אני מתבייש במועדון הזה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

Re: אני מתבייש במועדון הזה

שליחה על ידי maor20094 »

taltal כתב:צר לי להגיד אנחנו קהל רדום
שמתי לב שכל התגובות שלך הם נגד הקהל , נתערב שאתה לא מגיע למשחקים ? או שאולי יש לך בכלל קשר להנהלת המועדון ,

במקום להגיד כל הזמן הקהל רדום , הקהל ישן , צריך לחשוב על הסיבות , למה זה ככה ? למה אנחנו מביאים יותר קהל לליגה לאומית ולא לליגת העל ,
אולי זה הדרך שבה מתנהל המועדון ? אולי זה המחירים ? אולי זה החוסר שיווק והפירסום ? אולי זה חוסר ההצלחה ? אולי זה שלאוהדים נשבר , ואפילו מקום 2 לא מספק אותם ,
ומי יכול לנסות להעיר את המצב ? רק דוברת המועדון , הגיע הזמן שנעשה רעש ונבקש מהמועדון קצת יותר יחצנות למועדון , אם זה מהדבר הקטן ביותר ( בעיתון שבע השבוע פירסמו תמונה של כדורי כדורגל , אם חשבתם שהפועל באר שבע הייתה חלק מ " מכבי חיפה הפועל תל אביב מכבי תל אביב וביתר " אתם טועים , בעיתון שמייצג את הדרום ) ,
התפיסה פה היא של מועדון קטן וזה כנראה לא ישתנה עד שנשים לזה סוף ,
ציפורה היא אישה באמת מדהימה , אבל עם כל הכבוד היא לא עושה את העבודה שלה כמו שצריך .
תמונה

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

אתם הזויים פשוט הזויים והציפורה הזו עוד יותר.

ביום שתהיה אפשרות לאוהד הפועל ב"ש לקנות כרטיס למשחק בטלפון או באינטרנט, אז תדברו איתי על פינוק.
עזבו אותכם אתם לא יודעים על מה אתם מדברים, וסרמיל דוחה יתושים מרוב שהוא מגעיל.
אבא שלי , אח שלי, דוד שלי, חבר שלי + 3 אחים ואבא שלו, 3 חברים אוהדי ב"ש...כל אלו לא מוכנים להתקרב לאצטדיון המגעיל הזה בטח שכרטיס עולה להם 80 שקל ובטח שיש שידור בטלוויזיה.
יותר מזה יש כאן בפורום חבר שגר באשדוד ואפילו הוא לא מוכן להגיע למשחקים בוסרמיל מהידיעה שהוא הולך לשבת בשער 3(היה נגד עכו והיה נגד חיפה אז בבקשה לא לבלבל את השכל על נאמנות).
חיפה נהנת מאצטדיון ראוי, מכבי הפועל כנ"ל, בית"ר, פ"ת, אפילו עכו ואשדוד חויית הצפייה יותר נוחה.
וכל זה בלי לדבר על השיווק ההזוי ששואף ל-אפס.
תמונה

סמל אישי של משתמש
maor20094

שליחה על ידי maor20094 »

סתם לשם השוואה , מה יש בקבוצות אחרות ( 4 ה"גדולות" ) :

- אתר רציני ונורמלי עם חנות אוהדים הכוללת : " כדור , חולצה רשמית , מחזיק מפתחות , מוצרים לרכב , מוצרים לתינוק וילד , כיסאות , מגנים לאייפון מדבקות ואפילו מצעים למיטה , ועוד ) וזה דרך הזמנה באינטרנט !!!!!!!

- אפליקציה לאייפון ולאנדרויד , ככה כל אוהד יכול להיות זמין עם המועדון

- פרסומות ב ONE , SPORT5 ובכל אתר גדול

- אצטדיון נורמלי עם יציעים ושירותים ( מישהו אמר שירותים כימיים ? )

- אפשרות לקניית כרטיסים דרך האינטרנט

יש עוד סיבות והרבה מה ההבדל של השיווק בנינו לבין מועדונים גדולים בארץ , אם אנחנו רוצים לעשות שינוי תפיסתי , זה צריך להתחיל במועדון עצמו .
החולצות הרשמיות זה בושה שככה מייחצנים , שאתה צריך ללכת מחנות לחנות כדי לקבל חולצה שגם ככה שילמת עלייה מספיק ודי ויותר , מי ישלם לי על הדלק ? אולי ציפורה ?!
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

יש לי הרגשה שגם כשתפתח אפשרות להזמנת כרטיסים באינטרנט, עם העמלה של 15 ש״ח רק על דמי טיפול (כמו במכבי והפועל ת״א), והעמלה הכוללת תגיע ל-20+ ש״ח אז לא רבים יקפצו על המציאה.

אז ברור, יש הרבה דברים לשפר וללכת בהם קדימה, אך גם הקהל די מאכזב בחוסר ההיענות שלו ואני לא חושב שאפשר להתכחש לכך.

כל השירות לאוהד במדינת ישראל הוא תת-רמה ביחס לאירופה.
השינוי צריך להתחיל בנו כמועדון, כמו שנעשה במכבי ת״א (והיא די היחידה שהלכה קדימה), אך צריך גם לדרוש את השינוי בכלל הכדורגל בארץ ובראש ובראשונה, מההתאחדות לכדורגל.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אני מרגיש שלמועדון ולאוהדים מסוימים כאן יש איזושהי תפיסה עקומה, תפיסה של "שהאוהדים 'השרופים' יבואו ומי שלא, לא צריך אותו". אבל צריך להבין שלמועדון אמור להיות אינטרס עליון להרחיב כל הזמן את קהל האוהדים שלו. וזה דורש לעשות מאמץ ולנסות להביא גם אוהדים לא 'שרופים', אוהדים קצת פחות מחוברים שמבצעים מיוחדים וכד' יכולים לגרום להם לבוא, ואולי הם יהנו, יתחברו ויקנו כרטיס גם בשבוע הבא, במשחקים הבאים, ובשנה הבאה גם יקנו מנוי.

יחסי הגומלין לא אמורים להיות שהמועדון רק מעמיד קבוצה והקהל בא. זוהי חובתו של המועדון להעמיד קבוצה לרווחת האוהדים, זה אמור להיות מובן מאליו, על זה הוא מקבל כספי ציבור דרך הטוטו והעירייה. המועדונים הגדולים הם אלו שמבינים שהשקעה באוהדים משתלמת כלכלית ומקצועית לא פחות מההשקעה בקבוצה עצמה.

עריכה: יוסי, לגבי הכרטיסים זה מאוד משמעותי. יש המון אוהדים שלא גרים בעיר ורוצים לקנות כרטיס בלי להגיע עד ללונה טורס או לקניון. והם מוכנים להוסיף על כך כמה שקלים.
סתם דוגמה לעוד דרך שבה המועדון מפסיד אוהדים.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 28 אוקטובר 2013, 17:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

yossi כתב:יש לי הרגשה שגם כשתפתח אפשרות להזמנת כרטיסים באינטרנט, עם העמלה של 15 ש״ח רק על דמי טיפול (כמו במכבי והפועל ת״א), והעמלה הכוללת תגיע ל-20+ ש״ח אז לא רבים יקפצו על המציאה.

אז ברור, יש הרבה דברים לשפר וללכת בהם קדימה, אך גם הקהל די מאכזב בחוסר ההיענות שלו ואני לא חושב שאפשר להתכחש לכך.

כל השירות לאוהד במדינת ישראל הוא תת-רמה ביחס לאירופה.
השינוי צריך להתחיל בנו כמועדון, כמו שנעשה במכבי ת״א (והיא די היחידה שהלכה קדימה), אך צריך גם לדרוש את השינוי בכלל הכדורגל בארץ ובראש ובראשונה, מההתאחדות לכדורגל.
עזוב, זה שיש לך הרגשה זה טוב ויפה- אבל אלו הדברים הקטנים שמרחיבים את קהל האוהדים שלנו !
וגם דרך הדברים שלך אפשר להבין שמשהו פה לא בסדר.

ביום שיהיה אצטדיון חדש ומערך שיווק הולם ...אנחנו נמלא את האצטדיון כל משחק. חותם על כך !!
עד אז.. המועדון צריך להשתפר איפה שאפשר (רכישה מקוונת \בטלפון של כרטיסים ואביזרים של הקבוצה, פרסום, הוזלת מחירים).
תמונה

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

ב"ש יביאו גג 8000, עם שערים 2, 5, ן-6 מלאים, ובקושי ב-3 ו-4, כמעט כמו נגד הפועל ת"א, מכב ת"א לטעמי ימלאו לפחות 2 יציעים, ואם לומר את האמת הם עושים יותר רעש מאיתנו, גם בהפסד שלהם אצלנו אשתקד, אני זוכר שקהל שלהם עשה רעש יותר משערים 2 ו-5.

שיווק הוא דבר חשוב מאוד בקבוצה שרוצה לקדם את העידוד לקבוצה, דבר שמביא ערך מוסף, למרות זאת, הקבוצה בפתיחת עונה נפלאה, שיותר מחודש אנחנו בצמרת הגבוהה, ולא מגיעים יותר מדי אוהדים.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לא מגיעים יותר מדי אוהדים בגלל השיווק.
אני אפתח בדוגמא ואסביר אחר כך.
אני גר בתל אביב ועובד באשדוד, אין לי אפשרות להגיע לב'ש באמצע שבוע ולונה טורס סגור בשבת. אני כנראה, לצערי, לא אגיע למשחק בשני פשוט כי אין לי איך להבטיח שיהיה לי כרטיס. אם הייתה מכירה באינטרנט, הייתי מגיע בודאות. לעומת זאת לכל משחק חוץ אני מגיע, פשוט כי אני יכול להזמין באינטרנט או לדעת בודאות שאגיע למגרש ויהיו לי כרטיסים שם.

שיווק זה לא רק כדי להביא אוהדים קיימים שכבר נתפשו בחיידק, זה גם ובעיקר כדי לייצר אוהדים חדשים. ילדים שעוד לא היו במשחק, אנשים שאבדה להם התשוקה, אנשים שאוהבים כדורגל ולא מחוברים לקבוצה.
שיווק לא מתחיל ונגמר בפרסום בשלטי חוצות, הוא עובר גם ליצירת באז ברדיו המקומי, לאפשרות לילדים עד גיל 13 להכנס חינם בחולצה אדומה, זה ממשיך לארגון אוטובוסים מיוחדים לבתי ספר כולל כרטיסים, זה הולך עד חלוקת כרטיסים בימי שישי לבתי ספר, וזה גם לעשות תחרויות נושאות פרסים בין אוהדים. ועוד אלף ואחד דברים שלא חשבתי עליהם.
זה הכל דברים שהיו פה בעבר והיום כבר לא.
מועדון כדורגל לא יכול להרשות לעצמו לנוח על זרי הדפנה ולצפות שקהל האוהדים יגדל מעצמו.

ועוד מילה על הדוברת לכאורה, מאז פתיחת העונה היא עסוקה בלקדם את האג'נדה שלה ובלדחוף את עצמה לעירייה, מצטער זה לא מביא אוהדים. יש תחושה שבגלל שהיא ואלונה חברות אלונה לא רואה מה שכל אוהד מהשורה רואה וזה שאין שום עבודת יחצ מכל סוג שהוא במועדון.

איפה איל חטב ואיפה היא...

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

בשתי מילים : קהל פח.
בשלוש מילים: קהל פח ובכיין.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

לגבי החולצות , אני חייב לציין שבאופן אישי אין לי זמן להתעסק בכל הסידורים של הרכישות של החולצה הרשמית.
במידה והיה אתר נחמד , שנותן אפשרות לרכוש חולצה עם מספר ושם (ומשלוח בדואר ) , הייתי מזמין חולצה.

ואני בטוח שיש כמוני עוד הרבה מאוד אוהדים.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

אביב כתב:בשתי מילים : קהל פח.
איכס, אוהדים כמוך בא לי להקיא עליהם.
שנים הקבוצה שלך שווה לפח שנים(!!!!) ואתה בא בטענות לקהל?!?!?!
אחרי עשור סוף סוף יש פתיחת עונה טובה מה אתה מצפה שתוך חודשיים שלושה תחזיר רבבות אוהדים למגרשים?!
ואיך בדיוק תחזיר אותם שאתה קורא להם פח?! באמצעות השיווק האדיר שיש לך פה או בזכות המתקן המפואר שיש לנו?!

אוהדים כמוך הם פח תתבייש .
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מועדון בושה לא עושים כלום כדי למשוך אוהדים למגרשים לא יהיה לנו דור המשך של אוהדים ככה לא נרחיב את מעגל האוהדים שלנו וזה כי במועדון חושבים שאנחנו ריאל מדריד עם 9 גביעי אירופה ,זה שי!
תמונה

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

אביב כתב:בשתי מילים : קהל פח.
בארבע מילים: בוא לפה יש פריקסה
נערך לאחרונה על ידי Amit M ב 29 אוקטובר 2013, 08:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
:דופק את הראש בקיר:

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

Amit M כתב:
בארבע מילים: בוא לפי יש פריקסה
רק אנטריקוט הוא אוכל העסקן הזה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
maor20094