דג'אני היה חלש ביותר וגרפ לי להבין למה הוא חילוף שלישי אצל אלישע. כל כך רך בגישה שלו לכדורים, כל כך לוזר כשהוא ניגש לכל קרב עם שחקן יריב שאתה יודע שהוא יפסיד לפני עוד שמישהו מהם נגע בכדור.
זינו היה תענוג היה.
פאיו וסואאס מדהימים גם הןבר היה טוב ועשה הרבה מאוד עבודה שקטה.
אג'ידה ענק!
משחק באמת מעולה... של כולם.
לפעמים התוצאה היא לא הכל, לראייה מעדיף את הנצחון הזה פי שלוש מאשר ה 4-0 על אותה סכנין בחוץ...
מעל כולם צמד הבלמים(שקינחו בצמד שערים) גם גל אראלו תורג׳מן היו במשחק טוב
dardasmiley כתב:דג'אני היה חלש ביותר וגרפ לי להבין למה הוא חילוף שלישי אצל אלישע. כל כך רך בגישה שלו לכדורים, כל כך לוזר כשהוא ניגש לכל קרב עם שחקן יריב שאתה יודע שהוא יפסיד לפני עוד שמישהו מהם נגע בכדור.
זינו היה תענוג היה.
פאיו וסואאס מדהימים גם הןבר היה טוב ועשה הרבה מאוד עבודה שקטה.
אג'ידה ענק!
מ?ה? חלש?? איך? חילק כדורים נהדר והפגין שליטה מעולה בכדור. היו 2 מצבים שאני זוכר שהוא הפסיד קרב מראש, אבל היו לו הרבה מאוד פעולות טובות.
אחרי תקופה לא קצרה סוף סוף קיבלנו את הקבוצה ביכולת טובה. אמרתי שההרחקה של פלט לא בהכרח תהיה לרעתנו ולשמחתי חזרנו
היום למשחק המהיר שאפיין אותנו בתחילת העונה. בדקות הראשונות המשחק היה קצת תקוע ונראה שהשחקנים פשוט התרגלו לבעוט כדורים
לכיוונו של פלט ולקוות לטוב. לאחר מכן זה השתחרר וקיבלנו משחק מצוין. גבאי עלה רעב מאוד, כחלוץ הוא מביא לידיי ביטוי את היכולות שלו
בצורה הרבה יותר טובה. ברדה במשחק הטוב ביותר שלו בתקופה האחרונה, למרות ההחמצות המעצבנות. כולם היו טובים היום, אפילו בן
תורג'מן. עכשיו להמשיך את היכולת הזו לקראת שני המשחקים הכי חשובים שלנו העונה.
מילה טובה גם לאלישע... אומרים מקובע? עשה שינויים(גם אם מאולצים) אומרים חילופים מהבית? מוכיח אחרת... כל הכבוד גם בלי פלט ובלי ה 4-2-4 המושמץ שכולם טענו שעלו על השיטה ולמדו לשחק נגדנו... ידע לשנות ולהתאים עצמו...
אלדר כתב:לוטם היה ענק באגף היום
זה היה נראה כאילו הוא ואילוז תוכנתו לשחק ביחד.. הבנה עיוורת
אתה כל כך צודק! אבל למה למען השם הוא החליף אותו?! שחקן צעיר,כוחו במותניו יכול לרוץ 200 דקות רצוף ועדיין יהיה חילוף ראשון בלי קשר ליכולת! יש גביע ושחקנים אחרים שיכולים וצריכים לנוח ! בקיצור, לוטם ז׳ינו שחקן גדול! כיף שיש כזה שחקן בית!
השיטה עם שלושה קשרים: שיטה הרבה יותר מאוזנת - אני חושב שארבעה חלוצים מיצתה את עצמה ובעיקר למדו אותנו ולכן היא הרבה פחות אפקטיבית.
ראינו בשבת שמרכז המגרש הפסיק להיות שטח הפקר וגם הספקת הכדורים להתקפה הייתה פשוט מצויינת.
כמו כן הורדת הנטל מגל אראל להחזיק עם הובר כל כך הרבה שטח נתנה לכל שלושת הקשרים אפשרות לתרום להתקפה. גם זינו (בעיקר מחצית הראשונה) גם הובר וגם אראל.
נגד מכבי חייבים להמשיך ככה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לא יודע, אני לא בטוח שמה שהספיק נגד סכנין יספיק נגד מכבי. בתחילת המשחק אתמול הקבוצה התקשתה מאוד לצאת קדימה. השילוב
בין לוטם לאילוז היה מעניין, אבל כשזה מגיע לשטחים הקריטיים בהתקפה אז ללוטם חסרה יכולת דריבל והגבהת כדור. בנוסף בהרבה מקרים
לוטם ברח לכיוון האמצע ולא השאיר לאילוז אופציות מסירה. נכון שבהמשך זה השתפר אבל זה גם הרבה בגלל היתרון המוקדם שהכריח
את סכנין לנסות לצאת קדימה. זה אומר ששוב כל העומס ההתקפי נופל על בוזגלו. אם אני מבין את זה אז גם סוזה בטוח מבין את זה. ורק
להזכיר לכם, אנחנו חייבים להגיע לבלומפילד במטרה לנצח.
ForeverRed כתב:לא יודע, אני לא בטוח שמה שהספיק נגד סכנין יספיק נגד מכבי. בתחילת המשחק אתמול הקבוצה התקשתה מאוד לצאת קדימה. השילוב
בין לוטם לאילוז היה מעניין, אבל כשזה מגיע לשטחים הקריטיים בהתקפה אז ללוטם חסרה יכולת דריבל והגבהת כדור. בנוסף בהרבה מקרים
לוטם ברח לכיוון האמצע ולא השאיר לאילוז אופציות מסירה. נכון שבהמשך זה השתפר אבל זה גם הרבה בגלל היתרון המוקדם שהכריח
את סכנין לנסות לצאת קדימה. זה אומר ששוב כל העומס ההתקפי נופל על בוזגלו. אם אני מבין את זה אז גם סוזה בטוח מבין את זה. ורק
להזכיר לכם, אנחנו חייבים להגיע לבלומפילד במטרה לנצח.
הדבר הכי חכם שאפשר לעשות זה לשחק עם ברדה כנף(מהיר, דריבל, ועוזר למגנים ) בנוסף לבוזגלו כשפלט חלוץ חוד.
אראל והובר מאחורה כשזינו/דגאני תומכים בהם הגנתית ועוזרים בהתקפה.