נו מה יהיה לוטם ז'ינו חייב להשאר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: נו מה יהיה לוטם ז'ינו חייב להשאר

שליחה על ידי שמעון א »

הוא דרש פחות מאראל ודגאני ש"עשו משהו בכדורגל"

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

רק להזכיר לכל המתווכחים משהו קטן, לוטם זינו לא קשר אחורי! מעולם לא היה קשר אחורי! והוא לא טוב בעמדה הזו. אל תשכחו להודות לאלישע....
כשלוטם משחק בעמדה שלו קשר התקפי, הוא מהטובים בארץ בגילו ולראיה הוא זומן לכל נבחרות הילדים והנערים בכל גיל. וכשהוא מזומן לנבחרת הנוער הוא נראה שם הרבה יותר טוב. מיכאל ניס פשוט מתפקד אותו נכון ולא אונס אותו להתאים לשיטה. ושוב תודה לאלישע. (גם בזמנו של גיא לוי ראינו מלוטם הרבה יותר).

עכשיו תמשיכו להתווכח ולתת את גל אראל שלא עשה כלום בהפועל חיפה ועוד יותר לא עשה כלום בהפועל ב"ש (חתום ישירות על לפחות 50% מהגולים שקיבלנו)כדוגמא. ותמשיכו לאונן על דג'אני שנתן עונה טובה לפני ארבע שנים ומאז עושה טובה שהוא מתאמן....

כל עוד במועדון ימשיכו לצאת מנקודת הנחה ששחקן בית הוא נחות וצריך לקבל שכר נחות לא יצמחו לנו פה כשרונות ומאמני הנוער ימשיכן לברוח "לאירופה" (לא מוטי, לפרשן את צרפת הונדורוס זה לא נקרא לצאת לאירופה).

אין לי מושג מה קורה במו"מ הספציפי הזה, אבל מאז שאלונה באה יש פה גישה ששחקני הנוער שלנו שווים פחות, אופיר היה צריך לירוק דם עד שקיבל שכר שראוי למגן הנבחרת בעוד שאיל שן ויוסי אופיר קיבלו פה שכר שלא חלמו עליו.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

dardasmiley כתב:רק להזכיר לכל המתווכחים משהו קטן, לוטם זינו לא קשר אחורי! מעולם לא היה קשר אחורי! והוא לא טוב בעמדה הזו. אל תשכחו להודות לאלישע....
כשלוטם משחק בעמדה שלו קשר התקפי, הוא מהטובים בארץ בגילו ולראיה הוא זומן לכל נבחרות הילדים והנערים בכל גיל. וכשהוא מזומן לנבחרת הנוער הוא נראה שם הרבה יותר טוב. מיכאל ניס פשוט מתפקד אותו נכון ולא אונס אותו להתאים לשיטה. ושוב תודה לאלישע. (גם בזמנו של גיא לוי ראינו מלוטם הרבה יותר).

עכשיו תמשיכו להתווכח ולתת את גל אראל שלא עשה כלום בהפועל חיפה ועוד יותר לא עשה כלום בהפועל ב"ש (חתום ישירות על לפחות 50% מהגולים שקיבלנו)כדוגמא. ותמשיכו לאונן על דג'אני שנתן עונה טובה לפני ארבע שנים ומאז עושה טובה שהוא מתאמן....

כל עוד במועדון ימשיכו לצאת מנקודת הנחה ששחקן בית הוא נחות וצריך לקבל שכר נחות לא יצמחו לנו פה כשרונות ומאמני הנוער ימשיכן לברוח "לאירופה" (לא מוטי, לפרשן את צרפת הונדורוס זה לא נקרא לצאת לאירופה).

אין לי מושג מה קורה במו"מ הספציפי הזה, אבל מאז שאלונה באה יש פה גישה ששחקני הנוער שלנו שווים פחות, אופיר היה צריך לירוק דם עד שקיבל שכר שראוי למגן הנבחרת בעוד שאיל שן ויוסי אופיר קיבלו פה שכר שלא חלמו עליו.
תודה אחי

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

dardasmiley כתב:רק להזכיר לכל המתווכחים משהו קטן, לוטם זינו לא קשר אחורי! מעולם לא היה קשר אחורי! והוא לא טוב בעמדה הזו. אל תשכחו להודות לאלישע....

התודות לניסו לא לאלישע

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

דר אדום בנשמה כתב: אני לא דיברתי על אופיר ככה אופיר הוכיח את עצמו אבל הוא גם דרש סכומים גדולים מדיי...
לאופיר מגיע כל שקל שיש לו בחוזה. זינו לא שווה יותר ממ100 אלף דולר בעונה. כנל אראל וכנל פירלו הישראלי

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אם לוטם היה כל כך טוב התקפיתהוא היה מצליח גם בקישור האחורי אבל בתכלס הוא היה פרווה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

לא מעניין מה הוא במקור, הוא אמור לתפקד כגיבוי והמועדון לא יכול להרשות לעצמו את זה

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

עוד אחד שעלה לו השתן למוח, מילא היה משחק טוב אני מבין אבל שחקן ברמה של אייל שן וליאור זאן במקרה הטוב.

אם אני אלונה לא נותן לו שום חוזה, מושב אותו עד סוף העונה ביציע ושלום על ישראל אחריי זה שיעזוב נראה לאן יגיע, שחקן של שקל 90 שחיי בסרט שעשה משהו טוב העונה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

למה בארץ כל שחקן שמוצב במרכז המגרש מתויג אוטומטית כקשר אחורי?

בעניין החוזה, forevered סיכם מצוין.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

RedHell כתב:עוד אחד שעלה לו השתן למוח, מילא היה משחק טוב אני מבין אבל שחקן ברמה של אייל שן וליאור זאן במקרה הטוב.

אם אני אלונה לא נותן לו שום חוזה, מושב אותו עד סוף העונה ביציע ושלום על ישראל אחריי זה שיעזוב נראה לאן יגיע, שחקן של שקל 90 שחיי בסרט שעשה משהו טוב העונה.
בסוף אני אגלה שאנחנו חושבים אותו דבר מסכים איתך שוב!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שמעון א כתב:הוא דרש פחות מאראל ודגאני ש"עשו משהו בכדורגל"
אז מה זה אומר?
שאם הוא שחקן בית אפשר לתת לו מה שהוא רוצה? לא הבנתי אותך.
אין מה להשוות למקרה אופיר ממש לא!
אצל אופיר גם הוא וגם ההנהלה ידעו שאין לו תחליף הכל היה משחק של מי יישבר ראשון.
אצל לוטם עם כל הכבוד אין בו משהו שבאמת הופך אותו לכזה מיוחד בלי קשר לאם הוא שחקן בית או לא.
דבר נוסף הוא שאף אחד באמת לא יודע מה קורה שם אז אין טעם גם לשפוט אף אחד.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

חברים מבלי לקחת צד של מי מהצדדים בואו נפשט את הבעיה:
-לוטם חתום על חוזה חייל וכבר שנה שהוא משוחרר ומקבל משכורת חייל.
-הצעת המועדון הינה לחוזה ארוך טווח וכובל בשכר שבאחוזים מהווה כ50% מהשכר אותו משתכר גל אראל וקובי דג'אני העונה ובעונתו האחרונה אמור להגיע לאותו שכר (דהיינו כעבור 5 שנים).
-השחקן מצדו מבקש לעצמו חוזה שבערכו בעונתו הראשונה יהא נמוך כב30% משכרם הנוכחים של גל וקובי (בערך).
-המועדון מסרב בתוקף ואף הגדיל לעשות וביקש ש'ימצא קבוצה'.
לוטם הוא שחקן נבחרת בדרך קבע והוא חייב למועדון כמו שגם המועדון חייב לטפחו ולתת לו שכר הוגן כראוי לשחקן נבחרת אולימפית.
חשוב שהמועדון יידע לסיים את הסאגה בצורה שתחזיק את לוטם במועדון לא רק כי הוא שחקן 'בית' אלא יותר כשחקן שיכול להתפתח למרכיב חשוב מאוד בעתידו של המועדון.
ושחקנים מקומיים כשרוניים (יש לנו עוד שחקני נבחרת במועדון מתחת לגיל 23?) יש לשמר ולטפח.
זו דעתי ובטח ובטח שאחרי אליניב סביר היה להניח שלוטם יהיה הקפטן, אבל אלה כבר זוטות.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

כמו שכבר ראינו עם דוידזאדה, הכל משא ומתן ובסוף הכל מסתדר

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

שמעון א כתב:לשלם לדג'אני 120 אלף זה בסדר
לגל אראל 120 אלף זה מותר

אבל כשחקן בית מבקש העלאה... "מי הוא בכלל"
אני לא מבין אתה מתלונן על השכר של דג׳אני ושל הראל אז אתה בגישה של אם טעית פעמיים למה לא לטעות גם לשחקן בית? גם כשהכסף יוצא לך מהכיס אתה בגישה של הוצאתי יותר מדי על זה וזה אז אני יוציא גם הרבה על זה? ואתה גם לא לוקח בחשבון שאת הראל ודג׳אני המאמן ביקש להביא אז כדי להחתים אותם צריך לתת להם חוזה מפתה גם אם זה אומר לשלם יותר כדי שיעדיפו את ב״ש על מקום אחר. זינו שחקן בית צריך להיות לו את הרצון להישאר פה כי הוא לא ירוויח כל כך הרבה במקום אחר להבדיל ממקרה אופיר שמכבי ת״א,חיפה והפועל ת״א רצו והיו מציעים לו חוזה יפה, והפריחה של הנבחרת גם יכלה למצוא לו איזה קבוצה בלגית וזינו עם כל הכבוד עוד לא שם הלוואי ויהיה ואז אני יסכים איתך שמגיע לו חוזה שמן

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

sumsum כתב:חברים מבלי לקחת צד של מי מהצדדים בואו נפשט את הבעיה:
-לוטם חתום על חוזה חייל וכבר שנה שהוא משוחרר ומקבל משכורת חייל.
-הצעת המועדון הינה לחוזה ארוך טווח וכובל בשכר שבאחוזים מהווה כ50% מהשכר אותו משתכר גל אראל וקובי דג'אני העונה ובעונתו האחרונה אמור להגיע לאותו שכר (דהיינו כעבור 5 שנים).
-השחקן מצדו מבקש לעצמו חוזה שבערכו בעונתו הראשונה יהא נמוך כב30% משכרם הנוכחים של גל וקובי (בערך).
-המועדון מסרב בתוקף ואף הגדיל לעשות וביקש ש'ימצא קבוצה'.
לוטם הוא שחקן נבחרת בדרך קבע והוא חייב למועדון כמו שגם המועדון חייב לטפחו ולתת לו שכר הוגן כראוי לשחקן נבחרת אולימפית.
חשוב שהמועדון יידע לסיים את הסאגה בצורה שתחזיק את לוטם במועדון לא רק כי הוא שחקן 'בית' אלא יותר כשחקן שיכול להתפתח למרכיב חשוב מאוד בעתידו של המועדון.
ושחקנים מקומיים כשרוניים (יש לנו עוד שחקני נבחרת במועדון מתחת לגיל 23?) יש לשמר ולטפח.
זו דעתי ובטח ובטח שאחרי אליניב סביר היה להניח שלוטם יהיה הקפטן, אבל אלה כבר זוטות.
בהמשך לדבריך, מזמין אותך לבדוק טוב טוב כמה מרוויחים שחקני הנבחרת האולימפית ולחזור אליי. רמז? לא יותר מידיי.
ועוד משהו. לטענתך לוטם הוא שחקן העתיד של המועדון שעשוי אפילו להיות הקפטן הבא. מצטער מאוד, אבל ממעט השנים שאני צופה בכדורגל
ומלא מעט משחקים בהם ראיתי את לוטם מתרוצץ על הדשא אני חייב לחלוק עליך. הוא עוד רחוק מאוד משם וספק גדול אם אי פעם יגיע. גם
בנבחרת הוא עולה בעיקר מהספסל ובכלל לא ברור אם הוא מוזמן בגלל יכולתו המזהירה או דווקא מעצם היותו שחקן רוטציה בקבוצת צמרת בליגת העל.
יש כאן אנשים שקצת קשה להם להתמודד עם האמת, אבל עם עובדות קשה להתווכח. לוטם כרגע נחשב לשחקן 4 ברוטציית קשרי האמצע בקבוצה.
בעוד שנה - שנתיים אולי ישתפר ויצדיק את הסכומים שהוא דורש, כרגע הוא לא שווה אותם.

שלח תגובה