אבירם אוחנה והתעויוט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: אבירם אוחנה והתעויוט

שליחה על ידי RedHell »

גדי אם קראת את התגובה שרשמתי היית רואה מה שאמרתי, אוחנה לא כיוון לשמאל הציוני אלא לשמאל הקיצוני.

אותו השמאל שקורא לחיילי צה"ל רוצחים, שמפגין נגד המדינה, נגד החיילים בימים הכי קשים.

אני בטוח שאתה לא אחד מהם!

לאותם שמאל קיצוני רדיקאלי אני כן מאחל למות בעיניי הם לא חלק מעם ישראל הם מחבלים בדיוק כמו אלו שבעזה, רק שאלו הם מחבלים מבית.

בשורות טובות לכל עם ישראל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שוב,לא היה צריך להיאמר,נאמר,הוענש,אני מניח שהבין היטב את חומרת מעשיו ופה זה נגמר.
אין ספק שדבריו חמורים מאוד,ואני מניח שהתכוון לשמאל הקיצוני משקפים את מה שכולנו בסתר ליבנו חושבים.
קחו למשל את דעתי,נפשי לא יודעת מנוחה בימים אילו שבו נמצאים בשדה הקרב מיטב מחבריי,בעיקרם קצינים בדרגות בכירות שנפצעים ונהרגים בהגנה על מדינת ישראל,עם רובם המכריע של אותם קצינים בכירים יש לי היכרות ארוכת שנים מתוקף תפקידיי בעבר ולכן כואב הלב.
כל אותם פחדנים,מוגי לב,המכנים עצמם בשם הבדוי "אמנים",הם לא פחות מעוכרי ישראל.
אנשים שבשעת לחימה קשה,שבו עם ישראל כולו מאוחד להצלחת המשימה ובכי על ההרוגים מוצאים את הזמן להטיף לנו ולמדינתנו מוסר.
אנשים שבמקרה הטוב תרומתם למדינה התבטאה באיזושהי סאטירה טלוויזיונית שמאלנית ואף לא מצחיקה בעליל.
אנשים שבילדותם היה חסר לכם קצת תשומת לב,או שעברו טראומה נפשית באזושהי סידרת טלוויזיה ישנה ורוצים לחזור לתודעה.
אנשים/עיתונאים שיושבים בבתי קפה,נוסעים לקוקטיילים בדוחא ומעלים גרה בזמן שצבא הגנה לישראל אותו הם מכפישים,נותן להם את האפשרות לעשות את זה.
אבל כמו שנאמר בצבא "לכל שבת יש מוצאי שבת",עם כל אותם אנשים נבוא חשבון בסוף המערכה ולא בהתהוותה.
גילה אלמגור,אורנה בנאי,אורלי ווינרמן,שירה גפן,גדעון לוי,האנשים הללו העונש הראוי ביותר שהם יקבלו הוא שהאולמות שבהם יופיעו ישארו ריקים מאדם,בכל מקום אשר ייפנו יקבלו הערות והעלבות,עד אשר ייתאיישו ויירדו מהארץ אותה הם כל כך מתעבים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גדי כתב:
אבל תראה מה כתבתי בהתחלה - אפשר למחול. אני מוחל. עונש על דבר כזה זה דבר ראוי. הקריירה לא גמורה. גם גיא פניני שהוא בכיר יותר מאבירם אמר דברים איומים ולפני חודשיים הרים את גביע ארופה.
אנשים נפגעו. אי אפשר להתעלם. רק אתמול נקברו 2 קיבוצניקים. אולי הם היו שמאלנים.
הייתי מבין את דבריו של אבירם אם הוא היה ספציפי. כולנו מתעבים את גדעון לוי ללא קשר לעמדה פוליטית.
אני משוכנע ב-1000% שמבחינת הילד הזה, כמו הרבה ילדים אחרים, גדעון לוי הוא שמאל בישראל ולא אברום בורג או ישעיהו ליבוביץ'
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

קודם כל הוא אמר "שמאל". לא שמאל קיצוני, אתם מפרשים את דבריו ואולי בצדק ואולי זה באמת מה שהוא התכון. בפועל כתב שמאל.
דבר שני - לא הייתי שולחת אף אחד לגזים, לא שמאל לא ימין לא ערבים לא יהודים לא אף אחד. חס וחלילה שנגיע למצב כזה בכלל.
דבר שלישי - לפחות אני, לא מאחלת לאף אחד מוות (כנראה חוץ מלמחבלים-רוצחים מתועבים). גם לא לגדעון לוי. אפילו לא לחנין זועבי (מקווה שהיא תעוף מהכנסת ותואשם בהסתה אבל לא מאחלת למותה). לטעמי גם אם היה אומר "ערבים לגזים" היה צריך להעניש אותו בחומרה.

ודבר החשוב ביותר - ילדים בני 19 שומרים על החיים של כולנו ומקריבים את עצמם. עכשיו. כרגע. קילומטרים ספורים מחלק מכם. לכן זה לא תירוץ.
אני מקווה שיחזור בו על אמת כי ההתנצלות שלו נשמעת כמו המועדון-הכריח-אותי-אז-אני-מתנצל-ומתרץ. מקווה שהוא באמת יבין את הטעות, בטח אחרי ההתנדבות עם ניצולי שואה.
אגב, זה לא שהרסו לו את הקריירה, זה לא שאמרו לו "לא תשחק יותר בחיים כדורגל". הוא יחזור לשחק, הוא פשוט יושעה. ולא יהיה קפטן. כי על טעויות צריך לשלם. והוא בן 19, לא ילד, כי אצלנו מפסיקים להיות ילדים בגיל 18. ככה זה במדינה שלנו. התקופה הזו של ההשעיה (שאני מנחשת שחצי ממנה נופלת בתקופה שבה גם ככה הנוער לא ממש עובד בשל המצב), היא עונש.
לקחת את סרט הקפטן זה לא לתת עונש של ממש (וההתנבות ברורה מאליה).
מחלקת הנוער היא גם גוף מחנך. רוצים שחקנים בוגרים ואחראיים על הדשא? זה מתחיל פה.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

crazyred כתב:קודם כל הוא אמר "שמאל". לא שמאל קיצוני, אתם מפרשים את דבריו ואולי בצדק ואולי זה באמת מה שהוא התכון. בפועל כתב שמאל.
דבר שני - לא הייתי שולחת אף אחד לגזים, לא שמאל לא ימין לא ערבים לא יהודים לא אף אחד. חס וחלילה שנגיע למצב כזה בכלל.
דבר שלישי - לפחות אני, לא מאחלת לאף אחד מוות (כנראה חוץ מלמחבלים-רוצחים מתועבים). גם לא לגדעון לוי. אפילו לא לחנין זועבי (מקווה שהיא תעוף מהכנסת ותואשם בהסתה אבל לא מאחלת למותה). לטעמי גם אם היה אומר "ערבים לגזים" היה צריך להעניש אותו בחומרה.

ודבר החשוב ביותר - ילדים בני 19 שומרים על החיים של כולנו ומקריבים את עצמם. עכשיו. כרגע. קילומטרים ספורים מחלק מכם. לכן זה לא תירוץ.
אני מקווה שיחזור בו על אמת כי ההתנצלות שלו נשמעת כמו המועדון-הכריח-אותי-אז-אני-מתנצל-ומתרץ. מקווה שהוא באמת יבין את הטעות, בטח אחרי ההתנדבות עם ניצולי שואה.
אגב, זה לא שהרסו לו את הקריירה, זה לא שאמרו לו "לא תשחק יותר בחיים כדורגל". הוא יחזור לשחק, הוא פשוט יושעה. ולא יהיה קפטן. כי על טעויות צריך לשלם. והוא בן 19, לא ילד, כי אצלנו מפסיקים להיות ילדים בגיל 18. ככה זה במדינה שלנו. התקופה הזו של ההשעיה (שאני מנחשת שחצי ממנה נופלת בתקופה שבה גם ככה הנוער לא ממש עובד בשל המצב), היא עונש.
לקחת את סרט הקפטן זה לא לתת עונש של ממש (וההתנבות ברורה מאליה).
מחלקת הנוער היא גם גוף מחנך. רוצים שחקנים בוגרים ואחראיים על הדשא? זה מתחיל פה.
מסכים עם הרוב.
אבל עדיין לא חושב שעם הספיחס בבקו"ם והנעליים הכבדות, אומרים שלום לנעורים.

סמל אישי של משתמש
crazyred

שליחה על ידי crazyred »

Totti כתב:
מסכים עם הרוב.
אבל עדיין לא חושב שעם הספיחס בבקו"ם והנעליים הכבדות, אומרים שלום לנעורים.
הלוואי שכך היה. אבל בכל מקרה, אם אתה מצפה מילד בן 19 להילחם בעזה, אתה יכול לצפות מילד בן 19 לשמור על הפה שלו (או על הפיד שלו, לצורך העיניין).

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

crazyred כתב:
הלוואי שכך היה. אבל בכל מקרה, אם אתה מצפה מילד בן 19 להילחם בעזה, אתה יכול לצפות מילד בן 19 לשמור על הפה שלו (או על הפיד שלו, לצורך העיניין).
יכול.
אבל אל לנו לחשוב שזה שנלחם בעזה חף מטעויות.

בכל אופן, הזכירו כאן את גיא פניני, קפטן אלופת אירופה שאמר דברים קשים ואישיים יותר. הכלבים נבחו והשיירה עברה.

אני בכלל לא משוכנע שכוח ההתמודדות של שחקן נוער עם עליהום תקשורתי שכזה, מספיק חזק כדי שהרחקה מהמועדון תהיה הצעד המחנך.

עבודות למען הקהילה, התנצלות, עצם העיסוק בדבר...מיצינו.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב:
יכול.
אבל אל לנו לחשוב שזה שנלחם בעזה חף מטעויות.

בכל אופן, הזכירו כאן את גיא פניני, קפטן אלופת אירופה שאמר דברים קשים ואישיים יותר. הכלבים נבחו והשיירה עברה.

אני בכלל לא משוכנע שכוח ההתמודדות של שחקן נוער עם עליהום תקשורתי שכזה, מספיק חזק כדי שהרחקה מהמועדון תהיה הצעד המחנך.

עבודות למען הקהילה, התנצלות, עצם העיסוק בדבר...מיצינו.
מבחינתי מיצינו.
מה שמדאיג אותי שיש הרבה מידי אוהדים שמבחינתם לא מיצינו אלא זה מבחינתם טריגר לפתוח במלחמה נוספת נגד המועדון. מי שראה את השרשור בוסרמיליה מבין על מה אני מדבר. אני מודה שמה שמטריד אותי כרגע זה לא אבירם, אני מפחד שתצמח לנו לה-פמליה או אולטרס מכבי/הפועל תל-אביב. דברים כאלה מרסקים מועדון ולא צריך דמיון בשביל זה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גדי כתב:
מבחינתי מיצינו.
מה שמדאיג אותי שיש הרבה מידי אוהדים שמבחינתם לא מיצינו אלא זה מבחינתם טריגר לפתוח במלחמה נוספת נגד המועדון. מי שראה את השרשור בוסרמיליה מבין על מה אני מדבר. אני מודה שמה שמטריד אותי כרגע זה לא אבירם, אני מפחד שתצמח לנו לה-פמליה או אולטרס מכבי/הפועל תל-אביב. דברים כאלה מרסקים מועדון ולא צריך דמיון בשביל זה
הייתי מייחס את זה לאווירה הכללית במדינה שלנו ולאו דווקא למשהו ספציפי מתוך המועדון

סמל אישי של משתמש
crazyred

שליחה על ידי crazyred »

מקווה שלא יקום פה דבר דומה לקיצוניים שקיימים במועדונים גדולים אחרים (בעיקר בית"ר והפועל ת"א כי הם הכי "בעייתים" ונוטים לשייך דברים שאינם קשורים לספורט למועדון..)

גיא פניני הושעה, הפסיק להיו קפטן (הוא הניף את הגביע כקפטן מחליף) ושילם קנס עצום.
לא אתן לאוחנה קנס מן הסתם אבל כן השעיה זה עונש ראוי.
כי להתנדב זה לא עונש. ושלילת סרט הקפטן זה לא עונש מספיק.

שלח תגובה