מח' 5 : מכבי חיפה - הפועל ב"ש, שני, 29.9, 20:30, סמי עופר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

Re: מח' 5 : מכבי חיפה - הפועל ב"ש, שני, 29.9, 20:30, סמי עופר

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ran כתב:
30 ספטמבר 2025, 10:19
מה אני רשמתי אחי ומה אתה ענית.
סה״כ רשמתי שיתחילו לשחק קצת יותר מהר ופרקטי. המסירות האדישות מאחורה לא נותנות כלום. בלוריאן יודע לצאת קדימה עם הכדור יפה מאוד, וגם אם ונטורה חסום שחררו כדור למגנים, הבעיה שכל הזמן החזירו אחורה, גם כשהשתחררנו מהלחץ החזירו אחורה.
אני לא ראיתי בעיה שאין למי למסור, תמיד היו שחקנים פנויים, פשוט הבלמים החליטו לא להניע כדור, היו רגעים שהם עמדו עם הכדור כמה שניות גם בלי לזוז.
אני רוצה גישה של קבוצה שבאה לקחת אליפות, הרוע שלנו והרצון כל הזמן לדרוס זה יגרום לקבוצות לשקשק.
אין שום סיבה להיראות כמו איך ששיחקנו אתמול. לקחנו נקודות חשובות רצחחח אבל בכדורגל יכולנו הרבה יותר וזה נטו רצון של השחקנים והגישה שלהם.
אפשר לשחק לא טוב, אבל זה לא היה המצב אתמול, המצב אתמול היה נטו אדישות מוגזמת. אסור לבוא ככה למשחקים, למרות הניצחון הגדול.
בלוריאן ובלטקסה - הם לא ויטור בהנעת כדור . זה ברור .
אבל יש מצב שזו גם האסטרטגיה .
להניע למטה בהגנה כדי למשוך שחקנים של חיפה ללחוץ גבוה וכך ליצור חורים שניתן להעביר פס קדימה לשחקן פנוי .

תקרא לזה אדישות .
אני קורא לזה בגרות.

קוז'וך עם 3 מ-3 במפגשים האחרונים בסמי עופר , לא ?
כי לא זכור לי מאמן שעשה הישג כזה .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

4 לב אדום כתב:
30 ספטמבר 2025, 11:39
בלוריאן ובלטקסה - הם לא ויטור בהנעת כדור . זה ברור .
אבל יש מצב שזו גם האסטרטגיה .
להניע למטה בהגנה כדי למשוך שחקנים של חיפה ללחוץ גבוה וכך ליצור חורים שניתן להעביר פס קדימה לשחקן פנוי .

תקרא לזה אדישות .
אני קורא לזה בגרות.

קוז'וך עם 3 מ-3 במפגשים האחרונים בסמי עופר , לא ?
כי לא זכור לי מאמן שעשה הישג כזה .
ההנעת כדור ה"שבלונית" מאחורה היא תבנית משחק ברורה. זה גם כדי להוציא אותם קצת אבל זה פחות מעניין ויותר תוצר לוואי.
להבנתי המטרה היא שיעזבו את ונטורה באמצע ואפשר יהיה לדחוף לו את הכדור במצב שהוא יכול לעשות סיבוב ולהיות עם הפנים למשחק.
רוב הקבוצות כבר למדו את זה ולכן כששחקן אחד יוצא לכדור מיד השחקן השני הולך ללוקאס.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

מצופפים את האמצע אז צריך ללכת לצדדים, אם הייתה לנו איכות בכנפיים היה מאוד קשה לעצור אותנו

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

סיכום המשחק מול מכבי חיפה

היי שקטה כאילו אין בך דופי

הפועל באר שבע צלחה אמש מבחן בגרות.
בביתה של מכבי חיפה , מול כמעט 30k צופים וכשהיא עם מאזן מושלם - חיפשה באר שבע לשמור על מלוא הנקודות גם אתמול ולהמשיך את הרצף הנהדר מתחילת העונה.
יש שיקראו למשחק שלנו אתמול חלש , יש שיקראו לו אדיש וחסר אגרסיביות , יש שיאמרו שאין את מי לציין כמצטיין הניצחון . אני יכול להזדהות עם אמירות כאלה.
אבל לדעתי - זה היה אחד המשחקים הבוגרים שהציג המועדון מימיו. הייתה כאן עוצמה פשוטה. כולם היו מרוכזים במשימה וכיחידה אחת, גם אם אף שחקן לא הצטיין - מי יכול עלינו ?
תוסיפו לזה 2760 באר שבעים שהגיעו באמצע השבוע , בשעה 20:30 , יומיים לפני כיפור כדי לעודד ותקבלו רק תוצאה אחת - ניצחון .

המחצית ה-1 נפתחה בסערה והתאפיינה במעברי שליטה בין הקבוצות.
דקה 1 - ההגנה של ב"ש חולמת והגבהה לתוך הרחבה מגיעה לקשר חיפאי חופשי שבמזל לא מתחבר טוב עם הכדור ונוגח החוצה
דקה 2 - כדור עומק נכנס לרחבת ב"ש לחלוץ החיפאי שבועט מקרוב ומרציאנו קולט
דקה 5 - הגבהה של ביטון מכדור חופשי לרחבה והשוער החיפאי מפספס את הכדור ומאגרף את הראש של אליאל . השופט מתעלם מפנדל ברור
דקה 27 - בעיטה נוספת של חיפה מחוץ ומרציאנו שוב קולט
דקה 40 - ב"ש חוטפת כדור ברחבת חיפה , פרץ מוציא על קו ה-16 לקאנגווה שבועט לכיוון המסגרת אך בלם חיפה מרחיק

המחצית ה-2 לא הייתה שונה מהראשונה
דקה 62 - חטיפת כדור של דוידזאדה מגיעה לזלאטנוביץ' שבועט טיל מקו ה-16 לכיוון שוער חיפה שהודף אבל ביטון עט על הריבאונד וכובש. 1:0 ב"ש

תמונה
(קרדיט תמונה : פייסבוק הפועל ב"ש)

דקה 65 - מצב מסוכן לחיפה בתוך הרחבה הבאר-שבעית אך בלטקסה גולש ומציל בעיטה שהלכה כבר למסגרת
דקה 76 - כדור טועה מגיע לקאנגווה שמוציא רוחב לזלאטנוביץ שמגלגל לכיוון הקורה הרחוקה והחוצה
דקה 85 - ביטון מוציא רוחב על ה-16 לקאנגווה שבועט לפינה והשוער החיפאי הודף בקצות האצבעות
דקה 86 - ונטורה מוצא את עצמו לבד על ה-16 והוא בועט כדור שפוגע בבלם ויוצא לקרן

תוצאת הסיום - 1:0 לב"ש
בעטנו 9 בעיטות לשער מתוכם 3 למסגרת .

פרסונלית :
מרציאנו - הניע בביטחון ופשטות, יצא לכדורי גובה והיה בסדר גמור
דוידזאדה - נהדר למעט 2 הדקות הראשונות שהגביהו עליו כדורים מסוכנים לרחבה
מזרחי - לא הורגש
בלטקסה - יופי של משחק למעט החולמנות ב-2 דק' הראשונות
בלוריאן - כמו בלטקסה
ונטורה - לא הורגש. זכה לשמירה אישית צמודה 90 דק'
קאנגווה - במשחק בינוני ולא מדוייק
פרץ - נע ומניע אך היה בינוני
ביטון - היחיד שהגיע התקפית. הוא בזון מטורף . מצטיין המשחק :מלך:
זלאטנוביץ' - לא בא על שכרו אבל איזו עוצמה וכוח הוא מביא .
גאנח - חלש

הפנים להפועל ת"א בטרנר.
יש לנו חוב להחזיר מחצי גמר הטוטו.

יאללה ב"ש :דגל:

נ.ב1 - דן ביטון שובר שוב את שיא המועדון של עצמו שנקבע בשבוע שעבר כאשר הוא כובש משחק 10 ברציפות
נ.ב2 - עמיחי שפיגלר ספורט5 אמש : "זה שב"ש לא קיבלה פנדל זה לא אומר שאתמול השריקה לפנדל למכבי תל אביב על עבירה פחות חמורה הייתה נכונה" ...פתאום הוא מנרמל החלטות ומנסה להצדיק החלטה שגויה. אפס
נ.ב3 - מזרחי עושה עבירה - צהוב . עיסאת עושה את אותה עבירה - לא מקבל כי אם היה מקבל זה צהוב שני והרחקה . רשמנו .
נ.ב4 - עמיחי שפיגלר ספורט5 אמש : קורנו מרים רגל גבוהה על דן - התעלמות. מזרחי מרים רגל גבוהה על קורנו - צהוב. שפיגלר : "אני חי בשלום עם הצהוב הזה"
נ.ב5 - נועה פופלינגר ספורט5 : ראיון סיום המשחק עם 3-4 שאלות על עזיבה של קאנגווה
נ.ב6 - ספורט5 שם עלינו X
נ.ב7 - אביעד שילוח שופט אחד הגרועים . רקקקקקקקקקק ספפפפיררררררר
נ.ב8 - הפועל ב"ש שוברת את שיא הניצחונות הרצופים שלה בפתיחת עונה עם 5 מ-5
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

טריוויה: היה זה מפגש הליגה ה-122 ביננו למכבי חיפה שהעמיד את המאזן הכולל ביננו על 56 נצחונות לחיפה, 35 נצחונות לנו, 31 תיקו. שאנחנו מארחים עומד המאזן על 60 מפגשים - 23 נצחונות לנו, 17 נצחונות לחיפה, 20 תיקו. שחיפה מארחת עומד המאזן על 62 מפגשים - 39 נצחונות לחיפה, 12 נצחונות לנו, 11 תיקו.

*נתונים באדיבות מוזיאון מכבי חיפה ברשת
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Gunr10

שליחה על ידי Gunr10 »

אורי אדום בנשמה כתב:
30 ספטמבר 2025, 19:50
טריוויה: היה זה מפגש הליגה ה-122 ביננו למכבי חיפה שהעמיד את המאזן הכולל ביננו על 56 נצחונות לחיפה, 35 נצחונות לנו, 31 תיקו. שאנחנו מארחים עומד המאזן על 60 מפגשים - 23 נצחונות לנו, 17 נצחונות לחיפה, 20 תיקו. שחיפה מארחת עומד המאזן על 62 מפגשים - 39 נצחונות לחיפה, 12 נצחונות לנו, 11 תיקו.

*נתונים באדיבות מוזיאון מכבי חיפה ברשת
מה סטטיסטיקות היותר מבאסות (כמו נגד מכבי תל אביב) המאזן ,בטח בחוץ,מזעזע... רק 12 נצחונות? ולחשוב שקוזוך השיג שליש או רבע מהם בשנה וקצת....

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Gunr10 כתב:
30 ספטמבר 2025, 22:32
מה סטטיסטיקות היותר מבאסות (כמו נגד מכבי תל אביב) המאזן ,בטח בחוץ,מזעזע... רק 12 נצחונות? ולחשוב שקוזוך השיג שליש או רבע מהם בשנה וקצת....
תוצאה של שנים ארוכות שבהן מכבי חיפה היתה עדיפה עלינו כשבנוסף לכך בשנים הטובות שלנו, סמי היה כבשה שחורה...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

delta7 כתב:
30 ספטמבר 2025, 23:17
תוצאה של שנים ארוכות שבהן מכבי חיפה היתה עדיפה עלינו כשבנוסף לכך בשנים הטובות שלנו, סמי היה כבשה שחורה...

בול.
אני עוד זוכר איך חגגנו כל תיקו ביתי מולם...

ועד לפני עשור? גם המאזן הביתי מולם היה שלילי!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Gunr10 כתב:
30 ספטמבר 2025, 22:32
הצליח להשיג 3 נצחונות ששווים ל25% - רבע מהניצחונות שלנו מולם בחוץ, והכל בשנה+ שאנחנו מנצחים אותם בסמי עופר על ה0, 3 פעמים
מהבחינה הזאת מגיע לקוז'וך שאפו, שבר את קללת סמי עופר
אפילו עם ברק בכר לא הצלחנו להשיג יותר מניצחון חוץ אחד 1-0 שהם היו עם הרכב חסר משער של וואקמה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

דר אדום בנשמה כתב:
01 אוקטובר 2025, 13:03
אפילו עם ברק בכר לא הצלחנו להשיג יותר מניצחון חוץ אחד 1-0 שהם היו עם הרכב חסר משער של וואקמה

ששבר בצורת בת 20 שנה (13 נטו בקיזוז 7 שנות לאומית) מאז ה-0-1 בעונת הגביע ב-97 (לירון בסיס)

שלח תגובה