sumsum כתב:אלישע אני פונה אליך, למד ממה שקרה בעונה שעברה שהיה נדמה שמאמצע העונה 'ניתקו את הקבוצה שלך מהחשמל' כך נראינו אתמול, חילופים מהבית, אותה שבלוניות שמשעממת אפילו את השחקנים שנראו כבויים, עייפים ובעיקר אפאטיים.
מיותר לציין ששוב מאמן עושה לך "מט" במשחק וזה קל ברגע שאתה לא עושה התאמות ליריב / מגיב במהלך משחק עם שינויי תפקוד/מקום/שיטה
אולי נגוון? אולי נשים את ברדה באגף ובוזי באמצע אפילו לכמה דקות? אולי נשחק עם 3 אחוריים באמצע ונשחק 4-3-3 ? בטח עם גבאי בהרכב
בקיצור ת-ת-ע-ו-ר-ר! אתה מזכיר את אותו אלישע שאיבד 14 הפרש בתחילת הפליאוף ואיבד אליפות וגביע.
נקודה לעונה הבאה, הצוות הרפואי/שיקומי/פיזיותרפי של הקבוצה צריך להיות מוחלף מהראשון עד האחרון, לא יכול להיות שאופיר נפצע וברור שסיבב את הברך והפיזיותרפיסט (אלכס) נותן לו להכנס למשחק! וגם השיקום אצלנו אורכים יותר מדי לכל הדיעות לסוג הפציעות שמדווחות בתקשורת.
הטעות היחידה של אלישע אתמול הייתה שהוא לא חיכה עם החילוף של דג'אני לחילופים של רב"ש, כי אם הוא היה מחכה קצת אולי הוא היה יכול להכניס את נסאר במקום את פלט או אפילו במקום ז'ינו ואז היינו יכולים אולי אפילו להגיע למצב של משחק הרבה יותר מעניין שהיה מתאים לנו עם התקפות מעבר, אבל אלישע החליט להתחכם ושלח את דג'אני למערכה והוא טעה פה בדיוק כמו שהוא טעה במשחק מול הפועל עכו, זה לא שהייתה לו טעות של משחק כמו מול מכבי שהוא אפילו לא הגיב מהר ואם הוא היה עושה את זה אולי היינו מצליחים לנצח את מכבי, כי אם אלישע היה עושה חילוף בדקה 10 ומכניס את סוויסה או את נסאר או את פלט במקום אלגרבלי במשחק מול מכבי ומעביר את הובר לעמדת הבלם היינו יכולים להראות אחרת.
אלישע טועה וטעויות זה חלק מהמשחק אבל העונה הגדולה שלנו היא בזכותו.
אלישע בשני המשחקים האחרונים, נראה ומתנהג כמו אלישע שהפסיד אליפות במכבי חיפה ותלה את זה בקיזוז. כמו אלישע שהגיע עם מכבי חיפה שלוש פעמים לגמר הגביע והפסיד אותו. כמו אלישע שאימן אותנו שנה שעברה. לוזר חסר מעוף. שלא מגיב למשחק, ובא עם תוכניות מהבית בלי קשר למציאות. מאמן שמתעדף שחקנים על בסיס שמם ולא על בסיס יכולתם. מאמן שעושה ניסויים הזויים על עמדות של שחקנים.
בקיצור הגיע הזמן שיתעורר, והגיע הזמן שאלונה תקרא לו לשיחה ותעורר אותו קצת.
ואגב, לדעתי זה קצה גבול היכולת שלו, ואם בעונה הבאה רוצים להתקדם צריך לחשוב טוב טוב האם האיש שהביא את מכבי חיפה להישג האדיר של 0-0-0 בליגת האלופות, הוא האיש שראוי שיוביל אותנו באירופה.
אגב רק לראיה על הקיבעון של האיש:
ראיתי את המשחק בטלויזיה אצל חבר, משיקולים כאלו ואחרים.
עוד לפני שהתחיל המשחק כשרק הקרינו את ההרכב על המגרש, אמרתי לו תרשום חילוף, דקה 63 תומר סויסה יוצא דובב גבאי נכנס. פספסתי בשלוש דקות.
קבוצה עם סגל כמו שלנו, שלא יכולה לחבר 3-4 מסירות מהירות לעומק, שלא מוסגלת ללחוץ כמו קבוצה מודרנית לא תחזיק במקומה להרבה זמן, אני צופה שכבר עונה הבאה אנחנו נראה ירידה דרסטית ביכולת כי אין שום תבנית משחק ברורה בקבוצה.
שחקנים עושים טובה שהם עושים ספרינט, שחקנים נמצאים בעמדות לא קשורות, שחקנים לא יודעים איפה לעמוד.
מילא לשחק נסוג עד החצי, אבל צריך שיהיה לחץ לפחות באיזור אחד במגרש, וגם את זה אנחנו לא רואים, אין סגירות קווי מסירה, אין לנו דבר שדומה לקו אחד בהגנה.
אני נותן קרדיט עצום לאלישע בבחירת הסגל, כי זה באמת הסגל הכי טוב והכי מאוזן שהיה לנו מאז שאני זוכר את עצמי, אבל לדעתי הוא לא מוציא מהקבצה 50 אחוז יכולת. פעם שנייה ברציפות, שאנחנו משחקים כמו קבוצה קטנה, השחקנים כלכך מבולבלים, 80%-20% בהחזקת כדור לקבוצה היריבה, באמת שאני לא מבין איך אנחנו מגיעים למצבים האלה.