוירוטית ודרישות האבטחה שלה מוגזמות אבל אם נלך על קו המחשבה האופטימי נגיד שהמשטרה תבקש 100-200 מושבים להפריד בין הקהלים, זה אומר 1510 מושבים לקהל שלנו.
ביחד בחישוב מהיר זה אומר 12800 אוהדים באר שבעיים במשחקים ביתיים שבהם האיצטדיון יהיה מלא.

והאמת, 12 אלף אוהדים זה לא הרבה.
אני אשאל אותך שאלה כנה- יהיו לדעתך 12800 מנויים?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dor69 כתב: אני אשאל אותך שאלה כנה- יהיו לדעתך 12800 מנויים?
עם שיווק נכון, יכולים להיות בין 10 ל12 אלף מנויים.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

מה הקשר בין מספר המנויים למס' המושבים שצריכים להיות לאוהדים שלנו?
אל תבין אותי לא נכון אני לא בא עם אג'נדה מסויימת ואני לא מנסה לרמוז שום דבר. אני מאוד מתרגש מהאצטדיון החדש ולא יכול לחכות שיפתח.
מותר עם זאת לנהל דיון האם לא היה חכם להקים אצטדיון גדול יותר.
אני מבין שלהקים אצטדיון גדול יותר פחות או יותר לא היה אפשרי והיה שווה ערך למה שטרנר עשה וזה בעיקר דיבורים על אצטדיון ואני גאה ברוביק שהרים את הדבר הזה שאף אחד אחר לא הרים, אבל אולי היה אפשר לחשוב על משהו אחר טיפה, משהו יותר מודולרי.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

CrazyRed7 כתב: עם שיווק נכון, יכולים להיות בין 10 ל12 אלף מנויים.
אם לשיטתך יהיו 12000 מנויים אוקיי? מבחינתי שיוצאו 800 כרטיסים למכירה ומי שלא עשה מנוי שיידפק בבית מול הטלוויזיה.
לדעתי יהיו בסביבות ה9000 מנויים וכלל לא תהיה בעיה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

יוסי כל הכבוד על התמונות!
שיחקת אותה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

CrazyRed7 כתב: עם שיווק נכון, יכולים להיות בין 10 ל12 אלף מנויים.
בעונה הראשונה, בעיקר אם נסיים מקום 2 או 1 בסיום העונה הזו, בהחלט יש מצב ל10-12 אלף. אבל זה נטו בגלל ההתלהבות מהמתקן החדש. כמו אוהדי מכבי חיפה, מה שנקרא "סימפטום העונה הראשונה". הרי אם חיפה מסיימים לא באירופה ולא עושים מסע רכש גדול בקיץ 2015 בחים בחיים הם לא עוברים את ה9000 מנויים.

גם אוהדי הפועל תל אביב שפיצצו כל פינה בבלומפילד לפני 4 עונות עם גוטמן זהבי והחבר'ה אמרו "מה? למה שניפול? יש לנו ככה וככה ווככה" והנה העונה הייתה לנו הזכות להביא 3500 איש לשם כי הם לא מצליחים למכור כרטיסים..

חבר'ה הכל נזיל פה. בראייה פסימית (אך ריאלית) קדימה אני חושב ש16,000 (וגם 12,800) זה דבר שבהחלט מספיק לקהל הבאר שבעי בדרך שאני מכיר אותו.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

גודל אופטימלי זה דבר מורכב ביותר. גם המגרש החדש של ארסנל האמירויות מכיל "רק" 60,000 מקומות למרות שהוא כמעט תמיד מכור. קבוצות NBA חיות יפה עם פחות מ20,000 מקומות למרות הביקוש.

רק השבוע הרגשנו בטדי מה זה 13,000 צופים במגרש של 32,000.

אני בטוח שלהרבה שנים קדימה 16,000 ישרת אותנו מצוין. לא חושב שיש לנו בסיס קהל כמו מכבי חיפה או מכבי תל אביב. השליטה שלהן עשורים האחרונים ייצרה להן הרבה אוהדים שרכבו על גל ההצלחה ונהיו אוהדים שהנחילו זאת גם לילדיהם. אנחנו הלכנו הפוך - אני זוכר שבתור ילד בשנות ה80 ממוצע הקהל בבאר שבע היה 7-8 אלף למרות חוסר בהצלחות. זה היה בעקבות גל ההצלחות בשנות השבעים. שנות המדבר הרחיקו הרבה אוהדים מהקבוצה וכך גם דור או שניים לא "חיו" בבית הפועל באר שבע והם חסרים מאוד ביציע.

החלום שלי זה כרטיסים למשחקים שלנו ביד 2 במחיר 300 שקל
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

הלוואי שנגיע למצב בו נתלונן על כמות המקומות באיצטדיון החדש. אנחנו רחוקים מזה כמו שארון התארים שלנו רחוק מזה של הגדולות. בואו ניצור מורשת של sold out לאורך שנים, רק ככה איכות הקהל תשתפר ואז לאחר תור זהב. נוכל להתלונן. בנתיים יש לנו לפחות עשור לסתום את הפה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

שלח תגובה