מחאת הכרטיסים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

Re: מחאת הכרטיסים

שליחה על ידי סניור »

פעולות שיווקיות כן, כניסה חינם לא. זו דעתי.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לא חינם אבל מחיר של 5 שקל כרטיס למשחק של רעננה מול מכבי פתח תקווה למשל לילד ו15 למבוגר... רק ככה מביאים אוהדים כי פעם כדורגל היה של העם והיום זה של העשירים ומעמד הביניים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
barakoren

שליחה על ידי barakoren »

מוכן לספוג את המושג ׳ גדולה״... אבל גם לצד השני...
שניישב גדולים לא רק בגלל האוהדים אלא גם בגלל ההישגים ...
שיחליטו לפי מה הם קובעים את המושג קבוצה גדולה..
לפי כמות הקהל
או לפי כמות השגים...
אולי קרית שמונה צריכה להיחשב גדולה....

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

סניור כתב:פעולות שיווקיות כן, כניסה חינם לא. זו דעתי.
בחייאת דינאק, למה כבר כמה נשים יבואו עם תעשה בחינם?
עוד 200 300 500 טוב? למה לא?
זה יעשה רק טוב לכדורגל, בעתיד תיקח 10 שח, אבל עכשיו, עכשיו אתה צריך להחזיר את הקהל, כי בקצב הזה האיצטדיונים יהיו ריקים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

סניור כתב:אנסה להתייחס לכמה מהדברים שעלו כאן:

1. להבנתי, קבוצות גדולות הן הקבוצות שמושכות קהל גדול למשחקיהן, בדגש על משחקי החוץ שלהן, מה שמעלה את עלויות האבטחה לקוצה המארחת וכביכול "מצדיק" את עליית המחיר בעת אירוחן. אם המדד לגדולה היה אחר אז קרית שמונה למשל הייתה שם לפנינו ולפני בית"ר, מכאן שהמדד עוסק במספר האוהדים.
ידעתי שמישהו יעלה את הנקודה הזאת. אני לא מסכים ואסביר גם למה:
קבוצת כדורגל שנחשבת לגדולה אמנם מחזיקה בקהל אוהדים גדול, אבל עדיין קיים הבדל משמעותי בין כמות האוהדים שהיא מביאה למשחקי בית ולמשחקי חוץ.
לדוגמה, למשחקי הבית בוסרמיל הגיעו בעונה שעברה בערך 7000 צופים אדומים, לעומת משחקי החוץ אליהם הגיעו 1000-2000 אוהדים בממוצע (הערכה גסה).
קבוצות כמו מכבי ת"א וחיפה אולי מביאות קצת יותר, אבל היחסים נשמרים. אם נוסיף לזה את אוהדי היריבה (בהנחה שמדובר בקבוצה קטנה) נקבל תוספת
של 0-2000 אוהדים לכאן או לכאן. איך שלא תסובב את זה, לעסקן כמו אשר אלון אין שום הצדקה לגבות מחיר דומה לזה שגובה אלונה ברקת, בזמן שהוא
מארח 3000 צופים והיא 9000.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אני מסכים, אי רק ציינתי את הסיבה לדעתי להחלטה מי גדולה ומי לא כי אנשים כאן תהו בנושא.
אבל אני כן מקבל את זה שנכון לעלויות האבטחה והשיטור היום, כשאנחנו מגיעים לרעננה אשר אלון צריך להוציא לפחות פי שנים מאשר כשמכבי פתח תקווה למשל מגיעה לשם, וזו סוגיה שצריך לפתור. זה שורש הבעיה לדעתי.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אדום זקן כתב: בחייאת דינאק, למה כבר כמה נשים יבואו עם תעשה בחינם?
עוד 200 300 500 טוב? למה לא?
זה יעשה רק טוב לכדורגל, בעתיד תיקח 10 שח, אבל עכשיו, עכשיו אתה צריך להחזיר את הקהל, כי בקצב הזה האיצטדיונים יהיו ריקים.
זה לא העניין של כמה יבואו, זה העניין התפיסתי של אנשים שאומר שברגע שמשהו חינם הוא לא שווה. כשמשהו מוזל, במבצע, זו הזדמנות ששווה לנצל. כשזה בחינם זה לא שווה.
ראינו את זה קורה עם הכרטיסים שאדון אלי להב חילק בגראנד קניון, אנשים פשוט לא הגיעו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הבעיה ממשיכה להיות נעוצה בכמות הכרטיסים המוקצים לילדים, חיילים ונשים ועד כמה שהצלחתי לעקוב, לא נתנו על כך את הדעת
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

סניור כתב:
זה לא העניין של כמה יבואו, זה העניין התפיסתי של אנשים שאומר שברגע שמשהו חינם הוא לא שווה. כשמשהו מוזל, במבצע, זו הזדמנות ששווה לנצל. כשזה בחינם זה לא שווה.
ראינו את זה קורה עם הכרטיסים שאדון אלי להב חילק בגראנד קניון, אנשים פשוט לא הגיעו.
כיוון שהתפתח דיון בנושא הנשים בכדורגל רוצה להגיד לגבי זה כמה דברים:
אני חושבת שנשים צריכות לשלם מחיר מלא, השיטה הזו של "מחירים מוזלים" (כמו ילד) קיימת מלא זמן ומלא זמן נשים לא מגיעות לכדורגל. ההתייחסות הזו רק מובילה למקום בו אפילו יותר ברור שנשים לא צריכות להיות בכדורגל (ואם נשים יכנסו חינם לא יבואו עוד 200/300. אם יבואו עוד 50 אני אהיה מופתעת).

לעומת זאת, ילדים צריך להכניס במחיר כמעט אפסים - 15 שקלים מקסימום לכרטיס ילד (עד גיל 10). ואז אני כבר מוכנה לספוג מחירים כמו 40 לנוער/חיילים ו-80 למבוגרים. כי הבעיה האמיתית מתחילה כשאבא (ואני אומרת אבא כי זה בד"כ אבא ולא אמא) רוצה להביא את שלושת הילדים שלו גם 50 ש"ח מחיר אחיד זה יקר (למען האמת יקר בדיוק כמו בשיטת 40/80).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

בשיטה החדשה הוא חוסך 10 שקלים:)
ואני מסכים אתך לחלוטין!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

https://www.facebook.com/27650663254980 ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;

אז שלא יעבדו עליכם...

כרטיס למשחק בין הפועל רעננה להפועל פ"ת נמכר בקופות בכ-50 שקלים. בעקבות התיקון, ממוצע המחירים לפני החלטת המנהלת עומד על כ-70 שקלים.

סה"כ ההוזלה: שקל אחד בלבד.

תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

https://www.calcalist.co.il/sport/artic ... 78,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

לכל משחקי הליגה של באיירן מינכן אפשר לקנות מינוי ב־391 שקל. זה, בעצם, כל מה שצריך לדעת...

"מנכ"ל המינהלת הגרמנית (DFL) הוסיף: "תרבות האוהדים חשובה לנו מאוד. המועדונים מחויבים לכרטיסים זולים, כיוון שחשוב מאוד בגרמניה שאנשים שאין להם הרבה כסף יצליחו להגיע לאצטדיון. רוב היו"רים והמנכ"לים של הקבוצות היו אוהדים או שחקנים. הם אולי רואים שמבחינת הפרספקטיבה העסקית אפשר להעלות את מחירי הכרטיסים ולהרוויח עוד, אבל הם החליטו לקבל פחות כסף מהכרטיסים כדי לאפשר לאנשים שהמשפחות שלהם אוהדות את הקבוצות במשך דורות להגיע למגרשים. כל החברה צריכה להיות חלק מהכדורגל שלנו".

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

זה נכון, אבל לא מדויק.
לפני 3 שנים בערך הייתי במשחק של באיירן. מחיר הכרטיס הרשמי הוא באמת כזה, אבל בלתי אפשרי לקנות אותו כיוון שהכול נמכר מראש למנויים/ חברות כרטיסים. שם כבר המחירים מרקיעים לשחקים. אני שילמתי יותר מ- 100 יורו על כרטיס.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אגב, עכשיו אני מסתכל בטבלה הזו ורואה גם שרשמו שהמחיר למשחק שלנו בשבת הוא 90 שקלים אבל המחיר נשאר על 80. ההחלטה אמנם מאפשרת לקבוצה לגבות 90, אבל המחיר נשאר על 80.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לפני שבוע וחצי הייתי בברלין. ראיתי הרטה ברלין נגד ורדר ברמן. עלה לי 21 יורו. קצת פחות מ-90 שקל.
חווית האוהד, המגרש והקהל הם לא משהו ששום אצטדיון בארץ מתקרב אליו.
כשבארץ האצטדיונים יציעו חוויה לכל המשפחה, מקום נקי, שירותים יותר נקיים מהמלון! שתיה וחטיפים בזול, חוויה אקוסטית מטורפת וכניסה/יציאה של 65,000 איש תוך 10 דקות, יוכלו לקחת 90 שקל למשחק.
עד אז אין שום צידוק לזה!!!
ושום מילה על ההבדלים ברמת המשחק.

שלח תגובה