yossi כתב:
מליקסון גם ב"עונה רעה מאוד" היה שחקן טופ בליגה.
לא מובן לי איך לא מעט אנשים פה שולפים סכינים בכזו קלות והופכים אותו לאיזה שחקן עבר.
לא חושב שמישהו כאן לא מחכה לחזרה שלו ויותר מזה לראות את שיתוף הפעולה עם הברזילאי והפורטוגלי.
אבל עדיין,הוא חוזר ממכה לא פשוטה,לדעתי גם בהתחלה ישתדל להימנע ממגע מיותר ויהיה זהיר לכן צריך לעשות הכל בהדרגה.
אריק כתב:
אל תהיה דרמטי מדי עם הסכינים, לפעמים צריך להיצמד לעובדות ולשים בצד רגשות (גם לי זה קשה). שנה שעברה מליקסון היה רחוק מלהיות שחקן טופ בליגה. הלוואי ויתן תצוגות שיחזור אבל אין לי ציפיות ממנו ואני מתייחס אליו כבונוס.
חולק בעניין שחקן טופ, אבל לא זה הדיון כרגע.
את ההגדרה שלו כבונוס אני בהחלט מקבל.
פשוט שומע לא מעט אנשים שמפרישים אותו (לאו דווקא פה). זה פשוט חורה, לא ייאמן כמה הזיכרון של אוהדי כדורגל קצר.
קיום ממן השחקן הכי איכותי בקבוצה יחד עם נייגל וזוסואה, איך אפשר לוותר עליו בכזאת קלות ? ועוד בלי שאתם יודעים מה תקבלו ממליקסון ופאוליניו.
בינואק צריך להוציא את מרין וספורי להשאלות (רצוי בני יהודה) ולהשאר בהתקפה עם:
נייגל,שהר,מליקסון,פאוליני,זוסואה,ממן,זריהן
אחרי פיינורד הוא בעיקר צריך לסתום את הפה ולעבוד קשה.
עשה את זה יפה עד עכשיו אבל הנה נתן חצי משחק טוב וישר מרשה לעצמו לרוץ לתקשורת ולשחרר מסרים ואמירות מטופשות.
אדום זקן כתב:מה לא בסדר במה שאמר? שנותנים לו הוא מחזיר מאוד פשוט.
לא אמיתי כמה הסטיגמות שלכם על שחקנים הופכים אתכם עיוורים לחלוטין.
מה לא בסדר? שזה לא נכון.
היום היה לא רע, לא משהו יוצא דופן. ולפני זה לא זכורה לי אף הופעה יוצאת דופן שלו מאז מאי 2018.
שייתן רצף טוב ואז אולי ירשה לעצמו לדבר, ליצן
מחצית ראשונה נהדרת, אבל יש לו אוויר כרגע רק למחצית אחת.
במשפט בסוף מיותר מאד, הספיק כבר לשכוח את פיינורד ? למה לא לסתום את הפה ולהוכיח על המגרש בשבוע הבא?
Guevara כתב:מחצית ראשונה נהדרת, אבל יש לו אוויר כרגע רק למחצית אחת.
במשפט בסוף מיותר מאד, הספיק כבר לשכוח את פיינורד ? למה לא לסתום את הפה ולהוכיח על המגרש בשבוע הבא?
מקומם, עטר ויונתן כהן עשו פרצוף לאיביץ ויצאו מהסגל
ותאמינו לי לי שעטר בחור עם אגו לא פחות מחנן.
שונא את התחושה שכל אחד שטיפה עצוב נהיה רונאלדו
זה לא מכבד את הסמל שלנו
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 03 נובמבר 2019, 23:42, נערך פעם 1 בסך הכל.