שיווק הזוי - על הסרבול ברכישת חולצת הקבוצה
Re: שיווק הזוי - על הסרבול ברכישת חולצת הקבוצה
עושה רושם שראשי המועדון מתעקשים פעם אחר פעם אחר פעם לא לנצל בצורה מקסימלית את הפוטנציאל שיש כאן.
שבע שנים עברו ושום דבר מהותי לא השתנה ברמת השיווק והשירות לאוהדים.
פשוט מדהים לדפדף אחורה באתרי האוהדים ולראות מידי שנה את התלונות לגבי הנושא הזה, כמו גם לגבי נושא הפציעות והכושר, ולשאול לאן הולך הכסף.
שבע שנים עברו ושום דבר מהותי לא השתנה ברמת השיווק והשירות לאוהדים.
פשוט מדהים לדפדף אחורה באתרי האוהדים ולראות מידי שנה את התלונות לגבי הנושא הזה, כמו גם לגבי נושא הפציעות והכושר, ולשאול לאן הולך הכסף.
הפועל אני כבר משתגע
מוזר מאוד שכל האוהדים מודעים לבעיית השיווק שקיימת ואף אחד במועדון לא מזיז דבר.
הפוטנציאל קיים וצריך רק לדעת לנהל אותו כמו שצריך. לא הגיוני פשוט לא הגיוני שאין איש שיווק במשרה חלקית או מלאה.
אני מעוניין לרכוש צעיף רשמי מאז שאלונה הגיע למועדון ואני עדיין מחכה שיהיה אחד כזה.
אני לא חושב שצריכה להיות חנות מזכרות שכולה הפועל ב"ש. הדבר נוסה בעבר ופשוט לא צלח. אבל אין ספק שיש מספיק מקומות שניתן למכור בהם (בחנויות בעיר ובאתר האינטרנט של הקבוצה). חבל שאף אחד לא חושב שם.
הפוטנציאל קיים וצריך רק לדעת לנהל אותו כמו שצריך. לא הגיוני פשוט לא הגיוני שאין איש שיווק במשרה חלקית או מלאה.
אני מעוניין לרכוש צעיף רשמי מאז שאלונה הגיע למועדון ואני עדיין מחכה שיהיה אחד כזה.
אני לא חושב שצריכה להיות חנות מזכרות שכולה הפועל ב"ש. הדבר נוסה בעבר ופשוט לא צלח. אבל אין ספק שיש מספיק מקומות שניתן למכור בהם (בחנויות בעיר ובאתר האינטרנט של הקבוצה). חבל שאף אחד לא חושב שם.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
חטאתי, פשעתי...הכל נכון - אבל ככה? כולה חולצה של אליה, מה כבר ביקשתי....Amit M כתב:
זה העונש למי שברח

יותר מזה, חשבתי לתומי שאני רק אאסוף את החולצה בשישי...ואבקש ממישהו שיזמין לי וישלם עבורי (לא כולם כמוך, אוכלי חינם). אבל חייבים לבחור מידה, ואני לא באמת סגור על זה...
מה יותר פשוט מלבוא ל'אלוף הספורט' למדוד ולקנות? זה לא נשמע מסובך במיוחד.
פספוס...חבל
חח...
אתה צריך עוד כיפור ואז נסלח... אללה תחזור!
מה הבעייה?! למה לא דיברת איתי? קניתי גם לעדי פרץ 2 חולצות... אין בעיה עם מידה.. תיקח כמו כולנו XL..
L זה טיפה צמוד.
נדפיס לך גם באייכות כמו שחביב עיצב.
אתה צריך עוד כיפור ואז נסלח... אללה תחזור!
מה הבעייה?! למה לא דיברת איתי? קניתי גם לעדי פרץ 2 חולצות... אין בעיה עם מידה.. תיקח כמו כולנו XL..
L זה טיפה צמוד.
נדפיס לך גם באייכות כמו שחביב עיצב.

כאילו שחסרים לך חברים בבאר שבע שיעזרו לך בעניין.RedRock כתב:
חטאתי, פשעתי...הכל נכון - אבל ככה? כולה חולצה של אליה, מה כבר ביקשתי....![]()
יותר מזה, חשבתי לתומי שאני רק אאסוף את החולצה בשישי...ואבקש ממישהו שיזמין לי וישלם עבורי (לא כולם כמוך, אוכלי חינם). אבל חייבים לבחור מידה, ואני לא באמת סגור על זה...
מה יותר פשוט מלבוא ל'אלוף הספורט' למדוד ולקנות? זה לא נשמע מסובך במיוחד.
פספוס...חבל
הרסת אותנו.
[align=center]
GIFSoup[/align]

המועדון משווע לשינוי כזה, זה לא פחות מביזיון ההתנהלות הזו!המשוגע האדום כתב:רק להסתכל על הקבוצות הגדולות שיש להם באתר הרשמי חנות מזכרות עם כל כך הרבה פריטים מגוונים עושה לי רע חחחחח למה לא אצלנו !!!
הגיע הזמן לעלות רמה
חיפה
https://maccabi-haifafc.walla.co.il/?w=//2579285" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל ת"א
https://hapoelshop.co.il/" onclick="window.open(this.href);return false;
מכבי תל אביב
https://www.maccabi-tlv.co.il/iw/the-cl ... %99%D7%9D/" onclick="window.open(this.href);return false;
תראו איזה דברים מדהימים יש להם!

אני באמת לא מבין , להרבה אנשים כאן יש קשרים במועדון ואני משתגע לעזעזל , 7 שנים ואף אחד לא יכל להגיד לאלונה 1,2,3 ?!!!!

לא חייב להקים חנות אוהדים פיזית, אפשר להזמין מהאינטרנט, לחשוב על ליין מוצרים בסיסי, לעצב ויאללה קדימה, המועדון מפסיד כסף ולא מובן למה לא נעשה עם זה שום דבר.
כשילד יבוא לבית הספר עם תיק של הפועל באר שבע, ועל כל מכונית שנייה תהיה בובה של הפועל באר שבע הקבוצה תיצור הרבה יותר הזדהות.
ושוב, כמו מול בני יהודה, לא ברור לי איך אנחנו מצפים ל8000 צופים למשחק הקרוב, פשוט מחדל, אם למשחקים על הירידה מביאים 10 ויותר לא ברור לי איך בתקופה כל כך יפה שהקבוצה גורמת לנחת אנחנו מתבזים ככה.
כשילד יבוא לבית הספר עם תיק של הפועל באר שבע, ועל כל מכונית שנייה תהיה בובה של הפועל באר שבע הקבוצה תיצור הרבה יותר הזדהות.
ושוב, כמו מול בני יהודה, לא ברור לי איך אנחנו מצפים ל8000 צופים למשחק הקרוב, פשוט מחדל, אם למשחקים על הירידה מביאים 10 ויותר לא ברור לי איך בתקופה כל כך יפה שהקבוצה גורמת לנחת אנחנו מתבזים ככה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
דרך אגב, לפי מה שראיתי, ההדפס שעושים על החולצה באלוף הספורט הוא באיכות מאוד נמוכה. הבעיה שקשה עד בלתי אפשרי למצוא חנות בבאר שבע שתעשה הדפס איכותי.
לצערי, מאז שקניתי את חולצה ועד היום היא שוכבת בארון. מצד אחד רוצה לעשות עליה הדפס של המספר 10 עם השם של ברדה, מצד שני לא רוצה לעשות במקום שיהרוס את החולצה.
מתסכל.
לצערי, מאז שקניתי את חולצה ועד היום היא שוכבת בארון. מצד אחד רוצה לעשות עליה הדפס של המספר 10 עם השם של ברדה, מצד שני לא רוצה לעשות במקום שיהרוס את החולצה.
מתסכל.
מה עם החנות בעיר שכתבת עליה לפני כמה זמן?Sir Alex Ferguson כתב:דרך אגב, לפי מה שראיתי, ההדפס שעושים על החולצה באלוף הספורט הוא באיכות מאוד נמוכה. הבעיה שקשה עד בלתי אפשרי למצוא חנות בבאר שבע שתעשה הדפס איכותי.
מתסכל.
קניתי השבוע חולצה, די בניתי על החנות הזו.
אגב, היום כבר לא צריך לנסוע עד לאלוף הספורט כמו שראיתי בתגובות קודמות.
במשרדים בוסרמיל מקבלים את החולצה במקום, לראות מידות ולמדוד גם כן ניתן לפני הקנייה (די מוזר שזה לא מובן מאליו...).
- Sir Alex Ferguson
אבל כדי לקבל חולצה עם הדפס שוב צריך ללכת למקום אחר, כשבאלוף הספורט הדפס של המספר הוא בחינם אבל הדפס של השם זה בתוספת מחיר (כשהאיכות היא לא טובה לפי מה שראיתי).yossi כתב: מה עם החנות בעיר שכתבת עליה לפני כמה זמן?
קניתי השבוע חולצה, די בניתי על החנות הזו.
אגב, היום כבר לא צריך לנסוע עד לאלוף הספורט כמו שראיתי בתגובות קודמות.
במשרדים בוסרמיל מקבלים את החולצה במקום, לראות מידות ולמדוד גם כן ניתן לפני הקנייה (די מוזר שזה לא מובן מאליו...).
"ההוא עם החולצות" עשה רק חולצה אחת (לחביב אלבז, החולצה עם ההדפס הכי טוב שראיתי עד עכשיו) והפסיק.
באיזור של "ההוא עם החולצות" בעיר העתיקה יש את מיי מומנט (פשוט ממשיכים עם הכביש לכיוון הפינה החמה) שעושים הדפס, הבעיה היא שחלק מהחולצות אצלכם יצאו ככה:

וחלק ככה:

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
ממליץ לכל מי שבעניין לעשות את ההדפסה על החולצה בחנות בשם פונגו בתל אביב (אזור כיכר דיזנגוף).
לא זול, אבל מאוד מאוד איכותי (הרבה יותר מהצד הקדמי שנעשה ע"י המועדון\קאפה) ושירות מעולה!
האתר למעוניינים - https://www.pongoshirts.co.il/" onclick="window.open(this.href);return false;
לא זול, אבל מאוד מאוד איכותי (הרבה יותר מהצד הקדמי שנעשה ע"י המועדון\קאפה) ושירות מעולה!
האתר למעוניינים - https://www.pongoshirts.co.il/" onclick="window.open(this.href);return false;
אליק, יש להם את הגלופות של שני הצדדים שם?
- Sir Alex Ferguson
לא, רק צד אחד.
זה ההדפס שחביב אלבז הכין אם מישהו צריך בשביל להדפיס על החולצה (תבקשו שיעשו אחד על אחד):

זה ההדפס שחביב אלבז הכין אם מישהו צריך בשביל להדפיס על החולצה (תבקשו שיעשו אחד על אחד):
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
RedRock כתב:ממליץ לכל מי שבעניין לעשות את ההדפסה על החולצה בחנות בשם פונגו בתל אביב (אזור כיכר דיזנגוף).