רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
01 אוגוסט 2025, 18:31
מדובר על ינואר + תחילת החלון.
כמובן שהכל עדיין יכול להשתנות.
לא נחזור לדיון על ינואר כי הדעה שלך שם מאוד ברורה.

על החלון הנוכחי בעיניי זה לא רציני להתחיל עם מסקנות, עוד לא עברו 3 שבועות של משחקים רשמיים.

אולי מישהו שכח אבל בתחילת החלון נחתו פה 2 שחקנים במיליוני שקלים שהיו מאוד מבוקשים אצל הגדולות, אז בוא נמתין.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Itay כתב:
01 אוגוסט 2025, 18:42
לא נחזור לדיון על ינואר כי הדעה שלך שם מאוד ברורה.

על החלון הנוכחי בעיניי זה לא רציני להתחיל עם מסקנות, עוד לא עברו 3 שבועות של משחקים רשמיים.

אולי מישהו שכח אבל בתחילת החלון נחתו פה 2 שחקנים במיליוני שקלים שהיו מאוד מבוקשים אצל הגדולות, אז בוא נמתין.
המיקוד הוא לא על החלון הנוכחי שעדיין לא נסגר.
כאמירה כללית, אין כלים מהסוג הזה כי המאמן לא הביא כאלה. הוא זה שבנה את הקבוצה. הוא זה שהעדיף גם בחלון הזה, להביא חלוץ איטי שלא מתאים למעברים, ולא חיזק *בינתיים* את האגפים בשחקנים מתאימים.
כך שלהשתמש בכך שאין כלים כתירוץ זה ממש לא רציני.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

ForeverRed כתב:
01 אוגוסט 2025, 18:54
כאמירה כללית, אין כלים מהסוג הזה כי המאמן לא הביא כאלה. הוא זה שבנה את הקבוצה. הוא זה שהעדיף גם בחלון הזה, להביא חלוץ איטי שלא מתאים למעברים, ולא חיזק *בינתיים* את האגפים בשחקנים מתאימים.
תוסיף לכך את ההחתמה של לופז, דוידזאדה בהרכב שהוא שחקן שונה התקפית בתכלית (לא נכנס לאמצע), גריטה שלא משותף (אני זוכר שאתה לא תופס ממנו ועדיין אני חושב שהוא יכל לסיים עם יותר ממה שזלאטנוביץ עשה ב4 משחקים), ופונק ויורי ששוחררו ולא הגיע תחליף.

אני באמת לא יודע אם הבעיה שאנחנו לא מגיעים למצבים מהשליש האחרון כשמתגוננים מולנו, לא יודעים לצאת למעברים, או הזרים שחסרים, אלו שצריכים להישאר , והישראלים שיצטרכו לפנות את מקומם - מה יותר בעייתי אבל יש פה עוד לא מעט עבודה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

כנעאן בהתקפות מעבר זה כמה רמות מעל גנאח וביטון. לא הצלחנו ליהנות ממנו בגלל ששיחק באמצע וכמובן הפציעה.
זלאטנוביץ' חלוץ קיר וזה גם מה שאנחנו צריכים. המהירות צריכה לבוא מהאגפים ומקו שני (כנעאן, קנגואה). כרגע הוא נראה לא בכושר ומנותק לחלוטין מהקבוצה, מאמין שבביצה המקומית זה יראה יותר טוב כבר במשחקים הראשונים.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

רן לא מאמן של מעברים אז אולי בגלל זה לא הבנו מהירות לא יודע
מה שבטוח בשיטה שלו צריך ווינגר דומיננטי וחזק וטאקמה סטיית שידע לעשות דברים יפים במשחק פוזשן

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

יאללה תרגיעו עפנו זה היה צפוי כשלא הגיע חיזוק.
להתמקד עכשיו בחיזוק טוב לליגה ולהמשיך בבנייה של הקבוצה במקומות הנכונים.
אם רוצים אליפות חובת ההוכחה על המועדון. עשו טעות שלא התאבדו על חיזוקים לפני אירופה, לא קרה, עפנו, נגמר.
להתקדם הלאה אין מה להיתקע על זה, רק שיתעשתו מהר וינחיתו פה שחקנים גם כדי להראות לזרים שנשארים שהמטרה ללכת העונה בגדול יותר ולהגיע לליגת האלופות בשנה הבאה.
אי אפשר לדבר על זה כל תחילת עונה ולהגיע לא מוכנים לאירופה. אני רק רוצה שיזכרו פה שהנה הגענו לא מוכנים לאירופה ועפנו עם 2 הזדמנויות.
כשעפנו כשהיינו בסגל מלא הפכו את זה למשהו שתמיד יקרה אם נגיע בסגל מלא. כמו שאמרתי תמיד, אפשר לעוף גם עם סגל מלא וגם בלי, תמיד עדיף להגיע מוכן, בכל דבר בחיים. לרוב תצליח כשתגיע מוכן לדברים.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

אני עדיין לא נרגע מהחילוף של סימן טוב

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
01 אוגוסט 2025, 18:54
אתה חייב להשתחרר מהאובססיה שלך לקוזוך,זה הופך את הביקורת שלך לא רלוונטית בעליל.
צריך להיות הוגנים,לא אובססיביים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Red Tiger כתב:
02 אוגוסט 2025, 16:52
אתה חייב להשתחרר מהאובססיה שלך לקוזוך,זה הופך את הביקורת שלך לא רלוונטית בעליל.
צריך להיות הוגנים,לא אובססיביים.
תגיד מה לא נכון במקום לבלבל לי את המוח.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
02 אוגוסט 2025, 17:59
תגיד מה לא נכון במקום לבלבל לי את המוח.
אין בך יושרה זה מאוד פשוט,רואים את זה מק״מ.
אתה נכנס לאמוק שמדברים עליו,אין כאן ביקורת יש כאן בעיקר ארס נוטף.
ברור שיש לו אחריות וכולנו אומרים את זה,אבל אתה נכנס לויכוח עם כולם כי אתה באובססיה פסיכית.
נכון שאתה לא אוהב את זה אבל תמיד בשביל להבהיר נק׳ צריך לעשות השוואות,עכשיו לך תבדוק את חומרת הביקורת שלך על הקודם ותבדוק את הביקורת של על הנוכחי ותבין.
מה גם ש99% כאן חושבים כמוני,אז אולי כדאי שתרגיע או תודה אין באמצע.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Red Tiger כתב:
02 אוגוסט 2025, 18:10
אין בך יושרה זה מאוד פשוט,רואים את זה מק״מ.
אתה נכנס לאמוק שמדברים עליו,אין כאן ביקורת יש כאן בעיקר ארס נוטף.
ברור שיש לו אחריות וכולנו אומרים את זה,אבל אתה נכנס לויכוח עם כולם כי אתה באובססיה פסיכית.
נכון שאתה לא אוהב את זה אבל תמיד בשביל להבהיר נק׳ צריך לעשות השוואות,עכשיו לך תבדוק את חומרת הביקורת שלך על הקודם ותבדוק את הביקורת של על הנוכחי ותבין.
מה גם ש99% כאן חושבים כמוני,אז אולי כדאי שתרגיע או תודה אין באמצע.
אם יש משהו אחד בעולם שאי אפשר להגיד עליי זה שאני חסר יושרה. כל מה שכתבתי ואכתוב על קוזוך מגובה באמת, עם הזמן הווליום עולה כי מה לעשות שהאיש ראש בקיר שלא לומד מטעויות. אתה בעצמך אומר את זה ואז באותה נשימה מחלק פה גינויים של גידי ליפקין במיטבו.
אני עדיין מחכה שתגיב לעניין ותגיד מה לא נכון במה שנכתב. כמובן שזה לא יקרה כי אתה קשקשן ואינטרסנט שלא האמת מעניינת אותו, אלא החברים מנתניה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
02 אוגוסט 2025, 18:27
אם יש משהו אחד בעולם שאי אפשר להגיד עליי זה שאני חסר יושרה. כל מה שכתבתי ואכתוב על קוזוך מגובה באמת, עם הזמן הווליום עולה כי מה לעשות שהאיש ראש בקיר שלא לומד מטעויות. אתה בעצמך אומר את זה ואז באותה נשימה מחלק פה גינויים של גידי ליפקין במיטבו.
אני עדיין מחכה שתגיב לעניין ותגיד מה לא נכון במה שנכתב. כמובן שזה לא יקרה כי אתה קשקשן ואינטרסנט שלא האמת מעניינת אותו, אלא החברים מנתניה.
אני מוכן לקחת את הויכוח הזה לבוררות במועצת הפורום העליונה,ולשאול אותם מי כאן האינטרסנט?
מזל שיש ארכיון ואז תגלה שכשצריך אני מבקר ומודה בטעויות,אתה לא בכיוון.
אתה מאבד את זה כל פעם שמעירים לך בעניין.
זה לא שאתה לא צודק אתה פשוט באמוק ושזה קרה לקודם אתה האשמת את כל העולם חוץ ממנו.
נו.. לא ישר בקיצור.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Red Tiger כתב:
02 אוגוסט 2025, 19:04
אני מוכן לקחת את הויכוח הזה לבוררות במועצת הפורום העליונה,ולשאול אותם מי כאן האינטרסנט?
מזל שיש ארכיון ואז תגלה שכשצריך אני מבקר ומודה בטעויות,אתה לא בכיוון.
אתה מאבד את זה כל פעם שמעירים לך בעניין.
זה לא שאתה לא צודק אתה פשוט באמוק ושזה קרה לקודם אתה האשמת את כל העולם חוץ ממנו.
נו.. לא ישר בקיצור.
1. רוב חברי הפורום (ולא רק) הם אנשים שהאמת קשה להם לעיכול. זה הבסיס לרוב הויכוחים שלי עם החברים פה, בין היתר בתגובה שציטטת.

2. הסיטואציה בין אז להיום שונה בתכלית ועדיף לא לפתוח את זה שוב.

3. אתה מוזמן לבדוק במה מתמקדת עיקר הביקורת שלי על הנוכחי, ומדוע שמרתי חסד לקודם. מבטיח לך שתמצא קו מקשר מאוד ברור. אפרופו יושרה (לא שאני מצפה ממך להבין, כי אין לך כזאת).

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
02 אוגוסט 2025, 19:49
1. רוב חברי הפורום (ולא רק) הם אנשים שהאמת קשה להם לעיכול. זה הבסיס לרוב הויכוחים שלי עם החברים פה, בין היתר בתגובה שציטטת.

2. הסיטואציה בין אז להיום שונה בתכלית ועדיף לא לפתוח את זה שוב.

3. אתה מוזמן לבדוק במה מתמקדת עיקר הביקורת שלי על הנוכחי, ומדוע שמרתי חסד לקודם. מבטיח לך שתמצא קו מקשר מאוד ברור. אפרופו יושרה (לא שאני מצפה ממך להבין, כי אין לך כזאת).
אשמח לדעת במה אני לא ישר,תודה.

סמל אישי של משתמש
TN9

שליחה על ידי TN9 »

ForeverRed כתב:
02 אוגוסט 2025, 18:27
אכן ראש בקיר היו לכך כבר לא מעט דוגמאות וזה עולה מאד ביוקר

שלח תגובה