אני חושב שכדאי לדחות את כל הדיונים על כמות הקהל ונושא השיווק לאחר שנעבור לאיצטדיון החדש. הרבה מאוד אנשים לא מגיעים למשחקים אך ורק בגלל וסרמיל. האיצטדיון הזה פשוט נמאס, חווית הצפייה נוראית, הצפיפות בכניסות וכו' פשוט מרחיקים כמות גדולה של אוהדים ואוהדים פוטנציאלים.
וכשיש לך מתקן כל כך נוראי, אני לא מאמין שאפשר לשווק אותו בצורה כל כך טובה, מה גם שעד העונה הנוכחית לא הייתה הצלחה מקצועית בלשון המעטה.
הסיכוי היחיד שלנו להחזיר את הקהל הרדום, את האוהדים שאבדו ואוהדים חדשים נוספים - זה רק לאחר מעבר לאיצטדיון החדש. אז המועדון יהיה חייב איש שיווק רציני.
אני לא מבין את הטענות לקהל
- red ultras
Re: אני לא מבין את הטענות לקהל
גם בחלק השני אין לנו וויכוח.אביב כתב:בוא נעשה הפרדה -
יש נושא אחד שקוראים לו שיווק ואין לנו מחלוקת עליו. יש לעשות יותר.
נושא אחר הוא התנהגות הקהל בדרישות מהקבוצה ברמה המקצועית ומהמועדון ברמה הניהולית. איך אמר כאן מישהו - יש כאלה שעד שלא יעשו כרטיס בעשרה שקלים לא יבואו. ואם הקבוצה תעשה תיקו ותהיה מקום שני עם הפתיחה הטובה בתולדותיה עדיין ימצא על מה להתלונן. די ! נמאס מאוהדים כאלה ! האנרגיות האלה מגיעות ליציע, לדשא ולמשרדי המועדון.
תנו ליהנות מהמשחק. עד שיש עונה כל כך יפה גם את זה מקלקלים.
מזלנו שגליינור פלט לא קורא תגובות של אוהדים שקראו לכושי לחזור לאיפה שהוא בא.
הטענות שלי אגב לא מופנות אליך באופן אישי.
יכול להיות שהייתי צריך להתנסח אחרת בכותרת כי אני לא מדבר על איכות הקהל אלא על הכמות.. זה שיש אנשים ששורקים בוז אחרי יום אחד רע וזה שיש כפיות טובה בקרב הרבה אנשים זה נכון אבל זו לא מהות הנושא וכבר כתבתי את זה כמה פעמים.
אני מדבר על מינוף הקבוצה בעונה הטובה מזה שנים רבות כדי למלא את האצטדיון.
- red ultras
לא קונה את זה אחי אנחנו בוסרמיל כבר 200 שנה אנשים באו ובאים פשוט לא עושים מספיק להביא אותם עם כל הפיתויים שיש היום. הגישה לא נכונה ובאצטדיון החדש נגיד ״מתקן כזה ואוהדים לא באים?״ צריך להתחיל לפעול מעכשיו כי באצטדיון של 16 אלף צופים זה ייראה הרבה יותר גרועCrazyRed7 כתב:אני חושב שכדאי לדחות את כל הדיונים על כמות הקהל ונושא השיווק לאחר שנעבור לאיצטדיון החדש. הרבה מאוד אנשים לא מגיעים למשחקים אך ורק בגלל וסרמיל. האיצטדיון הזה פשוט נמאס, חווית הצפייה נוראית, הצפיפות בכניסות וכו' פשוט מרחיקים כמות גדולה של אוהדים ואוהדים פוטנציאלים.
וכשיש לך מתקן כל כך נוראי, אני לא מאמין שאפשר לשווק אותו בצורה כל כך טובה, מה גם שעד העונה הנוכחית לא הייתה הצלחה מקצועית בלשון המעטה.
הסיכוי היחיד שלנו להחזיר את הקהל הרדום, את האוהדים שאבדו ואוהדים חדשים נוספים - זה רק לאחר מעבר לאיצטדיון החדש. אז המועדון יהיה חייב איש שיווק רציני.
מה זה לא קונה?זה לא משהו שהמצאתי, כל אחד פה יגיד שהוא מכיר לא מעט אנשים שלא מגיעים בגלל האיצטדיון.red ultras כתב: לא קונה את זה אחי אנחנו בוסרמיל כבר 200 שנה אנשים באו ובאים פשוט לא עושים מספיק להביא אותם עם כל הפיתויים שיש היום. הגישה לא נכונה ובאצטדיון החדש נגיד ״מתקן כזה ואוהדים לא באים?״ צריך להתחיל לפעול מעכשיו כי באצטדיון של 16 אלף צופים זה ייראה הרבה יותר גרוע
נכון, מחירי הכרטיסים(לא רק פה, בכל הארץ) לא תורמים אבל כשיש מתקן ראוי וקבוצה ראויה - הקהל יגיע גם ב80 שקלים.
בשאר הקבוצות שחנכו איצטדיון חדש - כמות הקהל עלתה ולא במעט. מאמין שאיצטדיון חדש יעיר קצת את הקהל. יחד עם זאת כמובן שצריך שיווק נורמלי.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. האווירה בשבת הייתה רעה קודם כל בגלל הגוש המעודד או לפחות מה שהיה אמור להיות הגוש המעודד. יותר מידי אוהדים שכן מגיעים למשחקים, וכן מגיעים לשער 5, מגיעים בשביל ה"פוזה" ולהיות בשער של השרופים מבלי שהם באמת מעודדים ודוחפים את הקבוצה.
כשהגוש המעודד חלש, גם התמיכה בקבוצה חלשה וגם נפתח פתח לקומץ הרקוב (שתמיד היה ותמיד יהיה) להרים את ראשו.
2. כדורגל, בטח בשנת 2013 כשיש אלף ואחד אלטרנטיבות להפועל באר שבע, רובם איכותיות הרבה יותר, זולות הרבה יותר, ולא מצריכות את האוהד הממוצע לקום מהספה בבית, צריך להיות מהנה.
המשחק מול רמת השרון לא היה מהנה. למעשה, הוא היה מזעזע ומדכא מבחינת איכות הכדורגל.
אז אני לא שרקתי בוז ואף עודדתי את השחקנים שהגיעו בסוף המשחק, אבל אפשר להבין למה אדם ששילם 80 שקל וקיבל משחק משמים מחליט להביע את המחאה שלו בסוף המשחק.
3. במקרה הייתי בברצלונה השבוע, הקבוצה הכי מצליחה באירופה בעשר השנים האחרונות למי ששכח, ואפילו שם מבינים את חשיבות השיווק כשבכל פינה בעיר יש חנות שמוכרת כרטיסים למשחק ביחד עם פרסום נרחב.
4. באופן אישי, אני חושב שאסור לפספס שום משחק העונה. ההרגשה שלי היא שזאת הולכת להיות עונה די נדירה במונחים שלנו, עונה של המון חוויות והמון כיף ולכן אני באופן אישי עושה את רוב המאמצים כדי להגיע לכל משחק עד סוף העונה.
עם זאת, אני, ואתם, זאת לא דוגמא טובה. אנחנו מאלה שעושים מנוי/מגיעים למשחקים באופן קבוע ונגיע לא משנה מה. השיווק צריך להיות מופנה לכל היתר, לא רק למבוגרים שלא בטוחים אם לבוא, אלא גם לדור העתיד כדי שנרוויח אותו בהמשך.
כשהגוש המעודד חלש, גם התמיכה בקבוצה חלשה וגם נפתח פתח לקומץ הרקוב (שתמיד היה ותמיד יהיה) להרים את ראשו.
2. כדורגל, בטח בשנת 2013 כשיש אלף ואחד אלטרנטיבות להפועל באר שבע, רובם איכותיות הרבה יותר, זולות הרבה יותר, ולא מצריכות את האוהד הממוצע לקום מהספה בבית, צריך להיות מהנה.
המשחק מול רמת השרון לא היה מהנה. למעשה, הוא היה מזעזע ומדכא מבחינת איכות הכדורגל.
אז אני לא שרקתי בוז ואף עודדתי את השחקנים שהגיעו בסוף המשחק, אבל אפשר להבין למה אדם ששילם 80 שקל וקיבל משחק משמים מחליט להביע את המחאה שלו בסוף המשחק.
3. במקרה הייתי בברצלונה השבוע, הקבוצה הכי מצליחה באירופה בעשר השנים האחרונות למי ששכח, ואפילו שם מבינים את חשיבות השיווק כשבכל פינה בעיר יש חנות שמוכרת כרטיסים למשחק ביחד עם פרסום נרחב.
4. באופן אישי, אני חושב שאסור לפספס שום משחק העונה. ההרגשה שלי היא שזאת הולכת להיות עונה די נדירה במונחים שלנו, עונה של המון חוויות והמון כיף ולכן אני באופן אישי עושה את רוב המאמצים כדי להגיע לכל משחק עד סוף העונה.
עם זאת, אני, ואתם, זאת לא דוגמא טובה. אנחנו מאלה שעושים מנוי/מגיעים למשחקים באופן קבוע ונגיע לא משנה מה. השיווק צריך להיות מופנה לכל היתר, לא רק למבוגרים שלא בטוחים אם לבוא, אלא גם לדור העתיד כדי שנרוויח אותו בהמשך.
נכון שוסרמיל פח.CrazyRed7 כתב: מה זה לא קונה?זה לא משהו שהמצאתי, כל אחד פה יגיד שהוא מכיר לא מעט אנשים שלא מגיעים בגלל האיצטדיון.
נכון, מחירי הכרטיסים(לא רק פה, בכל הארץ) לא תורמים אבל כשיש מתקן ראוי וקבוצה ראויה - הקהל יגיע גם ב80 שקלים.
בשאר הקבוצות שחנכו איצטדיון חדש - כמות הקהל עלתה ולא במעט. מאמין שאיצטדיון חדש יעיר קצת את הקהל. יחד עם זאת כמובן שצריך שיווק נורמלי.
אני יכול להבטיח לך שהתירוצים של האנשים לגבי האיצטדיון הוא בדוי, רוב האנשים האלה כשיהיה איצטדיון חדש ימצאו תירוץ אחר למה לא..
הקהל שלנו אוהב דם, וכשיש דם הוא מגיע.
לא מאשים אותם, הם רגילים לאכזבות. פתאום כשטוב ואין את הפחד כולם שאננים. לקראת סוף העונה נראה את וסרמיל מלא אם נתמודד על תואר כלשהו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אלדר, אני לא מסכים.
איצטדיון חדש שווה, לפחות בשנתיים הראשונות שלו, עוד 2000-2500 צופים לפחות מידי משחק.
איצטדיון חדש שווה, לפחות בשנתיים הראשונות שלו, עוד 2000-2500 צופים לפחות מידי משחק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!