תומר סויסה[3]
Re: תומר סויסה[3]
סויסה כושר מהספסל ועושה את זה מצויין בנתיים גבאי עדיין מתאים לשיטה שלנו יותר מסוויסה פלט בנתיים רע מאוד אבל אני מאמין שהוא עוד יביא נקודות מה שיותר עיצבן אותי במשחק היום זה הכמעט הרחקה שלו עם התקרית עם אושרי רואש והשטות הזאת שהוא עזב תכדור ליד הקרן ,זה שי !

חד כמו סכין , איזה יופי תומר.
ה A של אלישע מהספסל , סיומת אדירה !
ה A של אלישע מהספסל , סיומת אדירה !
סוויסה ממש ממש טוב ל20 דקות אחרי חילוף. שהוא פותח הוא נוראי, כי הכושר הגופני ברמה של ליגה תאילנדית.
לא עמד למבחן.zivmay כתב:שהוא פותח הוא נוראי, כי הכושר הגופני ברמה של ליגה תאילנדית.
בעונה שעברה בסיבוב הראשון שהיה כשיר הוכיח אחרת.
קבוצה שרצה בצמרת חייבת את האס שבא מהספסל,במקרה שלנו זה סוויסה וזה צריך להישאר כך,הוא רעב, הוא רוצה להצליח,יש הרבה מאוד מקרים בעבר על שחקנים שקמו מהספסל ונתנו את האקס פקטור,לותיקים יותר אזכיר את נתי עזריה,איוון גצקו ואפילו אורן ניסים ושלום תקווה בעונות האליפות של הפועל חיפה והפועל ת"א.
אני לא מאמין בדבר הזה אס מהספסל.
סוויסה כרגע ראוי להרכב הפותח יותר מדובב גבאי ואני לא רואה שום סיבה לא לתת לו לפתוח מול רעננה.
אני אבין לחלוטין אם תרד לו המוטיבציה אם לא יפתח מול רעננה.
סוויסה כרגע ראוי להרכב הפותח יותר מדובב גבאי ואני לא רואה שום סיבה לא לתת לו לפתוח מול רעננה.
אני אבין לחלוטין אם תרד לו המוטיבציה אם לא יפתח מול רעננה.
דבר ראשון גבאי נתן לעצמו אוויר לנשימה עם הגול הזה ואלישע יהיה צפוי לפתוח איתו שוב
אני דווקא חושב שפלט יכול לפתוח במקומו, וסויסה ישאר כמו שהוא ג'וקר מהספסל כמו שאמרו לפני, זה עובד מצוין.
חסר לנו נוכחות ברחבה ועוד שחקן שידע לשחק עם הגב ויניע כדור ופלט יכול להיות הפתרון
אהבתי שהוא אגרסיבי ונכנס בשחקן ההוא, לא פראייר בכלל. רק שיבקיע כדי שיהיה לגיטמציה לתת לו לפתוח..
אני דווקא חושב שפלט יכול לפתוח במקומו, וסויסה ישאר כמו שהוא ג'וקר מהספסל כמו שאמרו לפני, זה עובד מצוין.
חסר לנו נוכחות ברחבה ועוד שחקן שידע לשחק עם הגב ויניע כדור ופלט יכול להיות הפתרון
אהבתי שהוא אגרסיבי ונכנס בשחקן ההוא, לא פראייר בכלל. רק שיבקיע כדי שיהיה לגיטמציה לתת לו לפתוח..
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
שובל אנחנו משחקים עם חלוץ חוד אחד, לא צמד......למי פלט יוריד כדורים? למי ישחק עם הגב, החלוץ הבודד במערך שלנו צריך להבקיע גולים כאשר נאסר, ברדה ובוזגלו עוזרים לו לעשות זאת
המערך שלנו בנוי בצורה כזו שיש לך את הקישור, יש לך את הקיצוניים, יש לך את ברדה שהוא חופשי ויש לך את המספר 9 שהתפקיד שלו זה לתת את הגולים - לא להוריד כדור, לא להחזיק את הכדור למעלה ולא לשחק עם הגב, לא במערך הזה; התפקיד שלו הוא לתת גולים...וסוויסה עושה את זה עד כה יותר טוב מגבאי, ולכן הוא צריך לפתוח.
המערך שלנו בנוי בצורה כזו שיש לך את הקישור, יש לך את הקיצוניים, יש לך את ברדה שהוא חופשי ויש לך את המספר 9 שהתפקיד שלו זה לתת את הגולים - לא להוריד כדור, לא להחזיק את הכדור למעלה ולא לשחק עם הגב, לא במערך הזה; התפקיד שלו הוא לתת גולים...וסוויסה עושה את זה עד כה יותר טוב מגבאי, ולכן הוא צריך לפתוח.
לא מסכים עם האמירה, ברדה הוא לא קשר חופשי אלא חלוץ חופשי. זה שהוא יורד לסגור קשר אחורי מראה את הלחימה והמנהיגות שלו וכמובן הטקטיקה של אלישע יוצאת לפעולה כאשר 4-2-4 בהתקפה ו4-2-3-1 בהגנה.nir767676 כתב:שובל אנחנו משחקים עם חלוץ חוד אחד, לא צמד......למי פלט יוריד כדורים? למי ישחק עם הגב, החלוץ הבודד במערך שלנו צריך להבקיע גולים כאשר נאסר, ברדה ובוזגלו עוזרים לו לעשות זאת
הרבה פעמים ברדה משחק עם הגב לשער, או אפילו תראה את המשחק וגבאי שיחק עם הגב לשער(לא היה כל כך אפקטיבי אבל) ומסרו לכל מי שבא לקבל את הכדור.
כמעט כל המשחק רואים את ברדה(בגלל שאין מישהו אחר) מקבל את הכדור עם הגב לשער, אנחנו חייבים חלוץ חוד שיוריד ממנו את הלחץ ויתן לו ללכת עם הפנים לשער, שם הוא הרבה יותר מסוכן ויצירתי. גבאי למרות שנותן שערים לא תורם להנעת הכדור ולא יוצר מצבים, זה משגע. על סוויסה אני לא יכול להגיד מילה כי עוד לא פתח כחלוץ, אבל כשחקן קלאץ מהספסל היה מעולה עד כה, הבטיח לנו הרבה ניצחונות.
אני מדבר על נוכחות ברחבה,כקבוצה שעולה עם 2 מגנים ומשחקת עם אגפים, חייבים את זה- מתי גבאי נוגח או מקדים שחקן ברחבה לא במצב נייח?אפילו לברדה אין עדיין שער בנגיחה כי שומרים עליו כל כך צמוד זה לא קורה לנו וחייבים לשפר את האספקט הזה,פלט יכול לשחרר את ברדה בקטע הזה ואז ברדה "מתגנב" ומגיע למאזני שערים טובים כמו שעשה בגנק.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
שובל, סויסה פתח נגד ק״ש והיה נראה רע מאד. לדעתי סויסה בכושר טוב יותר מגבאי אבל השאלה אם צריך להחליף מתכון שהולך פנטסטי ? ואמנם דובב מחמיצין לא קטן אבל עושה המון עבודה שחורה מושגי את הבלמים כי הוא מהיר! כאב ראש לאלישע.
- ForeverRed
לא יודע אם סוויסה צריך לפתוח כי כמו שאמרת וגם אומרת הקלישאה הרכב מנצח לא מחליפים, אבל חובה לדייק - סוויסה שיחק נגד קרית שמונה כקשרgate5 כתב:שובל, סויסה פתח נגד ק״ש והיה נראה רע מאד. לדעתי סויסה בכושר טוב יותר מגבאי אבל השאלה אם צריך להחליף מתכון שהולך פנטסטי ? ואמנם דובב מחמיצין לא קטן אבל עושה המון עבודה שחורה מושגי את הבלמים כי הוא מהיר! כאב ראש לאלישע.
ולא כחלוץ וגם נקלע ליום רע של הקבוצה. כשיפתח בהרכב וישחק בתפקיד המקורי שלו - אז נוכל לשפוט ברצינות.
1. לפני שמזלזלים בפלט, חשוב לזכור שהוא הגיע לבאר שבע בהמלצת ברדה שראה דבר או שתיים בכדורגל ומבין כדורגל לא פחות מאף אחד כאן, לפעמיים לוקח זמן לדברים להתחבר...
2. חשוב לזכור שכל הגולים של סוויסה היו גולים של גארבז טיים והוא לא הביא שום שינוי במשחק של הקבוצה למעט הסטטיסטיקה האישית שלו.
גבאי ימשיך לפתוח כי הוא עובד קשה, הוא נלחם, יש לו תיאום מצוין עם שאר שחקני ההתקפה, כי הוא עושה תנועה ומפנה לשחקנים שטחים, כי הוא הבקיע שתי גולים סופר חושבים והכי חשוב כי זה פשוט עובד מצוין וחבל לגעת במשהו שעובד כל כך טוב.
2. חשוב לזכור שכל הגולים של סוויסה היו גולים של גארבז טיים והוא לא הביא שום שינוי במשחק של הקבוצה למעט הסטטיסטיקה האישית שלו.
גבאי ימשיך לפתוח כי הוא עובד קשה, הוא נלחם, יש לו תיאום מצוין עם שאר שחקני ההתקפה, כי הוא עושה תנועה ומפנה לשחקנים שטחים, כי הוא הבקיע שתי גולים סופר חושבים והכי חשוב כי זה פשוט עובד מצוין וחבל לגעת במשהו שעובד כל כך טוב.